PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:08 Ο PGeorge4 έγραψε: #15.501 13-12-09 01:08 Ειμαστε πολλοι . Εξαπλονομαστε , ουτε γριπη των χειρων να μασταν . Μπα οχι ρε δεν εχει και πολυ μαρια . Ελενη θα'λεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:09 Ο Goseithor: #15.502 13-12-09 01:09 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Και εσύ Γιώργος? Τι λένε οι δικοί σου γιαυτό? Click για ανάπτυξη... το μετάνιωσαν όσο δεν πέρνει άσε...εσένα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:09 Η Vampi έγραψε: #15.503 13-12-09 01:09 Ελένη. :fss: E χαζό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:12 Η Darkness έγραψε: #15.504 13-12-09 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: γειαααααααααααααααααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... ελεος.. -.- δεν ειμαι απλα ενα ευγενικο παιδι... ποσο σκεψη θελει για να καταλαβει καποιος πως χαιρετησα τον Γιωργο που μπηκε τελευταιος... αυτα........................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:12 Ο orathac έγραψε: #15.505 13-12-09 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: το μετάνιωσαν όσο δεν πέρνει άσε...εσένα?? Click για ανάπτυξη... Εμένα ήταν τάμα δεν παίζει να άλλαζε, κατά τα άλλα περήφανοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:12 Ο PGeorge4 έγραψε: #15.506 13-12-09 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: το μετάνιωσαν όσο δεν πέρνει άσε...εσένα?? Click για ανάπτυξη... Eμενα (αν και δεν ρωτησες εμενα) νταξει ειναι μωρε , εγω το μετανιωνω που και που αλλα τι να κανεις . Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ελένη. :fss: E χαζό; Click για ανάπτυξη... Ναι Ελενη :fss: Προβλημα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:13 Η Vampi έγραψε: #15.507 13-12-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ελεος.. -.- δεν ειμαι απλα ενα ευγενικο παιδι... ποσο σκεψη θελει για να καταλαβει καποιος πως χαιρετησα τον Γιωργο που μπηκε τελευταιος... αυτα........................ Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν τον κατέχω τον εγκέφαλο όμως.^^ ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ναι Ελενη :fss: Προβλημα ? Click για ανάπτυξη... Είπα εγώ ότι έχω πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:17 Ο Goseithor: #15.508 13-12-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ελεος.. -.- δεν ειμαι απλα ενα ευγενικο παιδι... ποσο σκεψη θελει για να καταλαβει καποιος πως χαιρετησα τον Γιωργο που μπηκε τελευταιος... αυτα........................ Click για ανάπτυξη... εμένα χαιρέτησα....νιώθω γαμάτος τώρα..Βαμίτσα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:18 Η Vampi έγραψε: #15.509 13-12-09 01:18 Νιώθεις... Δεν είσαι. Κρίμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:18 Ο orathac έγραψε: #15.510 13-12-09 01:18 ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Άσε πολύ πιο μπροστά η κοπέλα, σε άφησε μέτρα πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:19 Ο PGeorge4 έγραψε: #15.511 13-12-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εγώ δεν τον κατέχω τον εγκέφαλο όμως.^^ ----------------------------------------- Είπα εγώ ότι έχω πρόβλημα; Click για ανάπτυξη... Ααα δεν ξερω . Αλλα καταβαθος εχεις .:fss: Αλλα εχω και γω μαλλον , δεν ξερω ακομα . Μαλλον δεν εχω τιποτα τωρα πια . Ισως και ναι . Κατι εχει μεινει παντως . Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: εμένα χαιρέτησα....νιώθω γαμάτος τώρα..Βαμίτσα μου Click για ανάπτυξη... Ποιος σε γαμησε και νιωθεις ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:20 Ο Goseithor: #15.512 13-12-09 01:20 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εμένα ήταν τάμα δεν παίζει να άλλαζε, κατά τα άλλα περήφανοι Click για ανάπτυξη... ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ααα δεν ξερω . Αλλα καταβαθος εχεις .:fss: Αλλα εχω και γω μαλλον , δεν ξερω ακομα . Μαλλον δεν εχω τιποτα τωρα πια . Ισως και ναι . Κατι εχει μεινει παντως . Ποιος σε γαμησε και νιωθεις ετσι Click για ανάπτυξη... "γαμάτος"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:22 Ο PGeorge4 έγραψε: #15.513 13-12-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! Click για ανάπτυξη... Συγνωμμη ρε , δεν πειραζει θα επανορθώσω . Ναι εγω ειμαι ο βιολογικος σου πατερας . Ρωτα την μανα σου :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:22 Ο orathac έγραψε: #15.514 13-12-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! ----------------------------------------- "γαμάτος"... Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν είναι αργά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:23 Η Vampi έγραψε: #15.515 13-12-09 01:23 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Συγνωμμη ρε , δεν πειραζει θα επανορθώσω . Ναι εγω ειμαι ο βιολογικος σου πατερας . Ρωτα την μανα σου :fss: Click για ανάπτυξη... Το χοντραίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:24 Ο Goseithor: #15.516 13-12-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Συγνωμμη ρε , δεν πειραζει θα επανορθώσω . Ναι εγω ειμαι ο βιολογικος σου πατερας . Ρωτα την μανα σου :fss: Click για ανάπτυξη... γι αυτό βγήκα έτσι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ποτέ δεν είναι αργά Click για ανάπτυξη... κάτι θα ξέρεις εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:26 Ο PGeorge4 έγραψε: #15.517 13-12-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Το χοντραίνεις. Click για ανάπτυξη... Παντα Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: γι αυτό βγήκα έτσι Click για ανάπτυξη... Ειπα να μην βαλω φατσουλες και μαλακιες να δω αντιδρασεις αλλα νταξει ειναι το παιδι . Να λες παλι καλα που βγηκες . Και εισαι και τοσο εξυπνος και ομορφος σαν τον πατερα σου . ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! ----------------------------------------- "γαμάτος"... Click για ανάπτυξη... Ναι νταξει μια μαλακια ειπαμε γαματο γαματε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:48 Ο Goseithor: #15.518 13-12-09 03:48 ζει κανείς???:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:29 Η Darkness έγραψε: #15.519 14-12-09 02:29 που ειστε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:30 Ο Goseithor: #15.520 14-12-09 02:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: που ειστε ? Click για ανάπτυξη... τι έπαθες μωλε/??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 774 775 776 777 778 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 776 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 776 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειμαστε πολλοι . Εξαπλονομαστε , ουτε γριπη των χειρων να μασταν . Μπα οχι ρε δεν εχει και πολυ μαρια . Ελενη θα'λεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:09 Ο Goseithor: #15.502 13-12-09 01:09 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Και εσύ Γιώργος? Τι λένε οι δικοί σου γιαυτό? Click για ανάπτυξη... το μετάνιωσαν όσο δεν πέρνει άσε...εσένα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:09 Η Vampi έγραψε: #15.503 13-12-09 01:09 Ελένη. :fss: E χαζό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:12 Η Darkness έγραψε: #15.504 13-12-09 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: γειαααααααααααααααααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... ελεος.. -.- δεν ειμαι απλα ενα ευγενικο παιδι... ποσο σκεψη θελει για να καταλαβει καποιος πως χαιρετησα τον Γιωργο που μπηκε τελευταιος... αυτα........................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:12 Ο orathac έγραψε: #15.505 13-12-09 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: το μετάνιωσαν όσο δεν πέρνει άσε...εσένα?? Click για ανάπτυξη... Εμένα ήταν τάμα δεν παίζει να άλλαζε, κατά τα άλλα περήφανοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:12 Ο PGeorge4 έγραψε: #15.506 13-12-09 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: το μετάνιωσαν όσο δεν πέρνει άσε...εσένα?? Click για ανάπτυξη... Eμενα (αν και δεν ρωτησες εμενα) νταξει ειναι μωρε , εγω το μετανιωνω που και που αλλα τι να κανεις . Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ελένη. :fss: E χαζό; Click για ανάπτυξη... Ναι Ελενη :fss: Προβλημα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:13 Η Vampi έγραψε: #15.507 13-12-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ελεος.. -.- δεν ειμαι απλα ενα ευγενικο παιδι... ποσο σκεψη θελει για να καταλαβει καποιος πως χαιρετησα τον Γιωργο που μπηκε τελευταιος... αυτα........................ Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν τον κατέχω τον εγκέφαλο όμως.^^ ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ναι Ελενη :fss: Προβλημα ? Click για ανάπτυξη... Είπα εγώ ότι έχω πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:17 Ο Goseithor: #15.508 13-12-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ελεος.. -.- δεν ειμαι απλα ενα ευγενικο παιδι... ποσο σκεψη θελει για να καταλαβει καποιος πως χαιρετησα τον Γιωργο που μπηκε τελευταιος... αυτα........................ Click για ανάπτυξη... εμένα χαιρέτησα....νιώθω γαμάτος τώρα..Βαμίτσα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:18 Η Vampi έγραψε: #15.509 13-12-09 01:18 Νιώθεις... Δεν είσαι. Κρίμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:18 Ο orathac έγραψε: #15.510 13-12-09 01:18 ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Άσε πολύ πιο μπροστά η κοπέλα, σε άφησε μέτρα πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:19 Ο PGeorge4 έγραψε: #15.511 13-12-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εγώ δεν τον κατέχω τον εγκέφαλο όμως.