Mercury
Επιφανές μέλος
Ακολουθεί οικογενειακή γκάφα (βασικά ατάκα έγινε)
Έβλεπα χθες Supernatural και ήταν και η γιαγιά μου απο δίπλα.
Είχε μια σκηνή που o Dean εξόρκιζε έναν δαίμονα...
Γιαγιά: Ιχ τι είναι αυτό το μαύρο που βγαίνει απ' το στόμα του?
Εγώ: Μαύρος καπνός...
Γιαγιά: Είδες? ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ!
Είχα πέσει κάτω απ΄τα γέλια...Πάει το μισό επεισόδιο
Μια χαρα τα ειπε η γιαγια!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Silence_
Διάσημο μέλος
Το παιδί πέθανε στο γέλιο και εγώ είχα κοκκινίσει γτ σκεφτόμουν ότι αυτός ήθελε να με προειδοποιήσει εγώ το νούμερο τον χαιρέτισα !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orient.
Πολύ δραστήριο μέλος
Μια χαρα τα ειπε η γιαγια!!!!!
Βεβαίωςςς. Μέσα σ'όλα
*-τώρα είδα τι έγραψα - ο Σαμ εξόρκιζε νεκρούς, όχι ο Ντιν
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Ε μιλούσαμε και σε κάποια φάση έρχεται ένα παιδί που κάτι παιζόταν με τη φίλη μου. Ήταν φρέσκες καταστάσεις... Μιλούσαμε, όμως, κανονικά με αυτόν.
Δε θυμάμαι πως ήρθε η συζήτηση για τον καιρό. Και λέω εγώ...
''Η τάξη σας είναι πολύ κρύα! Αγκαλιαστείτε, για να ζεσταθείτε.'' Με κοιτούν και οι δυο περίεργα!
Λέω από μέσα μου *ωχ είπα μαλακία, άλλο εννοούσα*.
Και για να το σώσω συνεχίζω ''Δεν εννοούσα μεταξύ σας, γενικά!!!'' Το έκανα χειρότερο.
skatoula14
Πολύ δραστήριο μέλος
ενταξει τουλαχιστον εχω το λαπτοπ του αδερφου μου...(για οσο θα ειναι εδω)
Mercury
Επιφανές μέλος
μολις εκανα μια τεραστιαα!!!εριξα καταλαθος ενα ποτηρη νερο πανω στο λαπτοπ...ε και λεω σιγα δεν εγινε και τιποτα...το σκουπησα με λιγο χαρτακι και συνεχισα χαλαρα τη δουλεια μου...σε 10 λεπτα το πληκτρολογιο ειχε σταματησει να δουλευει κι μετα απο λιγο το λαπτοπ φρικαρε για τα καλα!αρχισε να κανει θορυβο και κολλησεεε!!!περα απτο οτι εκανα 40 λεπτα να το κανω να κλεισει,ειμαι σχεδον σιγουρη οτι χαλασε για τα καλα!!αυτα ειναι...
Ισως το σωσεις...Παρε πιστολακι και βαλτο στο κρυο...Εαν στεγνωσει μπορει να δουλεψει.
Rebel1
Πολύ δραστήριο μέλος
μολις εκανα μια τεραστιαα!!!εριξα καταλαθος ενα ποτηρη νερο πανω στο λαπτοπ...ε και λεω σιγα δεν εγινε και τιποτα...το σκουπησα με λιγο χαρτακι και συνεχισα χαλαρα τη δουλεια μου...σε 10 λεπτα το πληκτρολογιο ειχε σταματησει να δουλευει κι μετα απο λιγο το λαπτοπ φρικαρε για τα καλα!αρχισε να κανει θορυβο και κολλησεεε!!!περα απτο οτι εκανα 40 λεπτα να το κανω να κλεισει,ειμαι σχεδον σιγουρη οτι χαλασε για τα καλα!!αυτα ειναι...
το παθα και γω με κοκα κολα στο πληκτρολογιο του λαπτοπ.δυσκολα θα δουλεψει,η θα δωσεις πολλα λεφτα να το φτιαξεις
skylofili
Εκκολαπτόμενο μέλος
την είχα πάθει και γω έτσι πριν χρόνια.. είχα αφήσει το λαπτοπ ανοιχτό αλλά και το παράθυρο και έφυγα απο το σπίτι για λίγη ώρα.. έπιασε όμως μπόρα και το λάπτοπ ποτίστηκε για τα καλά..
στην αρχή έκανα αυτό που λέει ο mercury και μετά τούμπαρα το λάπτοπ και το ακούμπισα με την πλευρά του πληκτρολογίου σε μια πετσέτα για μέρες μπας και φύγουν τα υγρά.. δυστυχώς ομως δεν το έσωσα.. είχε παπαριάσει κανονικότατα..
αξεχαστη θα μου μεινει ετουτη: καλοκαιρι,πριν 4-5 χρονια,και ειχα γενεθλια...καλω λοιπον μια φιλη και δυο φιλους (συνολο 4μελης παρεα) να παμε για πιτσα. στα δυο παιδια λεω οτι εχω γενεθλια,και δεν το λεω στον αλλον,ο οποιος ειναι τωρα ο καλυτερος μου φιλος γενους αρσενικου(τουτεστιν,εχω μια κολλητη κι εναν κολλητο,αλλα δε μας νοιαζει).ερχονται λοιπον οι αλλοι 2 με τα δωρα και αυτος με τα χερια αδεια...!!! νομιζε οτι απλα του ειχα πει να βγουμε εξω!!!(αυτο ειχα κανει,βασικα...) πρεπει να τα 'χε παιξει οσην ωρα καθομαστε εκει,αλλα τι να κανω...!
