thanous18
Περιβόητο μέλος
η μπαμ μπαμ ορισε στην αρχη το τι μπορει να περιλαμβανει αυτο το τοπικ οποτε οτι λεμε ειναι μεσα στα πλαισια των ορων της...Το ειχα δει το ποστ σου αλλα διαφωνω ..
Καννονικα οπως το λεω θα επρεπε να ειναι
και σε αλλα φορουμς ετσι ειναι ..
Ας ρωτισουμε και την μπαμ μπουμ σοφια πρωτεργατισα του τοπικ
Δεν εχει αλλιως ουσια ..
Τι εννοεις γενικα για αυτους που ξενηχτουν ?
Αμα ηταν ετο θεμα του τοπικ για τους ξενυχτηδες θα επρεπε να συζηταμε για μεθοδους για να κοιμηθουμε..
Εδω απλα μαζευομαστε αυτοι που ειμαστε αργα στο φορουμ και συζηταμε..
-----------------------------------------
ακου αιτηματα
-επειδη βγηκε το πασοκ
-δεν εχουμε καθηγιτεσ
-δεν εχουμε βιβλια
η καταληψη ηταν την προηγουμενη εβδομαδα οταν βγηκε το πασοκ εδω καλα καλα δεν ειχαμε κυβερνιση ουτε καν υπ. παιδιασ και αυτοι 8ελανε κα8ηγιτεσ!!!!!!!!!!!λολ
να φανταστω θελατε Παπαρηγα ε??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος
τοτε το τοπικ αυτο ξεκαθαρα αναφερεται τοτε σε αυτους που ειναι στο φορουμ μετα απο μια ωρα την οποια θεωρουμε περασμενη ...η μπαμ μπαμ ορισε στην αρχη το τι μπορει να περιλαμβανει αυτο το τοπικ οποτε οτι λεμε ειναι μεσα στα πλαισια των ορων της...
Τοτε εχω δικιο
thanous ? τι σπουδαζεις ?
thanous18
Περιβόητο μέλος
εγω μιλουσα για τα θεματα που μπορουμε να μιλαμε... οτι θελουμε!!!τοτε το τοπικ αυτο ξεκαθαρα αναφερεται τοτε σε αυτους που ειναι στο φορουμ μετα απο μια ωρα την οποια θεωρουμε περασμενη ...
Τοτε εχω δικιο
thanous ? τι σπουδαζεις ?
λεει πουθενα για οριο ωρας??
ειμαι φοιτητης της Αγγλικης Φιλολογιας του ΑΠΘ!!!!φιλοσοφικη σχολη!!
nPb
Επιφανές μέλος
thanous18, εννοείται ότι οι καθηγητές είναι σε άλλη διάσταση!
τώρα θα τους βάλεις μυαλό; :p
vampi, ανέμελο ή ανώμαλο;
Γκαβός είσαι; ΑνΈμελο.
thanous18
Περιβόητο μέλος
τραλαλαλαλα τα στρουμφακια στη σειρα τραγουδουν δυναταΠείτε τίποτα πιο ανέμελο μωρέ.
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος
τσ τσ τσ εκει το μυαλο σου εσενα :nono:vampi, ανέμελο ή ανώμαλο;
thanous18
Περιβόητο μέλος
οντως εχουν φτασει στην τεταρτη διασταση...εγω σαν απλος θνητος θα μεινω παγιδευμενος αναμεσα στις τρεις διαστασεις ενος ηλιθιου κοσμου....vampi, ανέμελο ή ανώμαλο;
ε τα στρουμφακια ειναι παντα ανεμελα.... τουλαχιστον γελασες... σου φαινομαι να ειμαι κολλημενος με τα στρουμφακια??Κόλλημα με τα στρουμφάκια...
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε κατι πιο απλο ειπε η αλλη μην αρχισουμε τον χωροχρονο , τις σχετικοτητες , τους Reiman και δεν συμμαζευεταιοντως εχουν φτασει στην τεταρτη διασταση...εγω σαν απλος θνητος θα μεινω παγιδευμενος αναμεσα στις τρεις διαστασεις ενος ηλιθιου κοσμου....
roseberry
Διάσημο μέλος
οντως εχουν φτασει στην τεταρτη διασταση...εγω σαν απλος θνητος θα μεινω παγιδευμενος αναμεσα στις τρεις διαστασεις ενος ηλιθιου κοσμου....
ε τα στρουμφακια ειναι παντα ανεμελα.... τουλαχιστον γελασες... σου φαινομαι να ειμαι κολλημενος με τα στρουμφακια??
μα δε τα λεει πολυ ωραια..................??
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος
Και το'χα απορια αυτο..οντως εχουν φτασει στην τεταρτη διασταση...εγω σαν απλος θνητος θα μεινω παγιδευμενος αναμεσα στις τρεις διαστασεις ενος ηλιθιου κοσμου....
ε τα στρουμφακια ειναι παντα ανεμελα.... τουλαχιστον γελασες... σου φαινομαι να ειμαι κολλημενος με τα στρουμφακια??
Τι καπνιζουν τα στρουμφακια και ειναι παντα ανεμελα
τι τους δινει ο μπαμπαστρουμφ
μα δε τα λεει πολυ ωραια..................??
Um, huh?
thanous18
Περιβόητο μέλος
παρασυρθηκα απο τα προηγουμενα ποστ φαινεται.... παντως αν και της θεωρητικης παντα ηθελα να διαβασω κατι παραπανω για αυτα.... ε ειχα 20 στην αλγεβρα πως να το κανουμε... ειδικα αστροφυσικη και κβαντομηχανικη μα τρελαινουν!! εκει ειναι το μελλον εξαλλου της επιστημηςΕ κατι πιο απλο ειπε η αλλη μην αρχισουμε τον χωροχρονο , τις σχετικοτητες , τους Reiman και δεν συμμαζευεται
mi3s
Εκκολαπτόμενο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
thanous18
Περιβόητο μέλος
πραγματι λειπουν βασικοι συντελεστες του ξενυχτιου...Μπα... Καλά είμαστε. Αλλά λείπουν οι "βασικοί" ξενύχτηδες.
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε και τι πηγες αγγλικης φιλολογια ρε αδερφε τοτε ?παρασυρθηκα απο τα προηγουμενα ποστ φαινεται.... παντως αν και της θεωρητικης παντα ηθελα να διαβασω κατι παραπανω για αυτα.... ε ειχα 20 στην αλγεβρα πως να το κανουμε... ειδικα αστροφυσικη και κβαντομηχανικη μα τρελαινουν!! εκει ειναι το μελλον εξαλλου της επιστημης
Κανε αυτο που σου αρεσει ..
Τι καλυτερο απο την μητερα ολων των επιστημων ?
εκτος και αν σου αρεζε εξισου και η αγγλικη φιλλλλολλλλογια
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.