Nascentes morimur Διάσημο μέλος Η Nascentes morimur δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.336 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2025 στις 12:26 Η Nascentes morimur: #201 06-12-25 12:26 ...Σε εκείνους που βρίσκουν το άπειρο μέσα σε μια στιγμή. Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2025 στις 20:08 Η Υδροχόος έγραψε: #202 12-12-25 20:08 Έλεγα...που να το βάλω, που να το βάλω, τελικά το βρήκα... Aφιερωμένο, καλέ μου @ultraviolence. Και εύχομαι να με συγχωρέσεις !!! Υ.Γ. Στο τσακ ήμουν να βάλω κανέναν Βοσκόπουλο, αλλά είπα να μην επαναληφθώ... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2025 στις 01:06 Ο ultraviolence: #203 13-12-25 01:06 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έλεγα...που να το βάλω, που να το βάλω, τελικά το βρήκα... Aφιερωμένο, καλέ μου @ultraviolence. Και εύχομαι να με συγχωρέσεις !!! Υ.Γ. Στο τσακ ήμουν να βάλω κανέναν Βοσκόπουλο, αλλά είπα να μην επαναληφθώ... Click για ανάπτυξη... Βοσκόπουλο έπρεπε, για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.772 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:27 Ο parafernalia: #204 22-12-25 17:27 Άλλοι θα τον θυμούνται για το Driving Home for Christmas και άλλοι για το Road to Hell. Φαίνεται πως διάλεξε να φύγει με το πρώτο... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Memetchi giannhs2001 rafaela11 Μήτσος10 Joji jellojina Fernando_A kamekiwii23 GeorgePap2003 Emmanouela. American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.575 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2025 στις 20:08 Η Υδροχόος έγραψε: #202 12-12-25 20:08 Έλεγα...που να το βάλω, που να το βάλω, τελικά το βρήκα... Aφιερωμένο, καλέ μου @ultraviolence. Και εύχομαι να με συγχωρέσεις !!! Υ.Γ. Στο τσακ ήμουν να βάλω κανέναν Βοσκόπουλο, αλλά είπα να μην επαναληφθώ... ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2025 στις 01:06 Ο ultraviolence: #203 13-12-25 01:06 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έλεγα...που να το βάλω, που να το βάλω, τελικά το βρήκα... Aφιερωμένο, καλέ μου @ultraviolence. Και εύχομαι να με συγχωρέσεις !!! Υ.Γ. Στο τσακ ήμουν να βάλω κανέναν Βοσκόπουλο, αλλά είπα να μην επαναληφθώ... Click για ανάπτυξη... Βοσκόπουλο έπρεπε, για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.772 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:27 Ο parafernalia: #204 22-12-25 17:27 Άλλοι θα τον θυμούνται για το Driving Home for Christmas και άλλοι για το Road to Hell. Φαίνεται πως διάλεξε να φύγει με το πρώτο... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Kate1914 Memetchi giannhs2001 rafaela11 Μήτσος10 Joji jellojina Fernando_A kamekiwii23 GeorgePap2003 Emmanouela. American Economist Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έλεγα...που να το βάλω, που να το βάλω, τελικά το βρήκα... Aφιερωμένο, καλέ μου @ultraviolence. Και εύχομαι να με συγχωρέσεις !!! Υ.Γ. Στο τσακ ήμουν να βάλω κανέναν Βοσκόπουλο, αλλά είπα να μην επαναληφθώ...
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2025 στις 01:06 Ο ultraviolence: #203 13-12-25 01:06 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έλεγα...που να το βάλω, που να το βάλω, τελικά το βρήκα... Aφιερωμένο, καλέ μου @ultraviolence. Και εύχομαι να με συγχωρέσεις !!! Υ.Γ. Στο τσακ ήμουν να βάλω κανέναν Βοσκόπουλο, αλλά είπα να μην επαναληφθώ... Click για ανάπτυξη... Βοσκόπουλο έπρεπε, για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.772 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:27 Ο parafernalia: #204 22-12-25 17:27 Άλλοι θα τον θυμούνται για το Driving Home for Christmas και άλλοι για το Road to Hell. Φαίνεται πως διάλεξε να φύγει με το πρώτο... Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Έλεγα...που να το βάλω, που να το βάλω, τελικά το βρήκα... Aφιερωμένο, καλέ μου @ultraviolence. Και εύχομαι να με συγχωρέσεις !!! Υ.Γ. Στο τσακ ήμουν να βάλω κανέναν Βοσκόπουλο, αλλά είπα να μην επαναληφθώ... Click για ανάπτυξη... Βοσκόπουλο έπρεπε, για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί.
parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.772 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2025 στις 17:27 Ο parafernalia: #204 22-12-25 17:27 Άλλοι θα τον θυμούνται για το Driving Home for Christmas και άλλοι για το Road to Hell. Φαίνεται πως διάλεξε να φύγει με το πρώτο...
Άλλοι θα τον θυμούνται για το Driving Home for Christmas και άλλοι για το Road to Hell. Φαίνεται πως διάλεξε να φύγει με το πρώτο...