Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 03:02 Ο Γιώργος έγραψε: #461 19-04-08 03:02 Ανάλογα του πόσα δίνεις! Δεχόμεθα μετρητά, Mastercard, βάφλες, κολαζμένα βράδια, ό,τι έχετε ευχαρίστηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 03:10 Η Oralee έγραψε: #462 19-04-08 03:10 Δεν αντέχεις για κολαζμένα βράδια, θα σε βγάλω οφφ αμέσως Πιστωτική δεν έχω, άρα μόνο οι βάφλες μένουν αν ψήνεσαι (με κάνεις και κάνω οφφ, κοτζαμ σουπερ μοδεράτορας! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 03:14 Ο Γιώργος έγραψε: #463 19-04-08 03:14 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν αντέχεις για κολαζμένα βράδια, θα σε βγάλω οφφ αμέσως Click για ανάπτυξη... Πόσο στοιχηματίζεις; 8) Αν έχεις χρόνο απ' τη δουλειά πες το και σε είσαι μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 03:17 Η Oralee έγραψε: #464 19-04-08 03:17 Θα χάσεις ό,τι κι αν βάλω. Οπότε πρέπει να σκεφτώ τι θέλω για να μου το πάρεις Χρόνος; Γουατ ιζ δις; (Θα κανονίσουμε!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 19:49 Η Vkey έγραψε: #465 19-04-08 19:49 Είστε και οι δύο οφφ!!! Λείπει η ξανθιά από το παιχνίδι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 20:33 Ο fandago έγραψε: #466 19-04-08 20:33 Θα παίξει και η Vkey;;;; Λοιπόν έχουμε και λέμε, αλφαβητικά (με μεικτό αλφάβητο) έως τώρα είναι οι: commie fandago Ηρώ Kakerlak Lorien mania Neraida Niyia Tetragrammaton T_Chameleon Vkey Σ.Ε. - Γιώργος (με Βοήθεια την guest star Kajira η οποία να παίξει, να παίξει, κανονικά όμως! ) Περιμένω ακόμα κλασσικές (πλέον) στο παιχνίδι παρουσίες όπως Resident Evil, Idril, Phoebe, Angie_Ann και φυσικά και νέο αίμα προς σφαγή! Το παιχνίδι είναι απλό για όσους έχουν παίξει πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο αλλά έτσι κι αλλιώς, ρίξτε μια ματιά στους κανόνες εδώ, για να δείτε τις παραλλαγές. Ακόμα και αυτοί που δεν το ξέρουν, αρκεί να παίξουν μία φορά για να το μάθουν Υπενθυμίζω ότι το παιχνίδι ξεκινάει μετά το Πάσχα, για όσους ανησυχούν ότι θα κάνουν ανάσταση και δεν θα ξέρουν αν τους δολοφόνησαν, όπως επίσης ότι οι συμμετοχές δηλώνονται μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 20:41 Η Resident Evil: #467 19-04-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Περιμένω ακόμα κλασσικές (πλέον) στο παιχνίδι παρουσίες όπως Resident Evil, Idril, Phoebe, Angie_Ann και φυσικά και νέο αίμα προς σφαγή! Click για ανάπτυξη... το Resident δεν ξέρει πραγματικά τι πρόγραμμα θα έχει ... αύριο, let alone μετά το Πάσχα για να μπορεί να πει με σιγουριά Πάντως αν είναι, μιας και υπάρχει κ μια Πρωτομαγιά στη μέση, μήπως θα ήταν καλύτερα να ξεκινήσει μετά του Θωμά το παιχνίδι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 20:43 Ο diotima έγραψε: #468 19-04-08 20:43 ααα θέλω και εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 22:45 Η fielda έγραψε: #469 19-04-08 22:45 Αν το παιχνίδι ξεκινήσει τελικά με τον καινούριο μήνα (μετά την Πρωτομαγιά δηλαδή) είμαι κι εγώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 23:02 Ο Γιώργος έγραψε: #470 19-04-08 23:02 Πάντως είναι προφανές ότι τις αργίες το μαγαζί εδώ είναι κλειστό, οπότε μην ανησυχείτε! Απλά read the rules όσοι δεν έχετε ξαναπαίξει. Ωχ, πάλι θα δούμε τα πινακάκια του fandago? