hale
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18
Περιβόητο μέλος
:no1:να το υποδειγμα μιας εξαιρετικης φιλης σε μια εποχη που ο καθενας κοιταει την παρτη του...:nono:δεν θα προδωσω την αγαπητη Vampi..
Απο την αρχη ηθελες αυτη..Σε τριτους δεν μπαινω..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος
Δεν ηταν ασχετο αλλα αντε να τους το πεις...:xixi:οχι.θα σου πω οτι μαλλον διαβαζες για πολυ ωρα το τοπικ ''μπορει ενα μη-δημοκρατικο κομμα να κατεβει στις εκλογες?'' το οποιο μας το καναν σπλιτ απο το τοπικ ''εκλογες 4 οκτωβρη'' ...μα δεν ηταν ασχετο με τη συζητηση...:what:
Γεια σου Θανουλη...:xixi:
Σου χρωσταω μια συγνωμη...θα σου πω μετα γιατι..:who:
thanous18
Περιβόητο μέλος
τι ασκησεις?μηπως μπορω να προσφερω τις πολυτιμες γνωσεις μουΒΑΜ πιασε το τουφέκι σου! έχουμε δουλειά!!!
Λύνω πανάθεμα με,γιατί είχα 58 κι έχω κάνει μόνο τις 28!
Darkness
Περιβόητο μέλος
Ok..οταν νυσταξω θα το κανω..Προς όσους νυστάζουν: Σηκωθήτε, κάντε μια βόλτα στο δωμάτιο και μετάθα είστε μια χαρά! Μόλις τι δοκίμασα και έπιασε....
Εγω οταν νυσταζω βγαινω στο μπαλκονι για να κρυωσω και για ξυπνησω :!: το εκανα στις πανελλαδικες καθε βραδυ :s
thanous18
Περιβόητο μέλος
Γεια σου Μπαμ Μπαμ...ομολογω οτι μπερδευτηκα λιγο αλλα θα σε στειλω μνμΔεν ηταν ασχετο αλλα αντε να τους το πεις...:xixi:
Γεια σου Θανουλη...:xixi:
Σου χρωσταω μια συγνωμη...θα σου πω μετα γιατι..:who:
confusius
Δραστήριο μέλος
Προς όσους νυστάζουν: Σηκωθήτε, κάντε μια βόλτα στο δωμάτιο και μετάθα είστε μια χαρά! Μόλις τι δοκίμασα και έπιασε....
Μήπως πιάνει μόνο στο δικό σου δωμάτιο? Γιατί στο δικό μου δεν...
τι ασκησεις?μηπως μπορω να προσφερω τις πολυτιμες γνωσεις μου
Με συγκινείς βρε! Απλά δεν είναι δύσκολες,είναι πολλες,γμτ!
Darkness
Περιβόητο μέλος
Με τιμαει αυτο που λες..:xixi::no1:να το υποδειγμα μιας εξαιρετικης φιλης σε μια εποχη που ο καθενας κοιταει την παρτη του...
thanks..!
thanous18
Περιβόητο μέλος
παιζει καταλυτικο ρολο το φενγκ-σουι του δωματιουΜήπως πιάνει μόνο στο δικό σου δωμάτιο? Γιατί στο δικό μου δεν...
Darkness
Περιβόητο μέλος
Βαλε κοντομανικο και βγες 5 λεπτα στο μπαλκονι..Το ματι θα πεταχτει πανω και θα μπεις μεσα στην τσιτα...:xixi::xixi:Μήπως πιάνει μόνο στο δικό σου δωμάτιο? Γιατί στο δικό μου δεν...
Με συγκινείς βρε! Απλά δεν είναι δύσκολες,είναι πολλες,γμτ!
hale
Δραστήριο μέλος
Για την ακρίβεια εγώ κατέβηκα μέχρι τη κουζίνα και γύρισα! Ισως γι αυτό.....:xixi:Μήπως πιάνει μόνο στο δικό σου δωμάτιο? Γιατί στο δικό μου δεν...!
Mefistofelis
Δραστήριο μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
Το πηρα..Πηρα και μια χατζαρα του παππου..ΒΑΜ πιασε το τουφέκι σου! έχουμε δουλειά!!!
Λύνω πανάθεμα με,γιατί είχα 58 κι έχω κάνει μόνο τις 28!
Κανει???
Εσυ τι θα παρεις ??'
confusius
Δραστήριο μέλος
Ναι και μετά μαι μια βδομάδα κρεββατωμένη...δε με χάλασεεεεε!! Μωρε λες??Βαλε κοντομανικο και βγες 5 λεπτα στο μπαλκονι..Το ματι θα πεταχτει πανω και θα μπεις μεσα στην τσιτα...:xixi::xixi:
Οκε, έφυγα για κουζίνα να δω αν πιάνει!!Για την ακρίβεια εγώ κατέβηκα μέχρι τη κουζίνα και γύρισα! Ισως γι αυτό.....:xixi:
Έχω μια κατάνα απ τα τζάμπο!!!!Το πηρα..Πηρα και μια χατζαρα του παππου..
Κανει???
Εσυ τι θα παρεις ??'
Darkness
Περιβόητο μέλος
Και εδω βρεχει..:xixi:ωρε το κωλόβροχο με ξεκώλιασε
hale
Δραστήριο μέλος
Αμα δε πιάσει ούτε αυτό τότε ρίξε παγωμένο νερό στο πρόσωπό σου και θα είσαι οκ!Οκε, έφυγα για κουζίνα να δω αν πιάνει!!
confusius
Δραστήριο μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
Παντα πετυχαινει και αυτο..:xixi:Αμα δε πιάσει ούτε αυτό τότε ρίξε παγωμένο νερό στο πρόσωπό σου και θα είσαι οκ!
thanous18
Περιβόητο μέλος
τη μαγκουρα του κωλογερου απεναντιΤο πηρα..Πηρα και μια χατζαρα του παππου..
Κανει???
Εσυ τι θα παρεις ??'
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
τη μαγκουρα του κωλογερου απεναντι
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.