Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,237 μηνύματα.
23-03-22
21:00
Και ποιος είπε οτι θέλουμε να τα κάνουμε υποτακτικά ;
Καλα εσυ πριν δεν είπες ότι δεν γίνεσαι sub σε femlead σχέση;
Φίλε με μπερδεύεις.
Μπορεί απλά να θέλουμε άξιο ερωτικό opponent σε ένα αέναο παιχνίδι κυριαρχίας που ο τροχός γυρίζει συνεχώς...
Αμα θες opponent και κυριαρχία, έλα να πολεμήσεις για την Αυτοκρατορία.
Αλλά βέβαια, όλο στο πούσιο το μυαλό σας. Για τον Αυτοκρατορικό Σταυραετό τίποτα.
Τεντιμπόηδες, χομπίστες!
23-03-22
21:12
Καμία σχέση όμως.η @Ioannidou θέλει μπαντ μπόι εξάλλου.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5,328 μηνύματα.
23-03-22
21:15
Εσύ είσαι πολύ φίλη μουSwitches>>>
23-03-22
21:17
Πως γίνεται αυτό?Switches>>>
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,246 μηνύματα.
23-03-22
21:32
Δεν υπάρχει 100% dom ούτε 100% sub οπότε...Καλα εσυ πριν δεν είπες ότι δεν γίνεσαι sub σε femlead σχέση;
Φίλε με μπερδεύεις.
Αμα θες opponent και κυριαρχία, έλα να πολεμήσεις για την Αυτοκρατορία.
Αλλά βέβαια, όλο στο πούσιο το μυαλό σας. Για τον Αυτοκρατορικό Σταυραετό τίποτα.
Τεντιμπόηδες, χομπίστες!
Με αδικείς φίλε Valder, το μυαλό μου περιέχει πολλά .
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,237 μηνύματα.
23-03-22
22:01
Θες ενα πιτογυρο απ' όλα να σε πάει πριονοκορδέλα στη μαύρη νυχτιά ξίδρωτο σύγκορμο και κατάχεστο. Κατάλαβα.Δεν υπάρχει 100% dom ούτε 100% sub οπότε...
Περιέχει κι εμένα μωρό μου; (εγκεφαλικά ο τυπος τωρα)Με αδικείς φίλε Valder, το μυαλό μου περιέχει πολλά .
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,246 μηνύματα.
23-03-22
22:25
Ακούγεται σαν γαστρεντερικό σεξ. Thank you i will pass .Θες ενα πιτογυρο απ' όλα να σε πάει πριονοκορδέλα στη μαύρη νυχτιά ξίδρωτο σύγκορμο και κατάχεστο. Κατάλαβα.
Είπα πολλά,όχι πολλούς, μην παραφέρεσαι .Περιέχει κι εμένα μωρό μου; (εγκεφαλικά ο τυπος τωρα)
Nina-nana
Διάσημο μέλος
Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 2,536 μηνύματα.
24-03-22
00:31
Παιδιά, άμα διαβάζετε αυτά που γράφω εγώ και αυτά που λέει ο Ζιστ, και βλέπετε να συμφωνούμε και να ταιριάζουμε, προτείνω να κοιταχτείτε (στα μυαλά).Κάποιος πριν είπε πως θα ταίριαζε ο @juste un instant με τη @Nina-nana
Κάτι δεν στροφάρει.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5,328 μηνύματα.
24-03-22
08:03
Πως γίνεται αυτό?
Αυτά τα κόλπα ανήκουν σε άλλο θρεντ
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 31,987 μηνύματα.
24-03-22
10:15
Προφανώς δεν τα διαβάζουνε. Μάλλον εικασίες κάνουν.Παιδιά, άμα διαβάζετε αυτά που γράφω εγώ και αυτά που λέει ο Ζιστ, και βλέπετε να συμφωνούμε και να ταιριάζουμε, προτείνω να κοιταχτείτε (στα μυαλά).
Κάτι δεν στροφάρει.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,054 μηνύματα.
24-03-22
10:16
Εγώ για εκπομπούλα μίλησα, θα έπαιρνε και περισσότερα views αν τσακωνόσασταν κιόλας. Win-win!
Nina-nana
Διάσημο μέλος
Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Καθηγητής/τρια. Έχει γράψει 2,536 μηνύματα.
25-03-22
00:02
Μάλλον πρόκειται για το λεγόμενο "wishful thinking"Προφανώς δεν τα διαβάζουνε. Μάλλον εικασίες κάνουν.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 31,987 μηνύματα.
25-03-22
00:07
Αφού τους ευχαριστεί γιατί να τους δυσαρεστουμε τώρα;Μάλλον πρόκειται για το λεγόμενο "wishful thinking"
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,911 μηνύματα.
Guest 875331
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
02-04-22
20:11
Είμαι ξεκάθαρα too much to handle για τον @Samael
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,911 μηνύματα.
02-04-22
20:19
Huh, i don't think so. Εκτός και αν έχεις σκοπό να του κανεις τσαλιμακιαΕίμαι ξεκάθαρα too much to handle για τον @Samael
Guest 875331
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
02-04-22
20:23
Δεν ξέρω τι είναι αυτο. Δεν έχουμε "τσαλιμάκια" εδώ στα Παρίσια που κυκλοφορώ.Huh, i don't think so. Εκτός και αν έχεις σκοπό να του κανεις τσαλιμακια
Pak
Επιφανές μέλος
02-04-22
20:24
Ουπς συγχώρα εμας τους λαϊκούς Παριζιανε μου. Να του το παίξεις δυσκολουλης λεω μανα μουΔεν ξέρω τι είναι αυτο. Δεν έχουμε "τσαλιμάκια" εδώ στα Παρίσια που κυκλοφορώ.
H|M
Διάσημο μέλος
Ο Κανένας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσιοθεραπευτής. Έχει γράψει 3,467 μηνύματα.
03-04-22
13:21
Interesting, but why do i think otherwise?*
Me and Eclipse taunting each other:
- Me: She knows nothing but what she wants.
- Eclipse: He knows nothing, not even what he wants.
- Me: Aw... Her way of thinking is a sign of limited intelligence.
- Eclipse: He likes roasting me nonstop.
- Me: She likes to play with emotions, imagine though how empty she feels inside.
- Eclipse: He keeps roasting me relentlessly, acting like we're on Reddit.
- Eclipse: He knows nothing, not even what he wants.
- Me: Aw... Her way of thinking is a sign of limited intelligence.
- Eclipse: He likes roasting me nonstop.
- Me: She likes to play with emotions, imagine though how empty she feels inside.
- Eclipse: He keeps roasting me relentlessly, acting like we're on Reddit.
Oops! But then again:
Eclipse: If you're into members of the forum, then you're complete losers.
*On second thought, maybe you're right. So forget what i said earlier.
Eclipse, i hope your day is asgrim pleasant as you are...
Eclipse, i hope your day is as
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.