^^ ----------------------------------------- Είπα εγώ ότι έχω πρόβλημα; Click για ανάπτυξη... Ααα δεν ξερω . Αλλα καταβαθος εχεις .:fss: Αλλα εχω και γω μαλλον , δεν ξερω ακομα . Μαλλον δεν εχω τιποτα τωρα πια . Ισως και ναι . Κατι εχει μεινει παντως . Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: εμένα χαιρέτησα....νιώθω γαμάτος τώρα..Βαμίτσα μου Click για ανάπτυξη... Ποιος σε γαμησε και νιωθεις ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:20 Ο Goseithor: #15.512 13-12-09 01:20 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εμένα ήταν τάμα δεν παίζει να άλλαζε, κατά τα άλλα περήφανοι Click για ανάπτυξη... ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ααα δεν ξερω . Αλλα καταβαθος εχεις .:fss: Αλλα εχω και γω μαλλον , δεν ξερω ακομα . Μαλλον δεν εχω τιποτα τωρα πια . Ισως και ναι . Κατι εχει μεινει παντως . Ποιος σε γαμησε και νιωθεις ετσι Click για ανάπτυξη... "γαμάτος"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:22 Ο PGeorge4 έγραψε: #15.513 13-12-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! Click για ανάπτυξη... Συγνωμμη ρε , δεν πειραζει θα επανορθώσω . Ναι εγω ειμαι ο βιολογικος σου πατερας . Ρωτα την μανα σου :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:22 Ο orathac έγραψε: #15.514 13-12-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! ----------------------------------------- "γαμάτος"... Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν είναι αργά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:23 Η Vampi έγραψε: #15.515 13-12-09 01:23 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Συγνωμμη ρε , δεν πειραζει θα επανορθώσω . Ναι εγω ειμαι ο βιολογικος σου πατερας . Ρωτα την μανα σου :fss: Click για ανάπτυξη... Το χοντραίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:24 Ο Goseithor: #15.516 13-12-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Συγνωμμη ρε , δεν πειραζει θα επανορθώσω . Ναι εγω ειμαι ο βιολογικος σου πατερας . Ρωτα την μανα σου :fss: Click για ανάπτυξη... γι αυτό βγήκα έτσι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ποτέ δεν είναι αργά Click για ανάπτυξη... κάτι θα ξέρεις εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:26 Ο PGeorge4 έγραψε: #15.517 13-12-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Το χοντραίνεις. Click για ανάπτυξη... Παντα Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: γι αυτό βγήκα έτσι Click για ανάπτυξη... Ειπα να μην βαλω φατσουλες και μαλακιες να δω αντιδρασεις αλλα νταξει ειναι το παιδι . Να λες παλι καλα που βγηκες . Και εισαι και τοσο εξυπνος και ομορφος σαν τον πατερα σου . ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! ----------------------------------------- "γαμάτος"... Click για ανάπτυξη... Ναι νταξει μια μαλακια ειπαμε γαματο γαματε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:48 Ο Goseithor: #15.518 13-12-09 03:48 ζει κανείς???:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:29 Η Darkness έγραψε: #15.519 14-12-09 02:29 που ειστε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:30 Ο Goseithor: #15.520 14-12-09 02:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: που ειστε ? Click για ανάπτυξη... τι έπαθες μωλε/??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 774 775 776 777 778 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 776 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 776 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από orathac: Και εσύ Γιώργος? Τι λένε οι δικοί σου γιαυτό? Click για ανάπτυξη... το μετάνιωσαν όσο δεν πέρνει άσε...εσένα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:09 Η Vampi έγραψε: #15.503 13-12-09 01:09 Ελένη. :fss: E χαζό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:12 Η Darkness έγραψε: #15.504 13-12-09 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: γειαααααααααααααααααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... ελεος.. -.- δεν ειμαι απλα ενα ευγενικο παιδι... ποσο σκεψη θελει για να καταλαβει καποιος πως χαιρετησα τον Γιωργο που μπηκε τελευταιος... αυτα........................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:12 Ο orathac έγραψε: #15.505 13-12-09 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: το μετάνιωσαν όσο δεν πέρνει άσε...εσένα?? Click για ανάπτυξη... Εμένα ήταν τάμα δεν παίζει να άλλαζε, κατά τα άλλα περήφανοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:12 Ο PGeorge4 έγραψε: #15.506 13-12-09 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: το μετάνιωσαν όσο δεν πέρνει άσε...εσένα?? Click για ανάπτυξη... Eμενα (αν και δεν ρωτησες εμενα) νταξει ειναι μωρε , εγω το μετανιωνω που και που αλλα τι να κανεις . Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ελένη. :fss: E χαζό; Click για ανάπτυξη... Ναι Ελενη :fss: Προβλημα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:13 Η Vampi έγραψε: #15.507 13-12-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ελεος.. -.- δεν ειμαι απλα ενα ευγενικο παιδι... ποσο σκεψη θελει για να καταλαβει καποιος πως χαιρετησα τον Γιωργο που μπηκε τελευταιος... αυτα........................ Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν τον κατέχω τον εγκέφαλο όμως.^^ ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ναι Ελενη :fss: Προβλημα ? Click για ανάπτυξη... Είπα εγώ ότι έχω πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:17 Ο Goseithor: #15.508 13-12-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ελεος.. -.- δεν ειμαι απλα ενα ευγενικο παιδι... ποσο σκεψη θελει για να καταλαβει καποιος πως χαιρετησα τον Γιωργο που μπηκε τελευταιος... αυτα........................ Click για ανάπτυξη... εμένα χαιρέτησα....νιώθω γαμάτος τώρα..Βαμίτσα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:18 Η Vampi έγραψε: #15.509 13-12-09 01:18 Νιώθεις... Δεν είσαι. Κρίμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:18 Ο orathac έγραψε: #15.510 13-12-09 01:18 ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Άσε πολύ πιο μπροστά η κοπέλα, σε άφησε μέτρα πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:19 Ο PGeorge4 έγραψε: #15.511 13-12-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εγώ δεν τον κατέχω τον εγκέφαλο όμως.^^ ----------------------------------------- Είπα εγώ ότι έχω πρόβλημα; Click για ανάπτυξη... Ααα δεν ξερω . Αλλα καταβαθος εχεις .:fss: Αλλα εχω και γω μαλλον , δεν ξερω ακομα . Μαλλον δεν εχω τιποτα τωρα πια . Ισως και ναι . Κατι εχει μεινει παντως . Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: εμένα χαιρέτησα....νιώθω γαμάτος τώρα..Βαμίτσα μου Click για ανάπτυξη... Ποιος σε γαμησε και νιωθεις ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:20 Ο Goseithor: #15.512 13-12-09 01:20 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εμένα ήταν τάμα δεν παίζει να άλλαζε, κατά τα άλλα περήφανοι Click για ανάπτυξη... ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ααα δεν ξερω . Αλλα καταβαθος εχεις .:fss: Αλλα εχω και γω μαλλον , δεν ξερω ακομα . Μαλλον δεν εχω τιποτα τωρα πια . Ισως και ναι . Κατι εχει μεινει παντως . Ποιος σε γαμησε και νιωθεις ετσι Click για ανάπτυξη... "γαμάτος"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:22 Ο PGeorge4 έγραψε: #15.513 13-12-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! Click για ανάπτυξη... Συγνωμμη ρε , δεν πειραζει θα επανορθώσω . Ναι εγω ειμαι ο βιολογικος σου πατερας . Ρωτα την μανα σου :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:22 Ο orathac έγραψε: #15.514 13-12-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! ----------------------------------------- "γαμάτος"... Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν είναι αργά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:23 Η Vampi έγραψε: #15.515 13-12-09 01:23 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Συγνωμμη ρε , δεν πειραζει θα επανορθώσω . Ναι εγω ειμαι ο βιολογικος σου πατερας . Ρωτα την μανα σου :fss: Click για ανάπτυξη... Το χοντραίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:24 Ο Goseithor: #15.516 13-12-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Συγνωμμη ρε , δεν πειραζει θα επανορθώσω . Ναι εγω ειμαι ο βιολογικος σου πατερας . Ρωτα την μανα σου :fss: Click για ανάπτυξη... γι αυτό βγήκα έτσι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ποτέ δεν είναι αργά Click για ανάπτυξη... κάτι θα ξέρεις εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:26 Ο PGeorge4 έγραψε: #15.517 13-12-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Το χοντραίνεις. Click για ανάπτυξη... Παντα Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: γι αυτό βγήκα έτσι Click για ανάπτυξη... Ειπα να μην βαλω φατσουλες και μαλακιες να δω αντιδρασεις αλλα νταξει ειναι το παιδι . Να λες παλι καλα που βγηκες . Και εισαι και τοσο εξυπνος και ομορφος σαν τον πατερα σου . ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! ----------------------------------------- "γαμάτος"... Click για ανάπτυξη... Ναι νταξει μια μαλακια ειπαμε γαματο γαματε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:48 Ο Goseithor: #15.518 13-12-09 03:48 ζει κανείς???:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:29 Η Darkness έγραψε: #15.519 14-12-09 02:29 που ειστε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:30 Ο Goseithor: #15.520 14-12-09 02:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: που ειστε ? Click για ανάπτυξη... τι έπαθες μωλε/??