Darkness
Περιβόητο μέλος
Εχω κεφια επειδη εχει ψωφοκρυο και κρυωνω...Τετοια ωρα αυτα? Θα ακουγα κατι πιο μονοτονικο.
Ειπα να ζεσταθω λιγακι..:xixi::xixi:
Φοραω χειμωνιατικα... :yeah::yeah:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
ε ναι φιλε αυτο να λεγιτι!!!!!το καλο ξενυχτι στου ischool γινιται
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
don_aris91
Δραστήριο μέλος
Aπο τωρα;;;;:!::!:Εχω κεφια επειδη εχει ψωφοκρυο και κρυωνω...
Ειπα να ζεσταθω λιγακι..:xixi::xixi:
Φοραω χειμωνιατικα... :yeah::yeah:
Darkness
Περιβόητο μέλος
Να ακουσεις καμια ροκια..Bασικα εβλεπα το Ηostel 2 και αποφασισα οτι δεν θα παω ποτε στη Σλοβακια(ουτε εσυ να πας Σοφια,ειναι επικινδυνα)...τωρα εγω τι να ακουσω;;;;
Αληθεια τοσο τρομαχτικο ειναι ?? :!:
Δηλαδη να το δω..:xixi::xixi:
Οκ...δεν θα παω αφου λες πως ειναι επικινδυνα..:!::who:
don_aris91
Δραστήριο μέλος
-----------------------------------------
οχι τρομακτικο,αλλα αποτροπαιοΝα ακουσεις καμια ροκια..
Αληθεια τοσο τρομαχτικο ειναι ?? :!:
Δηλαδη να το δω..:xixi::xixi:
Οκ...δεν θα παω αφου λες πως ειναι επικινδυνα..:!::who:
Darkness
Περιβόητο μέλος
Ρε ξερεις τι κρυο εχουμε εμεις εδω ???:!:Aπο τωρα;;;;:!::!:
Ολη μερα φορουσα και φορμες χειμωνιατικες και ζακετα..:!:
Αλλα ειχα και πυρετο 2 μερες ρε συ...:zilia:
don_aris91
Δραστήριο μέλος
Σοβαρα;;;Και Σαλονικα κανει κρυο αλλα οχι και ετσι!!!ΠεραστικααααααααΡε ξερεις τι κρυο εχουμε εμεις εδω ???:!:
Ολη μερα φορουσα και φορμες χειμωνιατικες και ζακετα..:!:
Αλλα ειχα και πυρετο 2 μερες ρε συ...:zilia:
Darkness
Περιβόητο μέλος
οχι δεν ακουστηκε..Μπα εμενα δε μ πιασε δε φερνεις κι αλλο?Θα ανοιξω τωρα τη βοτκα!!Μηπως ακουστηκε σαν απειλη??
Ανοιξε γιατι θελω και εγω..:xixi:
Παω να κανω και αλλο μεζε..
Εμας εδω Χαλκιδικη τσουζει το ατιμοΣοβαρα;;;Και Σαλονικα κανει κρυο αλλα οχι και ετσι!!!Περαστικαααααααα
Ευχαριστω...:zilia: ειμαι καλυτερα πιστευω..:xixi:
Πραγματι ωραιο κοματι..
:who: αν και δεν το εχω ξανα ακουσει..
thanous18
Περιβόητο μέλος
Σοβαρα;;;Και Σαλονικα κανει κρυο αλλα οχι και ετσι!!!Περαστικαααααααα
Ουτε ξανθη εχει τοσο κρυο αλλα η κρυουλιαρα μας μπορει να μενει κοντα στα ορη στα βουνα!!
don_aris91
Δραστήριο μέλος
αχ,τι με πιασε πρωι πρωι;
thanous18
Περιβόητο μέλος
οχι δεν ακουστηκε..
Ανοιξε γιατι θελω και εγω..:xixi:
Παω να κανω και αλλο μεζε..
Εμας εδω Χαλκιδικη τσουζει το ατιμο
Ευχαριστω...:zilia: ειμαι καλυτερα πιστευω..:xixi:
Πραγματι ωραιο κοματι..
:who: αν και δεν το εχω ξανα ακουσει..
Οκ μια για σενα αλλος κανεις absolute θελει?Εχω και smirnoff!!μπαμ χαλκιδικη οταν λες που ακριβως??
ledzeppelinick
Πολύ δραστήριο μέλος
thanous18
Περιβόητο μέλος
https://www.youtube.com/watch?v=-TPeR8Aq6BQ&feature=fvst
αχ,τι με πιασε πρωι πρωι;
Α ρε κομματα!!:no1::no1::no1:Αλλα οταν το ακουω θελω να κλαιω...μου θυμιζει πολλα αυτο το τραγουδι.........
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
Γραφω εκθεση, δεν μπορω.Κοιμηθείτε ρε
ΥΓ: μακαρι να υπηρχες σε μορφη συνεφου να μου διορθωνεις τα λαθοι.
don_aris91
Δραστήριο μέλος
Σε λιγο...Κοιμηθείτε ρε
Darkness
Περιβόητο μέλος
Καποιος ειναι ευαισθητος μωρε...Α ρε κομματα!!:no1::no1::no1:Αλλα οταν το ακουω θελω να κλαιω...μου θυμιζει πολλα αυτο το τραγουδι.........
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
αστα διαλαΚοιμηθείτε ρε
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Σκάναρε τη μου να στα σημειώσωΓραφω εκθεση, δεν μπορω.
ΥΓ: μακαρι να υπηρχες σε μορφη συνεφου να μου διορθωνεις τα λαθοι.
ΚαλάΣε λιγο...
Darkness
Περιβόητο μέλος
Ναι εκει μενω..:xixi:Ουτε ξανθη εχει τοσο κρυο αλλα η κρυουλιαρα μας μπορει να μενει κοντα στα ορη στα βουνα!!
Και σε ξανα ειπα να μη με λες κρυουλιαρα..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.