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 23:06 Ο fandago έγραψε: #471 19-04-08 23:06 Να βάλουμε poll αν είναι να μην τα κάνω. Πάντως, τον τελευταίο καιρό τα έκοψα. Θα παίξω διαφορετικά αυτή τη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 23:18 Ο Γιώργος έγραψε: #472 19-04-08 23:18 Να τα κάνεις, να τα κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Απριλίου 2008 στις 23:30 Ο Guest 990498: #473 19-04-08 23:30 Εγώ λέω πως ο δολοφόνος είναι ο Γιώργος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:40 Ο Bill έγραψε: #474 23-04-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Περιμένω ακόμα κλασσικές (πλέον) στο παιχνίδι παρουσίες όπως Resident Evil, Idril, Phoebe, Angie_Ann και φυσικά και νέο αίμα προς σφαγή! Click για ανάπτυξη... Να είστε τρυφεροί μαζί μου. Ναι παίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:43 Η Phoebe έγραψε: #475 23-04-08 10:43 Παίζω, παίζω και εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:54 Ο fandago έγραψε: #476 23-04-08 13:54 Λοιπόν έχουμε και λέμε, αλφαβητικά (με μεικτό αλφάβητο) έως τώρα είναι οι: Angie_Ann (μπορεί να είναι Συντονιστική Επιτροπή) Bill commie diotima fandago fantasmenos fielda (αν ξεκινήσει το παιχνίδι μετά πρωτομαγιά) Ηρώ Kakerlak Lorien mania Neraida Niyia Phoebe Resident Evil (αν έχει τελικά χρόνο) Tetragrammaton T_Chameleon Vkey Youki Σ.Ε. - Γιώργος (με Βοήθεια την guest star Kajira η οποία να παίξει, να παίξει, κανονικά όμως! ) Περιμένω ακόμα κλασσικές (πλέον) στο παιχνίδι παρουσίες όπως Idril και φυσικά και νέο αίμα προς σφαγή! Το παιχνίδι είναι απλό για όσους έχουν παίξει πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο αλλά έτσι κι αλλιώς, ρίξτε μια ματιά στους κανόνες εδώ, για να δείτε τις παραλλαγές. Ακόμα και αυτοί που δεν το ξέρουν, αρκεί να παίξουν μία φορά για να το μάθουν Υπενθυμίζω ότι το παιχνίδι ξεκινάει μετά το Πάσχα, για όσους ανησυχούν ότι θα κάνουν ανάσταση και δεν θα ξέρουν αν τους δολοφόνησαν, όπως επίσης ότι οι συμμετοχές δηλώνονται μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη (2 μέρες ακόμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Απριλίου 2008 Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η Angie_Ann: #477 23-04-08 13:59 Λολ, εγώ φυσικά και θα παίξω αν έχουμε άλλα άτομα για Σ.Ε. αν όχι τότε θα είμαι ΣΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:11 Ο fandago έγραψε: #478 23-04-08 14:11 Νομίζω ότι ο Γιώργος μια χαρά θα τα καταφέρει Προστέθηκες στη λίστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:14 Η Youki έγραψε: #479 23-04-08 14:14 κι εγω, κι εγώ θέλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:16 Ο fandago έγραψε: #480 23-04-08 14:16 Προστέθηκες και εσύ Θα γίνει σφαγή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ανάλογα του πόσα δίνεις! Δεχόμεθα μετρητά, Mastercard, βάφλες, κολαζμένα βράδια, ό,τι έχετε ευχαρίστηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 03:10 Η Oralee έγραψε: #462 19-04-08 03:10 Δεν αντέχεις για κολαζμένα βράδια, θα σε βγάλω οφφ αμέσως Πιστωτική δεν έχω, άρα μόνο οι βάφλες μένουν αν ψήνεσαι (με κάνεις και κάνω οφφ, κοτζαμ σουπερ μοδεράτορας! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 03:14 Ο Γιώργος έγραψε: #463 19-04-08 03:14 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν αντέχεις για κολαζμένα βράδια, θα σε βγάλω οφφ αμέσως Click για ανάπτυξη... Πόσο στοιχηματίζεις; 8) Αν έχεις χρόνο απ' τη δουλειά πες το και σε είσαι μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 03:17 Η Oralee έγραψε: #464 19-04-08 03:17 Θα χάσεις ό,τι κι αν βάλω. Οπότε πρέπει να σκεφτώ τι θέλω για να μου το πάρεις Χρόνος; Γουατ ιζ δις; (Θα κανονίσουμε!