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 774 775 776 777 778 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 776 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 776 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελένη. :fss: E χαζό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:12 Η Darkness έγραψε: #15.504 13-12-09 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: γειαααααααααααααααααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... ελεος.. -.- δεν ειμαι απλα ενα ευγενικο παιδι... ποσο σκεψη θελει για να καταλαβει καποιος πως χαιρετησα τον Γιωργο που μπηκε τελευταιος... αυτα........................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:12 Ο orathac έγραψε: #15.505 13-12-09 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: το μετάνιωσαν όσο δεν πέρνει άσε...εσένα?? Click για ανάπτυξη... Εμένα ήταν τάμα δεν παίζει να άλλαζε, κατά τα άλλα περήφανοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:12 Ο PGeorge4 έγραψε: #15.506 13-12-09 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: το μετάνιωσαν όσο δεν πέρνει άσε...εσένα?? Click για ανάπτυξη... Eμενα (αν και δεν ρωτησες εμενα) νταξει ειναι μωρε , εγω το μετανιωνω που και που αλλα τι να κανεις . Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ελένη. :fss: E χαζό; Click για ανάπτυξη... Ναι Ελενη :fss: Προβλημα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:13 Η Vampi έγραψε: #15.507 13-12-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ελεος.. -.- δεν ειμαι απλα ενα ευγενικο παιδι... ποσο σκεψη θελει για να καταλαβει καποιος πως χαιρετησα τον Γιωργο που μπηκε τελευταιος... αυτα........................ Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν τον κατέχω τον εγκέφαλο όμως.^^ ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ναι Ελενη :fss: Προβλημα ? Click για ανάπτυξη... Είπα εγώ ότι έχω πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:17 Ο Goseithor: #15.508 13-12-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ελεος.. -.- δεν ειμαι απλα ενα ευγενικο παιδι... ποσο σκεψη θελει για να καταλαβει καποιος πως χαιρετησα τον Γιωργο που μπηκε τελευταιος... αυτα........................ Click για ανάπτυξη... εμένα χαιρέτησα....νιώθω γαμάτος τώρα..Βαμίτσα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:18 Η Vampi έγραψε: #15.509 13-12-09 01:18 Νιώθεις... Δεν είσαι. Κρίμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:18 Ο orathac έγραψε: #15.510 13-12-09 01:18 ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Άσε πολύ πιο μπροστά η κοπέλα, σε άφησε μέτρα πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:19 Ο PGeorge4 έγραψε: #15.511 13-12-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εγώ δεν τον κατέχω τον εγκέφαλο όμως.^^ ----------------------------------------- Είπα εγώ ότι έχω πρόβλημα; Click για ανάπτυξη... Ααα δεν ξερω . Αλλα καταβαθος εχεις .:fss: Αλλα εχω και γω μαλλον , δεν ξερω ακομα . Μαλλον δεν εχω τιποτα τωρα πια . Ισως και ναι . Κατι εχει μεινει παντως . Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: εμένα χαιρέτησα....νιώθω γαμάτος τώρα..Βαμίτσα μου Click για ανάπτυξη... Ποιος σε γαμησε και νιωθεις ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:20 Ο Goseithor: #15.512 13-12-09 01:20 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εμένα ήταν τάμα δεν παίζει να άλλαζε, κατά τα άλλα περήφανοι Click για ανάπτυξη... ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ααα δεν ξερω . Αλλα καταβαθος εχεις .:fss: Αλλα εχω και γω μαλλον , δεν ξερω ακομα . Μαλλον δεν εχω τιποτα τωρα πια . Ισως και ναι . Κατι εχει μεινει παντως . Ποιος σε γαμησε και νιωθεις ετσι Click για ανάπτυξη... "γαμάτος"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:22 Ο PGeorge4 έγραψε: #15.513 13-12-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! Click για ανάπτυξη... Συγνωμμη ρε , δεν πειραζει θα επανορθώσω . Ναι εγω ειμαι ο βιολογικος σου πατερας . Ρωτα την μανα σου :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:22 Ο orathac έγραψε: #15.514 13-12-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! ----------------------------------------- "γαμάτος"... Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν είναι αργά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:23 Η Vampi έγραψε: #15.515 13-12-09 01:23 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Συγνωμμη ρε , δεν πειραζει θα επανορθώσω . Ναι εγω ειμαι ο βιολογικος σου πατερας . Ρωτα την μανα σου :fss: Click για ανάπτυξη... Το χοντραίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:24 Ο Goseithor: #15.516 13-12-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Συγνωμμη ρε , δεν πειραζει θα επανορθώσω . Ναι εγω ειμαι ο βιολογικος σου πατερας . Ρωτα την μανα σου :fss: Click για ανάπτυξη... γι αυτό βγήκα έτσι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ποτέ δεν είναι αργά Click για ανάπτυξη... κάτι θα ξέρεις εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:26 Ο PGeorge4 έγραψε: #15.517 13-12-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Το χοντραίνεις. Click για ανάπτυξη... Παντα Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: γι αυτό βγήκα έτσι Click για ανάπτυξη... Ειπα να μην βαλω φατσουλες και μαλακιες να δω αντιδρασεις αλλα νταξει ειναι το παιδι . Να λες παλι καλα που βγηκες . Και εισαι και τοσο εξυπνος και ομορφος σαν τον πατερα σου . ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! ----------------------------------------- "γαμάτος"... Click για ανάπτυξη... Ναι νταξει μια μαλακια ειπαμε γαματο γαματε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:48 Ο Goseithor: #15.518 13-12-09 03:48 ζει κανείς???:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:29 Η Darkness έγραψε: #15.519 14-12-09 02:29 που ειστε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:30 Ο Goseithor: #15.520 14-12-09 02:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: που ειστε ? Click για ανάπτυξη... τι έπαθες μωλε/??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 774 775 776 777 778 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 776 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 776 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: γειαααααααααααααααααααααααααααααααα Click για ανάπτυξη... ελεος.. -.- δεν ειμαι απλα ενα ευγενικο παιδι... ποσο σκεψη θελει για να καταλαβει καποιος πως χαιρετησα τον Γιωργο που μπηκε τελευταιος... αυτα........................ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:12 Ο orathac έγραψε: #15.505 13-12-09 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: το μετάνιωσαν όσο δεν πέρνει άσε...εσένα?? Click για ανάπτυξη... Εμένα ήταν τάμα δεν παίζει να άλλαζε, κατά τα άλλα περήφανοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:12 Ο PGeorge4 έγραψε: #15.506 13-12-09 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: το μετάνιωσαν όσο δεν πέρνει άσε...εσένα?? Click για ανάπτυξη... Eμενα (αν και δεν ρωτησες εμενα) νταξει ειναι μωρε , εγω το μετανιωνω που και που αλλα τι να κανεις . Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ελένη. :fss: E χαζό; Click για ανάπτυξη... Ναι Ελενη :fss: Προβλημα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:13 Η Vampi έγραψε: #15.507 13-12-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ελεος.. -.- δεν ειμαι απλα ενα ευγενικο παιδι... ποσο σκεψη θελει για να καταλαβει καποιος πως χαιρετησα τον Γιωργο που μπηκε τελευταιος... αυτα........................ Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν τον κατέχω τον εγκέφαλο όμως.^^ ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ναι Ελενη :fss: Προβλημα ? Click για ανάπτυξη... Είπα εγώ ότι έχω πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:17 Ο Goseithor: #15.508 13-12-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ελεος.. -.- δεν ειμαι απλα ενα ευγενικο παιδι... ποσο σκεψη θελει για να καταλαβει καποιος πως χαιρετησα τον Γιωργο που μπηκε τελευταιος... αυτα........................ Click για ανάπτυξη... εμένα χαιρέτησα....νιώθω γαμάτος τώρα..Βαμίτσα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:18 Η Vampi έγραψε: #15.509 13-12-09 01:18 Νιώθεις... Δεν είσαι. Κρίμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:18 Ο orathac έγραψε: #15.510 13-12-09 01:18 ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Άσε πολύ πιο μπροστά η κοπέλα, σε άφησε μέτρα πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:19 Ο PGeorge4 έγραψε: #15.511 13-12-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εγώ δεν τον κατέχω τον εγκέφαλο όμως.^^ ----------------------------------------- Είπα εγώ ότι έχω πρόβλημα; Click για ανάπτυξη... Ααα δεν ξερω . Αλλα καταβαθος εχεις .:fss: Αλλα εχω και γω μαλλον , δεν ξερω ακομα . Μαλλον δεν εχω τιποτα τωρα πια . Ισως και ναι . Κατι εχει μεινει παντως . Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: εμένα χαιρέτησα....νιώθω γαμάτος τώρα..