Βρείτε το κοινό στοιχείο!

Το μωρό είναι σαν τα σύννεφα, αν μαζέψει υγρασία δεν σταματάει με τίποτα να βρέχει:P

Παππούς- ιτια:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν μπορώ να βρω κάτι για τη μάνα και το σπίτι...:/:

Η μάνα είναι σαν το σπίτι. Αν δεν πεις καλό λόγο θα πέσει να σε πλακώσει. :P

(ατυχές; :P)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το μωρό είναι σαν τα σύννεφα, αν μαζέψει υγρασία δεν σταματάει με τίποτα να βρέχει:P

Ο παππούς πάντα σκύβει να αγκαλιάσει τα παιδιά όπως η ιτιά χαμηλώνει τα κλαδιά της. (ποιητής παιδί μου ποιητής! :P)
Η μάνα είναι σαν το σπίτι. Αν δεν πεις καλό λόγο θα πέσει να σε πλακώσει. :P

(ατυχές; :P)
Κορυφαίο!

Για βρείτε μου για Γλάρο και ποδόσφαιρο τώρα να σας δω...;)

Για βρείτε μου για Γλάρο και ποδόσφαιρο τώρα να σας δω...;)
Thomas Schaaf: Παίδες μπορείτε να πάρετε μία επιπλέον μέρα ρεπό σήμερα, άλλωστε με τον Ολυμπιακό παίζουμε την Τετάρτη.
Takis Lemonis: Μη φας, έχουμε γλάρο. 8)

Μπάσκετ - Χελώνα :D

Το μπάσκετ είναι σαν την χελώνα αν πάνε όλα καλά έχουν όλοι έξω το κεφάλι, άν πάει χάλια κρύβοντε στο καβούκι τους :P

Μέρα-πιοτό:P

Η μέρα είναι σαν το πιοτό, τελειώνει πολύ γρηγορότερα απ'ότι θα ήθελες και οι συνέπειές της συνήθως φαίνονται την επομένη.

πόρτα-άλογο

η πόρτα ειναι σαν το άλογο, άν φερθείς με ηρεμία περνάς καλά, άν είσαι νευρικός τότε δεν μπορείς να την ανόιξεις ή να το καβαλίσεις με ευκολία με τίποτα

Δύσκολο ήταν αλλα οκ:P

Αγάπη- Λεμόνι:P

H αγάπη είναι σαν τα λεμόνια, αποκτάω συνέχεια αλλά τελικά ποτέ δεν έχω στο σπίτι :P

φάλαινα τοίχος

Η φάλαινα είναι σάν το τοίχος, κάνεις πρέπει να κάνεις ή τον γυρο για να τον προσπεράσεις ή κάνεις αμάν για να το πηδήξεις

Ζώο άντρας:P

O άντρας είναι σαν το ζώο , αν θέλει να κατουρήσει το κάνει και δημόσια .

άνθρωπος , ποτήρι

Ο άνθρωπος είναι σαν το ποτήρι· μόλις σπάσει μπορεί να πληγώσει πολύ βαθιά όποιον πάει να ξανακολλήσει τα σπασμένα κομμάτια του.

Γριά - αυτοκίνητο

Όσο πιο παλιό μοντέλο τόσο μεγαλύτερος ο κωλος.

Γυναικα - θάλασσα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back