Υπογράφων :
Μέλος του συλλόγου για το υποχρεωτικό ατομικό πιάτο με ατομικό μενού με ατομική παραγγελία ακόμα και όταν η έξοδος είναι του στυλ φοιτητές-που βαριούνται να γυρίσουν στην καλύβα τους γιατί θα πρέπει να δώσουν μάχη με κατσαρίδες και άπλυτα-και είμαι από φραπέ ρε συ γουστάρω να το κάψω σήμερα-να πιω θέλω ούτως ή άλλως δεν έχω λεφτά για φαί τα φυλάω για μύκονο το καλοκαιρι - να πλησιάσω και κείνο το μωρό που κάθεται μόνη στο αμφιθέατρο-σιγά για φαί ήρθα
Eνω θα συμφωνησω καργα για το κολοφαγητο που προσφερουν στα φοιτητομαγαζα θα διαφωνισω στην προταση σου για ατομικο πιατο..
1)Αν ειναι να πας σε φοιτητομαγαζο δεν πας για το φαγητο..Κοιτας να εχεις φαει κατι σπιτι σου και απλα να τσιμπας..
2)Δεν πινεις ποτε κρασι γιατι αλλιως εχεις ραντεβου με τον πονοκεφαλο την αλλη μερα..Οποτε μπυριτσες που δεν νοθευονται..
3)Γι'αυτο πας στην Ξανθη σε μια απο τις υπεροχες ταβερνες και δεν παιρνει ποτε καποιος ατομικο πιατο..Χυμα πιατα στη μεση και χλαπακιαζεις απιστευτα..
Αυτη τη στιγμη το πιο σπαστικο πραγμα ειναι οτι πειναω πολυ και εχω να διαλεξω αναμεσα σε σουπα (παλι) και σε γιαουρτι..Τελικα οταν στο απαγορευουν ποσο ωραιος φαινεται εκεινος ο γυρος..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.