Βαμίτσα μου Click για ανάπτυξη... Ποιος σε γαμησε και νιωθεις ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:20 Ο Goseithor: #15.512 13-12-09 01:20 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εμένα ήταν τάμα δεν παίζει να άλλαζε, κατά τα άλλα περήφανοι Click για ανάπτυξη... ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ααα δεν ξερω . Αλλα καταβαθος εχεις .:fss: Αλλα εχω και γω μαλλον , δεν ξερω ακομα . Μαλλον δεν εχω τιποτα τωρα πια . Ισως και ναι . Κατι εχει μεινει παντως . Ποιος σε γαμησε και νιωθεις ετσι Click για ανάπτυξη... "γαμάτος"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:22 Ο PGeorge4 έγραψε: #15.513 13-12-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! Click για ανάπτυξη... Συγνωμμη ρε , δεν πειραζει θα επανορθώσω . Ναι εγω ειμαι ο βιολογικος σου πατερας . Ρωτα την μανα σου :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:22 Ο orathac έγραψε: #15.514 13-12-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! ----------------------------------------- "γαμάτος"... Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν είναι αργά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:23 Η Vampi έγραψε: #15.515 13-12-09 01:23 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Συγνωμμη ρε , δεν πειραζει θα επανορθώσω . Ναι εγω ειμαι ο βιολογικος σου πατερας . Ρωτα την μανα σου :fss: Click για ανάπτυξη... Το χοντραίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:24 Ο Goseithor: #15.516 13-12-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Συγνωμμη ρε , δεν πειραζει θα επανορθώσω . Ναι εγω ειμαι ο βιολογικος σου πατερας . Ρωτα την μανα σου :fss: Click για ανάπτυξη... γι αυτό βγήκα έτσι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ποτέ δεν είναι αργά Click για ανάπτυξη... κάτι θα ξέρεις εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:26 Ο PGeorge4 έγραψε: #15.517 13-12-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Το χοντραίνεις. Click για ανάπτυξη... Παντα Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: γι αυτό βγήκα έτσι Click για ανάπτυξη... Ειπα να μην βαλω φατσουλες και μαλακιες να δω αντιδρασεις αλλα νταξει ειναι το παιδι . Να λες παλι καλα που βγηκες . Και εισαι και τοσο εξυπνος και ομορφος σαν τον πατερα σου . ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! ----------------------------------------- "γαμάτος"... Click για ανάπτυξη... Ναι νταξει μια μαλακια ειπαμε γαματο γαματε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:48 Ο Goseithor: #15.518 13-12-09 03:48 ζει κανείς???:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:29 Η Darkness έγραψε: #15.519 14-12-09 02:29 που ειστε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:30 Ο Goseithor: #15.520 14-12-09 02:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: που ειστε ? Click για ανάπτυξη... τι έπαθες μωλε/??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 774 775 776 777 778 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 776 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 776 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: το μετάνιωσαν όσο δεν πέρνει άσε...εσένα?? Click για ανάπτυξη... Εμένα ήταν τάμα δεν παίζει να άλλαζε, κατά τα άλλα περήφανοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:12 Ο PGeorge4 έγραψε: #15.506 13-12-09 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: το μετάνιωσαν όσο δεν πέρνει άσε...εσένα?? Click για ανάπτυξη... Eμενα (αν και δεν ρωτησες εμενα) νταξει ειναι μωρε , εγω το μετανιωνω που και που αλλα τι να κανεις . Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ελένη. :fss: E χαζό; Click για ανάπτυξη... Ναι Ελενη :fss: Προβλημα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:13 Η Vampi έγραψε: #15.507 13-12-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ελεος.. -.- δεν ειμαι απλα ενα ευγενικο παιδι... ποσο σκεψη θελει για να καταλαβει καποιος πως χαιρετησα τον Γιωργο που μπηκε τελευταιος... αυτα........................ Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν τον κατέχω τον εγκέφαλο όμως.^^ ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ναι Ελενη :fss: Προβλημα ? Click για ανάπτυξη... Είπα εγώ ότι έχω πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:17 Ο Goseithor: #15.508 13-12-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ελεος.. -.- δεν ειμαι απλα ενα ευγενικο παιδι... ποσο σκεψη θελει για να καταλαβει καποιος πως χαιρετησα τον Γιωργο που μπηκε τελευταιος... αυτα........................ Click για ανάπτυξη... εμένα χαιρέτησα....νιώθω γαμάτος τώρα..Βαμίτσα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:18 Η Vampi έγραψε: #15.509 13-12-09 01:18 Νιώθεις... Δεν είσαι. Κρίμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:18 Ο orathac έγραψε: #15.510 13-12-09 01:18 ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Άσε πολύ πιο μπροστά η κοπέλα, σε άφησε μέτρα πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:19 Ο PGeorge4 έγραψε: #15.511 13-12-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εγώ δεν τον κατέχω τον εγκέφαλο όμως.^^ ----------------------------------------- Είπα εγώ ότι έχω πρόβλημα; Click για ανάπτυξη... Ααα δεν ξερω . Αλλα καταβαθος εχεις .:fss: Αλλα εχω και γω μαλλον , δεν ξερω ακομα . Μαλλον δεν εχω τιποτα τωρα πια . Ισως και ναι . Κατι εχει μεινει παντως . Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: εμένα χαιρέτησα....νιώθω γαμάτος τώρα..Βαμίτσα μου Click για ανάπτυξη... Ποιος σε γαμησε και νιωθεις ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:20 Ο Goseithor: #15.512 13-12-09 01:20 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εμένα ήταν τάμα δεν παίζει να άλλαζε, κατά τα άλλα περήφανοι Click για ανάπτυξη... ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ααα δεν ξερω . Αλλα καταβαθος εχεις .:fss: Αλλα εχω και γω μαλλον , δεν ξερω ακομα . Μαλλον δεν εχω τιποτα τωρα πια . Ισως και ναι . Κατι εχει μεινει παντως . Ποιος σε γαμησε και νιωθεις ετσι Click για ανάπτυξη... "γαμάτος"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:22 Ο PGeorge4 έγραψε: #15.513 13-12-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! Click για ανάπτυξη... Συγνωμμη ρε , δεν πειραζει θα επανορθώσω . Ναι εγω ειμαι ο βιολογικος σου πατερας . Ρωτα την μανα σου :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:22 Ο orathac έγραψε: #15.514 13-12-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! ----------------------------------------- "γαμάτος"... Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν είναι αργά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:23 Η Vampi έγραψε: #15.515 13-12-09 01:23 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Συγνωμμη ρε , δεν πειραζει θα επανορθώσω . Ναι εγω ειμαι ο βιολογικος σου πατερας . Ρωτα την μανα σου :fss: Click για ανάπτυξη... Το χοντραίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:24 Ο Goseithor: #15.516 13-12-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Συγνωμμη ρε , δεν πειραζει θα επανορθώσω . Ναι εγω ειμαι ο βιολογικος σου πατερας . Ρωτα την μανα σου :fss: Click για ανάπτυξη... γι αυτό βγήκα έτσι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ποτέ δεν είναι αργά Click για ανάπτυξη... κάτι θα ξέρεις εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:26 Ο PGeorge4 έγραψε: #15.517 13-12-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Το χοντραίνεις. Click για ανάπτυξη... Παντα Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: γι αυτό βγήκα έτσι Click για ανάπτυξη... Ειπα να μην βαλω φατσουλες και μαλακιες να δω αντιδρασεις αλλα νταξει ειναι το παιδι . Να λες παλι καλα που βγηκες . Και εισαι και τοσο εξυπνος και ομορφος σαν τον πατερα σου . ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! ----------------------------------------- "γαμάτος"... Click για ανάπτυξη... Ναι νταξει μια μαλακια ειπαμε γαματο γαματε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:48 Ο Goseithor: #15.518 13-12-09 03:48 ζει κανείς???:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:29 Η Darkness έγραψε: #15.519 14-12-09 02:29 που ειστε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:30 Ο Goseithor: #15.520 14-12-09 02:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: που ειστε ? Click για ανάπτυξη... τι έπαθες μωλε/??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 774 775 776 777 778 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 776 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 776 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: το μετάνιωσαν όσο δεν πέρνει άσε...εσένα?? Click για ανάπτυξη... Eμενα (αν και δεν ρωτησες εμενα) νταξει ειναι μωρε , εγω το μετανιωνω που και που αλλα τι να κανεις . Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Ελένη. :fss: E χαζό; Click για ανάπτυξη... Ναι Ελενη :fss: Προβλημα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:13 Η Vampi έγραψε: #15.507 13-12-09 01:13 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ελεος.. -.- δεν ειμαι απλα ενα ευγενικο παιδι... ποσο σκεψη θελει για να καταλαβει καποιος πως χαιρετησα τον Γιωργο που μπηκε τελευταιος... αυτα........................ Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν τον κατέχω τον εγκέφαλο όμως.^^ ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ναι Ελενη :fss: Προβλημα ? Click για ανάπτυξη... Είπα εγώ ότι έχω πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:17 Ο Goseithor: #15.508 13-12-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ελεος.. -.