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 19:49 Η Vkey έγραψε: #465 19-04-08 19:49 Είστε και οι δύο οφφ!!! Λείπει η ξανθιά από το παιχνίδι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 20:33 Ο fandago έγραψε: #466 19-04-08 20:33 Θα παίξει και η Vkey;;;; Λοιπόν έχουμε και λέμε, αλφαβητικά (με μεικτό αλφάβητο) έως τώρα είναι οι: commie fandago Ηρώ Kakerlak Lorien mania Neraida Niyia Tetragrammaton T_Chameleon Vkey Σ.Ε. - Γιώργος (με Βοήθεια την guest star Kajira η οποία να παίξει, να παίξει, κανονικά όμως! ) Περιμένω ακόμα κλασσικές (πλέον) στο παιχνίδι παρουσίες όπως Resident Evil, Idril, Phoebe, Angie_Ann και φυσικά και νέο αίμα προς σφαγή! Το παιχνίδι είναι απλό για όσους έχουν παίξει πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο αλλά έτσι κι αλλιώς, ρίξτε μια ματιά στους κανόνες εδώ, για να δείτε τις παραλλαγές. Ακόμα και αυτοί που δεν το ξέρουν, αρκεί να παίξουν μία φορά για να το μάθουν Υπενθυμίζω ότι το παιχνίδι ξεκινάει μετά το Πάσχα, για όσους ανησυχούν ότι θα κάνουν ανάσταση και δεν θα ξέρουν αν τους δολοφόνησαν, όπως επίσης ότι οι συμμετοχές δηλώνονται μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 20:41 Η Resident Evil: #467 19-04-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Περιμένω ακόμα κλασσικές (πλέον) στο παιχνίδι παρουσίες όπως Resident Evil, Idril, Phoebe, Angie_Ann και φυσικά και νέο αίμα προς σφαγή! Click για ανάπτυξη... το Resident δεν ξέρει πραγματικά τι πρόγραμμα θα έχει ... αύριο, let alone μετά το Πάσχα για να μπορεί να πει με σιγουριά Πάντως αν είναι, μιας και υπάρχει κ μια Πρωτομαγιά στη μέση, μήπως θα ήταν καλύτερα να ξεκινήσει μετά του Θωμά το παιχνίδι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 20:43 Ο diotima έγραψε: #468 19-04-08 20:43 ααα θέλω και εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 22:45 Η fielda έγραψε: #469 19-04-08 22:45 Αν το παιχνίδι ξεκινήσει τελικά με τον καινούριο μήνα (μετά την Πρωτομαγιά δηλαδή) είμαι κι εγώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 23:02 Ο Γιώργος έγραψε: #470 19-04-08 23:02 Πάντως είναι προφανές ότι τις αργίες το μαγαζί εδώ είναι κλειστό, οπότε μην ανησυχείτε! Απλά read the rules όσοι δεν έχετε ξαναπαίξει. Ωχ, πάλι θα δούμε τα πινακάκια του fandago? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 23:06 Ο fandago έγραψε: #471 19-04-08 23:06 Να βάλουμε poll αν είναι να μην τα κάνω. Πάντως, τον τελευταίο καιρό τα έκοψα. Θα παίξω διαφορετικά αυτή τη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 23:18 Ο Γιώργος έγραψε: #472 19-04-08 23:18 Να τα κάνεις, να τα κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Απριλίου 2008 στις 23:30 Ο Guest 990498: #473 19-04-08 23:30 Εγώ λέω πως ο δολοφόνος είναι ο Γιώργος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:40 Ο Bill έγραψε: #474 23-04-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Περιμένω ακόμα κλασσικές (πλέον) στο παιχνίδι παρουσίες όπως Resident Evil, Idril, Phoebe, Angie_Ann και φυσικά και νέο αίμα προς σφαγή! Click για ανάπτυξη... Να είστε τρυφεροί μαζί μου. Ναι παίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:43 Η Phoebe έγραψε: #475 23-04-08 10:43 Παίζω, παίζω και εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:54 Ο fandago έγραψε: #476 23-04-08 13:54 Λοιπόν έχουμε και λέμε, αλφαβητικά (με μεικτό αλφάβητο) έως τώρα είναι οι: Angie_Ann (μπορεί να είναι Συντονιστική Επιτροπή) Bill commie diotima fandago fantasmenos fielda (αν ξεκινήσει το παιχνίδι μετά πρωτομαγιά) Ηρώ Kakerlak Lorien mania Neraida Niyia Phoebe Resident Evil (αν έχει τελικά χρόνο) Tetragrammaton T_Chameleon Vkey Youki Σ.