Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18
Περιβόητο μέλος
-----------------------------------------
μπουκια μεγαλη φαε μεγαλο βρακι μη βαλεις...Μπου :who:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
thanous18
Περιβόητο μέλος
:!:ε?και συ ανωμαλη?? επιτελους αποδειχτηκε...:fss:καλα ρε πριν καληνυχτησα τον εαυτο μου και ελεγα που σαι θανε να με καμαρωσεις
αλλα εγω το κανω με πολυ πιο στυλ...
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
τι τασκα θες μωρη??
μπουκια μεγαλη φαε μεγαλο βρακι μη βαλεις...
τετοιο/.?
αι μωρη Σουλα:!:ε?και συ ανωμαλη?? επιτελους αποδειχτηκε...:fss:
αλλα εγω το κανω με πολυ πιο στυλ...
μαντεψε πως λενε τη Μπαμ μπαμ
thanous18
Περιβόητο μέλος
ναι τετοιο βαλε και βγες στην ομονοια...
τετοιο/.?
αι μωρη Σουλα
μαντεψε πως λενε τη Μπαμ μπαμ
πως την λενε??:who:
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
ομονοια?τρε μπαναλ..ναι τετοιο βαλε και βγες στην ομονοια...
πως την λενε??:who:
Αλεκο:no1:
αρα εχουμε
λεντ μαρικα
θανους σουλα
ολγα μητσο
μπαμ αλεκο
γκε γκε?
thanous18
Περιβόητο μέλος
ουυυυυυυυυ!! η μπαμι ειναι ο αλεκος??? και τα εχει με τον μπαρμπα μητσο με το μεγαλο εργαλειο??ομονοια?τρε μπαναλ..
Αλεκο:no1:
αρα εχουμε
λεντ μαρικα
θανους σουλα
ολγα μητσο
μπαμ αλεκο
γκε γκε?
η μαρικα που ειναι??παλι με απαταει δεν ντρεπεται..
αλλα και εγω θα την απατησω αποψε...:fss:
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
ναι ρε ο αλεκος και ο μητσος τα εχουνε τι μας περασες μπαναλ???ουυυυυυυυυ!! η μπαμι ειναι ο αλεκος??? και τα εχει με τον μπαρμπα μητσο με το μεγαλο εργαλειο??
η μαρικα που ειναι??παλι με απαταει δεν ντρεπεται..
αλλα και εγω θα την απατησω αποψε...:fss:
οχι σαν εσενα και τη Μαρικα που δεν μπορειτε ...μπλιο
για πε τι πονηρα σχεδια εχεις καμαρι?
thanous18
Περιβόητο μέλος
αστα ...με την ανοργασμικια που εμπλεξα μου φαινεται θα γινω λεσβιαναι ρε ο αλεκος και ο μητσος τα εχουνε τι μας περασες μπαναλ???
οχι σαν εσενα και τη Μαρικα που δεν μπορειτε ...μπλιο
για πε τι πονηρα σχεδια εχεις καμαρι?
τα γλωσσοφιλα που λεγαμε ολγα...:fss:
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
τζιβιντζιλου τωρα στα πισω πισω ρε θανο οχιαστα ...με την ανοργασμικια που εμπλεξα μου φαινεται θα γινω λεσβια
τα γλωσσοφιλα που λεγαμε ολγα...:fss:
τα ποια????
thanous18
Περιβόητο μέλος
μα τα γλωσσοφιλα που θα κανουμε σε λιγο λεω...:fss:τζιβιντζιλου τωρα στα πισω πισω ρε θανο οχι
τα ποια????
ναι τζιβιτζιλου...το αποφασισα..
ελα μου τωρα!!!το θες και εσυ!!το βλεπω στην πονηρη σου ματια!!
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
κι αν εμφανιστει η αλλη με κανα μαζαιρι και μου κοψει τηγλωσσα?μα τα γλωσσοφιλα που θα κανουμε σε λιγο λεω...:fss:
ναι τζιβιτζιλου...το αποφασισα..
ελα μου τωρα!!!το θες και εσυ!!το βλεπω στην πονηρη σου ματια!!
θανο αργεις
εδω ειμαι εγω
thanous18
Περιβόητο μέλος
θα φαει η μυγα σιδερο και το κουνουπι ατσαλι??
