Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:51 Ο Goseithor: #4.741 09-09-09 23:51 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Και εγω περιμενω να δω ποιος ατυχος θα βγει.... ----------------------------------------- Εγω κρυωνω γενικα..Τα χερια αυτη την στιγμη ειναι κοκαλο.. Εγω φοραω μπυτζαμες χειμωνιατικες :!:.... Και φυσικα σκεπαζομαι με 2 κουβερτες το βραδυ....αλλα και παλι κρυωνω... Ισως να μου παγωσει και το αιμα σε λιγο... Click για ανάπτυξη... μν πεθάνεις!!!...να σ στείλω μια σόμπα!!?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:54 Η Darkness έγραψε: #4.742 09-09-09 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: μν πεθάνεις!!!...να σ στείλω μια σόμπα!!?? Click για ανάπτυξη... Να πεθανω yes...!!! Οχι βρε, σιγα.. ..Ευχαριστω ομως για το ενδιαφερον σου...:thanks::thanks: Αν πω τον μπαμπα μου να αναψει τα καλοριφερ λες να με πει τρελη ??? Ή και το καλυτερο.... Λες να εχουμε στο σπιτι κανα φαντασμα για αυτο να εχει τοσο κρυο....??? :scared::scared: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:54 Ο hale έγραψε: #4.743 09-09-09 23:54 Καλησπέρα! Δηλαδή είμαι ο μόνος, γεροπαράξενος, εδώ που ζεστένεται????:emm: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:56 Ο Silent_Killer: #4.744 09-09-09 23:56 γεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:56 Η confusius: #4.745 09-09-09 23:56 ιιιιι καλέ εσείς κρυώνετε κανονικά!!! Εγώ για μια ψυχρούλα μίλαγα! Έχετε κάνει καμιά εξέταση αίματος τώρα κοντά?? Μήπως είναι χαμηλός ο σίδηρος σας? (δε ξέρω αν ισχύει αλλά λέω καμιά λαλακία ) Συγνώμη για το άσχετο αλλά θέλω να πω τον καημό μου: προσπαθώ να διαβάσω χημεία αλλά δεν μπορώ γιατί το ραδιόφωνο παίζει το "Να μ αγαπάς" και δεν μπορώ να συγκεντρωθω. Γρουμφ. Και το ραδιόφωνο δεν το κλείνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ή και το καλυτερο.... Λες να εχουμε στο σπιτι κανα φαντασμα για αυτο να εχει τοσο κρυο....??? :scared::scared: Click για ανάπτυξη... Α εμείς τα φαντάσμα τα βάζουμε στην συντήρηση και είναι σου λέει τζιτζί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:56 Ο Goseithor: #4.746 09-09-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Να πεθανω yes...!!! Οχι βρε, σιγα.. ..Ευχαριστω ομως για το ενδιαφερον σου...:thanks::thanks: Αν πω τον μπαμπα μου να αναψει τα καλοριφερ λες να με πει τρελη ??? Ή και το καλυτερο.... Λες να εχουμε στο σπιτι κανα φαντασμα για αυτο να εχει τοσο κρυο....??? :scared::scared: Click για ανάπτυξη... για πεσ το στον πατέρα σου και θα σε σκοτώσει νωρίτερα......εγώ θα σ έσφαζα...πάρε 10 κουβέρτες!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από hale: Καλησπέρα! Δηλαδή είμαι ο μόνος, γεροπαράξενος, εδώ που ζεστένεται????:emm: Click για ανάπτυξη... σ άλλη χώρα ζεις εσυ???? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: ιιιιι καλέ εσείς κρυώνετε κανονικά!!! Εγώ για μια ψυχρούλα μίλαγα! Έχετε κάνει καμιά εξέταση αίματος τώρα κοντά?? Μήπως είναι χαμηλός ο σίδηρος σας? (δε ξέρω αν ισχύει αλλά λέω καμιά λαλακία ) Συγνώμη για το άσχετο αλλά θέλω να πω τον καημό μου: προσπαθώ να διαβάσω χημεία αλλά δεν μπορώ γιατί το ραδιόφωνο παίζει το "Να μ αγαπάς" και δεν μπορώ να συγκεντρωθω. Γρουμφ. Και το ραδιόφωνο δεν το κλείνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... κλείσε το διάβασμα τότε και απόλαυσε τη μουσική!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: γεια Click για ανάπτυξη... γεια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:01 Η Darkness έγραψε: #4.747 10-09-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από hale: Καλησπέρα! Δηλαδή είμαι ο μόνος, γεροπαράξενος, εδώ που ζεστένεται????:emm: Click για ανάπτυξη... Γεια σου...!! Ναι εισαι ο μονος...εγω κρυωνω...:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: γεια Click για ανάπτυξη... Γεια Αγγελε....!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: ιιιιι καλέ εσείς κρυώνετε κανονικά!!! Εγώ για μια ψυχρούλα μίλαγα! Έχετε κάνει καμιά εξέταση αίματος τώρα κοντά?? Μήπως είναι χαμηλός ο σίδηρος σας? (δε ξέρω αν ισχύει αλλά λέω καμιά λαλακία ) Συγνώμη για το άσχετο αλλά θέλω να πω τον καημό μου: προσπαθώ να διαβάσω χημεία αλλά δεν μπορώ γιατί το ραδιόφωνο παίζει το "Να μ αγαπάς" και δεν μπορώ να συγκεντρωθω. Γρουμφ. Και το ραδιόφωνο δεν το κλείνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Α εμείς τα φαντάσμα τα βάζουμε στην συντήρηση και είναι σου λέει τζιτζί!! Click για ανάπτυξη... :who: να τα κλεισω και εγω αμα ειναι στην καταψυξη... Καλε ακου μουσικουλα και ασε το διαβασμα για αποψε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:08 Ο hale έγραψε: #4.748 10-09-09 00:08 Πάντως να πω την αλήθεια το κρύο δε με πειράζει καθόλου, εξάλλου όλο το χειμώνα με κοντομάνικα την έβγαλα, αλλά τη ζέστη δε τη μπορώ με τιποτα, με αρρωστένει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. armonia Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:09 Η armonia έγραψε: #4.749 10-09-09 00:09 δεν είμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:10 Η Darkness έγραψε: #4.750 10-09-09 00:10 Γιωργο εχω 2 κουβερτες και δεν φτανουν.. Που να τις βρω τις 10 βρε καμαρι ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:11 Ο Goseithor: #4.751 10-09-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από hale: Πάντως να πω την αλήθεια το κρύο δε με πειράζει καθόλου, εξάλλου όλο το χειμώνα με κοντομάνικα την έβγαλα, αλλά τη ζέστη δε τη μπορώ με τιποτα, με αρρωστένει!! Click για ανάπτυξη... καλά κ εγώ με κοντομάνικο έβγαινα έξω απτό σπίτι μου όταν είχε πλ χιόνι!!!αλλα η αλήθεια είναι ότι προτιμώ τη ζέστη!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιωργο εχω 2 κουβερτες και δεν φτανουν.. Που να τις βρω τις 10 βρε καμαρι ??? Click για ανάπτυξη... να σ φέρω εγώ κάτι σαν κουβέρτεσ που έχουμε στο Μέτσοβο που αν μπεις μέσα θα νομίζεισ οτι ήρθε καλοκαίρι,,,????είμαστε ειδικοί σ αυτά???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:13 Η Darkness έγραψε: #4.752 10-09-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από hale: Πάντως να πω την αλήθεια το κρύο δε με πειράζει καθόλου, εξάλλου όλο το χειμώνα με κοντομάνικα την έβγαλα, αλλά τη ζέστη δε τη μπορώ με τιποτα, με αρρωστένει!! Click για ανάπτυξη... Aν βαλω και εγω τωρα κοντομανικα θα παγωσω στην καρεκλα.... Ο τζακ στον βυθο πανω σια μια σανιδα και η ΒΑΜ στην καρκλα του δωματιου..... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: καλά κ εγώ με κοντομάνικο έβγαινα έξω απτό σπίτι μου όταν είχε πλ χιόνι!!!αλλα η αλήθεια είναι ότι προτιμώ τη ζέστη!!! ----------------------------------------- να σ φέρω εγώ κάτι σαν κουβέρτεσ που έχουμε στο Μέτσοβο που αν μπεις μέσα θα νομίζεισ οτι ήρθε καλοκαίρι,,,????είμαστε ειδικοί σ αυτά???? Click για ανάπτυξη... οκ...φερε μου..περιμενω.... ...................................ακομα εκει εισαι ...??? ξεπαγιασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:15 Ο hale έγραψε: #4.753 10-09-09 00:15 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Aν βαλω και εγω τωρα κοντομανικα θα παγωσω στην καρεκλα.... Ο τζακ στον βυθο πανω σια μια σανιδα και η ΒΑΜ στην καρκλα του δωματιου..... Click για ανάπτυξη... Εμά, τόσο πολύ κρυώνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:16 Ο Goseithor: #4.754 10-09-09 00:16 είναι λίγο βαριές μπαμ!!!!!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:23 Η Vampi έγραψε: #4.755 10-09-09 00:23 Για καλοριφερ δεν είναι ακόμα. Αλλά εγώ είμαι ανώμαλη. Μου αρέσει να κοιμάμαι το βράδυ με ανοιχτό παράθυρο κι ας κάνει ψόφο έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikola Tesla Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:25 Ο Nikola Tesla: #4.756 10-09-09 00:25 Ρε παιδια ειστε λιγο υπερβολικοι,ακομα ζεστες εχουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:27 Η Vampi έγραψε: #4.757 10-09-09 00:27 Τι να σου πω, εγώ σήμερα κρύωνα όλη μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:29 Ο Goseithor: #4.758 10-09-09 00:29 παγωμένα παιδάκια εγώ σας αφήνω νωρίς-νωρίς!!!!καληνύχτα σε όλους και πάρτε παπλώματα πριν παγώσεετε!!!!!θα τα πούμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:30 Η Vampi έγραψε: #4.759 10-09-09 00:30 Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikola Tesla Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:30 Ο Nikola Tesla: #4.760 10-09-09 00:30 Μακαρι παντως να ερθει γρηγορα ο χειμωνας ακομα και αν κανει κρυο.the best season of year! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Και εγω περιμενω να δω ποιος ατυχος θα βγει.... ----------------------------------------- Εγω κρυωνω γενικα..Τα χερια αυτη την στιγμη ειναι κοκαλο.. Εγω φοραω μπυτζαμες χειμωνιατικες :!:.... Και φυσικα σκεπαζομαι με 2 κουβερτες το βραδυ....αλλα και παλι κρυωνω... Ισως να μου παγωσει και το αιμα σε λιγο... Click για ανάπτυξη... μν πεθάνεις!!!...να σ στείλω μια σόμπα!!?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:54 Η Darkness έγραψε: #4.742 09-09-09 23:54 Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: μν πεθάνεις!!!...να σ στείλω μια σόμπα!!?? Click για ανάπτυξη... Να πεθανω yes...!!! Οχι βρε, σιγα.. ..Ευχαριστω ομως για το ενδιαφερον σου...:thanks::thanks: Αν πω τον μπαμπα μου να αναψει τα καλοριφερ λες να με πει τρελη ??? Ή και το καλυτερο.... Λες να εχουμε στο σπιτι κανα φαντασμα για αυτο να εχει τοσο κρυο....??? :scared::scared: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:54 Ο hale έγραψε: #4.743 09-09-09 23:54 Καλησπέρα! Δηλαδή είμαι ο μόνος, γεροπαράξενος, εδώ που ζεστένεται????:emm: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:56 Ο Silent_Killer: #4.744 09-09-09 23:56 γεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:56 Η confusius: #4.745 09-09-09 23:56 ιιιιι καλέ εσείς κρυώνετε κανονικά!!! Εγώ για μια ψυχρούλα μίλαγα! Έχετε κάνει καμιά εξέταση αίματος τώρα κοντά?? Μήπως είναι χαμηλός ο σίδηρος σας? (δε ξέρω αν ισχύει αλλά λέω καμιά λαλακία ) Συγνώμη για το άσχετο αλλά θέλω να πω τον καημό μου: προσπαθώ να διαβάσω χημεία αλλά δεν μπορώ γιατί το ραδιόφωνο παίζει το "Να μ αγαπάς" και δεν μπορώ να συγκεντρωθω. Γρουμφ. Και το ραδιόφωνο δεν το κλείνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ή και το καλυτερο.... Λες να εχουμε στο σπιτι κανα φαντασμα για αυτο να εχει τοσο κρυο....??? :scared::scared: Click για ανάπτυξη... Α εμείς τα φαντάσμα τα βάζουμε στην συντήρηση και είναι σου λέει τζιτζί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:56 Ο Goseithor: #4.746 09-09-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Να πεθανω yes...!!! Οχι βρε, σιγα.. ..