Ε. - Γιώργος (με Βοήθεια την guest star Kajira η οποία να παίξει, να παίξει, κανονικά όμως! ) Περιμένω ακόμα κλασσικές (πλέον) στο παιχνίδι παρουσίες όπως Idril και φυσικά και νέο αίμα προς σφαγή! Το παιχνίδι είναι απλό για όσους έχουν παίξει πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο αλλά έτσι κι αλλιώς, ρίξτε μια ματιά στους κανόνες εδώ, για να δείτε τις παραλλαγές. Ακόμα και αυτοί που δεν το ξέρουν, αρκεί να παίξουν μία φορά για να το μάθουν Υπενθυμίζω ότι το παιχνίδι ξεκινάει μετά το Πάσχα, για όσους ανησυχούν ότι θα κάνουν ανάσταση και δεν θα ξέρουν αν τους δολοφόνησαν, όπως επίσης ότι οι συμμετοχές δηλώνονται μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη (2 μέρες ακόμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Απριλίου 2008 Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η Angie_Ann: #477 23-04-08 13:59 Λολ, εγώ φυσικά και θα παίξω αν έχουμε άλλα άτομα για Σ.Ε. αν όχι τότε θα είμαι ΣΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:11 Ο fandago έγραψε: #478 23-04-08 14:11 Νομίζω ότι ο Γιώργος μια χαρά θα τα καταφέρει Προστέθηκες στη λίστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:14 Η Youki έγραψε: #479 23-04-08 14:14 κι εγω, κι εγώ θέλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:16 Ο fandago έγραψε: #480 23-04-08 14:16 Προστέθηκες και εσύ Θα γίνει σφαγή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν αντέχεις για κολαζμένα βράδια, θα σε βγάλω οφφ αμέσως Πιστωτική δεν έχω, άρα μόνο οι βάφλες μένουν αν ψήνεσαι (με κάνεις και κάνω οφφ, κοτζαμ σουπερ μοδεράτορας! ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 03:14 Ο Γιώργος έγραψε: #463 19-04-08 03:14 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν αντέχεις για κολαζμένα βράδια, θα σε βγάλω οφφ αμέσως Click για ανάπτυξη... Πόσο στοιχηματίζεις; 8) Αν έχεις χρόνο απ' τη δουλειά πες το και σε είσαι μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 03:17 Η Oralee έγραψε: #464 19-04-08 03:17 Θα χάσεις ό,τι κι αν βάλω. Οπότε πρέπει να σκεφτώ τι θέλω για να μου το πάρεις Χρόνος; Γουατ ιζ δις; (Θα κανονίσουμε!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 19:49 Η Vkey έγραψε: #465 19-04-08 19:49 Είστε και οι δύο οφφ!!! Λείπει η ξανθιά από το παιχνίδι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 20:33 Ο fandago έγραψε: #466 19-04-08 20:33 Θα παίξει και η Vkey;;;; Λοιπόν έχουμε και λέμε, αλφαβητικά (με μεικτό αλφάβητο) έως τώρα είναι οι: commie fandago Ηρώ Kakerlak Lorien mania Neraida Niyia Tetragrammaton T_Chameleon Vkey Σ.Ε. - Γιώργος (με Βοήθεια την guest star Kajira η οποία να παίξει, να παίξει, κανονικά όμως! ) Περιμένω ακόμα κλασσικές (πλέον) στο παιχνίδι παρουσίες όπως Resident Evil, Idril, Phoebe, Angie_Ann και φυσικά και νέο αίμα προς σφαγή! Το παιχνίδι είναι απλό για όσους έχουν παίξει πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο αλλά έτσι κι αλλιώς, ρίξτε μια ματιά στους κανόνες εδώ, για να δείτε τις παραλλαγές. Ακόμα και αυτοί που δεν το ξέρουν, αρκεί να παίξουν μία φορά για να το μάθουν Υπενθυμίζω ότι το παιχνίδι ξεκινάει μετά το Πάσχα, για όσους ανησυχούν ότι θα κάνουν ανάσταση και δεν θα ξέρουν αν τους δολοφόνησαν, όπως επίσης ότι οι