γκομεναρα μου!!!! σου ρχομαι!!! κανε α και περιμενε με το στομα ανοιχτο!!! :fss:
οσο για το μαζαιρι μην ανησυχεις το μαζεψα αποψε... ελα τωρα που μπορουμε...
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
μλκ μου λιωνωμασαει η κατσικα ταραμα?
θα φαει η μυγα σιδερο και το κουνουπι ατσαλι??
γκομεναρα μου!!!! σου ρχομαι!!! κανε α και περιμενε με το στομα ανοιχτο!!! :fss:
οσο για το μαζαιρι μην ανησυχεις το μαζεψα αποψε... ελα τωρα που μπορουμε...
ε καλα τωρα:no1:
μαζαιρα θα δωσεις μαζαιρα θα λαβεις
που το ξες οτι μπορω σημερα αθωο μου?
thanous18
Περιβόητο μέλος
με βλεπω αυριο να τρωω τα 15ποντα της βαμπις απο την καλη μου στη μαπα...:who:μλκ μου λιωνω
ε καλα τωρα:no1:
μαζαιρα θα δωσεις μαζαιρα θα λαβεις
που το ξες οτι μπορω σημερα αθωο μου?
αλλα δεν φταιω εγω που της ειπα οτι ειμαι ανηθικος και δεν με ακουει...
ολγα ακομα να κανεις α??:fss:
το ξερω οτι μπορεις... αφου τετοια ωρα πιανεις δουλεια...:fss:
αι μωρη ψωναρα που νομιζεις οτι εισαι και αφροδιτη..
αλλα ελα για μια ξεπετα στα γρηγορα και μετα θα πω στη μαρικα οτι επαθα μια κριση ανωμαλιας μονο για αποψε.... αντε με την ανοργασμικια...
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Αγαπητα μελη του ischool...
Αυτο το θεμα ανοιχτηκε για εμας που η ωρα εχει παει 3:00 τα ξημερωματα και το ματι μας ειναι ακομα γαριδα :!:...Ας μη πω και 5:00 τα ξημερωματα γιατι θα το παρακανω..
Εδω μεσα θα δινεται η ευκαιρια να λετε οτι θελετε.....Οτι μα οτι θελετε... Ξερω ποσο βαρεμαρα υπαρχει αυτη την ωρα. Ποσοι που λετε γιατι ρε γαμωτο εγω να μην μπορω να κοιμηθω και ολοι οι αλλοι να κοιμουντε???
Οτι θελετε να συζητησετε, να βρισετε, να κραξετε, να νοσταλγησετε το ταιρι σας που ειναι μακρυα, να πειτε την ιστορια της ζωης σας, να μας κανετε τις πιο ακυρες ερωτησεις ολα καντε τα εδω....
Ειμαστε πολλοι οι ξενυχτιδες που θα μπορουμε να σας απαντησουμε σε αποριες:iagree:....να μαλωσουμε για να ξεθυμανετε ... να παρηγορησουμε για εναν ερωτα ... να γελασουμε με τις μακακιες που θα σας ερθουν αυτη την ατιμη ωρα στο κεφαλι.........
Καντε οτι θελετε τελος παντων....
Ειπαμε αυτη ειναι η ωρα της χαζομαρας μας........ :fss::fss::fss:
αντε να βλεπω τα ποστ.....
που σαι μωρη?????εμπααααα δεν εχω καρταααααααα
λεντ μιλα οχι μιλαμια κριση ανωμαλιας μονο για αποψε.... αντε με την ανοργασμικια...
θανο κανω αααααααα
thanous18
Περιβόητο μέλος
αστους ησυχους να βγαλουμε τα ματια μας μονοι μας και μετα να μεινουμε αοματοι...
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
ρε πες την ατακα της Ματινας γτ δεν τη θυμαμαιμα οχι οχι τωρα...
αστους ησυχους να βγαλουμε τα ματια μας μονοι μας και μετα να μεινουμε αοματοι...
εκει που λεει εισαι για μαι νυχτα......
thanous18
Περιβόητο μέλος
νυχτα μου εισαι για ενα μαγκα που κανεις μας τον δεν ξεχασει ποτε?ρε πες την ατακα της Ματινας γτ δεν τη θυμαμαι
εκει που λεει εισαι για μαι νυχτα......
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.