Ευχαριστω ομως για το ενδιαφερον σου...:thanks::thanks: Αν πω τον μπαμπα μου να αναψει τα καλοριφερ λες να με πει τρελη ??? Ή και το καλυτερο.... Λες να εχουμε στο σπιτι κανα φαντασμα για αυτο να εχει τοσο κρυο....??? :scared::scared: Click για ανάπτυξη... για πεσ το στον πατέρα σου και θα σε σκοτώσει νωρίτερα......εγώ θα σ έσφαζα...πάρε 10 κουβέρτες!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από hale: Καλησπέρα! Δηλαδή είμαι ο μόνος, γεροπαράξενος, εδώ που ζεστένεται????:emm: Click για ανάπτυξη... σ άλλη χώρα ζεις εσυ???? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: ιιιιι καλέ εσείς κρυώνετε κανονικά!!! Εγώ για μια ψυχρούλα μίλαγα! Έχετε κάνει καμιά εξέταση αίματος τώρα κοντά?? Μήπως είναι χαμηλός ο σίδηρος σας? (δε ξέρω αν ισχύει αλλά λέω καμιά λαλακία ) Συγνώμη για το άσχετο αλλά θέλω να πω τον καημό μου: προσπαθώ να διαβάσω χημεία αλλά δεν μπορώ γιατί το ραδιόφωνο παίζει το "Να μ αγαπάς" και δεν μπορώ να συγκεντρωθω. Γρουμφ. Και το ραδιόφωνο δεν το κλείνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... κλείσε το διάβασμα τότε και απόλαυσε τη μουσική!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: γεια Click για ανάπτυξη... γεια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:01 Η Darkness έγραψε: #4.747 10-09-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από hale: Καλησπέρα! Δηλαδή είμαι ο μόνος, γεροπαράξενος, εδώ που ζεστένεται????:emm: Click για ανάπτυξη... Γεια σου...!! Ναι εισαι ο μονος...εγω κρυωνω...:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: γεια Click για ανάπτυξη... Γεια Αγγελε....!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: ιιιιι καλέ εσείς κρυώνετε κανονικά!!! Εγώ για μια ψυχρούλα μίλαγα! Έχετε κάνει καμιά εξέταση αίματος τώρα κοντά?? Μήπως είναι χαμηλός ο σίδηρος σας? (δε ξέρω αν ισχύει αλλά λέω καμιά λαλακία ) Συγνώμη για το άσχετο αλλά θέλω να πω τον καημό μου: προσπαθώ να διαβάσω χημεία αλλά δεν μπορώ γιατί το ραδιόφωνο παίζει το "Να μ αγαπάς" και δεν μπορώ να συγκεντρωθω. Γρουμφ. Και το ραδιόφωνο δεν το κλείνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Α εμείς τα φαντάσμα τα βάζουμε στην συντήρηση και είναι σου λέει τζιτζί!! Click για ανάπτυξη... :who: να τα κλεισω και εγω αμα ειναι στην καταψυξη... Καλε ακου μουσικουλα και ασε το διαβασμα για αποψε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:08 Ο hale έγραψε: #4.748 10-09-09 00:08 Πάντως να πω την αλήθεια το κρύο δε με πειράζει καθόλου, εξάλλου όλο το χειμώνα με κοντομάνικα την έβγαλα, αλλά τη ζέστη δε τη μπορώ με τιποτα, με αρρωστένει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. armonia Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:09 Η armonia έγραψε: #4.749 10-09-09 00:09 δεν είμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:10 Η Darkness έγραψε: #4.750 10-09-09 00:10 Γιωργο εχω 2 κουβερτες και δεν φτανουν.. Που να τις βρω τις 10 βρε καμαρι ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:11 Ο Goseithor: #4.751 10-09-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από hale: Πάντως να πω την αλήθεια το κρύο δε με πειράζει καθόλου, εξάλλου όλο το χειμώνα με κοντομάνικα την έβγαλα, αλλά τη ζέστη δε τη μπορώ με τιποτα, με αρρωστένει!! Click για ανάπτυξη... καλά κ εγώ με κοντομάνικο έβγαινα έξω απτό σπίτι μου όταν είχε πλ χιόνι!!!αλλα η αλήθεια είναι ότι προτιμώ τη ζέστη!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιωργο εχω 2 κουβερτες και δεν φτανουν.. Που να τις βρω τις 10 βρε καμαρι ??? Click για ανάπτυξη... να σ φέρω εγώ κάτι σαν κουβέρτεσ που έχουμε στο Μέτσοβο που αν μπεις μέσα θα νομίζεισ οτι ήρθε καλοκαίρι,,,????είμαστε ειδικοί σ αυτά???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:13 Η Darkness έγραψε: #4.752 10-09-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από hale: Πάντως να πω την αλήθεια το κρύο δε με πειράζει καθόλου, εξάλλου όλο το χειμώνα με κοντομάνικα την έβγαλα, αλλά τη ζέστη δε τη μπορώ με τιποτα, με αρρωστένει!! Click για ανάπτυξη... Aν βαλω και εγω τωρα κοντομανικα θα παγωσω στην καρεκλα.... Ο τζακ στον βυθο πανω σια μια σανιδα και η ΒΑΜ στην καρκλα του δωματιου..... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: καλά κ εγώ με κοντομάνικο έβγαινα έξω απτό σπίτι μου όταν είχε πλ χιόνι!!!αλλα η αλήθεια είναι ότι προτιμώ τη ζέστη!!! ----------------------------------------- να σ φέρω εγώ κάτι σαν κουβέρτεσ που έχουμε στο Μέτσοβο που αν μπεις μέσα θα νομίζεισ οτι ήρθε καλοκαίρι,,,????είμαστε ειδικοί σ αυτά???? Click για ανάπτυξη... οκ...φερε μου..περιμενω.... ...................................ακομα εκει εισαι ...??? ξεπαγιασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:15 Ο hale έγραψε: #4.753 10-09-09 00:15 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Aν βαλω και εγω τωρα κοντομανικα θα παγωσω στην καρεκλα.... Ο τζακ στον βυθο πανω σια μια σανιδα και η ΒΑΜ στην καρκλα του δωματιου..... Click για ανάπτυξη... Εμά, τόσο πολύ κρυώνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:16 Ο Goseithor: #4.754 10-09-09 00:16 είναι λίγο βαριές μπαμ!!!!!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:23 Η Vampi έγραψε: #4.755 10-09-09 00:23 Για καλοριφερ δεν είναι ακόμα. Αλλά εγώ είμαι ανώμαλη. Μου αρέσει να κοιμάμαι το βράδυ με ανοιχτό παράθυρο κι ας κάνει ψόφο έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikola Tesla Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:25 Ο Nikola Tesla: #4.756 10-09-09 00:25 Ρε παιδια ειστε λιγο υπερβολικοι,ακομα ζεστες εχουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:27 Η Vampi έγραψε: #4.757 10-09-09 00:27 Τι να σου πω, εγώ σήμερα κρύωνα όλη μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:29 Ο Goseithor: #4.758 10-09-09 00:29 παγωμένα παιδάκια εγώ σας αφήνω νωρίς-νωρίς!!!!καληνύχτα σε όλους και πάρτε παπλώματα πριν παγώσεετε!!!!!θα τα πούμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:30 Η Vampi έγραψε: #4.759 10-09-09 00:30 Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikola Tesla Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:30 Ο Nikola Tesla: #4.760 10-09-09 00:30 Μακαρι παντως να ερθει γρηγορα ο χειμωνας ακομα και αν κανει κρυο.the best season of year! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: μν πεθάνεις!!!...να σ στείλω μια σόμπα!!?? Click για ανάπτυξη... Να πεθανω yes...!!! Οχι βρε, σιγα.. ..Ευχαριστω ομως για το ενδιαφερον σου...:thanks::thanks: Αν πω τον μπαμπα μου να αναψει τα καλοριφερ λες να με πει τρελη ??? Ή και το καλυτερο.... Λες να εχουμε στο σπιτι κανα φαντασμα για αυτο να εχει τοσο κρυο....??? :scared::scared: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:54 Ο hale έγραψε: #4.743 09-09-09 23:54 Καλησπέρα! Δηλαδή είμαι ο μόνος, γεροπαράξενος, εδώ που ζεστένεται????:emm: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:56 Ο Silent_Killer: #4.744 09-09-09 23:56 γεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:56 Η confusius: #4.745 09-09-09 23:56 ιιιιι καλέ εσείς κρυώνετε κανονικά!!! Εγώ για μια ψυχρούλα μίλαγα! Έχετε κάνει καμιά εξέταση αίματος τώρα κοντά?? Μήπως είναι χαμηλός ο σίδηρος σας? (δε ξέρω αν ισχύει αλλά λέω καμιά λαλακία ) Συγνώμη για το άσχετο αλλά θέλω να πω τον καημό μου: προσπαθώ να διαβάσω χημεία αλλά δεν μπορώ γιατί το ραδιόφωνο παίζει το "Να μ αγαπάς" και δεν μπορώ να συγκεντρωθω. Γρουμφ. Και το ραδιόφωνο δεν το κλείνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ή και το καλυτερο.... Λες να εχουμε στο σπιτι κανα φαντασμα για αυτο να εχει τοσο κρυο....??? :scared::scared: Click για ανάπτυξη... Α εμείς τα φαντάσμα τα βάζουμε στην συντήρηση και είναι σου λέει τζιτζί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:56 Ο Goseithor: #4.746 09-09-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Να πεθανω yes...!!! Οχι βρε, σιγα.. ..Ευχαριστω ομως για το ενδιαφερον σου...:thanks::thanks: Αν πω τον μπαμπα μου να αναψει τα καλοριφερ λες να με πει τρελη ??? Ή και το καλυτερο.... Λες να εχουμε στο σπιτι κανα φαντασμα για αυτο να εχει τοσο κρυο....??? :scared::scared: Click για ανάπτυξη... για πεσ το στον πατέρα σου και θα σε σκοτώσει νωρίτερα......εγώ θα σ έσφαζα...πάρε 10 κουβέρτες!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από hale: Καλησπέρα! Δηλαδή είμαι ο μόνος, γεροπαράξενος, εδώ που ζεστένεται????:emm: Click για ανάπτυξη... σ άλλη χώρα ζεις εσυ???? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: ιιιιι καλέ εσείς κρυώνετε κανονικά!!! Εγώ για μια ψυχρούλα μίλαγα! Έχετε κάνει καμιά εξέταση αίματος τώρα κοντά?? Μήπως είναι χαμηλός ο σίδηρος σας? (δε ξέρω αν ισχύει αλλά λέω καμιά λαλακία ) Συγνώμη για το άσχετο αλλά θέλω να πω τον καημό μου: προσπαθώ να διαβάσω χημεία αλλά δεν μπορώ γιατί το ραδιόφωνο παίζει το "Να μ αγαπάς" και δεν μπορώ να συγκεντρωθω. Γρουμφ. Και το ραδιόφωνο δεν το κλείνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... κλείσε το διάβασμα τότε και απόλαυσε τη μουσική!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: γεια Click για ανάπτυξη... γεια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:01 Η Darkness έγραψε: #4.747 10-09-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από hale: Καλησπέρα! Δηλαδή είμαι ο μόνος, γεροπαράξενος, εδώ που ζεστένεται????:emm: Click για ανάπτυξη... Γεια σου...!! Ναι εισαι ο μονος...εγω κρυωνω...:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: γεια Click για ανάπτυξη... Γεια Αγγελε....!