Αυτή την ώρα, θα'θελα να...

[...] να 'μουν ξανά παιδί, να τα κάνω αχταρμά απ' την αρχή... Έχω καινούργιες ιδέες. :D

...μη σκεφτόμουν τίποτα για το μέλλον. Μα να ζω μόνο για το παρόν. Για το ωραίο παρόν...

Εγω διαφωνώ λιγάκι. Αρκετά με το παρόν και το πρόσκαιρο... Εγω θα θελα κι ένα γαμάτο μέλλον, αμί γιατί όχι;

Ναι, αυτό θα θελα αυτη την ωρα, ένα γαμάτο μέλλον.

να φαω μια έκφυλη κρέπα αλμυρή αλλά να μην παρω καθολου θερμίδες.

να κάνω αρκετές βόλτες στα βουνά με το αυτοκίνητο χωρίς να ανησυχώ για τη τιμή της βενζίνης 2.45 ευρώ

...όχι πολλά. Μια αιώρα, κάτω από δυο δέντρα, και παραδίπλα να σκάει το κύμα. Και γαλήνη στην ψυχή...

Να νιώσω επιτέλους καλά .

Να με σταματήσει κάποιος από τη συνεχή κατανάλωση ice tea ροδάκινο :) .

[...] να 'χα στην κατοχή μου όλες τις υπόλοιπες νουβέλες της σειράς... Πω, δε μπορώ, θα σκάσω απ' την ανυπομονησία μέχρι να μάθω την εξέλιξη.:jumpy:

ένα δροσερό σπίτι

κι έναν "ζεστό" άνθρωπο.

...ένα δροσερό σπίτι...

κι έναν δροσερό άνθρωπο...

Ει δυνατόν, σήμερα...:redface: να φοράει μια ολόσωμη στολή από παγάκια...και να χωθώ στην αγκαλιά του...:upside:

Κοιμόμουν και να ξυπνουσα σε έναν παραδεισο χώρις γκρίνιες χωρις κουραση χωρίς προβληματα χωρις υποχρεώσεις χωρις σκοτουρες

...δεχόταν η γάτα μου να κόψω τις νυχάρες της. :shifty:

...μην ήμουν απ' αυτούς/αυτές που δεν μπορούν/αντέχουν τη ζέστη. Θα 'θελα να την πάλευα περισσότερο, χωρίς να ονειρεύομαι - νυχθημερόν - νησιά, θάλασσες, ποτάμια, κι ωκεανούς...

... να είχα 4.000 ευρώ (για άμεσο ξόδεμα).

Τελευταία επεξεργασία:
να κάνω αρκετές βόλτες στα βουνά με το αυτοκίνητο χωρίς να ανησυχώ για τη τιμή της βενζίνης 2.45 ευρώ
να κάνουν οι άλλοι βόλτα με το αυτοκίνητο χωρίς να επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back