thanous18
Περιβόητο μέλος
και ποιος χεστηκε?:fss: ημουν στους ολυμπιακους με ζεστο καιρο...:fss:Φυσαει πολυ ομως :fss: :fss: :fss: :fss:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν σε πιανω ρε φιλολογοαστροφυσικομουσικεκαι ποιος χεστηκε?:fss: ημουν στους ολυμπιακους με ζεστο καιρο...:fss:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος
thanous18
Περιβόητο μέλος
ναι τις εχω ολες αυτες τις χαρεςΔεν σε πιανω ρε φιλολογοαστροφυσικομουσικε
μπραβο που τις θυμασαι:no1: :no1:
τι να πιασεις και συ καημενο.:fss:
-----------------------------------------
ελα ντε?? καλη ερωτησηφιλολογοαστροφυσικομουσικός...σε ποιο Πανεπιστήμιο σπουδάζεται αυτή η ειδικότητα;
αστα ρε...δε την βρηκα πουθενα σε αυτον τον πλανητη.. ουτε στους υπολοιποπους του ηλιακου συστηματος...θα την ιδρυσω εγω!!
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε ενα παραλληλο συμπαν αυτο θα ησουν..............................................................................................................................ναι τις εχω ολες αυτες τις χαρες
μπραβο που τις θυμασαι:no1: :no1:
τι να πιασεις και συ καημενο.:fss:
-----------------------------------------
ελα ντε?? καλη ερωτηση
αστα ρε...δε την βρηκα πουθενα σε αυτον τον πλανητη.. ουτε στους υπολοιποπους του ηλιακου συστηματος...θα την ιδρυσω εγω!!
nPb
Επιφανές μέλος
αύριο έχουμε και εγγραφή!
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος
Και θα πας :!:λοιπόν πάω να την πέσω για ύπνο!
αύριο έχουμε και εγγραφή!
ε τον αιωνιο......
Αντε καληνυχτα
thanous18
Περιβόητο μέλος
γιατι μου το θυμισες ρε μαλακα??Σε ενα παραλληλο συμπαν αυτο θα ησουν..............................................................................................................................
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος
Αφου εισαι ανωμαλος δεν θα μπορουσες να περασεις μεσα απο μια σημειακη ανωμαλια και να πας ?γιατι μου το θυμισες ρε μαλακα??
thanous18
Περιβόητο μέλος
αυτο ειναι το δραμα μου....δεν ειμαι ανωμαλος τελικαΑφου εισαι ανωμαλος δεν θα μπορουσες να περασεις μεσα απο μια σημειακη ανωμαλια και να πας ?
nPb
Επιφανές μέλος
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος
Ακομα εδω εισαι ? - . - 'καληνύχτα σας
Νταξει το εμπεδωσαμε φευγεις...
τι θες αποχαιρετηστηριο παρτι ?
thanous18
Περιβόητο μέλος
καληνυχτα νικολακηκαληνύχτα σας
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
thanous18
Περιβόητο μέλος
ρε συ 11-12 εχω μαθημα και μετα 2-4.Αλλα δεν ξερω αν θα μεινω στο κυλικειο της φιλοσοφικης...μπορει να παω στην κεντρικη η στη λεσχη.. εσυ τι θα κανεις??Bonsoir!!! Θανο αυριο εχω κενο 11-2 κανονισε την πορεια σου!!!!!!
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος
Eσυ ακομα ζεις ? δεν παθενες και εναν καρκινο του δερματος μαζι να γλιτώναμε ?Και εσύ ακόμα εδώ είσαι?
(γιατι που θα επρεπε να ειμαι :who: )
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα περιφερομαι απο δω κι απο κει!! Να ξερεις το φαγητο της λεσχης ειναι απεμπλουτισμενο ουρανιο..ρε συ 11-12 εχω μαθημα και μετα 2-4.Αλλα δεν ξερω αν θα μεινω στο κυλικειο της φιλοσοφικης...μπορει να παω στην κεντρικη η στη λεσχη.. εσυ τι θα κανεις??
nPb
Επιφανές μέλος
Ακομα εδω εισαι ? - . - '
Νταξει το εμπεδωσαμε φευγεις...
τι θες αποχαιρετηστηριο παρτι ?
πςςςςςςςς
εσύ λυκειάκι δεν έχεις σχολείο αύριο;
thanous18
Περιβόητο μέλος
τσ τσ τσ τσ...τι λογια ειναι αυτα:!::!::!: ρε μαλακα ουτε για αστεια δεν τα λέμε αυτα....απαπαπαπα..Eσυ ακομα ζεις ? δεν παθενες και εναν καρκινο του δερματος μαζι να γλιτώναμε ?
(γιατι που θα επρεπε να ειμαι :who: )
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος
Και συ ο μητσοτακης εισαι ? :!:Ακόμα ζω και θα ζω μέχρι να πεθάνεις....Θα περάσω στην αιωνιότητα...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.