συμμετοχές δηλώνονται μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 20:41 Η Resident Evil: #467 19-04-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Περιμένω ακόμα κλασσικές (πλέον) στο παιχνίδι παρουσίες όπως Resident Evil, Idril, Phoebe, Angie_Ann και φυσικά και νέο αίμα προς σφαγή! Click για ανάπτυξη... το Resident δεν ξέρει πραγματικά τι πρόγραμμα θα έχει ... αύριο, let alone μετά το Πάσχα για να μπορεί να πει με σιγουριά Πάντως αν είναι, μιας και υπάρχει κ μια Πρωτομαγιά στη μέση, μήπως θα ήταν καλύτερα να ξεκινήσει μετά του Θωμά το παιχνίδι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 20:43 Ο diotima έγραψε: #468 19-04-08 20:43 ααα θέλω και εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 22:45 Η fielda έγραψε: #469 19-04-08 22:45 Αν το παιχνίδι ξεκινήσει τελικά με τον καινούριο μήνα (μετά την Πρωτομαγιά δηλαδή) είμαι κι εγώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 23:02 Ο Γιώργος έγραψε: #470 19-04-08 23:02 Πάντως είναι προφανές ότι τις αργίες το μαγαζί εδώ είναι κλειστό, οπότε μην ανησυχείτε! Απλά read the rules όσοι δεν έχετε ξαναπαίξει. Ωχ, πάλι θα δούμε τα πινακάκια του fandago? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 23:06 Ο fandago έγραψε: #471 19-04-08 23:06 Να βάλουμε poll αν είναι να μην τα κάνω. Πάντως, τον τελευταίο καιρό τα έκοψα. Θα παίξω διαφορετικά αυτή τη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 23:18 Ο Γιώργος έγραψε: #472 19-04-08 23:18 Να τα κάνεις, να τα κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Απριλίου 2008 στις 23:30 Ο Guest 990498: #473 19-04-08 23:30 Εγώ λέω πως ο δολοφόνος είναι ο Γιώργος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:40 Ο Bill έγραψε: #474 23-04-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Περιμένω ακόμα κλασσικές (πλέον) στο παιχνίδι παρουσίες όπως Resident Evil, Idril, Phoebe, Angie_Ann και φυσικά και νέο αίμα προς σφαγή! Click για ανάπτυξη... Να είστε τρυφεροί μαζί μου. Ναι παίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:43 Η Phoebe έγραψε: #475 23-04-08 10:43 Παίζω, παίζω και εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:54 Ο fandago έγραψε: #476 23-04-08 13:54 Λοιπόν έχουμε και λέμε, αλφαβητικά (με μεικτό αλφάβητο) έως τώρα είναι οι: Angie_Ann (μπορεί να είναι Συντονιστική Επιτροπή) Bill commie diotima fandago fantasmenos fielda (αν ξεκινήσει το παιχνίδι μετά πρωτομαγιά) Ηρώ Kakerlak Lorien mania Neraida Niyia Phoebe Resident Evil (αν έχει τελικά χρόνο) Tetragrammaton T_Chameleon Vkey Youki Σ.Ε. - Γιώργος (με Βοήθεια την guest star Kajira η οποία να παίξει, να παίξει, κανονικά όμως! ) Περιμένω ακόμα κλασσικές (πλέον) στο παιχνίδι παρουσίες όπως Idril και φυσικά και νέο αίμα προς σφαγή! Το παιχνίδι είναι απλό για όσους έχουν παίξει πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο αλλά έτσι κι αλλιώς, ρίξτε μια ματιά στους κανόνες εδώ, για να δείτε τις παραλλαγές. Ακόμα και αυτοί που δεν το ξέρουν, αρκεί να παίξουν μία φορά για να το μάθουν Υπενθυμίζω ότι το παιχνίδι ξεκινάει μετά το Πάσχα, για όσους ανησυχούν ότι θα κάνουν ανάσταση και δεν θα ξέρουν αν τους δολοφόνησαν, όπως επίσης ότι οι συμμετοχές δηλώνονται μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη (2 μέρες ακόμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Απριλίου 2008 Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η Angie_Ann: #477 23-04-08 13:59 Λολ, εγώ φυσικά και θα παίξω αν έχουμε άλλα άτομα για Σ.