- δεν ειμαι απλα ενα ευγενικο παιδι... ποσο σκεψη θελει για να καταλαβει καποιος πως χαιρετησα τον Γιωργο που μπηκε τελευταιος... αυτα........................ Click για ανάπτυξη... εμένα χαιρέτησα....νιώθω γαμάτος τώρα..Βαμίτσα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:18 Η Vampi έγραψε: #15.509 13-12-09 01:18 Νιώθεις... Δεν είσαι. Κρίμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:18 Ο orathac έγραψε: #15.510 13-12-09 01:18 ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Άσε πολύ πιο μπροστά η κοπέλα, σε άφησε μέτρα πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:19 Ο PGeorge4 έγραψε: #15.511 13-12-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εγώ δεν τον κατέχω τον εγκέφαλο όμως.^^ ----------------------------------------- Είπα εγώ ότι έχω πρόβλημα; Click για ανάπτυξη... Ααα δεν ξερω . Αλλα καταβαθος εχεις .:fss: Αλλα εχω και γω μαλλον , δεν ξερω ακομα . Μαλλον δεν εχω τιποτα τωρα πια . Ισως και ναι . Κατι εχει μεινει παντως . Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: εμένα χαιρέτησα....νιώθω γαμάτος τώρα..Βαμίτσα μου Click για ανάπτυξη... Ποιος σε γαμησε και νιωθεις ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:20 Ο Goseithor: #15.512 13-12-09 01:20 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εμένα ήταν τάμα δεν παίζει να άλλαζε, κατά τα άλλα περήφανοι Click για ανάπτυξη... ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ααα δεν ξερω . Αλλα καταβαθος εχεις .:fss: Αλλα εχω και γω μαλλον , δεν ξερω ακομα . Μαλλον δεν εχω τιποτα τωρα πια . Ισως και ναι . Κατι εχει μεινει παντως . Ποιος σε γαμησε και νιωθεις ετσι Click για ανάπτυξη... "γαμάτος"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:22 Ο PGeorge4 έγραψε: #15.513 13-12-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! Click για ανάπτυξη... Συγνωμμη ρε , δεν πειραζει θα επανορθώσω . Ναι εγω ειμαι ο βιολογικος σου πατερας . Ρωτα την μανα σου :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:22 Ο orathac έγραψε: #15.514 13-12-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! ----------------------------------------- "γαμάτος"... Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν είναι αργά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:23 Η Vampi έγραψε: #15.515 13-12-09 01:23 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Συγνωμμη ρε , δεν πειραζει θα επανορθώσω . Ναι εγω ειμαι ο βιολογικος σου πατερας . Ρωτα την μανα σου :fss: Click για ανάπτυξη... Το χοντραίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:24 Ο Goseithor: #15.516 13-12-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Συγνωμμη ρε , δεν πειραζει θα επανορθώσω . Ναι εγω ειμαι ο βιολογικος σου πατερας . Ρωτα την μανα σου :fss: Click για ανάπτυξη... γι αυτό βγήκα έτσι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ποτέ δεν είναι αργά Click για ανάπτυξη... κάτι θα ξέρεις εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:26 Ο PGeorge4 έγραψε: #15.517 13-12-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Το χοντραίνεις. Click για ανάπτυξη... Παντα Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: γι αυτό βγήκα έτσι Click για ανάπτυξη... Ειπα να μην βαλω φατσουλες και μαλακιες να δω αντιδρασεις αλλα νταξει ειναι το παιδι . Να λες παλι καλα που βγηκες . Και εισαι και τοσο εξυπνος και ομορφος σαν τον πατερα σου . ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! ----------------------------------------- "γαμάτος"... Click για ανάπτυξη... Ναι νταξει μια μαλακια ειπαμε γαματο γαματε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:48 Ο Goseithor: #15.518 13-12-09 03:48 ζει κανείς???:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:29 Η Darkness έγραψε: #15.519 14-12-09 02:29 που ειστε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:30 Ο Goseithor: #15.520 14-12-09 02:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: που ειστε ? Click για ανάπτυξη... τι έπαθες μωλε/??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 774 775 776 777 778 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 776 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 776 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ελεος.. -.- δεν ειμαι απλα ενα ευγενικο παιδι... ποσο σκεψη θελει για να καταλαβει καποιος πως χαιρετησα τον Γιωργο που μπηκε τελευταιος... αυτα........................ Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν τον κατέχω τον εγκέφαλο όμως.^^ ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ναι Ελενη :fss: Προβλημα ? Click για ανάπτυξη... Είπα εγώ ότι έχω πρόβλημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:17 Ο Goseithor: #15.508 13-12-09 01:17 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ελεος.. -.- δεν ειμαι απλα ενα ευγενικο παιδι... ποσο σκεψη θελει για να καταλαβει καποιος πως χαιρετησα τον Γιωργο που μπηκε τελευταιος... αυτα........................ Click για ανάπτυξη... εμένα χαιρέτησα....νιώθω γαμάτος τώρα..Βαμίτσα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:18 Η Vampi έγραψε: #15.509 13-12-09 01:18 Νιώθεις... Δεν είσαι. Κρίμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:18 Ο orathac έγραψε: #15.510 13-12-09 01:18 ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Άσε πολύ πιο μπροστά η κοπέλα, σε άφησε μέτρα πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:19 Ο PGeorge4 έγραψε: #15.511 13-12-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εγώ δεν τον κατέχω τον εγκέφαλο όμως.^^ ----------------------------------------- Είπα εγώ ότι έχω πρόβλημα; Click για ανάπτυξη... Ααα δεν ξερω . Αλλα καταβαθος εχεις .:fss: Αλλα εχω και γω μαλλον , δεν ξερω ακομα . Μαλλον δεν εχω τιποτα τωρα πια . Ισως και ναι . Κατι εχει μεινει παντως . Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: εμένα χαιρέτησα....νιώθω γαμάτος τώρα..Βαμίτσα μου Click για ανάπτυξη... Ποιος σε γαμησε και νιωθεις ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:20 Ο Goseithor: #15.512 13-12-09 01:20 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εμένα ήταν τάμα δεν παίζει να άλλαζε, κατά τα άλλα περήφανοι Click για ανάπτυξη... ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ααα δεν ξερω . Αλλα καταβαθος εχεις .:fss: Αλλα εχω και γω μαλλον , δεν ξερω ακομα . Μαλλον δεν εχω τιποτα τωρα πια . Ισως και ναι . Κατι εχει μεινει παντως . Ποιος σε γαμησε και νιωθεις ετσι Click για ανάπτυξη... "γαμάτος"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:22 Ο PGeorge4 έγραψε: #15.513 13-12-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! Click για ανάπτυξη... Συγνωμμη ρε , δεν πειραζει θα επανορθώσω . Ναι εγω ειμαι ο βιολογικος σου πατερας . Ρωτα την μανα σου :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:22 Ο orathac έγραψε: #15.514 13-12-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! ----------------------------------------- "γαμάτος"... Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν είναι αργά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:23 Η Vampi έγραψε: #15.515 13-12-09 01:23 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Συγνωμμη ρε , δεν πειραζει θα επανορθώσω . Ναι εγω ειμαι ο βιολογικος σου πατερας . Ρωτα την μανα σου :fss: Click για ανάπτυξη... Το χοντραίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:24 Ο Goseithor: #15.516 13-12-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Συγνωμμη ρε , δεν πειραζει θα επανορθώσω . Ναι εγω ειμαι ο βιολογικος σου πατερας . Ρωτα την μανα σου :fss: Click για ανάπτυξη... γι αυτό βγήκα έτσι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ποτέ δεν είναι αργά Click για ανάπτυξη... κάτι θα ξέρεις εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:26 Ο PGeorge4 έγραψε: #15.517 13-12-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Το χοντραίνεις. Click για ανάπτυξη... Παντα Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: γι αυτό βγήκα έτσι Click για ανάπτυξη... Ειπα να μην βαλω φατσουλες και μαλακιες να δω αντιδρασεις αλλα νταξει ειναι το παιδι . Να λες παλι καλα που βγηκες . Και εισαι και τοσο εξυπνος και ομορφος σαν τον πατερα σου . ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! ----------------------------------------- "γαμάτος"... Click για ανάπτυξη... Ναι νταξει μια μαλακια ειπαμε γαματο γαματε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:48 Ο Goseithor: #15.518 13-12-09 03:48 ζει κανείς???:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:29 Η Darkness έγραψε: #15.519 14-12-09 02:29 που ειστε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:30 Ο Goseithor: #15.520 14-12-09 02:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: που ειστε ? Click για ανάπτυξη... τι έπαθες μωλε/??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 774 775 776 777 778 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 776 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 776 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: ελεος.. -.- δεν ειμαι απλα ενα ευγενικο παιδι... ποσο σκεψη θελει για να καταλαβει καποιος πως χαιρετησα τον Γιωργο που μπηκε τελευταιος... αυτα........................ Click για ανάπτυξη... εμένα χαιρέτησα....νιώθω γαμάτος τώρα..