Αρχείο συμμετοχών

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Κατηγορώ τον fandago σαν εγκάθετο και πορωμένο εξαιτίας της αναφοράς του στην πιθανή αποχώρηση μου από το παιχνίδι. Γιατί βρε φίλε να φύγω εγώ πρώτος; Στο πηγάδι κ...; :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατί εσύ my friend έχεις μαζέψει ήδη 3 ψήφους. Δεν είναι θέμα προκατάληψης :P

The bird!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δε μου αφήνετε άλλη επιλογή από το να διαλέξω μόνη μου συνΣΕίτη:pfff:

άντε πιπολ, μουβ μουβ!!!!

Τώρα έχετε αρχίσει ή είστε στις συμμετοχές; :P

Είμαστε στις συμμετοχές όπως λέει και ο τίτλος του θέματος, οπότε άντε, κάνε ΣΕ με την doooλίνα να παίξουμε! :D

Θα κάνεις ΣΕ συνάδελφε;;; :)
Σου υποσχόμαστε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι...Είμαστε 20 άτομα...

Μόνο με ντουλίνα; :P
Τα πρωινά να μαντέψω αυτή θα 'ναι μέσα (εμένα ξεχάστε με τα πρωινά :P). Ο χρόνος μου είναι περίεργος εμένα να ξέρετε. :P

(Θέλω link με 1ο ποστ του the_game, δεν ξέρω πώς έχει διαμορφωθεί τώρα :P)

Άλλος για ΣΕ ή just the 2 of us? :P

Ναι μόνο με dooo θα κάνεις...Οι κανονισμοί έχουν μείνει οι ίδιοι μόνο που ακόμα δεν ξέρουμε πόσοι και ποιοι ρόλοι θα υπάρχουνε... :)

Ε δεν ήταν δολοφόνια - πολίτες - μία ιερόδουλη - ένας ρουφιάνος; :P

Μόνο που μπορεί να προστεθούν και κάποιοι ρόλοι ακόμα!!!

Κατηγορώ τον fandago σαν εγκάθετο και πορωμένο εξαιτίας της αναφοράς του στην πιθανή αποχώρηση μου από το παιχνίδι. Γιατί βρε φίλε να φύγω εγώ πρώτος; Στο πηγάδι κ...; :P

τζήζους κράιστ κι εσύ :confused:
πιο-λάιτ-λεξούλες-καλό μ

εγώ το δηλώνω από τώρα ότι αν είμαι δολοφόνος δεν πρόκειται να ξαναπαίξω πο-τέ
κόντεψα να πάθω συγκοπή την προηγούμενη φορά από το άγχος (νοτ)

πς. ψηφίζω κι εγώ φαντασμένο- θα γράφει σεντόνια με θεωρητικούρες και θα βαριέμαι να τα διαβάσω :P

Ψηφιζω κι εγω φαντασμενο γιατι ειναι πουλημενος.

Σημερα μαθαινουμε την ταυτοτητα του MVP??

Σήμερα ΜΑΘΑΜΕ την ιδιότητα αυτού που δολοφονήθηκε :P

Άντε να συντονιστούμε να ξεκινήσουμε.:D
Θα μπει κανας καινούργιος ρόλος ή πάμε στα δοκιμασμένα πάλι;

Εγώ θέλω να είμαι το παιδάκι της κορπς ή η συννυφάδα της Ηρούς :p

Ψηφιζω κι εγω φαντασμενο γιατι ειναι πουλημενος.

Σημερα μαθαινουμε την ταυτοτητα του MVP??

Δεν περίμενα κάτι λιγότερο από εσένα. Άργησες βέβαια περίμενα νωρίτερα να με θάψεις αλλά ποτέ δεν είναι αργά. :knife:

πς. ψηφίζω κι εγώ φαντασμένο- θα γράφει σεντόνια με θεωρητικούρες και θα βαριέμαι να τα διαβάσω :P

Και εσύ Βρούτε; Τι διάολο είναι τρέντι φέτος να ψηφίζουν fantasmeno? :confused:

George for president

Θα μπει κανας καινούργιος ρόλος ή πάμε στα δοκιμασμένα πάλι;

Όπως έχω ξαναπροτείνει (και μιας και υπάρχουν και αρκετά άτομα) καλό θα ήταν να μπει και κάποιος καινούριος ρόλος... Η πουτ@ν@ κατά προτίμηση

Τι προτάσεις έχουμε πέραν της ιερόδουλης και του ρουφιάνου; :hmm:

Αφού μαζεύτηκε κόσμος να βάλουμε και κανέναν καινούριο ρόλο θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον.

Ο Θεός βοηθός να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε. :P
dooo κι εγώ θα συντονίζουμε - εγώ τώρα ελπίζω να βρω χρόνο γιατί τα πρωινά τρέχω και δεν φτάνω. :P

Συμμετέχοντες

1. Bill
  2. Corpse Bride
  3. fandago
  4. fantasmenos
  5. fielda
  6. Ηρώ
  7. jrot6
  8. Kakerlak
  9. Κακή Επιρροή
  10. kalypso
  11. Lorelai
  12. Neraida
  13. Niyia
  14. Phoebe
  15. pitg21
  16. Resident Evil
  17. vendetta
  18. Vkey
  19. xanp
  20. Youki

Εάν ξεχάσαμε κάποιον να το πείτε!!!

Συμμετοχές μέχρι.... να συννενοηθώ με την Ντουλίνα για το ποιος θα κάνει ποιον. :P
Δηλ. αύριο ή Δευτέρα λογικά. :)

Τελευταία επεξεργασία:
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back