Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

Το αφιερώνω σε κάποιον που με στενοχώρησε πολύ βαθιά και για αρκετό καιρό. Όμως τώρα πια ξεθωριάζει η θύμηση και γίνεται θολή ανάμνηση...
Τώρα όσο και να θες να σ’ αγαπώ
σ’ έχω πια ξεχάσει και δε θέλω να σε δω
τώρα όσο και να θες να σ’ αγαπώ
δεν γυρίζω πίσω δεν μπορώ
Τώρα όσο και να τρέξεις να με βρεις
δε θα με προλάβεις, ούτε θα μ’ ονειρευτείς
τώρα όσο και να τρέξεις να με βρεις
δε θα με γνωρίσεις κι αν με δεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ανατολή
Νεοφερμένος

Στον Ιβάν μου

μαρή claire
Νεοφερμένος

θα ηθελα να το αφιερωσω στον στεκιτη transient....ευχαριστω!
transient
Πολύ δραστήριο μέλος

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

Το αφιερώνω σε όσους έχουν ματώσει από λόγια που έμειναν λόγια..
Κοιτάς μ' ένα βλέμμα φωτιά να χάνεις τα τρένα
τα όνειρα γίναν σιωπές βαγόνια αραγμένα
Δεν είναι που όλα πήγαν στραβά, τη μοναξιά δε φοβάσαι
Τα λόγια που πίστεψες δε θες να θυμάσαι
Τα λόγια κομμάτια,καπνός οι στιγμές
Τα λόγια θα μείνουνε λόγια, άλλα λόγια δε θες
Γυρεύεις στο σκοτάδι ένα φως, η ανάσα σου τρέχει
Σε πνίγει του κόσμου η βουή που τέλος δεν έχει
Μαζί του σε παίρνει ο καιρός, οι εικόνες αλλάζουν
Στα χείλη παγώνει η φωνή κι οι λέξεις διστάζουν
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Αφιερωμένο σε μια ψυχή που με ένιωσε όσο λίγοι και ένιωσα πολλά γι'αυτήν, που μου έμαθε πολλά και δυστυχώς δεν είχε αίσιο τέλος η ιστορία μας. Που στάθηκε δίπλα μου όταν τον χρειαζόμουν και ακόμη στέκεται μερικές φορές. Σε αυτόν που με βοήθησε να γίνω αυτό που είμαι και μου φτάνει μόνο πλέον να ξέρω οτι είμαι καλά.
Μικρέ, σημαίνεις πολλά για μένα.
Και αυτό είναι για σένα, μου είχες πει να το ακούω όταν δεν θα είμαι καλά και να σε σκέφτομαι.
Να προσέχεις.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Σε καποιον που ποτε δεν θα μαθει ολη την αληθεια
Και αυτο σε μια γυναικα/φιλη που ειναι παντα διπλα μου και με καταλαβαινει απολυτα... και οπως λεει το τραγουδι: δωσε μου ενα μικρο κομματι σιγουριας, δωσε μου κατι σταθερο... κατι που να μενει... Εκεινη το καταφερε. Μου εδωσε ενα κομματι σιγουριας... μου εμαθε να ειμαι σιγουρη για τον εαυτο μου... και μου εδωσε και κατι σταθερο.. κατι που να μενει... μου εδωσε την αγαπη της που για εμενα σημαινει πολλα και θα μεινει μεσα μου για παντα. Ευχαριστω

Monte Cristo
Πολύ δραστήριο μέλος

italian
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αφιερωμένο σε μια ψυχή που, εν μέσω θερινών διακοπών, αποφάσισε να εντρυφήσει στο επάγγελμα του αχθοφόρου.
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος

Στον γιατρό που με ανέλαβε για την εγχείρηση.Δεν ζήτησε φακελάκι δεν ζήτησε τίποτα.Ήταν άνθρωπος και του έχουν τύχει και αυτού πολλά.Γι'αυτό όπου και να είσαι τώρα γιατρέ μην αλλάξεις!!!Συνέχισε να κάνεις τα παιδιά καλά να ζουν φυσιολογικά γιατί αξίζεις να υπάρχεις.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Travis - Mother
Στο κολληταρι μου που για δευτερη φορα θα γίνει μανούλα!

Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

Νομίζω δικαιωματικά σήμερα μου το αφιερώνω με την ελπίδα να βρω τα λογικά μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Σε μία φίλη που όσα δύσκολα και αν περάσαμε, είμαστε πάλι μαζί (και ξανά μαλωμένες).

Στην μοναδική κοπέλα που άνοιξα ποτέ την καρδιά μου και με έχει δει να κλαίω.
Το τραγούδι μας.
Σε λατρεύω, μη το ξεχνάς.

Περάσαμε πολλά και θα περάσουμε ακόμη περισσότερα.♥
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tabby
Πολύ δραστήριο μέλος

Είναι η νύχτα που μας κάνει πάντα να πιστεύουμε πολλά....
Είναι η μια παγίδα το φεγγάρι και η άλλη είναι η μοναξιά...
Με κοιτάς, στα μάτια με κοιτάς...
Μετά χαμογελάς και κάτι μου ζητάς... Τι ζητάς...;
Πες μου πως κοντά μου θες να 'ρθεις για λίγο...
Πες πως δε μ'αφήνεις τώρα πια να φύγω...
Πες μου όσα ψέματα τολμάς...
Μόνο μη μου πεις πως μ'αγαπάς...

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Στα πιο ωραία μάτια που έχω δει, και ίσως να τα έκανα μερικές φορές να κλαίνε.

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Αφιερωμένο στον Opie μου που σήμερα ξεκινάει μια νέα διαδρομή 365 ημερών.
Να τα εκατοστήσεις γλυκό μου!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.