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: ιιιιι καλέ εσείς κρυώνετε κανονικά!!! Εγώ για μια ψυχρούλα μίλαγα! Έχετε κάνει καμιά εξέταση αίματος τώρα κοντά?? Μήπως είναι χαμηλός ο σίδηρος σας? (δε ξέρω αν ισχύει αλλά λέω καμιά λαλακία ) Συγνώμη για το άσχετο αλλά θέλω να πω τον καημό μου: προσπαθώ να διαβάσω χημεία αλλά δεν μπορώ γιατί το ραδιόφωνο παίζει το "Να μ αγαπάς" και δεν μπορώ να συγκεντρωθω. Γρουμφ. Και το ραδιόφωνο δεν το κλείνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Α εμείς τα φαντάσμα τα βάζουμε στην συντήρηση και είναι σου λέει τζιτζί!! Click για ανάπτυξη... :who: να τα κλεισω και εγω αμα ειναι στην καταψυξη... Καλε ακου μουσικουλα και ασε το διαβασμα για αποψε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:08 Ο hale έγραψε: #4.748 10-09-09 00:08 Πάντως να πω την αλήθεια το κρύο δε με πειράζει καθόλου, εξάλλου όλο το χειμώνα με κοντομάνικα την έβγαλα, αλλά τη ζέστη δε τη μπορώ με τιποτα, με αρρωστένει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. armonia Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:09 Η armonia έγραψε: #4.749 10-09-09 00:09 δεν είμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:10 Η Darkness έγραψε: #4.750 10-09-09 00:10 Γιωργο εχω 2 κουβερτες και δεν φτανουν.. Που να τις βρω τις 10 βρε καμαρι ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:11 Ο Goseithor: #4.751 10-09-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από hale: Πάντως να πω την αλήθεια το κρύο δε με πειράζει καθόλου, εξάλλου όλο το χειμώνα με κοντομάνικα την έβγαλα, αλλά τη ζέστη δε τη μπορώ με τιποτα, με αρρωστένει!! Click για ανάπτυξη... καλά κ εγώ με κοντομάνικο έβγαινα έξω απτό σπίτι μου όταν είχε πλ χιόνι!!!αλλα η αλήθεια είναι ότι προτιμώ τη ζέστη!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιωργο εχω 2 κουβερτες και δεν φτανουν.. Που να τις βρω τις 10 βρε καμαρι ??? Click για ανάπτυξη... να σ φέρω εγώ κάτι σαν κουβέρτεσ που έχουμε στο Μέτσοβο που αν μπεις μέσα θα νομίζεισ οτι ήρθε καλοκαίρι,,,????είμαστε ειδικοί σ αυτά???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:13 Η Darkness έγραψε: #4.752 10-09-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από hale: Πάντως να πω την αλήθεια το κρύο δε με πειράζει καθόλου, εξάλλου όλο το χειμώνα με κοντομάνικα την έβγαλα, αλλά τη ζέστη δε τη μπορώ με τιποτα, με αρρωστένει!! Click για ανάπτυξη... Aν βαλω και εγω τωρα κοντομανικα θα παγωσω στην καρεκλα.... Ο τζακ στον βυθο πανω σια μια σανιδα και η ΒΑΜ στην καρκλα του δωματιου..... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: καλά κ εγώ με κοντομάνικο έβγαινα έξω απτό σπίτι μου όταν είχε πλ χιόνι!!!αλλα η αλήθεια είναι ότι προτιμώ τη ζέστη!!! ----------------------------------------- να σ φέρω εγώ κάτι σαν κουβέρτεσ που έχουμε στο Μέτσοβο που αν μπεις μέσα θα νομίζεισ οτι ήρθε καλοκαίρι,,,????είμαστε ειδικοί σ αυτά???? Click για ανάπτυξη... οκ...φερε μου..περιμενω.... ...................................ακομα εκει εισαι ...??? ξεπαγιασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:15 Ο hale έγραψε: #4.753 10-09-09 00:15 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Aν βαλω και εγω τωρα κοντομανικα θα παγωσω στην καρεκλα.... Ο τζακ στον βυθο πανω σια μια σανιδα και η ΒΑΜ στην καρκλα του δωματιου..... Click για ανάπτυξη... Εμά, τόσο πολύ κρυώνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:16 Ο Goseithor: #4.754 10-09-09 00:16 είναι λίγο βαριές μπαμ!!!!!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:23 Η Vampi έγραψε: #4.755 10-09-09 00:23 Για καλοριφερ δεν είναι ακόμα. Αλλά εγώ είμαι ανώμαλη. Μου αρέσει να κοιμάμαι το βράδυ με ανοιχτό παράθυρο κι ας κάνει ψόφο έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikola Tesla Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:25 Ο Nikola Tesla: #4.756 10-09-09 00:25 Ρε παιδια ειστε λιγο υπερβολικοι,ακομα ζεστες εχουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:27 Η Vampi έγραψε: #4.757 10-09-09 00:27 Τι να σου πω, εγώ σήμερα κρύωνα όλη μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:29 Ο Goseithor: #4.758 10-09-09 00:29 παγωμένα παιδάκια εγώ σας αφήνω νωρίς-νωρίς!!!!καληνύχτα σε όλους και πάρτε παπλώματα πριν παγώσεετε!!!!!θα τα πούμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:30 Η Vampi έγραψε: #4.759 10-09-09 00:30 Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikola Tesla Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:30 Ο Nikola Tesla: #4.760 10-09-09 00:30 Μακαρι παντως να ερθει γρηγορα ο χειμωνας ακομα και αν κανει κρυο.the best season of year! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα! Δηλαδή είμαι ο μόνος, γεροπαράξενος, εδώ που ζεστένεται????:emm: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:56 Ο Silent_Killer: #4.744 09-09-09 23:56 γεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:56 Η confusius: #4.745 09-09-09 23:56 ιιιιι καλέ εσείς κρυώνετε κανονικά!!! Εγώ για μια ψυχρούλα μίλαγα! Έχετε κάνει καμιά εξέταση αίματος τώρα κοντά?? Μήπως είναι χαμηλός ο σίδηρος σας? (δε ξέρω αν ισχύει αλλά λέω καμιά λαλακία ) Συγνώμη για το άσχετο αλλά θέλω να πω τον καημό μου: προσπαθώ να διαβάσω χημεία αλλά δεν μπορώ γιατί το ραδιόφωνο παίζει το "Να μ αγαπάς" και δεν μπορώ να συγκεντρωθω. Γρουμφ. Και το ραδιόφωνο δεν το κλείνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ή και το καλυτερο.... Λες να εχουμε στο σπιτι κανα φαντασμα για αυτο να εχει τοσο κρυο....??? :scared::scared: Click για ανάπτυξη... Α εμείς τα φαντάσμα τα βάζουμε στην συντήρηση και είναι σου λέει τζιτζί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:56 Ο Goseithor: #4.746 09-09-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Να πεθανω yes...!!! Οχι βρε, σιγα.. ..Ευχαριστω ομως για το ενδιαφερον σου...:thanks::thanks: Αν πω τον μπαμπα μου να αναψει τα καλοριφερ λες να με πει τρελη ??? Ή και το καλυτερο.... Λες να εχουμε στο σπιτι κανα φαντασμα για αυτο να εχει τοσο κρυο....??? :scared::scared: Click για ανάπτυξη... για πεσ το στον πατέρα σου και θα σε σκοτώσει νωρίτερα......εγώ θα σ έσφαζα...πάρε 10 κουβέρτες!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από hale: Καλησπέρα! Δηλαδή είμαι ο μόνος, γεροπαράξενος, εδώ που ζεστένεται????:emm: Click για ανάπτυξη... σ άλλη χώρα ζεις εσυ???? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: ιιιιι καλέ εσείς κρυώνετε κανονικά!!! Εγώ για μια ψυχρούλα μίλαγα! Έχετε κάνει καμιά εξέταση αίματος τώρα κοντά?? Μήπως είναι χαμηλός ο σίδηρος σας? (δε ξέρω αν ισχύει αλλά λέω καμιά λαλακία ) Συγνώμη για το άσχετο αλλά θέλω να πω τον καημό μου: προσπαθώ να διαβάσω χημεία αλλά δεν μπορώ γιατί το ραδιόφωνο παίζει το "Να μ αγαπάς" και δεν μπορώ να συγκεντρωθω. Γρουμφ. Και το ραδιόφωνο δεν το κλείνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... κλείσε το διάβασμα τότε και απόλαυσε τη μουσική!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: γεια Click για ανάπτυξη... γεια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:01 Η Darkness έγραψε: #4.747 10-09-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από hale: Καλησπέρα! Δηλαδή είμαι ο μόνος, γεροπαράξενος, εδώ που ζεστένεται????:emm: Click για ανάπτυξη... Γεια σου...!! Ναι εισαι ο μονος...εγω κρυωνω...:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: γεια Click για ανάπτυξη... Γεια Αγγελε....!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: ιιιιι καλέ εσείς κρυώνετε κανονικά!!! Εγώ για μια ψυχρούλα μίλαγα! Έχετε κάνει καμιά εξέταση αίματος τώρα κοντά?? Μήπως είναι χαμηλός ο σίδηρος σας? (δε ξέρω αν ισχύει αλλά λέω καμιά λαλακία ) Συγνώμη για το άσχετο αλλά θέλω να πω τον καημό μου: προσπαθώ να διαβάσω χημεία αλλά δεν μπορώ γιατί το ραδιόφωνο παίζει το "Να μ αγαπάς" και δεν μπορώ να συγκεντρωθω. Γρουμφ. Και το ραδιόφωνο δεν το κλείνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Α εμείς τα φαντάσμα τα βάζουμε στην συντήρηση και είναι σου λέει τζιτζί!! Click για ανάπτυξη... :who: να τα κλεισω και εγω αμα ειναι στην καταψυξη... Καλε ακου μουσικουλα και ασε το διαβασμα για αποψε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:08 Ο hale έγραψε: #4.748 10-09-09 00:08 Πάντως να πω την αλήθεια το κρύο δε με πειράζει καθόλου, εξάλλου όλο το χειμώνα με κοντομάνικα την έβγαλα, αλλά τη ζέστη δε τη μπορώ με τιποτα, με αρρωστένει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. armonia Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:09 Η armonia έγραψε: #4.749 10-09-09 00:09 δεν είμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:10 Η Darkness έγραψε: #4.750 10-09-09 00:10 Γιωργο εχω 2 κουβερτες και δεν φτανουν.. Που να τις βρω τις 10 βρε καμαρι ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:11 Ο Goseithor: #4.751 10-09-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από hale: Πάντως να πω την αλήθεια το κρύο δε με πειράζει καθόλου, εξάλλου όλο το χειμώνα με κοντομάνικα την έβγαλα, αλλά τη ζέστη δε τη μπορώ με τιποτα, με αρρωστένει!! Click για ανάπτυξη... καλά κ εγώ με κοντομάνικο έβγαινα έξω απτό σπίτι μου όταν είχε πλ χιόνι!!!αλλα η αλήθεια είναι ότι προτιμώ τη ζέστη!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιωργο εχω 2 κουβερτες και δεν φτανουν.. Που να τις βρω τις 10 βρε καμαρι ??? Click για ανάπτυξη... να σ φέρω εγώ κάτι σαν κουβέρτεσ που έχουμε στο Μέτσοβο που αν μπεις μέσα θα νομίζεισ οτι ήρθε καλοκαίρι,,,????είμαστε ειδικοί σ αυτά???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:13 Η Darkness έγραψε: #4.752 10-09-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από hale: Πάντως να πω την αλήθεια το κρύο δε με πειράζει καθόλου, εξάλλου όλο το χειμώνα με κοντομάνικα την έβγαλα, αλλά τη ζέστη δε τη μπορώ με τιποτα, με αρρωστένει!! Click για ανάπτυξη... Aν βαλω και εγω τωρα κοντομανικα θα παγωσω στην καρεκλα.... Ο τζακ στον βυθο πανω σια μια σανιδα και η ΒΑΜ στην καρκλα του δωματιου..... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: καλά κ εγώ με κοντομάνικο έβγαινα έξω απτό σπίτι μου όταν είχε πλ χιόνι!!!αλλα η αλήθεια είναι ότι προτιμώ τη ζέστη!!! ----------------------------------------- να σ φέρω εγώ κάτι σαν κουβέρτεσ που έχουμε στο Μέτσοβο που αν μπεις μέσα θα νομίζεισ οτι ήρθε καλοκαίρι,,,????