thanous18
Περιβόητο μέλος
μεγαλεια μιλαμε..
θεμα.. ποσο πληρωνει ο Θανους τις πουτ@νες του?
μαθετε τα παντα για το μεγαλο σκανδαλο που ξεσπασε στο μπουρδελο του ισκουλ..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
α ρε μπαμακι που να ξερες οτι η σελιδα 710 θα ηταν το Α και το Ω του τοπικ σουΑγαπητα μελη του ischool...
Αυτο το θεμα ανοιχτηκε για εμας που η ωρα εχει παει 3:00 τα ξημερωματα και το ματι μας ειναι ακομα γαριδα :!:...Ας μη πω και 5:00 τα ξημερωματα γιατι θα το παρακανω..
Εδω μεσα θα δινεται η ευκαιρια να λετε οτι θελετε.....Οτι μα οτι θελετε... Ξερω ποσο βαρεμαρα υπαρχει αυτη την ωρα. Ποσοι που λετε γιατι ρε γαμωτο εγω να μην μπορω να κοιμηθω και ολοι οι αλλοι να κοιμουντε???
Οτι θελετε να συζητησετε, να βρισετε, να κραξετε, να νοσταλγησετε το ταιρι σας που ειναι μακρυα, να πειτε την ιστορια της ζωης σας, να μας κανετε τις πιο ακυρες ερωτησεις ολα καντε τα εδω....
Ειμαστε πολλοι οι ξενυχτιδες που θα μπορουμε να σας απαντησουμε σε αποριες:iagree:....να μαλωσουμε για να ξεθυμανετε ... να παρηγορησουμε για εναν ερωτα ... να γελασουμε με τις μακακιες που θα σας ερθουν αυτη την ατιμη ωρα στο κεφαλι.........
Καντε οτι θελετε τελος παντων....
Ειπαμε αυτη ειναι η ωρα της χαζομαρας μας........ :fss::fss::fss:
αντε να βλεπω τα ποστ.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pemptousia
Διάσημο μέλος
ρε βλαμμενο εγω θα παρω τπτ?
thanous18
Περιβόητο μέλος
ναι ρε..στο μπουρδελο?
εγω εχω τα κλειδια και το ξεκλειδοκλειδωνω οποτε γουσταρω..
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
και η λαμπιρη αλλα εχε χαρη που παντρευεται στις 28 ρεθα μας βγαλει και η Τατιανα?????:!::!:
Pemptousia
Διάσημο μέλος
θα μας βγαλει και η Τατιανα?????:!::!:
μεγαλεια μιλαμε..
θεμα.. ποσο πληρωνει ο Θανους τις πουτ@νες του?
μαθετε τα παντα για το μεγαλο σκανδαλο που ξεσπασε στο μπουρδελο του ισκουλ..
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
εδω δεβ δινει σε εμας τις παλιες τρομαρα τουειμαι καινουρια στη δουλεια κ δεν ξερω....
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
thanous18
Περιβόητο μέλος
οχι οτι δε σου αρεσει..αυτο θα μου το πληρωσεις
ξερω οτι γουσταρεις τρελα αυτο που κανεις..
το κανεις οχι για τα λεφτα..
αλλα για την ψυχη της φουκαριαρας της μανας σου.. !!
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
οχι οτι δε σου αρεσει..
ξερω οτι γουσταρεις τρελα αυτο που κανεις..
το κανεις οχι για τα λεφτα..
αλλα για την ψυχη της φουκαριαρας της μανας σου.. !!
thanous18
Περιβόητο μέλος
ναι..αυτο ποπυ παιρνουν και οι αλλες καθημερινα..ειμαι καινουρια στη δουλεια κ δεν ξερω....
ρτωτα την ολγα το(ν) εχει παρει τοσες φορες που τωρα πια δεν καταλαβαινει γρι..
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
thanous18
Περιβόητο μέλος
οχι τι θα κανουμε χωρις σεκιουριτι? θα μας κλεισουν το μαγαζι..!!αν πληρωσετε τη γιωτα και δεν πληρωσετε εμενα θα σηκωθω και θα φυγω...
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Pemptousia
Διάσημο μέλος
ναι..αυτο ποπυ παιρνουν και οι αλλες καθημερινα..
ρτωτα την ολγα το(ν) εχει παρει τοσες φορες που τωρα πια δεν καταλαβαινει γρι..
ρε βλακα σε μπουρδελο δουλευω... αυτο το παιρνω ουτως ή αλλως!!
για λεφτα μιλαω!! προκαταβολη για τον κοσμο που θα φερω...
it's all about the money!!
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
ναι...η ριρικα ηταν σεκιουριτι?
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
εκει σε εβαλε ο αγροικος κοριτσι μου?ναι...
thanous18
Περιβόητο μέλος
οκ.. 5 τη μερα εισαι ενταξει?ρε βλακα σε μπουρδελο δουλευω... αυτο το παιρνω ουτως ή αλλως!!
για λεφτα μιλαω!! προκαταβολη για τον κοσμο που θα φερω...
it's all about the money!!
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
αντε τωρα...οχι τι θα κανουμε χωρις σεκιουριτι? θα μας κλεισουν το μαγαζι..!!
περιμενω τα λεφτα μου...
αλλιως θα σας το κλεισω το μαγαζακι...
thanous18
Περιβόητο μέλος
κριμα ε? επρεπε να τη βαλω στη θεση σου... δεν θα περνουσαμε τωρα οικονομικη κριση..εκει σε εβαλε ο αγροικος κοριτσι μου?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.