fandago
Διακεκριμένο μέλος
Γεια σας και εσάς...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος
Η μαστίχα είναι χωνευτική; Σόδα έχουμε σου κάνει;
Ναι καλε..το ποτο μαστιχα εννοω βεβαιως...σλουρπππππ!!!
Ειχα παει περσι για φαγητο σε ενα μαγαζι και μας κερασαν στο τελος μαστιχα σφηνακι...Ε...εφυγα με δυο μπουκαλια μαστιχας αγκαλια!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Ανταποδίδω με αγκαλίτσα.Γεια σου Γιωργάκηη
Κερνάμε και φράουλες, άκρως αφροδισιακές.Μερικες σταγονες λεμονιου μεσα και εγινε δικη μου!
Neraida
Επιφανές μέλος
Κερνάμε και φράουλες, άκρως αφροδισιακές.
γκουχ γκουχ!!!
αν μη τι αλλο, οχι δεν μπορω να πω!!!!!
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Δεν ήξερα για την ύπαρξη τέτοιου ποτού. Να υποθέσω ότι έχει γεύση.... μαστίχας;;;Ναι καλε..το ποτο μαστιχα εννοω βεβαιως...σλουρπππππ!!!
Ειχα παει περσι για φαγητο σε ενα μαγαζι και μας κερασαν στο τελος μαστιχα σφηνακι...Ε...εφυγα με δυο μπουκαλια μαστιχας αγκαλια!!!!
Neraida
Επιφανές μέλος
Δεν ήξερα για την ύπαρξη τέτοιου ποτού. Να υποθέσω ότι έχει γεύση.... μαστίχας;;;
Ναι ναι...και εμενα τλχ μου αρεσει πολυ..αν τυχει ποτε, δοκιμασε το και θα με θυμηθεις!
Ανταποδίδω με αγκαλίτσα.
Κερνάμε και φράουλες, άκρως αφροδισιακές.
Στα ιταλικά εστιατόρια στο τέλος σερβίρουν ένα ωραίο χωνευτικό, δε θυμάμαι πως το λένε !
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Θα δοκιμάσω, αν και σκέφτομαι μήπως με περάσει για τίποτα ο barman, αν ζητήσω αυτό. Δεν είναι σαν να μπαίνεις στο μπαρ και να ζητάς γάλα;Ναι ναι...και εμενα τλχ μου αρεσει πολυ..αν τυχει ποτε, δοκιμασε το και θα με θυμηθεις!
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Στη ΛαΠαστερία πάντως φέρνουν ένα μικρό σφηνάκι, το οποίο με πιάνει αμέσως.
Στα ιταλικά εστιατόρια στο τέλος σερβίρουν ένα ωραίο χωνευτικό, δε θυμάμαι πως το λένε !
evakiiiiiiiiii
Neraida: Any other plans for tonight?
Neraida
Επιφανές μέλος
Θα δοκιμάσω, αν και σκέφτομαι μήπως με περάσει για τίποτα ο barman, αν ζητήσω αυτό. Δεν είναι σαν να μπαίνεις στο μπαρ και να ζητάς γάλα;
Οχι σε μπαρ καλε..αποκλειεται να το εχουν(εδω πολλες φορες δεν εχουν ολα τα γνωστα ποτα).....σε καποιο μαγαζι για φαγητο οταν θα εισαι...
Αλλα πωλειται και σε καβες...
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Neraida
Επιφανές μέλος
εννοειται!!!!! ακροβατικα!
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
...όπως είναι επιπλωμένοοοοοοο, με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένοοοοοοοο.Αλλα πωλειται...
Ξανά στον πολυέλαιο;εννοειται!!!!! ακροβατικα!
Neraida
Επιφανές μέλος
...όπως είναι επιπλωμένοοοοοοο, με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένοοοοοοοο.
Ξανά στον πολυέλαιο;
λαθος λαθος!!!!! πολυελαι-ουςςςςςςς, θες να πεις!!!
(εγω ηπια σημερα, εσυ μας μεθυσες?!?!?!?!?!?!?!?!)
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Μάστα, ενδιαφέρουσα προσέγγιση αν μη τι άλλο.λαθος λαθος!!!!! πολυελαι-ουςςςςςςς, θες να πεις!!!
(εγω ηπια σημερα, εσυ μας μεθυσες?!?!?!?!?!?!?!?!)
Να σε πω... φωτίζεις και το χώρο;
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος
Θα δοκιμάσω, αν και σκέφτομαι μήπως με περάσει για τίποτα ο barman, αν ζητήσω αυτό. Δεν είναι σαν να μπαίνεις στο μπαρ και να ζητάς γάλα;
Στο Θησείο, στις Μορφές, το ρακάδικο λίγο πιο κάτω από τις καφετέριες θυμάμαι ότι μέχρι πέρσι τουλάχιστον στο έδιναν στο τέλος για να χωνέψεις το ποτό. Μόνο εκεί το έχω συναντήσει.
Ουπς τώρα είδα ότι είσαι από Ρέθυμνο. Σόρρυ! Αθηναιοκεντρισμός...
Στη ΛαΠαστερία πάντως φέρνουν ένα μικρό σφηνάκι, το οποίο με πιάνει αμέσως.
evakiiiiiiiiii
Αυτο λέω !!
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
La Pasteria fun?Αυτο λέω !!
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Α! Ευχαριστώ, θα το έχω υπόψιν μου όταν ανέβω ΑθήναΣτο Θησείο, στις Μορφές, το ρακάδικο λίγο πιο κάτω από τις καφετέριες θυμάμαι ότι μέχρι πέρσι τουλάχιστον στο έδιναν στο τέλος για να χωνέψεις το ποτό. Μόνο εκεί το έχω συναντήσει.
Ουπς τώρα είδα ότι είσαι από Ρέθυμνο. Σόρρυ! Αθηναιοκεντρισμός...
superstarr
Νεοφερμένος
Γιατι οταν ανοιγω αυτο το thread μου ζηταει username/password απο το ntua.gr; Ή κατι τετοιο τελοσπαντων;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.