είμαστε ειδικοί σ αυτά???? Click για ανάπτυξη... οκ...φερε μου..περιμενω.... ...................................ακομα εκει εισαι ...??? ξεπαγιασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:15 Ο hale έγραψε: #4.753 10-09-09 00:15 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Aν βαλω και εγω τωρα κοντομανικα θα παγωσω στην καρεκλα.... Ο τζακ στον βυθο πανω σια μια σανιδα και η ΒΑΜ στην καρκλα του δωματιου..... Click για ανάπτυξη... Εμά, τόσο πολύ κρυώνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:16 Ο Goseithor: #4.754 10-09-09 00:16 είναι λίγο βαριές μπαμ!!!!!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:23 Η Vampi έγραψε: #4.755 10-09-09 00:23 Για καλοριφερ δεν είναι ακόμα. Αλλά εγώ είμαι ανώμαλη. Μου αρέσει να κοιμάμαι το βράδυ με ανοιχτό παράθυρο κι ας κάνει ψόφο έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikola Tesla Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:25 Ο Nikola Tesla: #4.756 10-09-09 00:25 Ρε παιδια ειστε λιγο υπερβολικοι,ακομα ζεστες εχουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:27 Η Vampi έγραψε: #4.757 10-09-09 00:27 Τι να σου πω, εγώ σήμερα κρύωνα όλη μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:29 Ο Goseithor: #4.758 10-09-09 00:29 παγωμένα παιδάκια εγώ σας αφήνω νωρίς-νωρίς!!!!καληνύχτα σε όλους και πάρτε παπλώματα πριν παγώσεετε!!!!!θα τα πούμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:30 Η Vampi έγραψε: #4.759 10-09-09 00:30 Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikola Tesla Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:30 Ο Nikola Tesla: #4.760 10-09-09 00:30 Μακαρι παντως να ερθει γρηγορα ο χειμωνας ακομα και αν κανει κρυο.the best season of year! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
confusius Δραστήριο μέλος Η confusius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 493 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:56 Η confusius: #4.745 09-09-09 23:56 ιιιιι καλέ εσείς κρυώνετε κανονικά!!! Εγώ για μια ψυχρούλα μίλαγα! Έχετε κάνει καμιά εξέταση αίματος τώρα κοντά?? Μήπως είναι χαμηλός ο σίδηρος σας? (δε ξέρω αν ισχύει αλλά λέω καμιά λαλακία ) Συγνώμη για το άσχετο αλλά θέλω να πω τον καημό μου: προσπαθώ να διαβάσω χημεία αλλά δεν μπορώ γιατί το ραδιόφωνο παίζει το "Να μ αγαπάς" και δεν μπορώ να συγκεντρωθω. Γρουμφ. Και το ραδιόφωνο δεν το κλείνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ή και το καλυτερο.... Λες να εχουμε στο σπιτι κανα φαντασμα για αυτο να εχει τοσο κρυο....??? :scared::scared: Click για ανάπτυξη... Α εμείς τα φαντάσμα τα βάζουμε στην συντήρηση και είναι σου λέει τζιτζί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:56 Ο Goseithor: #4.746 09-09-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Να πεθανω yes...!!! Οχι βρε, σιγα.. ..Ευχαριστω ομως για το ενδιαφερον σου...:thanks::thanks: Αν πω τον μπαμπα μου να αναψει τα καλοριφερ λες να με πει τρελη ??? Ή και το καλυτερο.... Λες να εχουμε στο σπιτι κανα φαντασμα για αυτο να εχει τοσο κρυο....??? :scared::scared: Click για ανάπτυξη... για πεσ το στον πατέρα σου και θα σε σκοτώσει νωρίτερα......εγώ θα σ έσφαζα...πάρε 10 κουβέρτες!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από hale: Καλησπέρα! Δηλαδή είμαι ο μόνος, γεροπαράξενος, εδώ που ζεστένεται????:emm: Click για ανάπτυξη... σ άλλη χώρα ζεις εσυ???? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: ιιιιι καλέ εσείς κρυώνετε κανονικά!!! Εγώ για μια ψυχρούλα μίλαγα! Έχετε κάνει καμιά εξέταση αίματος τώρα κοντά?? Μήπως είναι χαμηλός ο σίδηρος σας? (δε ξέρω αν ισχύει αλλά λέω καμιά λαλακία ) Συγνώμη για το άσχετο αλλά θέλω να πω τον καημό μου: προσπαθώ να διαβάσω χημεία αλλά δεν μπορώ γιατί το ραδιόφωνο παίζει το "Να μ αγαπάς" και δεν μπορώ να συγκεντρωθω. Γρουμφ. Και το ραδιόφωνο δεν το κλείνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... κλείσε το διάβασμα τότε και απόλαυσε τη μουσική!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: γεια Click για ανάπτυξη... γεια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:01 Η Darkness έγραψε: #4.747 10-09-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από hale: Καλησπέρα! Δηλαδή είμαι ο μόνος, γεροπαράξενος, εδώ που ζεστένεται????:emm: Click για ανάπτυξη... Γεια σου...!! Ναι εισαι ο μονος...εγω κρυωνω...:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: γεια Click για ανάπτυξη... Γεια Αγγελε....!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: ιιιιι καλέ εσείς κρυώνετε κανονικά!!! Εγώ για μια ψυχρούλα μίλαγα! Έχετε κάνει καμιά εξέταση αίματος τώρα κοντά?? Μήπως είναι χαμηλός ο σίδηρος σας? (δε ξέρω αν ισχύει αλλά λέω καμιά λαλακία ) Συγνώμη για το άσχετο αλλά θέλω να πω τον καημό μου: προσπαθώ να διαβάσω χημεία αλλά δεν μπορώ γιατί το ραδιόφωνο παίζει το "Να μ αγαπάς" και δεν μπορώ να συγκεντρωθω. Γρουμφ. Και το ραδιόφωνο δεν το κλείνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Α εμείς τα φαντάσμα τα βάζουμε στην συντήρηση και είναι σου λέει τζιτζί!! Click για ανάπτυξη... :who: να τα κλεισω και εγω αμα ειναι στην καταψυξη... Καλε ακου μουσικουλα και ασε το διαβασμα για αποψε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:08 Ο hale έγραψε: #4.748 10-09-09 00:08 Πάντως να πω την αλήθεια το κρύο δε με πειράζει καθόλου, εξάλλου όλο το χειμώνα με κοντομάνικα την έβγαλα, αλλά τη ζέστη δε τη μπορώ με τιποτα, με αρρωστένει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. armonia Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:09 Η armonia έγραψε: #4.749 10-09-09 00:09 δεν είμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:10 Η Darkness έγραψε: #4.750 10-09-09 00:10 Γιωργο εχω 2 κουβερτες και δεν φτανουν.. Που να τις βρω τις 10 βρε καμαρι ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:11 Ο Goseithor: #4.751 10-09-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από hale: Πάντως να πω την αλήθεια το κρύο δε με πειράζει καθόλου, εξάλλου όλο το χειμώνα με κοντομάνικα την έβγαλα, αλλά τη ζέστη δε τη μπορώ με τιποτα, με αρρωστένει!! Click για ανάπτυξη... καλά κ εγώ με κοντομάνικο έβγαινα έξω απτό σπίτι μου όταν είχε πλ χιόνι!!!αλλα η αλήθεια είναι ότι προτιμώ τη ζέστη!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιωργο εχω 2 κουβερτες και δεν φτανουν.. Που να τις βρω τις 10 βρε καμαρι ??? Click για ανάπτυξη... να σ φέρω εγώ κάτι σαν κουβέρτεσ που έχουμε στο Μέτσοβο που αν μπεις μέσα θα νομίζεισ οτι ήρθε καλοκαίρι,,,????είμαστε ειδικοί σ αυτά???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:13 Η Darkness έγραψε: #4.752 10-09-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από hale: Πάντως να πω την αλήθεια το κρύο δε με πειράζει καθόλου, εξάλλου όλο το χειμώνα με κοντομάνικα την έβγαλα, αλλά τη ζέστη δε τη μπορώ με τιποτα, με αρρωστένει!! Click για ανάπτυξη... Aν βαλω και εγω τωρα κοντομανικα θα παγωσω στην καρεκλα.... Ο τζακ στον βυθο πανω σια μια σανιδα και η ΒΑΜ στην καρκλα του δωματιου..... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: καλά κ εγώ με κοντομάνικο έβγαινα έξω απτό σπίτι μου όταν είχε πλ χιόνι!!!αλλα η αλήθεια είναι ότι προτιμώ τη ζέστη!!! ----------------------------------------- να σ φέρω εγώ κάτι σαν κουβέρτεσ που έχουμε στο Μέτσοβο που αν μπεις μέσα θα νομίζεισ οτι ήρθε καλοκαίρι,,,????είμαστε ειδικοί σ αυτά???? Click για ανάπτυξη... οκ...φερε μου..περιμενω.... ...................................ακομα εκει εισαι ...??? ξεπαγιασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:15 Ο hale έγραψε: #4.753 10-09-09 00:15 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Aν βαλω και εγω τωρα κοντομανικα θα παγωσω στην καρεκλα.... Ο τζακ στον βυθο πανω σια μια σανιδα και η ΒΑΜ στην καρκλα του δωματιου..... Click για ανάπτυξη... Εμά, τόσο πολύ κρυώνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:16 Ο Goseithor: #4.754 10-09-09 00:16 είναι λίγο βαριές μπαμ!!!!!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:23 Η Vampi έγραψε: #4.755 10-09-09 00:23 Για καλοριφερ δεν είναι ακόμα. Αλλά εγώ είμαι ανώμαλη. Μου αρέσει να κοιμάμαι το βράδυ με ανοιχτό παράθυρο κι ας κάνει ψόφο έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikola Tesla Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:25 Ο Nikola Tesla: #4.756 10-09-09 00:25 Ρε παιδια ειστε λιγο υπερβολικοι,ακομα ζεστες εχουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:27 Η Vampi έγραψε: #4.757 10-09-09 00:27 Τι να σου πω, εγώ σήμερα κρύωνα όλη μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:29 Ο Goseithor: #4.758 10-09-09 00:29 παγωμένα παιδάκια εγώ σας αφήνω νωρίς-νωρίς!!!!καληνύχτα σε όλους και πάρτε παπλώματα πριν παγώσεετε!!!!!θα τα πούμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:30 Η Vampi έγραψε: #4.759 10-09-09 00:30 Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikola Tesla Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:30 Ο Nikola Tesla: #4.760 10-09-09 00:30 Μακαρι παντως να ερθει γρηγορα ο χειμωνας ακομα και αν κανει κρυο.the best season of year! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ιιιιι καλέ εσείς κρυώνετε κανονικά!!! Εγώ για μια ψυχρούλα μίλαγα! Έχετε κάνει καμιά εξέταση αίματος τώρα κοντά?? Μήπως είναι χαμηλός ο σίδηρος σας? (δε ξέρω αν ισχύει αλλά λέω καμιά λαλακία ) Συγνώμη για το άσχετο αλλά θέλω να πω τον καημό μου: προσπαθώ να διαβάσω χημεία αλλά δεν μπορώ γιατί το ραδιόφωνο παίζει το "Να μ αγαπάς" και δεν μπορώ να συγκεντρωθω. Γρουμφ. Και το ραδιόφωνο δεν το κλείνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Ή και το καλυτερο.... Λες να εχουμε στο σπιτι κανα φαντασμα για αυτο να εχει τοσο κρυο....??? :scared::scared: Click για ανάπτυξη... Α εμείς τα φαντάσμα τα βάζουμε στην συντήρηση και είναι σου λέει τζιτζί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:56 Ο Goseithor: #4.746 09-09-09 23:56 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Να πεθανω yes...!!! Οχι βρε, σιγα.. ..Ευχαριστω ομως για το ενδιαφερον σου...:thanks::thanks: Αν πω τον μπαμπα μου να αναψει τα καλοριφερ λες να με πει τρελη ??? Ή και το καλυτερο.... Λες να εχουμε στο σπιτι κανα φαντασμα για αυτο να εχει τοσο κρυο....??? :scared::scared: Click για ανάπτυξη... για πεσ το στον πατέρα σου και θα σε σκοτώσει νωρίτερα......