Darkness
Περιβόητο μέλος
κατσε θα σου απαντησω σιγουρα πριν κοιμηθω αν και το τελευταιο πμ που μου εστειλες σημερα με σοκαρε λιγο..με τα ατομα που συμπαθω εχω τηλεπαθεια:xixi:
σου εστειλα ενα πμ μαρη ακοοοοοοομα
τωρα θελω να σκοτωσω ανθρωπο με αυτα που διαβαζω..:xixi:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
δες το σποιλερ τουσε εμας τιποτα ρε ??? :xixi: μονο για την Ολγα ??
οκ..
και δες και τα πμ σου μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Μια χαρά παιδί είναι (όταν κοιμάται..).. Καλά βασικά όχι ότι τον έχω δει να κοιμάται.. αλλά όλες τις αλλες φορες ενας αλύτης είναι που αποπλανεί κοριτσάκια..χωρις πλακα φαινεται πολυ καλο παιδι ο θανος
αλλα ρε τσιφουτη δωσε κατι ρεεεεε
να βγαλω τα κερασματα των γεννεθλιων μου
thanous18
Περιβόητο μέλος
ετσι ...ποιοτητα και οικονομια μαζι...Αυτό λέγεται θράσος...... Δε φτάνει που θα σας φέρω ΘΑΝΟ , θες και μερίδιο.. εγώ λέω να τα πληρώσεις χωρίς αναστολές.. το καλύτερο παιδί θα σου πασάρω..
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
εγω να δεις τι ηθελα να κανω αρχικακατσε θα σου απαντησω σιγουρα πριν κοιμηθω αν και το τελευταιο πμ που μου εστειλες σημερα με σοκαρε λιγο..
τωρα θελω να σκοτωσω ανθρωπο με αυτα που διαβαζω..:xixi:
οχι οτι τωρα ειμαι καλα ψυχολογικα οσο τα θυμαμαι υποφερω
thanous18
Περιβόητο μέλος
οκ...θα περιμενω... καρβουνο αναμενο...Παρασκευη πρωι ποιος ερχεται για καφε ?? Θα εχω 3 ωρες ελευθερες ...
Θα παω στα Γιαννενα παλι..
Ξερω που μενεις... προσεχε..:xixi:
μπροστα σου θα με δεις...:fss:
Darkness
Περιβόητο μέλος
στο καλο...Θα τον βγάλω μια που θα μου πάει.. Την πέμπτη πάμε για ναργιλέ καμιά 10ριά ischoolίτες!!
καλα να περασετε..
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
οχι ρε τον εχω για καλο παιδι,καλοπαιδιΜια χαρά παιδί είναι (όταν κοιμάται..).. Καλά βασικά όχι ότι τον έχω δει να κοιμάται.. αλλά όλες τις αλλες φορες ενας αλύτης είναι που αποπλανεί κοριτσάκια..
Darkness
Περιβόητο μέλος
σβηστο απο τωρα..οκ...θα περιμενω... καρβουνο αναμενο...
thanous18
Περιβόητο μέλος
μα αυτο ειναι το κανονικο της ρε... ρουφ...:fss: ε ολγα??Ε συγγνώμη αλλά με προκαλείς τώρα....... Ακούς εκέι ΡΑ(ΟΥ)ΦΙΝΓΚΣΤΟΟΥΝ...:fss:
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Είπα θα σας φέρω και στην τιμή τα βρίσκουμε..:fss: Θάνο ποιος στη χάρη σου ρε.. πουλιέσαι στη μαύρη αγορά του ischool....σε εμας τιποτα ρε ??? :xixi: μονο για την Ολγα ??
οκ..
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
θανο εισαι αστειοςμα αυτο ειναι το κανονικο της ρε... ρουφ...:fss: ε ολγα??
λοιπον αστειος εσυ
αστεια εγω
θες να ανοιξουμε αστειατοριο?
-----------------------------------------
γιατι κατι μου λεει οτι το δικο σας μιτινγκ θα ειναι και μαμω και το δικο μας θα ειναι μπουζι?Είπα θα σας φέρω και στην τιμή τα βρίσκουμε..:fss: Θάνο ποιος στη χάρη σου ρε.. πουλιέσαι στη μαύρη αγορά του ischool....
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Εεε το ξε@@@@@δελέψαμε πάλι.. Και πέτρα του σκανδάλου ποιά???? Η lady που έτσι όπως το πάει θα μείνει στο ΡΑΦΙ-νγκστοουν..μα αυτο ειναι το κανονικο της ρε... ρουφ...:fss: ε ολγα??
thanous18
Περιβόητο μέλος
κατι συμβαινει εδω...σβηστο απο τωρα..
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί δεν ξέρεις να εκτιμάς τα πράγματα που αξίζουν σ αυτή τη ζωή παραπάνω από ένα ψυχρό χρηματικό ποσό.. (βλ. Θάνος)θανο εισαι αστειος
λοιπον αστειος εσυ
αστεια εγω
θες να ανοιξουμε αστειατοριο?
γιατι κατι μου λεει οτι το δικο σας μιτινγκ θα ειναι και μαμω και το δικο μας θα ειναι μπουζι?
thanous18
Περιβόητο μέλος
ε τωρα κλασικα αγορι μου... για τη συγκεκριμενη lady εχω πολλες αμφιβολιες...Εεε το ξε@@@@@δελέψαμε πάλι.. Και πέτρα του σκανδάλου ποιά???? Η lady που έτσι όπως το πάει θα μείνει στο ΡΑΦΙ-νγκστοουν..
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
οχι δεν το γυρισα ορκιζομαιε τωρα κλασικα αγορι μου... για τη συγκεκριμενη lady εχω πολλες αμφιβολιες...
α δεν γινεται ειναι κα ιοι σπουδες στη μεση,και κανω το αγροτικο μου πανω στο θανοΓιατί δεν ξέρεις να εκτιμάς τα πράγματα που αξίζουν σ αυτή τη ζωή παραπάνω από ένα ψυχρό χρηματικό ποσό.. (βλ. Θάνος)
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Ποιός θα την πάρει ρε αν δεν είναι αμόλυντη??ε τωρα κλασικα αγορι μου... για τη συγκεκριμενη lady εχω πολλες αμφιβολιες...
ΘΑΝΟ ΣΕ ΕΙΠΕ ΑΓΡΟΤΗ ΡΕ!!!!!!!!!! Σα δε ντρέπεσαι επιστήμονα άνθρωπο..α δεν γινεται ειναι κα ιοι σπουδες στη μεση,και κανω το αγροτικο μου πανω στο θανο
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
θα σφαξω κοκκορα και θα κρεμασω το σεντονι
thanous18
Περιβόητο μέλος
εγω ειμαι ζεστο χρηματικο ποσο...:fss:Γιατί δεν ξέρεις να εκτιμάς τα πράγματα που αξίζουν σ αυτή τη ζωή παραπάνω από ένα ψυχρό χρηματικό ποσό.. (βλ. Θάνος)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.