Rempeskes
Επιφανές μέλος
λολ
λεπον συνεχάμε.
Για την επόμενη ταινία, θέλω και τίτλο, και έτος παραγωγής, και σκηνοθέτη.
Η ταινία ξεχωρίζει καθώς, είναι μεν αρχαίο δράμα κινηματογραφημένο, μα σέβεται τις παραδόσεις, όπως πχ με τις μάσκες των ηθοποιών.
Βάζω μερικά στιλλς.
Άντε να δούμε ποιος έγραφε τα 20αρια στα αρχαία στο Λύκειο
πς. προσωπικα ποτέ δεν έγραψα πάνω απο 11 στα αρχαία
το φόρτε μου ήταν η εκθεση,
όπου έγραφα άριστα 13
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Veni,elepan μήπως ξέρετε εσείς ποια είναι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elepan
Δραστήριο μέλος
Jesus,μην ξαναφήσετε τον Ρεμπεσκέ να πάρει σειρά και να βάλει ταινία λέμε.
Veni,elepan μήπως ξέρετε εσείς ποια είναι;
Nαι την ξέρω, αλλά να τον αφήσουμε να δώσει hints, μήπως την βρει και κανείς άλλος.
Ρεμπεσκέ, έχεις παρακολουθήσει Βρετανική tv, δεν εξηγείται αλλιώς.
Μπες και δώσε πλεροφορίες...
elepan
Δραστήριο μέλος
Rempeskes
Επιφανές μέλος
Πρώτη μέθοδος:
Στην πρώτο φωτό, έχουμε έναν βασιλιά.
Πόσοι βασιλείς είναι πρωταγωνιστές σε αρχαίες τραγωδίες; Ο_ο
Νταξ, πολλοί.
Εδώ πάντως, ο βασιλέας φαίνεται να τα έχει βρει σκούρα στην πόλη του.
Στο δεύτερο στιλλ, βλέπουμε έναν ιερέα. Έναν μάντη. Έναν χρησμοδότη.
...
Στο τρίτο στιλλ, δύο γυναίκες εκλιπαρούν, ενώ ο ίδιος ο κινγκ έχει σαβανο
στο πρόσωπο - μήπως είναι τυφλός;
άντε dead giveaway
elepan
Δραστήριο μέλος
Για την επόμενη ταινία, θέλω και τίτλο, και έτος παραγωγής, και σκηνοθέτη.
Στην πρώτο φωτό, έχουμε έναν βασιλιά.
Πόσοι βασιλείς είναι πρωταγωνιστές σε αρχαίες τραγωδίες; Ο_ο
Νταξ, πολλοί.
Εδώ πάντως, ο βασιλέας φαίνεται να τα έχει βρει σκούρα στην πόλη του.
Τι φταίει και αυτός ο βασιλιάς? Αφού οι ίδιοι οι γονείς του τον άφησαν έκθετο. Ήταν λογικά και αναμενόμενα τα όποια επακόλουθα. Ίσως η πιο τραγική φιγούρα στην αρχαία τραγωδία. Δεν είναι και λίγο να παντρεύεσαι τη μάνα σου. ΛΟΛ .
Όμως μετά την ματιά του Βρετανού Sir Tyrone Guthrie που μας έδωσε έναν εξαιρετικό Oedipus Rex το έτος 1957 μπορεί και να νοιώσεις κάποια συμπόνια.
Εγώ πάλι , καμία.
Συνεχίζω.
Για να δούμε πως παίρνει μια γυναίκα έστω και αργά την εκδίκησή της!
Δράμα- Ρουμανία-2009
Οι περισσότερες σκηνές γυρισμένες στα καρπάθια όρη. Για πολλά λολς είναι το γεγονός πως η ταινία έκανε να ολοκληρωθεί 3 χρόνια. Ο λόγος? Τέλειωσε το money στον Ελληνοτραφή Βρετανό σκηνοθέτη. Έψαξε σπόνσορες, αλλά που ? Ούτε λόγος. Διότι δεν είχε να πουλήσει Αμερικανιά. Ποιος νοιάζεται για κάτι που δεν θα μας δώσει πίσω πολλά dollars στο celluloid?
Συνημμένα
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
Katalin Varga, σωστα?
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Aγαπημένη ταινία. Βάζεις!lost in translation...
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος
elepan
Δραστήριο μέλος
Αν το έχω βρει σωστά, παραχωρώ την θέση μου σε όποιο άτομο θέλει να βάλει.
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
Όποιος θέλει βάζει...
EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
EnnisDelMar!
Δραστήριο μέλος
Σειρά σου
Υ.Γ. Θενκς venividivici
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.