εγώ θα σ έσφαζα...πάρε 10 κουβέρτες!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από hale: Καλησπέρα! Δηλαδή είμαι ο μόνος, γεροπαράξενος, εδώ που ζεστένεται????:emm: Click για ανάπτυξη... σ άλλη χώρα ζεις εσυ???? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: ιιιιι καλέ εσείς κρυώνετε κανονικά!!! Εγώ για μια ψυχρούλα μίλαγα! Έχετε κάνει καμιά εξέταση αίματος τώρα κοντά?? Μήπως είναι χαμηλός ο σίδηρος σας? (δε ξέρω αν ισχύει αλλά λέω καμιά λαλακία ) Συγνώμη για το άσχετο αλλά θέλω να πω τον καημό μου: προσπαθώ να διαβάσω χημεία αλλά δεν μπορώ γιατί το ραδιόφωνο παίζει το "Να μ αγαπάς" και δεν μπορώ να συγκεντρωθω. Γρουμφ. Και το ραδιόφωνο δεν το κλείνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... κλείσε το διάβασμα τότε και απόλαυσε τη μουσική!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: γεια Click για ανάπτυξη... γεια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:01 Η Darkness έγραψε: #4.747 10-09-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από hale: Καλησπέρα! Δηλαδή είμαι ο μόνος, γεροπαράξενος, εδώ που ζεστένεται????:emm: Click για ανάπτυξη... Γεια σου...!! Ναι εισαι ο μονος...εγω κρυωνω...:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: γεια Click για ανάπτυξη... Γεια Αγγελε....!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: ιιιιι καλέ εσείς κρυώνετε κανονικά!!! Εγώ για μια ψυχρούλα μίλαγα! Έχετε κάνει καμιά εξέταση αίματος τώρα κοντά?? Μήπως είναι χαμηλός ο σίδηρος σας? (δε ξέρω αν ισχύει αλλά λέω καμιά λαλακία ) Συγνώμη για το άσχετο αλλά θέλω να πω τον καημό μου: προσπαθώ να διαβάσω χημεία αλλά δεν μπορώ γιατί το ραδιόφωνο παίζει το "Να μ αγαπάς" και δεν μπορώ να συγκεντρωθω. Γρουμφ. Και το ραδιόφωνο δεν το κλείνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Α εμείς τα φαντάσμα τα βάζουμε στην συντήρηση και είναι σου λέει τζιτζί!! Click για ανάπτυξη... :who: να τα κλεισω και εγω αμα ειναι στην καταψυξη... Καλε ακου μουσικουλα και ασε το διαβασμα για αποψε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:08 Ο hale έγραψε: #4.748 10-09-09 00:08 Πάντως να πω την αλήθεια το κρύο δε με πειράζει καθόλου, εξάλλου όλο το χειμώνα με κοντομάνικα την έβγαλα, αλλά τη ζέστη δε τη μπορώ με τιποτα, με αρρωστένει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. armonia Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:09 Η armonia έγραψε: #4.749 10-09-09 00:09 δεν είμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:10 Η Darkness έγραψε: #4.750 10-09-09 00:10 Γιωργο εχω 2 κουβερτες και δεν φτανουν.. Που να τις βρω τις 10 βρε καμαρι ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:11 Ο Goseithor: #4.751 10-09-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από hale: Πάντως να πω την αλήθεια το κρύο δε με πειράζει καθόλου, εξάλλου όλο το χειμώνα με κοντομάνικα την έβγαλα, αλλά τη ζέστη δε τη μπορώ με τιποτα, με αρρωστένει!! Click για ανάπτυξη... καλά κ εγώ με κοντομάνικο έβγαινα έξω απτό σπίτι μου όταν είχε πλ χιόνι!!!αλλα η αλήθεια είναι ότι προτιμώ τη ζέστη!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιωργο εχω 2 κουβερτες και δεν φτανουν.. Που να τις βρω τις 10 βρε καμαρι ??? Click για ανάπτυξη... να σ φέρω εγώ κάτι σαν κουβέρτεσ που έχουμε στο Μέτσοβο που αν μπεις μέσα θα νομίζεισ οτι ήρθε καλοκαίρι,,,????είμαστε ειδικοί σ αυτά???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:13 Η Darkness έγραψε: #4.752 10-09-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από hale: Πάντως να πω την αλήθεια το κρύο δε με πειράζει καθόλου, εξάλλου όλο το χειμώνα με κοντομάνικα την έβγαλα, αλλά τη ζέστη δε τη μπορώ με τιποτα, με αρρωστένει!! Click για ανάπτυξη... Aν βαλω και εγω τωρα κοντομανικα θα παγωσω στην καρεκλα.... Ο τζακ στον βυθο πανω σια μια σανιδα και η ΒΑΜ στην καρκλα του δωματιου..... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: καλά κ εγώ με κοντομάνικο έβγαινα έξω απτό σπίτι μου όταν είχε πλ χιόνι!!!αλλα η αλήθεια είναι ότι προτιμώ τη ζέστη!!! ----------------------------------------- να σ φέρω εγώ κάτι σαν κουβέρτεσ που έχουμε στο Μέτσοβο που αν μπεις μέσα θα νομίζεισ οτι ήρθε καλοκαίρι,,,????είμαστε ειδικοί σ αυτά???? Click για ανάπτυξη... οκ...φερε μου..περιμενω.... ...................................ακομα εκει εισαι ...??? ξεπαγιασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:15 Ο hale έγραψε: #4.753 10-09-09 00:15 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Aν βαλω και εγω τωρα κοντομανικα θα παγωσω στην καρεκλα.... Ο τζακ στον βυθο πανω σια μια σανιδα και η ΒΑΜ στην καρκλα του δωματιου..... Click για ανάπτυξη... Εμά, τόσο πολύ κρυώνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:16 Ο Goseithor: #4.754 10-09-09 00:16 είναι λίγο βαριές μπαμ!!!!!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:23 Η Vampi έγραψε: #4.755 10-09-09 00:23 Για καλοριφερ δεν είναι ακόμα. Αλλά εγώ είμαι ανώμαλη. Μου αρέσει να κοιμάμαι το βράδυ με ανοιχτό παράθυρο κι ας κάνει ψόφο έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikola Tesla Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:25 Ο Nikola Tesla: #4.756 10-09-09 00:25 Ρε παιδια ειστε λιγο υπερβολικοι,ακομα ζεστες εχουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:27 Η Vampi έγραψε: #4.757 10-09-09 00:27 Τι να σου πω, εγώ σήμερα κρύωνα όλη μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:29 Ο Goseithor: #4.758 10-09-09 00:29 παγωμένα παιδάκια εγώ σας αφήνω νωρίς-νωρίς!!!!καληνύχτα σε όλους και πάρτε παπλώματα πριν παγώσεετε!!!!!θα τα πούμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:30 Η Vampi έγραψε: #4.759 10-09-09 00:30 Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikola Tesla Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:30 Ο Nikola Tesla: #4.760 10-09-09 00:30 Μακαρι παντως να ερθει γρηγορα ο χειμωνας ακομα και αν κανει κρυο.the best season of year! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Να πεθανω yes...!!! Οχι βρε, σιγα.. ..Ευχαριστω ομως για το ενδιαφερον σου...:thanks::thanks: Αν πω τον μπαμπα μου να αναψει τα καλοριφερ λες να με πει τρελη ??? Ή και το καλυτερο.... Λες να εχουμε στο σπιτι κανα φαντασμα για αυτο να εχει τοσο κρυο....??? :scared::scared: Click για ανάπτυξη... για πεσ το στον πατέρα σου και θα σε σκοτώσει νωρίτερα......εγώ θα σ έσφαζα...πάρε 10 κουβέρτες!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από hale: Καλησπέρα! Δηλαδή είμαι ο μόνος, γεροπαράξενος, εδώ που ζεστένεται????:emm: Click για ανάπτυξη... σ άλλη χώρα ζεις εσυ???? ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: ιιιιι καλέ εσείς κρυώνετε κανονικά!!! Εγώ για μια ψυχρούλα μίλαγα! Έχετε κάνει καμιά εξέταση αίματος τώρα κοντά?? Μήπως είναι χαμηλός ο σίδηρος σας? (δε ξέρω αν ισχύει αλλά λέω καμιά λαλακία ) Συγνώμη για το άσχετο αλλά θέλω να πω τον καημό μου: προσπαθώ να διαβάσω χημεία αλλά δεν μπορώ γιατί το ραδιόφωνο παίζει το "Να μ αγαπάς" και δεν μπορώ να συγκεντρωθω. Γρουμφ. Και το ραδιόφωνο δεν το κλείνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... κλείσε το διάβασμα τότε και απόλαυσε τη μουσική!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: γεια Click για ανάπτυξη... γεια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:01 Η Darkness έγραψε: #4.747 10-09-09 00:01 Αρχική Δημοσίευση από hale: Καλησπέρα! Δηλαδή είμαι ο μόνος, γεροπαράξενος, εδώ που ζεστένεται????:emm: Click για ανάπτυξη... Γεια σου...!! Ναι εισαι ο μονος...εγω κρυωνω...:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: γεια Click για ανάπτυξη... Γεια Αγγελε....!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: ιιιιι καλέ εσείς κρυώνετε κανονικά!!! Εγώ για μια ψυχρούλα μίλαγα! Έχετε κάνει καμιά εξέταση αίματος τώρα κοντά?? Μήπως είναι χαμηλός ο σίδηρος σας? (δε ξέρω αν ισχύει αλλά λέω καμιά λαλακία ) Συγνώμη για το άσχετο αλλά θέλω να πω τον καημό μου: προσπαθώ να διαβάσω χημεία αλλά δεν μπορώ γιατί το ραδιόφωνο παίζει το "Να μ αγαπάς" και δεν μπορώ να συγκεντρωθω. Γρουμφ. Και το ραδιόφωνο δεν το κλείνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Α εμείς τα φαντάσμα τα βάζουμε στην συντήρηση και είναι σου λέει τζιτζί!! Click για ανάπτυξη... :who: να τα κλεισω και εγω αμα ειναι στην καταψυξη... Καλε ακου μουσικουλα και ασε το διαβασμα για αποψε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:08 Ο hale έγραψε: #4.748 10-09-09 00:08 Πάντως να πω την αλήθεια το κρύο δε με πειράζει καθόλου, εξάλλου όλο το χειμώνα με κοντομάνικα την έβγαλα, αλλά τη ζέστη δε τη μπορώ με τιποτα, με αρρωστένει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. armonia Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:09 Η armonia έγραψε: #4.749 10-09-09 00:09 δεν είμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:10 Η Darkness έγραψε: #4.750 10-09-09 00:10 Γιωργο εχω 2 κουβερτες και δεν φτανουν.. Που να τις βρω τις 10 βρε καμαρι ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:11 Ο Goseithor: #4.751 10-09-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από hale: Πάντως να πω την αλήθεια το κρύο δε με πειράζει καθόλου, εξάλλου όλο το χειμώνα με κοντομάνικα την έβγαλα, αλλά τη ζέστη δε τη μπορώ με τιποτα, με αρρωστένει!! Click για ανάπτυξη... καλά κ εγώ με κοντομάνικο έβγαινα έξω απτό σπίτι μου όταν είχε πλ χιόνι!!!αλλα η αλήθεια είναι ότι προτιμώ τη ζέστη!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιωργο εχω 2 κουβερτες και δεν φτανουν.. Που να τις βρω τις 10 βρε καμαρι ??? Click για ανάπτυξη... να σ φέρω εγώ κάτι σαν κουβέρτεσ που έχουμε στο Μέτσοβο που αν μπεις μέσα θα νομίζεισ οτι ήρθε καλοκαίρι,,,????είμαστε ειδικοί σ αυτά???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:13 Η Darkness έγραψε: #4.752 10-09-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από hale: Πάντως να πω την αλήθεια το κρύο δε με πειράζει καθόλου, εξάλλου όλο το χειμώνα με κοντομάνικα την έβγαλα, αλλά τη ζέστη δε τη μπορώ με τιποτα, με αρρωστένει!! Click για ανάπτυξη... Aν βαλω και εγω τωρα κοντομανικα θα παγωσω στην καρεκλα.... Ο τζακ στον βυθο πανω σια μια σανιδα και η ΒΑΜ στην καρκλα του δωματιου..... