Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος
Να δωσω μια μικρη βοηθεια: Ενας εκ των πρωταγωνιστων που δεν φαινεται στην φωτο, βραβευτηκε με Οσκαρ για αυτην την ταινια...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
nv
Πολύ δραστήριο μέλος
Μα καλά υπήρχε κάποιος που ζήτησε και άλλη βοήθεια για τόσο ευκολη ταινία...?
Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από nv:My Cousin Vinny!!!!!
Μα καλά υπήρχε κάποιος που ζήτησε και άλλη βοήθεια για τόσο ευκολη ταινία...?
Yes!!
Ναι, για δες τι ανθρωποι υπαρχουν... Δεν ειναι ολοι σαν κι εσενα αγαπητη μου!
(Ας βαλει καποιος καινουργιο screenshot... )
nv
Πολύ δραστήριο μέλος
O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος
weak and powerless
Διάσημο μέλος
O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος
nv
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax:Θέλω και τη μαμά σου
Εσεις είστε καλοί!!!
οσο για την νέα ταινία K-pax???????
O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος
Affirmative, Lt. CommanderΑρχική Δημοσίευση από nv:oσο για την νέα ταινία K-pax???????
nv
Πολύ δραστήριο μέλος
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Αρχική Δημοσίευση από nv:Νέα ταινία!!!!!!!!!!
γμτ την έχω δει αλλά δε θυμάμαι με τίποτα τον τίτλο!!!
εμ βέβαια... τόσες που έχω δει που να θυμάμαι τίτλους!
η υπόθεση δεν αφορά ένα ορφανοτροφείο??
nv
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:γμτ την έχω δει αλλά δε θυμάμαι με τίποτα τον τίτλο!!!
εμ βέβαια... τόσες που έχω δει που να θυμάμαι τίτλους!
η υπόθεση δεν αφορά ένα ορφανοτροφείο??
ναι, περίπου ορφανοτροφείο. Αν σε βοηθά, είναι του 2003 και έχει λάβει διακρίσεις σε φεστιβάλ. Να το πω ή να περιμένω μήπως κάποιος θυμηθεί τον τίτλο?
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Αρχική Δημοσίευση από nv:ναι, περίπου ορφανοτροφείο. Αν σε βοηθά, είναι του 2003 και έχει λάβει διακρίσεις σε φεστιβάλ. Να το πω ή να περιμένω μήπως κάποιος θυμηθεί τον τίτλο?
όχι ρε περίμενε... μόνο εγώ και η dooo είμαστε μέσα... άσε να το δουν κι άλλοι ταινιοφάγοι!
ka-li
Εκκολαπτόμενο μέλος
nv
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από ka-li:Οι κόρες της ντροπής or The Magdalene Sisters
Σωστή!!!!!!!!!!
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.