roseberry
Διάσημο μέλος
Ναι ε?Καπνισε και συ χορτο της γιαγιας απο το χωριο με αναθυμιασεις απο δαφνη και μπολικο κρασι και ελα να μαστουρωσουμε μαζι να δουμε τι θα βλεπεις μετα.Αμα δεν δεις τιποτα αγελαδες-στο χωριο λεμε- να ξυνουν τον κωλο τους καλα θα εισαι!!Τετοια εκανε και η Πυθια(με τις δαφνες συνηθως) και ολοι την περνανε στα σοβαρα!! Α ρε κατι μαστουρηδες ηταν οι αρχαιοι.....
αμαν αθτοσ ο κηποσ τησ γιαγια σου!!!!!!!!!!1:xixi:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18
Περιβόητο μέλος
Εγω θελω κρασακι..:xixi::xixi:
Λοιπον ενα για την μπαμ ενα για τη μαιρουλα που εχει λυσαξει τοση ωρα ποιος αλλος θελει?Βαμπι??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roseberry
Διάσημο μέλος
Λοιπον ενα για την μπαμ ενα για τη μαιρουλα που εχει λυσαξει τοση ωρα ποιος αλλος θελει?Βαμπι??
εχω λυσαξει κυριε γτ φευγω απο το σπιτι μου!!!!!!!!!!!!
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε τωρα αμα η γιαγια σου τα περναει απο ειδικη επεξεργασια και χημεια παω πασο. Και δεχομαι την προσκληση.Ναι ε?Καπνισε και συ χορτο της γιαγιας απο το χωριο με αναθυμιασεις απο δαφνη και μπολικο κρασι και ελα να μαστουρωσουμε μαζι να δουμε τι θα βλεπεις μετα.Αμα δεν δεις τιποτα αγελαδες-στο χωριο λεμε- να ξυνουν τον κωλο τους καλα θα εισαι!!Τετοια εκανε και η Πυθια(με τις δαφνες συνηθως) και ολοι την περνανε στα σοβαρα!! Α ρε κατι μαστουρηδες ηταν οι αρχαιοι.....
thanous18
Περιβόητο μέλος
φσιτ.............. εφερα...
καλος ??? :xixi::xixi:
Τι ειναι ακριβως??Δεν καταλαβα....απο που τον πηρες??
-----------------------------------------
Ε τωρα αμα η γιαγια σου τα περναει απο ειδικη επεξεργασια και χημεια παω πασο. Και δεχομαι την προσκληση.
Μονα τους φυτρωσαν!!Τωρα τι τα ποτιζει και γινονται τετοια δεν ξερω.Α μαστουρης εισαι και συ πουλακι μου??
εχω λυσαξει κυριε γτ φευγω απο το σπιτι μου!!!!!!!!!!!!
Στο καλο να πας!!Αν ειναι ετσι σε κερναω δυο κρασακια!!
roseberry
Διάσημο μέλος
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
Νταξει δεν πινω καθημερινα, σου τρωει το μυαλο. Αλλα κανω, ποιος δεν κανει δλδ?Μονα τους φυτρωσαν!!Τωρα τι τα ποτιζει και γινονται τετοια δεν ξερω.Α μαστουρης εισαι και συ πουλακι μου??
roseberry
Διάσημο μέλος
Νταξει δεν πινω καθημερινα, σου τρωει το μυαλο. Αλλα κανω, ποιος δεν κανει δλδ?
εγω ειμαι καλο κοριτσι εγω!!!!!!!!!:xixi:
Darkness
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστω.....!!!Μια χαρα, θα'χεις καλο μπουρμπουαρ
Εκανα μεγαλο κοπο για να τον πετυχω..:xixi:
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι νομιζεις δεν θα κανεις καποτε.εγω ειμαι καλο κοριτσι εγω!!!!!!!!!:xixi:
roseberry
Διάσημο μέλος
Τι νομιζεις δεν θα κανεις καποτε.
ποτε!!!!!!!!!!!!!!:xixi:
Darkness
Περιβόητο μέλος
Τι ειναι ακριβως??Δεν καταλαβα....απο που τον πηρες??
Μονα τους φυτρωσαν!!Τωρα τι τα ποτιζει και γινονται τετοια δεν ξερω.Α μαστουρης εισαι και συ πουλακι μου??
Στο καλο να πας!!Αν ειναι ετσι σε κερναω δυο κρασακια!!
:who::who: δεν αποκαλυπτω τα μυστικα μου ...
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
ακουγεται παραξενο απο εναν τριτοΔεν καταλαβα....απο που τον πηρες??
Darkness
Περιβόητο μέλος
¨ουτε εγω θα κανω ποτε :fss:Νταξει δεν πινω καθημερινα, σου τρωει το μυαλο. Αλλα κανω, ποιος δεν κανει δλδ?
Μολις ειδα στο κινητο μου 11 μηνυματα :!::!::!:
thanous18
Περιβόητο μέλος
:who::who: δεν αποκαλυπτω τα μυστικα μου ...
Ρε για το μεζε λεω..καταπληκτικος υπεροχος γευστικος αλλα νομιζω οτι παχαινει...!!!!Τοσο μεγαλο μυστικο αυτος ο μεζες ......
Darkness
Περιβόητο μέλος
:!::!::!: δεν θελω να φανταστω τι φανταστικες....ακουγεται παραξενο απο εναν τριτο
thanous18
Περιβόητο μέλος
γιωργακη για το μεζε μιλαμε...ακουγεται παραξενο απο εναν τριτο
roseberry
Διάσημο μέλος
Darkness
Περιβόητο μέλος
Ειναι τα μυστικα του σεφ...Ρε για το μεζε λεω..καταπληκτικος υπεροχος γευστικος αλλα νομιζω οτι παχαινει...!!!!Τοσο μεγαλο μυστικο αυτος ο μεζες ......
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.