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: καλά κ εγώ με κοντομάνικο έβγαινα έξω απτό σπίτι μου όταν είχε πλ χιόνι!!!αλλα η αλήθεια είναι ότι προτιμώ τη ζέστη!!! ----------------------------------------- να σ φέρω εγώ κάτι σαν κουβέρτεσ που έχουμε στο Μέτσοβο που αν μπεις μέσα θα νομίζεισ οτι ήρθε καλοκαίρι,,,????είμαστε ειδικοί σ αυτά???? Click για ανάπτυξη... οκ...φερε μου..περιμενω.... ...................................ακομα εκει εισαι ...??? ξεπαγιασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:15 Ο hale έγραψε: #4.753 10-09-09 00:15 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Aν βαλω και εγω τωρα κοντομανικα θα παγωσω στην καρεκλα.... Ο τζακ στον βυθο πανω σια μια σανιδα και η ΒΑΜ στην καρκλα του δωματιου..... Click για ανάπτυξη... Εμά, τόσο πολύ κρυώνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:16 Ο Goseithor: #4.754 10-09-09 00:16 είναι λίγο βαριές μπαμ!!!!!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:23 Η Vampi έγραψε: #4.755 10-09-09 00:23 Για καλοριφερ δεν είναι ακόμα. Αλλά εγώ είμαι ανώμαλη. Μου αρέσει να κοιμάμαι το βράδυ με ανοιχτό παράθυρο κι ας κάνει ψόφο έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikola Tesla Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:25 Ο Nikola Tesla: #4.756 10-09-09 00:25 Ρε παιδια ειστε λιγο υπερβολικοι,ακομα ζεστες εχουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:27 Η Vampi έγραψε: #4.757 10-09-09 00:27 Τι να σου πω, εγώ σήμερα κρύωνα όλη μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:29 Ο Goseithor: #4.758 10-09-09 00:29 παγωμένα παιδάκια εγώ σας αφήνω νωρίς-νωρίς!!!!καληνύχτα σε όλους και πάρτε παπλώματα πριν παγώσεετε!!!!!θα τα πούμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:30 Η Vampi έγραψε: #4.759 10-09-09 00:30 Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikola Tesla Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:30 Ο Nikola Tesla: #4.760 10-09-09 00:30 Μακαρι παντως να ερθει γρηγορα ο χειμωνας ακομα και αν κανει κρυο.the best season of year! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από hale: Καλησπέρα! Δηλαδή είμαι ο μόνος, γεροπαράξενος, εδώ που ζεστένεται????:emm: Click για ανάπτυξη... Γεια σου...!! Ναι εισαι ο μονος...εγω κρυωνω...:xixi: ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: γεια Click για ανάπτυξη... Γεια Αγγελε....!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από confusius: ιιιιι καλέ εσείς κρυώνετε κανονικά!!! Εγώ για μια ψυχρούλα μίλαγα! Έχετε κάνει καμιά εξέταση αίματος τώρα κοντά?? Μήπως είναι χαμηλός ο σίδηρος σας? (δε ξέρω αν ισχύει αλλά λέω καμιά λαλακία ) Συγνώμη για το άσχετο αλλά θέλω να πω τον καημό μου: προσπαθώ να διαβάσω χημεία αλλά δεν μπορώ γιατί το ραδιόφωνο παίζει το "Να μ αγαπάς" και δεν μπορώ να συγκεντρωθω. Γρουμφ. Και το ραδιόφωνο δεν το κλείνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Α εμείς τα φαντάσμα τα βάζουμε στην συντήρηση και είναι σου λέει τζιτζί!! Click για ανάπτυξη... :who: να τα κλεισω και εγω αμα ειναι στην καταψυξη... Καλε ακου μουσικουλα και ασε το διαβασμα για αποψε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:08 Ο hale έγραψε: #4.748 10-09-09 00:08 Πάντως να πω την αλήθεια το κρύο δε με πειράζει καθόλου, εξάλλου όλο το χειμώνα με κοντομάνικα την έβγαλα, αλλά τη ζέστη δε τη μπορώ με τιποτα, με αρρωστένει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. armonia Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:09 Η armonia έγραψε: #4.749 10-09-09 00:09 δεν είμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:10 Η Darkness έγραψε: #4.750 10-09-09 00:10 Γιωργο εχω 2 κουβερτες και δεν φτανουν.. Που να τις βρω τις 10 βρε καμαρι ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:11 Ο Goseithor: #4.751 10-09-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από hale: Πάντως να πω την αλήθεια το κρύο δε με πειράζει καθόλου, εξάλλου όλο το χειμώνα με κοντομάνικα την έβγαλα, αλλά τη ζέστη δε τη μπορώ με τιποτα, με αρρωστένει!! Click για ανάπτυξη... καλά κ εγώ με κοντομάνικο έβγαινα έξω απτό σπίτι μου όταν είχε πλ χιόνι!!!αλλα η αλήθεια είναι ότι προτιμώ τη ζέστη!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιωργο εχω 2 κουβερτες και δεν φτανουν.. Που να τις βρω τις 10 βρε καμαρι ??? Click για ανάπτυξη... να σ φέρω εγώ κάτι σαν κουβέρτεσ που έχουμε στο Μέτσοβο που αν μπεις μέσα θα νομίζεισ οτι ήρθε καλοκαίρι,,,????είμαστε ειδικοί σ αυτά???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:13 Η Darkness έγραψε: #4.752 10-09-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από hale: Πάντως να πω την αλήθεια το κρύο δε με πειράζει καθόλου, εξάλλου όλο το χειμώνα με κοντομάνικα την έβγαλα, αλλά τη ζέστη δε τη μπορώ με τιποτα, με αρρωστένει!! Click για ανάπτυξη... Aν βαλω και εγω τωρα κοντομανικα θα παγωσω στην καρεκλα.... Ο τζακ στον βυθο πανω σια μια σανιδα και η ΒΑΜ στην καρκλα του δωματιου..... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: καλά κ εγώ με κοντομάνικο έβγαινα έξω απτό σπίτι μου όταν είχε πλ χιόνι!!!αλλα η αλήθεια είναι ότι προτιμώ τη ζέστη!!! ----------------------------------------- να σ φέρω εγώ κάτι σαν κουβέρτεσ που έχουμε στο Μέτσοβο που αν μπεις μέσα θα νομίζεισ οτι ήρθε καλοκαίρι,,,????είμαστε ειδικοί σ αυτά???? Click για ανάπτυξη... οκ...φερε μου..περιμενω.... ...................................ακομα εκει εισαι ...??? ξεπαγιασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:15 Ο hale έγραψε: #4.753 10-09-09 00:15 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Aν βαλω και εγω τωρα κοντομανικα θα παγωσω στην καρεκλα.... Ο τζακ στον βυθο πανω σια μια σανιδα και η ΒΑΜ στην καρκλα του δωματιου..... Click για ανάπτυξη... Εμά, τόσο πολύ κρυώνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:16 Ο Goseithor: #4.754 10-09-09 00:16 είναι λίγο βαριές μπαμ!!!!!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:23 Η Vampi έγραψε: #4.755 10-09-09 00:23 Για καλοριφερ δεν είναι ακόμα. Αλλά εγώ είμαι ανώμαλη. Μου αρέσει να κοιμάμαι το βράδυ με ανοιχτό παράθυρο κι ας κάνει ψόφο έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikola Tesla Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:25 Ο Nikola Tesla: #4.756 10-09-09 00:25 Ρε παιδια ειστε λιγο υπερβολικοι,ακομα ζεστες εχουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:27 Η Vampi έγραψε: #4.757 10-09-09 00:27 Τι να σου πω, εγώ σήμερα κρύωνα όλη μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:29 Ο Goseithor: #4.758 10-09-09 00:29 παγωμένα παιδάκια εγώ σας αφήνω νωρίς-νωρίς!!!!καληνύχτα σε όλους και πάρτε παπλώματα πριν παγώσεετε!!!!!θα τα πούμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:30 Η Vampi έγραψε: #4.759 10-09-09 00:30 Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikola Tesla Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:30 Ο Nikola Tesla: #4.760 10-09-09 00:30 Μακαρι παντως να ερθει γρηγορα ο χειμωνας ακομα και αν κανει κρυο.the best season of year! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντως να πω την αλήθεια το κρύο δε με πειράζει καθόλου, εξάλλου όλο το χειμώνα με κοντομάνικα την έβγαλα, αλλά τη ζέστη δε τη μπορώ με τιποτα, με αρρωστένει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
armonia Εκκολαπτόμενο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:09 Η armonia έγραψε: #4.749 10-09-09 00:09 δεν είμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:10 Η Darkness έγραψε: #4.750 10-09-09 00:10 Γιωργο εχω 2 κουβερτες και δεν φτανουν.. Που να τις βρω τις 10 βρε καμαρι ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:11 Ο Goseithor: #4.751 10-09-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από hale: Πάντως να πω την αλήθεια το κρύο δε με πειράζει καθόλου, εξάλλου όλο το χειμώνα με κοντομάνικα την έβγαλα, αλλά τη ζέστη δε τη μπορώ με τιποτα, με αρρωστένει!! Click για ανάπτυξη... καλά κ εγώ με κοντομάνικο έβγαινα έξω απτό σπίτι μου όταν είχε πλ χιόνι!!!αλλα η αλήθεια είναι ότι προτιμώ τη ζέστη!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιωργο εχω 2 κουβερτες και δεν φτανουν.. Που να τις βρω τις 10 βρε καμαρι ??? Click για ανάπτυξη... να σ φέρω εγώ κάτι σαν κουβέρτεσ που έχουμε στο Μέτσοβο που αν μπεις μέσα θα νομίζεισ οτι ήρθε καλοκαίρι,,,????είμαστε ειδικοί σ αυτά???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:13 Η Darkness έγραψε: #4.752 10-09-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από hale: Πάντως να πω την αλήθεια το κρύο δε με πειράζει καθόλου, εξάλλου όλο το χειμώνα με κοντομάνικα την έβγαλα, αλλά τη ζέστη δε τη μπορώ με τιποτα, με αρρωστένει!! Click για ανάπτυξη... Aν βαλω και εγω τωρα κοντομανικα θα παγωσω στην καρεκλα.... Ο τζακ στον βυθο πανω σια μια σανιδα και η ΒΑΜ στην καρκλα του δωματιου..... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: καλά κ εγώ με κοντομάνικο έβγαινα έξω απτό σπίτι μου όταν είχε πλ χιόνι!!!αλλα η αλήθεια είναι ότι προτιμώ τη ζέστη!!! ----------------------------------------- να σ φέρω εγώ κάτι σαν κουβέρτεσ που έχουμε στο Μέτσοβο που αν μπεις μέσα θα νομίζεισ οτι ήρθε καλοκαίρι,,,????είμαστε ειδικοί σ αυτά???? Click για ανάπτυξη... οκ...φερε μου..περιμενω.... ...................................ακομα εκει εισαι ...??? ξεπαγιασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:15 Ο hale έγραψε: #4.753 10-09-09 00:15 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Aν βαλω και εγω τωρα κοντομανικα θα παγωσω στην καρεκλα.... Ο τζακ στον βυθο πανω σια μια σανιδα και η ΒΑΜ στην καρκλα του δωματιου..... Click για ανάπτυξη... Εμά, τόσο πολύ κρυώνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:16 Ο Goseithor: #4.754 10-09-09 00:16 είναι λίγο βαριές μπαμ!!!!!