mindcircus
Περιβόητο μέλος
Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.956 μηνύματα.

21-09-10

04:09
Θυμάμαι ημουν στην εφηβεία, όταν ο εγκέφαλος γκάζωνε με απίστευτες ταχύτητες και η υπερβολή ξεπερνούσε ρεκορ. Επρεπε να με ''ελέγχω'' μερικές φορές κι έτσι είχα βρεί ένα ''παιχνίδι'' που με έβγαζε απο τις ''δύσκολες'' καταστάσεις: ''Εχε ενα προτυπο, ένα είδωλο, καθόλα τέλειο''.
Το όνομα που μου ρθε ήταν ''Madonna'', καθόλα... ατελής και... καθόλα τέλεια. Οταν λοιπόν ερχόταν η ώρα μιας σημαντικης απόφασης, που μ' έχωνε βαθιά στο δίλημμα, ρωτουσα: Τι θα έκανε η Μαdonna στη θέση σου? Η Madonna είναι πάντοτε δυνατή και οι αποφάσεις της αναλογες(...) Τελικά δεν ξερω αν τις αποφάσεις τις έπαιρνα εγώ η η Madonna αντι για μένα
, λίγη σημασία έχει
. (Σήμερα που το θυμάμαι, χαμογελάω με τις χαζομάρες μου
αλλά ταυτόχρoνα συγκινούμαι κιόλας...) Σημασία έχει οτι είναι απο τις μετρημένες στα δάχτυλα τραγουδοποιούς και show-women που με ενέπνευσαν, μου έβγαλαν συναίσθημα, άλλες φορές άγριο, άλλες γλυκό. Με θυμάμαι να χτυπιέμαι για πάρτη της και.. ένα απίστευτο...να δακρύζω, ποιος εγω, όταν ένα καταραμμένο ταξίδι μου χάλασε τα σχέδια που είχα, για την πρόσφατη συναυλία της.
Εκφραστείτε μέσα απο τον ρυθμό της...
Justify my love
Vogue
Frozen
Το όνομα που μου ρθε ήταν ''Madonna'', καθόλα... ατελής και... καθόλα τέλεια. Οταν λοιπόν ερχόταν η ώρα μιας σημαντικης απόφασης, που μ' έχωνε βαθιά στο δίλημμα, ρωτουσα: Τι θα έκανε η Μαdonna στη θέση σου? Η Madonna είναι πάντοτε δυνατή και οι αποφάσεις της αναλογες(...) Τελικά δεν ξερω αν τις αποφάσεις τις έπαιρνα εγώ η η Madonna αντι για μένα

Εκφραστείτε μέσα απο τον ρυθμό της...

Justify my love
Vogue
Frozen
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.