Βαμίτσα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:18 Η Vampi έγραψε: #15.509 13-12-09 01:18 Νιώθεις... Δεν είσαι. Κρίμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:18 Ο orathac έγραψε: #15.510 13-12-09 01:18 ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Άσε πολύ πιο μπροστά η κοπέλα, σε άφησε μέτρα πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:19 Ο PGeorge4 έγραψε: #15.511 13-12-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εγώ δεν τον κατέχω τον εγκέφαλο όμως.^^ ----------------------------------------- Είπα εγώ ότι έχω πρόβλημα; Click για ανάπτυξη... Ααα δεν ξερω . Αλλα καταβαθος εχεις .:fss: Αλλα εχω και γω μαλλον , δεν ξερω ακομα . Μαλλον δεν εχω τιποτα τωρα πια . Ισως και ναι . Κατι εχει μεινει παντως . Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: εμένα χαιρέτησα....νιώθω γαμάτος τώρα..Βαμίτσα μου Click για ανάπτυξη... Ποιος σε γαμησε και νιωθεις ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:20 Ο Goseithor: #15.512 13-12-09 01:20 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εμένα ήταν τάμα δεν παίζει να άλλαζε, κατά τα άλλα περήφανοι Click για ανάπτυξη... ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ααα δεν ξερω . Αλλα καταβαθος εχεις .:fss: Αλλα εχω και γω μαλλον , δεν ξερω ακομα . Μαλλον δεν εχω τιποτα τωρα πια . Ισως και ναι . Κατι εχει μεινει παντως . Ποιος σε γαμησε και νιωθεις ετσι Click για ανάπτυξη... "γαμάτος"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:22 Ο PGeorge4 έγραψε: #15.513 13-12-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! Click για ανάπτυξη... Συγνωμμη ρε , δεν πειραζει θα επανορθώσω . Ναι εγω ειμαι ο βιολογικος σου πατερας . Ρωτα την μανα σου :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:22 Ο orathac έγραψε: #15.514 13-12-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! ----------------------------------------- "γαμάτος"... Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν είναι αργά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:23 Η Vampi έγραψε: #15.515 13-12-09 01:23 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Συγνωμμη ρε , δεν πειραζει θα επανορθώσω . Ναι εγω ειμαι ο βιολογικος σου πατερας . Ρωτα την μανα σου :fss: Click για ανάπτυξη... Το χοντραίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:24 Ο Goseithor: #15.516 13-12-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Συγνωμμη ρε , δεν πειραζει θα επανορθώσω . Ναι εγω ειμαι ο βιολογικος σου πατερας . Ρωτα την μανα σου :fss: Click για ανάπτυξη... γι αυτό βγήκα έτσι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ποτέ δεν είναι αργά Click για ανάπτυξη... κάτι θα ξέρεις εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:26 Ο PGeorge4 έγραψε: #15.517 13-12-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Το χοντραίνεις. Click για ανάπτυξη... Παντα Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: γι αυτό βγήκα έτσι Click για ανάπτυξη... Ειπα να μην βαλω φατσουλες και μαλακιες να δω αντιδρασεις αλλα νταξει ειναι το παιδι . Να λες παλι καλα που βγηκες . Και εισαι και τοσο εξυπνος και ομορφος σαν τον πατερα σου . ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! ----------------------------------------- "γαμάτος"... Click για ανάπτυξη... Ναι νταξει μια μαλακια ειπαμε γαματο γαματε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:48 Ο Goseithor: #15.518 13-12-09 03:48 ζει κανείς???:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:29 Η Darkness έγραψε: #15.519 14-12-09 02:29 που ειστε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:30 Ο Goseithor: #15.520 14-12-09 02:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: που ειστε ? Click για ανάπτυξη... τι έπαθες μωλε/??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 774 775 776 777 778 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 776 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 776 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νιώθεις... Δεν είσαι. Κρίμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:18 Ο orathac έγραψε: #15.510 13-12-09 01:18 ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Άσε πολύ πιο μπροστά η κοπέλα, σε άφησε μέτρα πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:19 Ο PGeorge4 έγραψε: #15.511 13-12-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εγώ δεν τον κατέχω τον εγκέφαλο όμως.^^ ----------------------------------------- Είπα εγώ ότι έχω πρόβλημα; Click για ανάπτυξη... Ααα δεν ξερω . Αλλα καταβαθος εχεις .:fss: Αλλα εχω και γω μαλλον , δεν ξερω ακομα . Μαλλον δεν εχω τιποτα τωρα πια . Ισως και ναι . Κατι εχει μεινει παντως . Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: εμένα χαιρέτησα....νιώθω γαμάτος τώρα..Βαμίτσα μου Click για ανάπτυξη... Ποιος σε γαμησε και νιωθεις ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:20 Ο Goseithor: #15.512 13-12-09 01:20 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εμένα ήταν τάμα δεν παίζει να άλλαζε, κατά τα άλλα περήφανοι Click για ανάπτυξη... ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ααα δεν ξερω . Αλλα καταβαθος εχεις .:fss: Αλλα εχω και γω μαλλον , δεν ξερω ακομα . Μαλλον δεν εχω τιποτα τωρα πια . Ισως και ναι . Κατι εχει μεινει παντως . Ποιος σε γαμησε και νιωθεις ετσι Click για ανάπτυξη... "γαμάτος"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:22 Ο PGeorge4 έγραψε: #15.513 13-12-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! Click για ανάπτυξη... Συγνωμμη ρε , δεν πειραζει θα επανορθώσω . Ναι εγω ειμαι ο βιολογικος σου πατερας . Ρωτα την μανα σου :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:22 Ο orathac έγραψε: #15.514 13-12-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! ----------------------------------------- "γαμάτος"... Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν είναι αργά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:23 Η Vampi έγραψε: #15.515 13-12-09 01:23 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Συγνωμμη ρε , δεν πειραζει θα επανορθώσω . Ναι εγω ειμαι ο βιολογικος σου πατερας . Ρωτα την μανα σου :fss: Click για ανάπτυξη... Το χοντραίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:24 Ο Goseithor: #15.516 13-12-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Συγνωμμη ρε , δεν πειραζει θα επανορθώσω . Ναι εγω ειμαι ο βιολογικος σου πατερας . Ρωτα την μανα σου :fss: Click για ανάπτυξη... γι αυτό βγήκα έτσι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ποτέ δεν είναι αργά Click για ανάπτυξη... κάτι θα ξέρεις εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:26 Ο PGeorge4 έγραψε: #15.517 13-12-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Το χοντραίνεις. Click για ανάπτυξη... Παντα Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: γι αυτό βγήκα έτσι Click για ανάπτυξη... Ειπα να μην βαλω φατσουλες και μαλακιες να δω αντιδρασεις αλλα νταξει ειναι το παιδι . Να λες παλι καλα που βγηκες . Και εισαι και τοσο εξυπνος και ομορφος σαν τον πατερα σου . ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! ----------------------------------------- "γαμάτος"... Click για ανάπτυξη... Ναι νταξει μια μαλακια ειπαμε γαματο γαματε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:48 Ο Goseithor: #15.518 13-12-09 03:48 ζει κανείς???:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:29 Η Darkness έγραψε: #15.519 14-12-09 02:29 που ειστε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:30 Ο Goseithor: #15.520 14-12-09 02:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: που ειστε ? Click για ανάπτυξη... τι έπαθες μωλε/??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 774 775 776 777 778 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 776 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 776 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Άσε πολύ πιο μπροστά η κοπέλα, σε άφησε μέτρα πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:19 Ο PGeorge4 έγραψε: #15.511 13-12-09 01:19 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εγώ δεν τον κατέχω τον εγκέφαλο όμως.^^ ----------------------------------------- Είπα εγώ ότι έχω πρόβλημα; Click για ανάπτυξη... Ααα δεν ξερω . Αλλα καταβαθος εχεις .:fss: Αλλα εχω και γω μαλλον , δεν ξερω ακομα . Μαλλον δεν εχω τιποτα τωρα πια . Ισως και ναι . Κατι εχει μεινει παντως . Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: εμένα χαιρέτησα....νιώθω γαμάτος τώρα..Βαμίτσα μου Click για ανάπτυξη... Ποιος σε γαμησε και νιωθεις ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:20 Ο Goseithor: #15.512 13-12-09 01:20 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εμένα ήταν τάμα δεν παίζει να άλλαζε, κατά τα άλλα περήφανοι Click για ανάπτυξη... ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ααα δεν ξερω . Αλλα καταβαθος εχεις .:fss: Αλλα εχω και γω μαλλον , δεν ξερω ακομα . Μαλλον δεν εχω τιποτα τωρα πια . Ισως και ναι . Κατι εχει μεινει παντως . Ποιος σε γαμησε και νιωθεις ετσι Click για ανάπτυξη... "γαμάτος"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:22 Ο PGeorge4 έγραψε: #15.513 13-12-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! Click για ανάπτυξη... Συγνωμμη ρε , δεν πειραζει θα επανορθώσω . Ναι εγω ειμαι ο βιολογικος σου πατερας . Ρωτα την μανα σου :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:22 Ο orathac έγραψε: #15.514 13-12-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! ----------------------------------------- "γαμάτος"... Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν είναι αργά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:23 Η Vampi έγραψε: #15.515 13-12-09 01:23 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Συγνωμμη ρε , δεν πειραζει θα επανορθώσω . Ναι εγω ειμαι ο βιολογικος σου πατερας . Ρωτα την μανα σου :fss: Click για ανάπτυξη... Το χοντραίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:24 Ο Goseithor: #15.516 13-12-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Συγνωμμη ρε , δεν πειραζει θα επανορθώσω . Ναι εγω ειμαι ο βιολογικος σου πατερας . Ρωτα την μανα σου :fss: Click για ανάπτυξη... γι αυτό βγήκα έτσι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ποτέ δεν είναι αργά Click για ανάπτυξη... κάτι θα ξέρεις εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:26 Ο PGeorge4 έγραψε: #15.517 13-12-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Το χοντραίνεις. Click για ανάπτυξη... Παντα Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: γι αυτό βγήκα έτσι Click για ανάπτυξη... Ειπα να μην βαλω φατσουλες και μαλακιες να δω αντιδρασεις αλλα νταξει ειναι το παιδι . Να λες παλι καλα που βγηκες . Και εισαι και τοσο εξυπνος και ομορφος σαν τον πατερα σου . ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! ----------------------------------------- "γαμάτος"... Click για ανάπτυξη... Ναι νταξει μια μαλακια ειπαμε γαματο γαματε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:48 Ο Goseithor: #15.518 13-12-09 03:48 ζει κανείς???:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:29 Η Darkness έγραψε: #15.519 14-12-09 02:29 που ειστε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:30 Ο Goseithor: #15.520 14-12-09 02:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: που ειστε ? Click για ανάπτυξη... τι έπαθες μωλε/??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 774 775 776 777 778 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 776 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 776 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Εγώ δεν τον κατέχω τον εγκέφαλο όμως.^^ ----------------------------------------- Είπα εγώ ότι έχω πρόβλημα; Click για ανάπτυξη... Ααα δεν ξερω . Αλλα καταβαθος εχεις .:fss: Αλλα εχω και γω μαλλον , δεν ξερω ακομα . Μαλλον δεν εχω τιποτα τωρα πια . Ισως και ναι . Κατι εχει μεινει παντως . Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: εμένα χαιρέτησα....νιώθω γαμάτος τώρα..Βαμίτσα μου Click για ανάπτυξη... Ποιος σε γαμησε και νιωθεις ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:20 Ο Goseithor: #15.512 13-12-09 01:20 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εμένα ήταν τάμα δεν παίζει να άλλαζε, κατά τα άλλα περήφανοι Click για ανάπτυξη... ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ααα δεν ξερω . Αλλα καταβαθος εχεις .:fss: Αλλα εχω και γω μαλλον , δεν ξερω ακομα . Μαλλον δεν εχω τιποτα τωρα πια . Ισως και ναι . Κατι εχει μεινει παντως . Ποιος σε γαμησε και νιωθεις ετσι Click για ανάπτυξη... "γαμάτος"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:22 Ο PGeorge4 έγραψε: #15.513 13-12-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! Click για ανάπτυξη... Συγνωμμη ρε , δεν πειραζει θα επανορθώσω . Ναι εγω ειμαι ο βιολογικος σου πατερας . Ρωτα την μανα σου :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:22 Ο orathac έγραψε: #15.514 13-12-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! ----------------------------------------- "γαμάτος"... Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν είναι αργά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:23 Η Vampi έγραψε: #15.515 13-12-09 01:23 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Συγνωμμη ρε , δεν πειραζει θα επανορθώσω . Ναι εγω ειμαι ο βιολογικος σου πατερας . Ρωτα την μανα σου :fss: Click για ανάπτυξη... Το χοντραίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:24 Ο Goseithor: #15.516 13-12-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Συγνωμμη ρε , δεν πειραζει θα επανορθώσω . Ναι εγω ειμαι ο βιολογικος σου πατερας . Ρωτα την μανα σου :fss: Click για ανάπτυξη... γι αυτό βγήκα έτσι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ποτέ δεν είναι αργά Click για ανάπτυξη... κάτι θα ξέρεις εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:26 Ο PGeorge4 έγραψε: #15.517 13-12-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Το χοντραίνεις. Click για ανάπτυξη... Παντα Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: γι αυτό βγήκα έτσι Click για ανάπτυξη... Ειπα να μην βαλω φατσουλες και μαλακιες να δω αντιδρασεις αλλα νταξει ειναι το παιδι . Να λες παλι καλα που βγηκες . Και εισαι και τοσο εξυπνος και ομορφος σαν τον πατερα σου . ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! ----------------------------------------- "γαμάτος"... Click για ανάπτυξη... Ναι νταξει μια μαλακια ειπαμε γαματο γαματε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:48 Ο Goseithor: #15.518 13-12-09 03:48 ζει κανείς???:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:29 Η Darkness έγραψε: #15.519 14-12-09 02:29 που ειστε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:30 Ο Goseithor: #15.520 14-12-09 02:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: που ειστε ? Click για ανάπτυξη... τι έπαθες μωλε/??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 774 775 776 777 778 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 776 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 776 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από orathac: Εμένα ήταν τάμα δεν παίζει να άλλαζε, κατά τα άλλα περήφανοι Click για ανάπτυξη... ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Ααα δεν ξερω . Αλλα καταβαθος εχεις .:fss: Αλλα εχω και γω μαλλον , δεν ξερω ακομα . Μαλλον δεν εχω τιποτα τωρα πια . Ισως και ναι . Κατι εχει μεινει παντως . Ποιος σε γαμησε και νιωθεις ετσι Click για ανάπτυξη... "γαμάτος"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:22 Ο PGeorge4 έγραψε: #15.513 13-12-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! Click για ανάπτυξη... Συγνωμμη ρε , δεν πειραζει θα επανορθώσω . Ναι εγω ειμαι ο βιολογικος σου πατερας . Ρωτα την μανα σου :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:22 Ο orathac έγραψε: #15.514 13-12-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! ----------------------------------------- "γαμάτος"... Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν είναι αργά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:23 Η Vampi έγραψε: #15.515 13-12-09 01:23 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Συγνωμμη ρε , δεν πειραζει θα επανορθώσω . Ναι εγω ειμαι ο βιολογικος σου πατερας . Ρωτα την μανα σου :fss: Click για ανάπτυξη... Το χοντραίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:24 Ο Goseithor: #15.516 13-12-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Συγνωμμη ρε , δεν πειραζει θα επανορθώσω . Ναι εγω ειμαι ο βιολογικος σου πατερας . Ρωτα την μανα σου :fss: Click για ανάπτυξη... γι αυτό βγήκα έτσι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ποτέ δεν είναι αργά Click για ανάπτυξη... κάτι θα ξέρεις εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:26 Ο PGeorge4 έγραψε: #15.517 13-12-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Το χοντραίνεις. Click για ανάπτυξη... Παντα Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: γι αυτό βγήκα έτσι Click για ανάπτυξη... Ειπα να μην βαλω φατσουλες και μαλακιες να δω αντιδρασεις αλλα νταξει ειναι το παιδι . Να λες παλι καλα που βγηκες . Και εισαι και τοσο εξυπνος και ομορφος σαν τον πατερα σου . ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! ----------------------------------------- "γαμάτος"... Click για ανάπτυξη... Ναι νταξει μια μαλακια ειπαμε γαματο γαματε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:48 Ο Goseithor: #15.518 13-12-09 03:48 ζει κανείς???:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:29 Η Darkness έγραψε: #15.519 14-12-09 02:29 που ειστε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:30 Ο Goseithor: #15.520 14-12-09 02:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: που ειστε ? Click για ανάπτυξη... τι έπαθες μωλε/??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 774 775 776 777 778 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 776 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 776 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! Click για ανάπτυξη... Συγνωμμη ρε , δεν πειραζει θα επανορθώσω . Ναι εγω ειμαι ο βιολογικος σου πατερας . Ρωτα την μανα σου :fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:22 Ο orathac έγραψε: #15.514 13-12-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! ----------------------------------------- "γαμάτος"... Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν είναι αργά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:23 Η Vampi έγραψε: #15.515 13-12-09 01:23 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Συγνωμμη ρε , δεν πειραζει θα επανορθώσω . Ναι εγω ειμαι ο βιολογικος σου πατερας . Ρωτα την μανα σου :fss: Click για ανάπτυξη... Το χοντραίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:24 Ο Goseithor: #15.516 13-12-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Συγνωμμη ρε , δεν πειραζει θα επανορθώσω . Ναι εγω ειμαι ο βιολογικος σου πατερας . Ρωτα την μανα σου :fss: Click για ανάπτυξη... γι αυτό βγήκα έτσι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ποτέ δεν είναι αργά Click για ανάπτυξη... κάτι θα ξέρεις εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:26 Ο PGeorge4 έγραψε: #15.517 13-12-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Το χοντραίνεις. Click για ανάπτυξη... Παντα Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: γι αυτό βγήκα έτσι Click για ανάπτυξη... Ειπα να μην βαλω φατσουλες και μαλακιες να δω αντιδρασεις αλλα νταξει ειναι το παιδι . Να λες παλι καλα που βγηκες . Και εισαι και τοσο εξυπνος και ομορφος σαν τον πατερα σου . ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! ----------------------------------------- "γαμάτος"... Click για ανάπτυξη... Ναι νταξει μια μαλακια ειπαμε γαματο γαματε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:48 Ο Goseithor: #15.518 13-12-09 03:48 ζει κανείς???:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:29 Η Darkness έγραψε: #15.519 14-12-09 02:29 που ειστε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:30 Ο Goseithor: #15.520 14-12-09 02:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: που ειστε ? Click για ανάπτυξη... τι έπαθες μωλε/??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 774 775 776 777 778 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 776 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 776 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! ----------------------------------------- "γαμάτος"... Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν είναι αργά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:23 Η Vampi έγραψε: #15.515 13-12-09 01:23 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Συγνωμμη ρε , δεν πειραζει θα επανορθώσω . Ναι εγω ειμαι ο βιολογικος σου πατερας . Ρωτα την μανα σου :fss: Click για ανάπτυξη... Το χοντραίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:24 Ο Goseithor: #15.516 13-12-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Συγνωμμη ρε , δεν πειραζει θα επανορθώσω . Ναι εγω ειμαι ο βιολογικος σου πατερας . Ρωτα την μανα σου :fss: Click για ανάπτυξη... γι αυτό βγήκα έτσι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ποτέ δεν είναι αργά Click για ανάπτυξη... κάτι θα ξέρεις εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:26 Ο PGeorge4 έγραψε: #15.517 13-12-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Το χοντραίνεις. Click για ανάπτυξη... Παντα Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: γι αυτό βγήκα έτσι Click για ανάπτυξη... Ειπα να μην βαλω φατσουλες και μαλακιες να δω αντιδρασεις αλλα νταξει ειναι το παιδι . Να λες παλι καλα που βγηκες . Και εισαι και τοσο εξυπνος και ομορφος σαν τον πατερα σου . ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! ----------------------------------------- "γαμάτος"... Click για ανάπτυξη... Ναι νταξει μια μαλακια ειπαμε γαματο γαματε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:48 Ο Goseithor: #15.518 13-12-09 03:48 ζει κανείς???:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:29 Η Darkness έγραψε: #15.519 14-12-09 02:29 που ειστε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:30 Ο Goseithor: #15.520 14-12-09 02:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: που ειστε ? Click για ανάπτυξη... τι έπαθες μωλε/??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 774 775 776 777 778 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 776 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 776 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Συγνωμμη ρε , δεν πειραζει θα επανορθώσω . Ναι εγω ειμαι ο βιολογικος σου πατερας . Ρωτα την μανα σου :fss: Click για ανάπτυξη... Το χοντραίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:24 Ο Goseithor: #15.516 13-12-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Συγνωμμη ρε , δεν πειραζει θα επανορθώσω . Ναι εγω ειμαι ο βιολογικος σου πατερας . Ρωτα την μανα σου :fss: Click για ανάπτυξη... γι αυτό βγήκα έτσι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ποτέ δεν είναι αργά Click για ανάπτυξη... κάτι θα ξέρεις εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:26 Ο PGeorge4 έγραψε: #15.517 13-12-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Το χοντραίνεις. Click για ανάπτυξη... Παντα Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: γι αυτό βγήκα έτσι Click για ανάπτυξη... Ειπα να μην βαλω φατσουλες και μαλακιες να δω αντιδρασεις αλλα νταξει ειναι το παιδι . Να λες παλι καλα που βγηκες . Και εισαι και τοσο εξυπνος και ομορφος σαν τον πατερα σου . ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! ----------------------------------------- "γαμάτος"... Click για ανάπτυξη... Ναι νταξει μια μαλακια ειπαμε γαματο γαματε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:48 Ο Goseithor: #15.518 13-12-09 03:48 ζει κανείς???:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:29 Η Darkness έγραψε: #15.519 14-12-09 02:29 που ειστε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:30 Ο Goseithor: #15.520 14-12-09 02:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: που ειστε ? Click για ανάπτυξη... τι έπαθες μωλε/??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 774 775 776 777 778 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 776 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 776 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από PGeorge4: Συγνωμμη ρε , δεν πειραζει θα επανορθώσω . Ναι εγω ειμαι ο βιολογικος σου πατερας . Ρωτα την μανα σου :fss: Click για ανάπτυξη... γι αυτό βγήκα έτσι ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από orathac: Ποτέ δεν είναι αργά Click για ανάπτυξη... κάτι θα ξέρεις εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PGeorge4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο PGeorge4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 1.740 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:26 Ο PGeorge4 έγραψε: #15.517 13-12-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Το χοντραίνεις. Click για ανάπτυξη... Παντα Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: γι αυτό βγήκα έτσι Click για ανάπτυξη... Ειπα να μην βαλω φατσουλες και μαλακιες να δω αντιδρασεις αλλα νταξει ειναι το παιδι . Να λες παλι καλα που βγηκες . Και εισαι και τοσο εξυπνος και ομορφος σαν τον πατερα σου . ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! ----------------------------------------- "γαμάτος"... Click για ανάπτυξη... Ναι νταξει μια μαλακια ειπαμε γαματο γαματε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:48 Ο Goseithor: #15.518 13-12-09 03:48 ζει κανείς???:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:29 Η Darkness έγραψε: #15.519 14-12-09 02:29 που ειστε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:30 Ο Goseithor: #15.520 14-12-09 02:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: που ειστε ? Click για ανάπτυξη... τι έπαθες μωλε/??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 774 775 776 777 778 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 776 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 776 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Vampi: Το χοντραίνεις. Click για ανάπτυξη... Παντα Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: γι αυτό βγήκα έτσι Click για ανάπτυξη... Ειπα να μην βαλω φατσουλες και μαλακιες να δω αντιδρασεις αλλα νταξει ειναι το παιδι . Να λες παλι καλα που βγηκες . Και εισαι και τοσο εξυπνος και ομορφος σαν τον πατερα σου . ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: ....εμένα ο πατέρας μου έκανε ....ενα λάθος...δεν τραβήχτηκε όταν έπρεπε!!! ----------------------------------------- "γαμάτος"... Click για ανάπτυξη... Ναι νταξει μια μαλακια ειπαμε γαματο γαματε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 03:48 Ο Goseithor: #15.518 13-12-09 03:48 ζει κανείς???:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:29 Η Darkness έγραψε: #15.519 14-12-09 02:29 που ειστε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:30 Ο Goseithor: #15.520 14-12-09 02:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: που ειστε ? Click για ανάπτυξη... τι έπαθες μωλε/??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 774 775 776 777 778 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 776 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 776 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ζει κανείς???:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:29 Η Darkness έγραψε: #15.519 14-12-09 02:29 που ειστε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:30 Ο Goseithor: #15.520 14-12-09 02:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: που ειστε ? Click για ανάπτυξη... τι έπαθες μωλε/??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 774 775 776 777 778 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 776 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 776 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
που ειστε ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 02:30 Ο Goseithor: #15.520 14-12-09 02:30 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: που ειστε ? Click για ανάπτυξη... τι έπαθες μωλε/??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: που ειστε ? Click για ανάπτυξη... τι έπαθες μωλε/??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.