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:23 Η Vampi έγραψε: #4.755 10-09-09 00:23 Για καλοριφερ δεν είναι ακόμα. Αλλά εγώ είμαι ανώμαλη. Μου αρέσει να κοιμάμαι το βράδυ με ανοιχτό παράθυρο κι ας κάνει ψόφο έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikola Tesla Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:25 Ο Nikola Tesla: #4.756 10-09-09 00:25 Ρε παιδια ειστε λιγο υπερβολικοι,ακομα ζεστες εχουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:27 Η Vampi έγραψε: #4.757 10-09-09 00:27 Τι να σου πω, εγώ σήμερα κρύωνα όλη μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:29 Ο Goseithor: #4.758 10-09-09 00:29 παγωμένα παιδάκια εγώ σας αφήνω νωρίς-νωρίς!!!!καληνύχτα σε όλους και πάρτε παπλώματα πριν παγώσεετε!!!!!θα τα πούμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:30 Η Vampi έγραψε: #4.759 10-09-09 00:30 Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikola Tesla Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:30 Ο Nikola Tesla: #4.760 10-09-09 00:30 Μακαρι παντως να ερθει γρηγορα ο χειμωνας ακομα και αν κανει κρυο.the best season of year! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν είμαι καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:10 Η Darkness έγραψε: #4.750 10-09-09 00:10 Γιωργο εχω 2 κουβερτες και δεν φτανουν.. Που να τις βρω τις 10 βρε καμαρι ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:11 Ο Goseithor: #4.751 10-09-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από hale: Πάντως να πω την αλήθεια το κρύο δε με πειράζει καθόλου, εξάλλου όλο το χειμώνα με κοντομάνικα την έβγαλα, αλλά τη ζέστη δε τη μπορώ με τιποτα, με αρρωστένει!! Click για ανάπτυξη... καλά κ εγώ με κοντομάνικο έβγαινα έξω απτό σπίτι μου όταν είχε πλ χιόνι!!!αλλα η αλήθεια είναι ότι προτιμώ τη ζέστη!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιωργο εχω 2 κουβερτες και δεν φτανουν.. Που να τις βρω τις 10 βρε καμαρι ??? Click για ανάπτυξη... να σ φέρω εγώ κάτι σαν κουβέρτεσ που έχουμε στο Μέτσοβο που αν μπεις μέσα θα νομίζεισ οτι ήρθε καλοκαίρι,,,????είμαστε ειδικοί σ αυτά???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:13 Η Darkness έγραψε: #4.752 10-09-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από hale: Πάντως να πω την αλήθεια το κρύο δε με πειράζει καθόλου, εξάλλου όλο το χειμώνα με κοντομάνικα την έβγαλα, αλλά τη ζέστη δε τη μπορώ με τιποτα, με αρρωστένει!! Click για ανάπτυξη... Aν βαλω και εγω τωρα κοντομανικα θα παγωσω στην καρεκλα.... Ο τζακ στον βυθο πανω σια μια σανιδα και η ΒΑΜ στην καρκλα του δωματιου..... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: καλά κ εγώ με κοντομάνικο έβγαινα έξω απτό σπίτι μου όταν είχε πλ χιόνι!!!αλλα η αλήθεια είναι ότι προτιμώ τη ζέστη!!! ----------------------------------------- να σ φέρω εγώ κάτι σαν κουβέρτεσ που έχουμε στο Μέτσοβο που αν μπεις μέσα θα νομίζεισ οτι ήρθε καλοκαίρι,,,????είμαστε ειδικοί σ αυτά???? Click για ανάπτυξη... οκ...φερε μου..περιμενω.... ...................................ακομα εκει εισαι ...??? ξεπαγιασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:15 Ο hale έγραψε: #4.753 10-09-09 00:15 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Aν βαλω και εγω τωρα κοντομανικα θα παγωσω στην καρεκλα.... Ο τζακ στον βυθο πανω σια μια σανιδα και η ΒΑΜ στην καρκλα του δωματιου..... Click για ανάπτυξη... Εμά, τόσο πολύ κρυώνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:16 Ο Goseithor: #4.754 10-09-09 00:16 είναι λίγο βαριές μπαμ!!!!!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:23 Η Vampi έγραψε: #4.755 10-09-09 00:23 Για καλοριφερ δεν είναι ακόμα. Αλλά εγώ είμαι ανώμαλη. Μου αρέσει να κοιμάμαι το βράδυ με ανοιχτό παράθυρο κι ας κάνει ψόφο έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikola Tesla Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:25 Ο Nikola Tesla: #4.756 10-09-09 00:25 Ρε παιδια ειστε λιγο υπερβολικοι,ακομα ζεστες εχουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:27 Η Vampi έγραψε: #4.757 10-09-09 00:27 Τι να σου πω, εγώ σήμερα κρύωνα όλη μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:29 Ο Goseithor: #4.758 10-09-09 00:29 παγωμένα παιδάκια εγώ σας αφήνω νωρίς-νωρίς!!!!καληνύχτα σε όλους και πάρτε παπλώματα πριν παγώσεετε!!!!!θα τα πούμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:30 Η Vampi έγραψε: #4.759 10-09-09 00:30 Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikola Tesla Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:30 Ο Nikola Tesla: #4.760 10-09-09 00:30 Μακαρι παντως να ερθει γρηγορα ο χειμωνας ακομα και αν κανει κρυο.the best season of year! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιωργο εχω 2 κουβερτες και δεν φτανουν.. Που να τις βρω τις 10 βρε καμαρι ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:11 Ο Goseithor: #4.751 10-09-09 00:11 Αρχική Δημοσίευση από hale: Πάντως να πω την αλήθεια το κρύο δε με πειράζει καθόλου, εξάλλου όλο το χειμώνα με κοντομάνικα την έβγαλα, αλλά τη ζέστη δε τη μπορώ με τιποτα, με αρρωστένει!! Click για ανάπτυξη... καλά κ εγώ με κοντομάνικο έβγαινα έξω απτό σπίτι μου όταν είχε πλ χιόνι!!!αλλα η αλήθεια είναι ότι προτιμώ τη ζέστη!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιωργο εχω 2 κουβερτες και δεν φτανουν.. Που να τις βρω τις 10 βρε καμαρι ??? Click για ανάπτυξη... να σ φέρω εγώ κάτι σαν κουβέρτεσ που έχουμε στο Μέτσοβο που αν μπεις μέσα θα νομίζεισ οτι ήρθε καλοκαίρι,,,????είμαστε ειδικοί σ αυτά???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:13 Η Darkness έγραψε: #4.752 10-09-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από hale: Πάντως να πω την αλήθεια το κρύο δε με πειράζει καθόλου, εξάλλου όλο το χειμώνα με κοντομάνικα την έβγαλα, αλλά τη ζέστη δε τη μπορώ με τιποτα, με αρρωστένει!! Click για ανάπτυξη... Aν βαλω και εγω τωρα κοντομανικα θα παγωσω στην καρεκλα.... Ο τζακ στον βυθο πανω σια μια σανιδα και η ΒΑΜ στην καρκλα του δωματιου..... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: καλά κ εγώ με κοντομάνικο έβγαινα έξω απτό σπίτι μου όταν είχε πλ χιόνι!!!αλλα η αλήθεια είναι ότι προτιμώ τη ζέστη!!! ----------------------------------------- να σ φέρω εγώ κάτι σαν κουβέρτεσ που έχουμε στο Μέτσοβο που αν μπεις μέσα θα νομίζεισ οτι ήρθε καλοκαίρι,,,????είμαστε ειδικοί σ αυτά???? Click για ανάπτυξη... οκ...φερε μου..περιμενω.... ...................................ακομα εκει εισαι ...??? ξεπαγιασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:15 Ο hale έγραψε: #4.753 10-09-09 00:15 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Aν βαλω και εγω τωρα κοντομανικα θα παγωσω στην καρεκλα.... Ο τζακ στον βυθο πανω σια μια σανιδα και η ΒΑΜ στην καρκλα του δωματιου..... Click για ανάπτυξη... Εμά, τόσο πολύ κρυώνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:16 Ο Goseithor: #4.754 10-09-09 00:16 είναι λίγο βαριές μπαμ!!!!!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:23 Η Vampi έγραψε: #4.755 10-09-09 00:23 Για καλοριφερ δεν είναι ακόμα. Αλλά εγώ είμαι ανώμαλη. Μου αρέσει να κοιμάμαι το βράδυ με ανοιχτό παράθυρο κι ας κάνει ψόφο έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikola Tesla Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:25 Ο Nikola Tesla: #4.756 10-09-09 00:25 Ρε παιδια ειστε λιγο υπερβολικοι,ακομα ζεστες εχουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:27 Η Vampi έγραψε: #4.757 10-09-09 00:27 Τι να σου πω, εγώ σήμερα κρύωνα όλη μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:29 Ο Goseithor: #4.758 10-09-09 00:29 παγωμένα παιδάκια εγώ σας αφήνω νωρίς-νωρίς!!!!καληνύχτα σε όλους και πάρτε παπλώματα πριν παγώσεετε!!!!!θα τα πούμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:30 Η Vampi έγραψε: #4.759 10-09-09 00:30 Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikola Tesla Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:30 Ο Nikola Tesla: #4.760 10-09-09 00:30 Μακαρι παντως να ερθει γρηγορα ο χειμωνας ακομα και αν κανει κρυο.the best season of year! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από hale: Πάντως να πω την αλήθεια το κρύο δε με πειράζει καθόλου, εξάλλου όλο το χειμώνα με κοντομάνικα την έβγαλα, αλλά τη ζέστη δε τη μπορώ με τιποτα, με αρρωστένει!! Click για ανάπτυξη... καλά κ εγώ με κοντομάνικο έβγαινα έξω απτό σπίτι μου όταν είχε πλ χιόνι!!!αλλα η αλήθεια είναι ότι προτιμώ τη ζέστη!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Γιωργο εχω 2 κουβερτες και δεν φτανουν.. Που να τις βρω τις 10 βρε καμαρι ??? Click για ανάπτυξη... να σ φέρω εγώ κάτι σαν κουβέρτεσ που έχουμε στο Μέτσοβο που αν μπεις μέσα θα νομίζεισ οτι ήρθε καλοκαίρι,,,????είμαστε ειδικοί σ αυτά???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:13 Η Darkness έγραψε: #4.752 10-09-09 00:13 Αρχική Δημοσίευση από hale: Πάντως να πω την αλήθεια το κρύο δε με πειράζει καθόλου, εξάλλου όλο το χειμώνα με κοντομάνικα την έβγαλα, αλλά τη ζέστη δε τη μπορώ με τιποτα, με αρρωστένει!! Click για ανάπτυξη... Aν βαλω και εγω τωρα κοντομανικα θα παγωσω στην καρεκλα.... Ο τζακ στον βυθο πανω σια μια σανιδα και η ΒΑΜ στην καρκλα του δωματιου..... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: καλά κ εγώ με κοντομάνικο έβγαινα έξω απτό σπίτι μου όταν είχε πλ χιόνι!!!αλλα η αλήθεια είναι ότι προτιμώ τη ζέστη!!! ----------------------------------------- να σ φέρω εγώ κάτι σαν κουβέρτεσ που έχουμε στο Μέτσοβο που αν μπεις μέσα θα νομίζεισ οτι ήρθε καλοκαίρι,,,????είμαστε ειδικοί σ αυτά???? Click για ανάπτυξη... οκ...φερε μου..περιμενω.... ...................................ακομα εκει εισαι ...??? ξεπαγιασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:15 Ο hale έγραψε: #4.753 10-09-09 00:15 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Aν βαλω και εγω τωρα κοντομανικα θα παγωσω στην καρεκλα.... Ο τζακ στον βυθο πανω σια μια σανιδα και η ΒΑΜ στην καρκλα του δωματιου..... Click για ανάπτυξη... Εμά, τόσο πολύ κρυώνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:16 Ο Goseithor: #4.754 10-09-09 00:16 είναι λίγο βαριές μπαμ!!!!!