iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Χεχε αντέ να δούμε... Αν και για εμένα είναι απίθανο, όλο και με κάποια συσκευή δεν θα είναι συμβατόΑρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax:Ναι μην ανησυχείς από το DVD τρέχει, εννοούσα αν το κατέβασες και αν το δοκίμασες. Good luck!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γράφω την διπλοματική μου και βαριέμαι θανατηφόρα.
Ο Γαλανός είναι έξω και τα πείνει.
Αχ άτιμη τύχη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Χμμ ακόμη να τελειώσωΑρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Χμμμ θα πέσω σε λίγο , κοιτάω τα τελευταία εμαιλς μου
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Rempeskes
Επιφανές μέλος
Rempeskes
Επιφανές μέλος
]ifrit[
Περιβόητο μέλος
Rempeskes
Επιφανές μέλος
-Ρεμπεσκέ???
-Ποιός?????
....Έλα ρε, που χάθηκες? Σε πεθύμησα.
- Σου έλλειψα?? Αλήθεια?
- Εννοείται όχι, μαλ(μπιπ)άκα.
...Για πες, έχεις κανένα νέο;
- Για ποιόν θες να μάθεις;
- (Μας κάνει και πλάκα ο αλήτης ...) Όχι για ποιόν. Για ποιά.
- Α, τώρα κατάλαβα... Σου 'χω νέα. Είδα τη φίλη της, τη Κερκυραία...
- ...Και???
- Σου στέλνει χαιρετίσματα, καλά είναι στη Κέρκυρα, τώρα δουλεύ...
- Στα @@ μου τι κάνει αυτή. Η άλλη τι κάνει.
- Τι να κάνει και αυτή; Καλά είναι...
- ...Πάντα ήταν καλά. Πες μου κανένα άλλο νέο της.
- Διακοπές κάνει τώρα.
- Ρε μαλ(μπιπ)άκα, δεκαπενταύγουστος είναι, όλοι κάνουν διακοπές...
Πες μου τι γίνεται με τον Αθηναίο.
- Ναι, ρε μαλ(μπιπ)άκα, δε σου είπα, γουστάρω που σε βλέπω να ψήνεσαι...
Της έκανε πρόταση γάμου.
- ...Σοβαρά?
- Και αυτή είπε....
- ...Στάνταρ όχι.
- Πως το κατάλαβες;; Έχεις ελπίδες ακόμα, ότι δε σε ξέχασε, ε???
- Όχι. Απλά ξέρω πως σκέφτεται.
- Τι λες... Σκέφτεται κιόλας??? Anyway, του είπε όχι, και η αιτία είναι...
- ...Ότι είχε καβατζώσει κάποιον καλύτερο.
- Ρε!!! Εσύ έχεις το κληρονομικό χάρισμα... Θες να σου πω, πως είναι ο νέος??
- ...Δε θα είναι νέος. Και θα είναι και λεφτάς.
- Καλά, έχω μείνει άναυδος λέμε... Αν αγάπουσες και το Στοίχημα όσο αυτήν, δε θα έχανες καμμία πρόβλεψη.
- Άντε και μαμήσου. Δε με απασχολεί πια το άτομο.
- Ναι, το ξέρω ρε, λες και είμαι μέσα στο μυαλό σου... Ωραίος ο "νέος", 45αρης, φτασμένος...
- Χριστέ μου. Τι κατάντια αυτή η κοπέλα...
- Μπα, θες να πούμε και για κατάντιες??... Να φέρω το καθρέφτη??
- ...Δε θα σε βρίσω ρε μαλ(μπιπ)ακα, είναι της Παναγίας (σου). Είναι ευτυχισμένη τουλάχιστον?
- Πετάει. Κυριολεκτικά. Πάει Ινδία σε κάτι μέρες. Πληρώνει ο "νέος".
- Η αγάπη κοστίζει, λένε... Δε λένε όμως πόσο, σε ευρώ.
- Άσε το μελό. Η κοπέλλα ζεί όπως ήθελε πάντα. Θα έπρεπε να χαίρεσαι, που βρήκε όσα έψαχνε.
- ...Τα φράγκα εννοείς???
- Μας καίει αυτό ε?? Όπως και να έχει, αυτή είναι ευτυχισμένη, και εσύ αξύριστος.
- ...Δεν θα είναι ευτυχισμένη.
- Γιατί το λες?? Πάλι προβλέπεις το μέλλον, μαλ(μπιπ)ακα??
- Δε προβλέπω κανένα μέλλον. Απλά ξέρω πως σκέφτεται.
- Κάτσε τότε, να σκέφτεσαι, όσοι άλλοι πετάνε για τις Ινδίες... Με σένα τι θα γίνει?? Θα κάνεις τίποτα με τη μεταλλού??
- Δε νομίζω. Έχει πιο πολύ τατουάζ, παρά δέρμα.
- Με 'κείνο το πιπίνι, που σε είχε από κοντά όλη μέρα τότε στη παραλία??
- Θα το ξεπεράσει, μέχρι τα 17 της...
- Κάτσε μαλ(μπιπ)άκα να μονάσεις... Εγώ έφυγα, έχω να βρεθώ με ένα κολασμένο πιπίνι...
- Στα τσακίδια να πας.
- Μη ξεχάσεις να ξυριστείς, δε θέλω να με δει έτσι αξύριστο. Άντε γεια.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Παπακωνσταντινου Rulezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Βρε μην βιαζεσαι να μεγαλώσειςΑρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:Κακο εγω, παιδι δεν ειμαι συγουρος...
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Δεν βιαζομαι να μεγαλωσω (αφου ωραια περναω και τωρα) απλα νοιζω πως ειμαι μωρο...Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Βρε μην βιαζεσαι να μεγαλώσεις
Rattlehead
Δραστήριο μέλος
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Rempeskes
Επιφανές μέλος
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
billthevampire
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εντάξει καλή είναι η ώρα για ένα μήνυμα?Αρχική Δημοσίευση από emufear:Ανοίγω αυτό το θρεντ (το πρώτο μου) γι' αυτούς που ξενυχτάνε...
Εδώ θα ποστάρουμε μόνο από τις 02:00 ως τις 07:00 και θα λέμε τον πόνο και ότι άλλο μας καπνίσει...
Sometimes, I need sometime on my own... Sometimes, I need sometime all alone..
Έλα καλημέρες.
Ζωή και κότα...και ξενύχτι
Rempeskes
Επιφανές μέλος
(Δουλειά δεν είχε ο διάολος, παράφραζε τον Σαρτρ...)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.