μετα το λιωσαμε στα μηνυματα(εννοειται!"γιατι δε μου 'πες?" και τετοια). τελικα κανονισαμε να συναντηθουμε το αλλο σ/κ, οποτε και πηγαμε για παγωτο και μου εφερε και το δωρο και πληρωσε κιολας χωρις να το καταλαβω(οχι,δεν ειμαι χαζη,αλλα πηγε μεσα-δηθεν προς νερου του!!).δηλαδη και γκαφατζου και μπεχο-εν-αγνοια-μου!
εν τω μεταξυ,ειχα πει στους δικους μου οτι δε θα αργησω, αλλα χωρις να το καταλαβω ειχε παει η ωρα 01:00!!! αυτα ειναι...μετα ειναι που αρχισαμε να κανουμε πιο εντονα παρεα!...
η αληθεια ειναι πως ημαστε πιο οικεια,οποτε μου ερχοταν πιο ευκολο να του πω να παμε για πιτσα απ'οτι στα αλλα δυο παιδια...αλλα ενταξει,απο τις κορυφαιες και ανεπαναληπτες!
skatoula14
Πολύ δραστήριο μέλος
skylofili
Εκκολαπτόμενο μέλος
τουλαχιστον αποτι βλεπω δεν ειμαι η μονη που το'χει παθει!!τι να σας πω ρε παιδια και με πιστολακι το εκανα και αναποδα το γυρισα...ενταξει δεν εχει γινει μεγαλη ζημια απ'οτι καταλαβα γιατι τελικα ανοιξε πριν απο λιγο,απλα το πληκτρολογιο δεν δουλευει...δεν βαριεστε κατι θα κανουμε
της συγκατοίκου μου που της χύθηκε χυμός, στο τέλος δεν της λειτουργούσαν καμια 10αριά πλήκτρα..
οπότε αναγκάστηκε και αγόρασε καινούριο πληκτρολόγιο και το συνέδεσε με το λάπτοπ..
μακάρι να στεγνώσει μωρέ και να δουλέψει..άσε το ακόμη τουμπαρισμένο εσύ και βλέπουμε..
skatoula14
Πολύ δραστήριο μέλος
(καλα ε ειμαστε τοσο off topic που αλλο δεν παει!)
skylofili
Εκκολαπτόμενο μέλος
(καλα ε ειμαστε τοσο off topic που αλλο δεν παει!)
ε όταν είναι για καλό, τι πειράζει??
ρώτα και καποιον που ξέρει απ αυτά! μπορούν να στο ανοίξουν και να το φτιάξουν..
πάντως το εξτρα πληκτρολόγιο είναι μια καλή λύση..
Maryse
Νεοφερμένος
Maryse
Νεοφερμένος
skatoula14
Πολύ δραστήριο μέλος
ε όταν είναι για καλό, τι πειράζει??
ρώτα και καποιον που ξέρει απ αυτά! μπορούν να στο ανοίξουν και να το φτιάξουν..
πάντως το εξτρα πληκτρολόγιο είναι μια καλή λύση..
τον ανοιξε ο αδελφος μου,δεν εκανε και πολλα!
δεν πειραζει μωρε ετσι κι αλλιως πρεπει να αρχισω να ξεκολλαω λιγο,εχουμε πανελληνιες του χρονου!!
blackgirl
Πολύ δραστήριο μέλος
Θυμήθηκα και άλλη...ΠΑΛΙ φέτος το καλοκαίρι,μαζί με την ξαδέρφη μου και μια φίλη της είχαμε πάει παραλία.Θέλαμε να μαυρίσουμε και γι αυτό είπαμε να πλακωθούμε στο caroten και να παίξουμε ρακέτες.Έτσι όπως παίζουμε ρίχνω μια δυνατή,η μπαλίτσα φεύγει και πηγαίνει πάνω στην κοιλιά ενός κυρίου ο οποίος μόλις έβγαινε απο τη θάλασσα...(στοχο κι εγώ!!!...) τον ίδιο κύριο τον έβρεξα αργότερα περνόντας τρέχοντας απο μπροστά του.Βέβαια του ζήτησα συγνώμη...τώρα το αν τη δέχτηκε δεν ξέρω...πάντως με κοιτούσε αγριεμένος!...και δεν είχε και άδικο
αυτό το πράγμα το έχω κάνει χιλιάδες φορές......τόσες πολλές που παίζω ρακέτες μόνο με πλαστικά μπαλάκια και όχι από τα άλλα τα πράσινα που είναι βαριά
πάντως το τόπικ είναι φοβερό!!!!! η πιο πρόσφατη βλακεία μου ήταν στο σχολείο 2 μέρες πριν κλείσουμε όταν πήγα να τραβήξω την κουρτίνα στο παράθυρο της τάξης και επείδη δεν μπορούσα έβαλα παραπάνω δύναμη και έπεσε το κουρτινόξυλο στο κεφάλι μιας κοπέλας, η οποία ευτυχώς είχε καλά αντανακλαστικά και την έφαγε στον ώμο.......
Maryse
Νεοφερμένος
Maryse
Νεοφερμένος
blackgirl
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.