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:23 Η Vampi έγραψε: #4.755 10-09-09 00:23 Για καλοριφερ δεν είναι ακόμα. Αλλά εγώ είμαι ανώμαλη. Μου αρέσει να κοιμάμαι το βράδυ με ανοιχτό παράθυρο κι ας κάνει ψόφο έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikola Tesla Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:25 Ο Nikola Tesla: #4.756 10-09-09 00:25 Ρε παιδια ειστε λιγο υπερβολικοι,ακομα ζεστες εχουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:27 Η Vampi έγραψε: #4.757 10-09-09 00:27 Τι να σου πω, εγώ σήμερα κρύωνα όλη μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:29 Ο Goseithor: #4.758 10-09-09 00:29 παγωμένα παιδάκια εγώ σας αφήνω νωρίς-νωρίς!!!!καληνύχτα σε όλους και πάρτε παπλώματα πριν παγώσεετε!!!!!θα τα πούμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:30 Η Vampi έγραψε: #4.759 10-09-09 00:30 Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikola Tesla Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:30 Ο Nikola Tesla: #4.760 10-09-09 00:30 Μακαρι παντως να ερθει γρηγορα ο χειμωνας ακομα και αν κανει κρυο.the best season of year! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από hale: Πάντως να πω την αλήθεια το κρύο δε με πειράζει καθόλου, εξάλλου όλο το χειμώνα με κοντομάνικα την έβγαλα, αλλά τη ζέστη δε τη μπορώ με τιποτα, με αρρωστένει!! Click για ανάπτυξη... Aν βαλω και εγω τωρα κοντομανικα θα παγωσω στην καρεκλα.... Ο τζακ στον βυθο πανω σια μια σανιδα και η ΒΑΜ στην καρκλα του δωματιου..... ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Geo-Tzaf: καλά κ εγώ με κοντομάνικο έβγαινα έξω απτό σπίτι μου όταν είχε πλ χιόνι!!!αλλα η αλήθεια είναι ότι προτιμώ τη ζέστη!!! ----------------------------------------- να σ φέρω εγώ κάτι σαν κουβέρτεσ που έχουμε στο Μέτσοβο που αν μπεις μέσα θα νομίζεισ οτι ήρθε καλοκαίρι,,,????είμαστε ειδικοί σ αυτά???? Click για ανάπτυξη... οκ...φερε μου..περιμενω.... ...................................ακομα εκει εισαι ...??? ξεπαγιασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:15 Ο hale έγραψε: #4.753 10-09-09 00:15 Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Aν βαλω και εγω τωρα κοντομανικα θα παγωσω στην καρεκλα.... Ο τζακ στον βυθο πανω σια μια σανιδα και η ΒΑΜ στην καρκλα του δωματιου..... Click για ανάπτυξη... Εμά, τόσο πολύ κρυώνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:16 Ο Goseithor: #4.754 10-09-09 00:16 είναι λίγο βαριές μπαμ!!!!!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:23 Η Vampi έγραψε: #4.755 10-09-09 00:23 Για καλοριφερ δεν είναι ακόμα. Αλλά εγώ είμαι ανώμαλη. Μου αρέσει να κοιμάμαι το βράδυ με ανοιχτό παράθυρο κι ας κάνει ψόφο έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikola Tesla Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:25 Ο Nikola Tesla: #4.756 10-09-09 00:25 Ρε παιδια ειστε λιγο υπερβολικοι,ακομα ζεστες εχουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:27 Η Vampi έγραψε: #4.757 10-09-09 00:27 Τι να σου πω, εγώ σήμερα κρύωνα όλη μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:29 Ο Goseithor: #4.758 10-09-09 00:29 παγωμένα παιδάκια εγώ σας αφήνω νωρίς-νωρίς!!!!καληνύχτα σε όλους και πάρτε παπλώματα πριν παγώσεετε!!!!!θα τα πούμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:30 Η Vampi έγραψε: #4.759 10-09-09 00:30 Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikola Tesla Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:30 Ο Nikola Tesla: #4.760 10-09-09 00:30 Μακαρι παντως να ερθει γρηγορα ο χειμωνας ακομα και αν κανει κρυο.the best season of year! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BAM BAM: Aν βαλω και εγω τωρα κοντομανικα θα παγωσω στην καρεκλα.... Ο τζακ στον βυθο πανω σια μια σανιδα και η ΒΑΜ στην καρκλα του δωματιου..... Click για ανάπτυξη... Εμά, τόσο πολύ κρυώνεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:16 Ο Goseithor: #4.754 10-09-09 00:16 είναι λίγο βαριές μπαμ!!!!!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:23 Η Vampi έγραψε: #4.755 10-09-09 00:23 Για καλοριφερ δεν είναι ακόμα. Αλλά εγώ είμαι ανώμαλη. Μου αρέσει να κοιμάμαι το βράδυ με ανοιχτό παράθυρο κι ας κάνει ψόφο έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikola Tesla Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:25 Ο Nikola Tesla: #4.756 10-09-09 00:25 Ρε παιδια ειστε λιγο υπερβολικοι,ακομα ζεστες εχουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:27 Η Vampi έγραψε: #4.757 10-09-09 00:27 Τι να σου πω, εγώ σήμερα κρύωνα όλη μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:29 Ο Goseithor: #4.758 10-09-09 00:29 παγωμένα παιδάκια εγώ σας αφήνω νωρίς-νωρίς!!!!καληνύχτα σε όλους και πάρτε παπλώματα πριν παγώσεετε!!!!!θα τα πούμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:30 Η Vampi έγραψε: #4.759 10-09-09 00:30 Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikola Tesla Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:30 Ο Nikola Tesla: #4.760 10-09-09 00:30 Μακαρι παντως να ερθει γρηγορα ο χειμωνας ακομα και αν κανει κρυο.the best season of year! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
είναι λίγο βαριές μπαμ!!!!!!!:xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:23 Η Vampi έγραψε: #4.755 10-09-09 00:23 Για καλοριφερ δεν είναι ακόμα. Αλλά εγώ είμαι ανώμαλη. Μου αρέσει να κοιμάμαι το βράδυ με ανοιχτό παράθυρο κι ας κάνει ψόφο έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikola Tesla Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:25 Ο Nikola Tesla: #4.756 10-09-09 00:25 Ρε παιδια ειστε λιγο υπερβολικοι,ακομα ζεστες εχουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:27 Η Vampi έγραψε: #4.757 10-09-09 00:27 Τι να σου πω, εγώ σήμερα κρύωνα όλη μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:29 Ο Goseithor: #4.758 10-09-09 00:29 παγωμένα παιδάκια εγώ σας αφήνω νωρίς-νωρίς!!!!καληνύχτα σε όλους και πάρτε παπλώματα πριν παγώσεετε!!!!!θα τα πούμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:30 Η Vampi έγραψε: #4.759 10-09-09 00:30 Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikola Tesla Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:30 Ο Nikola Tesla: #4.760 10-09-09 00:30 Μακαρι παντως να ερθει γρηγορα ο χειμωνας ακομα και αν κανει κρυο.the best season of year! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για καλοριφερ δεν είναι ακόμα. Αλλά εγώ είμαι ανώμαλη. Μου αρέσει να κοιμάμαι το βράδυ με ανοιχτό παράθυρο κι ας κάνει ψόφο έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikola Tesla Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:25 Ο Nikola Tesla: #4.756 10-09-09 00:25 Ρε παιδια ειστε λιγο υπερβολικοι,ακομα ζεστες εχουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:27 Η Vampi έγραψε: #4.757 10-09-09 00:27 Τι να σου πω, εγώ σήμερα κρύωνα όλη μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:29 Ο Goseithor: #4.758 10-09-09 00:29 παγωμένα παιδάκια εγώ σας αφήνω νωρίς-νωρίς!!!!καληνύχτα σε όλους και πάρτε παπλώματα πριν παγώσεετε!!!!!θα τα πούμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:30 Η Vampi έγραψε: #4.759 10-09-09 00:30 Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikola Tesla Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:30 Ο Nikola Tesla: #4.760 10-09-09 00:30 Μακαρι παντως να ερθει γρηγορα ο χειμωνας ακομα και αν κανει κρυο.the best season of year! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρε παιδια ειστε λιγο υπερβολικοι,ακομα ζεστες εχουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:27 Η Vampi έγραψε: #4.757 10-09-09 00:27 Τι να σου πω, εγώ σήμερα κρύωνα όλη μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:29 Ο Goseithor: #4.758 10-09-09 00:29 παγωμένα παιδάκια εγώ σας αφήνω νωρίς-νωρίς!!!!καληνύχτα σε όλους και πάρτε παπλώματα πριν παγώσεετε!!!!!θα τα πούμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:30 Η Vampi έγραψε: #4.759 10-09-09 00:30 Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikola Tesla Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:30 Ο Nikola Tesla: #4.760 10-09-09 00:30 Μακαρι παντως να ερθει γρηγορα ο χειμωνας ακομα και αν κανει κρυο.the best season of year! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι να σου πω, εγώ σήμερα κρύωνα όλη μέρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Goseithor Διάσημο μέλος Ο Νότα στο Διάστημα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:29 Ο Goseithor: #4.758 10-09-09 00:29 παγωμένα παιδάκια εγώ σας αφήνω νωρίς-νωρίς!!!!καληνύχτα σε όλους και πάρτε παπλώματα πριν παγώσεετε!!!!!θα τα πούμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:30 Η Vampi έγραψε: #4.759 10-09-09 00:30 Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikola Tesla Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:30 Ο Nikola Tesla: #4.760 10-09-09 00:30 Μακαρι παντως να ερθει γρηγορα ο χειμωνας ακομα και αν κανει κρυο.the best season of year! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wanda wiz4rd Nikos 7 harry akritas charmander Slytherin CiNeFiL Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παγωμένα παιδάκια εγώ σας αφήνω νωρίς-νωρίς!!!!καληνύχτα σε όλους και πάρτε παπλώματα πριν παγώσεετε!!!!!θα τα πούμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:30 Η Vampi έγραψε: #4.759 10-09-09 00:30 Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikola Tesla Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:30 Ο Nikola Tesla: #4.760 10-09-09 00:30 Μακαρι παντως να ερθει γρηγορα ο χειμωνας ακομα και αν κανει κρυο.the best season of year! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 236 237 238 239 240 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1131 Επόμενη First Προηγούμενη 238 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 238 από 1131 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikola Tesla Νεοφερμένο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:30 Ο Nikola Tesla: #4.760 10-09-09 00:30 Μακαρι παντως να ερθει γρηγορα ο χειμωνας ακομα και αν κανει κρυο.the best season of year! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μακαρι παντως να ερθει γρηγορα ο χειμωνας ακομα και αν κανει κρυο.the best season of year! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.