orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
Μολις γυρισα, και δεν νισταζω.Καλως τον Γιωργο...
Τι κανεις ??:xixi:
Εσυ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος
Την τύχη μου την χορεύτρια,βγήκαμε να πάρουμε σουβλάκια αλλά μας έκατσε στραβα,γκαμωτ.
Κοίτα βρε τι σου χω:
αχ... το αγαπημενο μου...
thanks...
Και εγω βγηκα..αλλα δεν φαγαμε ..μονο :drink::drink:
:xixi::xixi:
-----------------------------------------
Γυρισα 2 παρα....και ουτε εγω νυσταζω...Μολις γυρισα, και δεν νισταζω.
Εσυ?
Ωραια μαζι θα ξενυχτησουμε παλι...:xixi::xixi:
Περασες καλα ???
Εγω κρυωνα πολυ ρε γκαμωτεν....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
confusius
Δραστήριο μέλος
Καλά στη Σιβηρία μένεις? Ή είσαι γενικώς κρυουλιάρα?
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπα εμεις καλα ειμασταν, σε σπιτι με φαει και μπυρες.αχ... το αγαπημενο μου...
thanks...
Και εγω βγηκα..αλλα δεν φαγαμε ..μονο :drink::drink:
Γυρισα 2 παρα....και ουτε εγω νυσταζω...
Ωραια μαζι θα ξενυχτησουμε παλι...:xixi::xixi:
Περασες καλα ???
don_aris91
Δραστήριο μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
οχι ρε γαμωτο :what: δεν κρυωνω ποτε τοσο ευκολα αλλα τωρα τελευταια κατι με εχει πιασει...Καλά στη Σιβηρία μένεις? Ή είσαι γενικώς κρυουλιάρα?
Μεχρι και η μαμα μου αρχησε να ανησυχει... :who:
Εβρεξε το απογευμα για αυτο ειχαμε κρυο..
σημερα κερδισε η ομαδα μας στο ποδοσφαιρο ....ειμασταν φοβεροι :hellas: ( για την ομαδα του χωριου μου λεω )
τι ???Σοφια Γερμανιδα εισαι;;;;;
Πως σου ηρθε αυτο βρε ?? :xixi:
:no1:οτι καλυτερο...Μπα εμεις καλα ειμασταν, σε σπιτι με φαει και μπυρες.
Μου αρεσει πολυ να μενω σπιτι με φιλους..:xixi::xixi:
Απλα ειπαμε να κανουμε μια αλλαγη σημερα..
don_aris91
Δραστήριο μέλος
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα Cold reading skill σου ειναι υπερβολικα χαμηλα.Γκαμωτεν...
confusius
Δραστήριο μέλος
οχι ρε γαμωτο :what: δεν κρυωνω ποτε τοσο ευκολα αλλα τωρα τελευταια κατι με εχει πιασει...
Μεχρι και η μαμα μου αρχησε να ανησυχει... :who:
Εβρεξε το απογευμα για αυτο ειχαμε κρυο..
σημερα κερδισε η ομαδα μας στο ποδοσφαιρο ....ειμασταν φοβεροι :hellas: ( για την ομαδα του χωριου μου λεω )
Δε πειράζει που κρυώνεις,έτσι θα βάζουμε περισσότερα εμοτικόνια!!!
Έχεις δει εσύ εμότικον που να το δείχνει σε θερμοκρασία δωματίου?>
Και για την ομάδα σου:
Darkness
Περιβόητο μέλος
ρε..πες μου γιατι ρωτησες ....Γκαμωτεν...
-.-' νευριαζω με τις αποκρυψεις γαμωτο ...( του κηνιτου εννοω)
don_aris91
Δραστήριο μέλος
Φυσικα και ξερω οτι δεν ειναι απο τη Γερμανια πανεξυπνε!Νομιζω οτι ηταν εμφανες οτι εκανα πλακα εκτος βεβαια αν φαινομαι για τοσο ηλιθιος οσο καποιοι αλλοι εδω μεσα.Τα Cold reading skill σου ειναι υπερβολικα χαμηλα.
Darkness
Περιβόητο μέλος
Καλως την ....Ήρθα.
Πως περασες ???
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
Προσωπικη επιθεση στο ακυρο <=> δεν ξερω τι να πω -> αμηχανια -> ευκολη λυσηΦυσικα και ξερω οτι δεν ειναι απο τη Γερμανια πανεξυπνε!Νομιζω οτι ηταν εμφανες οτι εκανα πλακα εκτος βεβαια αν φαινομαι για τοσο ηλιθιος οσο καποιοι αλλοι εδω μεσα.
Αστειος εισαι οντος.
Τι κάνετε εδώ;
Darkness
Περιβόητο μέλος
Δε πειράζει που κρυώνεις,έτσι θα βάζουμε περισσότερα εμοτικόνια!!!
Έχεις δει εσύ εμότικον που να το δείχνει σε θερμοκρασία δωματίου?>
Και για την ομάδα σου:
:zilia: μη με κοροιδευεις ρεεεε
Αργησα να μπω στο ischool γιατι εψαχνα καμια φουτερ ζακετα να φανταστεις...:who: ...
:zilia: η με κοροιδευεις ρεεεε
Αργησα να μπω στο ischool γιατι εψαχνα καμια φουτερ ζακετα να φανταστεις...:who: ...
Εγώ σήμερα δεν κρύωνα καθόλου. Να φανταστείς βγήκα έξω με φούστα και κοντομάνικο. Όπως ντυνόμουν τον Ιούλιο.
don_aris91
Δραστήριο μέλος
Ωραιος μαγκα...με ψυχολογισες αμεσως :bravo:Αν νομιζεις οτι σου εκανα προσωπικη επιθεση κανεις λαθος.Απο τη στιγμη που δε σε ξερω δεν εχω λογο να το κανω.Προσωπικη επιθεση στο ακυρο <=> δεν ξερω τι να πω -> αμηχανια -> ευκολη λυση
Αστειος εισαι οντος.
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
NaughtyΕγώ σήμερα δεν κρύωνα καθόλου. Να φανταστείς βγήκα έξω με φούστα και κοντομάνικο. Όπως ντυνόμουν τον Ιούλιο.
Darkness
Περιβόητο μέλος
χαζολογουμε :fss:Μιά χαρά.
Τι κάνετε εδώ;
Και εγω καλα περασα αν και δεν το περιμενα ...:xixi:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.