Ε. αν όχι τότε θα είμαι ΣΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:11 Ο fandago έγραψε: #478 23-04-08 14:11 Νομίζω ότι ο Γιώργος μια χαρά θα τα καταφέρει Προστέθηκες στη λίστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:14 Η Youki έγραψε: #479 23-04-08 14:14 κι εγω, κι εγώ θέλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:16 Ο fandago έγραψε: #480 23-04-08 14:16 Προστέθηκες και εσύ Θα γίνει σφαγή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Δεν αντέχεις για κολαζμένα βράδια, θα σε βγάλω οφφ αμέσως Click για ανάπτυξη... Πόσο στοιχηματίζεις; 8) Αν έχεις χρόνο απ' τη δουλειά πες το και σε είσαι μέσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 03:17 Η Oralee έγραψε: #464 19-04-08 03:17 Θα χάσεις ό,τι κι αν βάλω. Οπότε πρέπει να σκεφτώ τι θέλω για να μου το πάρεις Χρόνος; Γουατ ιζ δις; (Θα κανονίσουμε!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 19:49 Η Vkey έγραψε: #465 19-04-08 19:49 Είστε και οι δύο οφφ!!! Λείπει η ξανθιά από το παιχνίδι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 20:33 Ο fandago έγραψε: #466 19-04-08 20:33 Θα παίξει και η Vkey;;;; Λοιπόν έχουμε και λέμε, αλφαβητικά (με μεικτό αλφάβητο) έως τώρα είναι οι: commie fandago Ηρώ Kakerlak Lorien mania Neraida Niyia Tetragrammaton T_Chameleon Vkey Σ.Ε. - Γιώργος (με Βοήθεια την guest star Kajira η οποία να παίξει, να παίξει, κανονικά όμως! ) Περιμένω ακόμα κλασσικές (πλέον) στο παιχνίδι παρουσίες όπως Resident Evil, Idril, Phoebe, Angie_Ann και φυσικά και νέο αίμα προς σφαγή! Το παιχνίδι είναι απλό για όσους έχουν παίξει πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο αλλά έτσι κι αλλιώς, ρίξτε μια ματιά στους κανόνες εδώ, για να δείτε τις παραλλαγές. Ακόμα και αυτοί που δεν το ξέρουν, αρκεί να παίξουν μία φορά για να το μάθουν Υπενθυμίζω ότι το παιχνίδι ξεκινάει μετά το Πάσχα, για όσους ανησυχούν ότι θα κάνουν ανάσταση και δεν θα ξέρουν αν τους δολοφόνησαν, όπως επίσης ότι οι συμμετοχές δηλώνονται μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 20:41 Η Resident Evil: #467 19-04-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Περιμένω ακόμα κλασσικές (πλέον) στο παιχνίδι παρουσίες όπως Resident Evil, Idril, Phoebe, Angie_Ann και φυσικά και νέο αίμα προς σφαγή! Click για ανάπτυξη... το Resident δεν ξέρει πραγματικά τι πρόγραμμα θα έχει ... αύριο, let alone μετά το Πάσχα για να μπορεί να πει με σιγουριά Πάντως αν είναι, μιας και υπάρχει κ μια Πρωτομαγιά στη μέση, μήπως θα ήταν καλύτερα να ξεκινήσει μετά του Θωμά το παιχνίδι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 20:43 Ο diotima έγραψε: #468 19-04-08 20:43 ααα θέλω και εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 22:45 Η fielda έγραψε: #469 19-04-08 22:45 Αν το παιχνίδι ξεκινήσει τελικά με τον καινούριο μήνα (μετά την Πρωτομαγιά δηλαδή) είμαι κι εγώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 23:02 Ο Γιώργος έγραψε: #470 19-04-08 23:02 Πάντως είναι προφανές ότι τις αργίες το μαγαζί εδώ είναι κλειστό, οπότε μην ανησυχείτε! Απλά read the rules όσοι δεν έχετε ξαναπαίξει. Ωχ, πάλι θα δούμε τα πινακάκια του fandago? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 23:06 Ο fandago έγραψε: #471 19-04-08 23:06 Να βάλουμε poll αν είναι να μην τα κάνω. Πάντως, τον τελευταίο καιρό τα έκοψα. Θα παίξω διαφορετικά αυτή τη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 23:18 Ο Γιώργος έγραψε: #472 19-04-08 23:18 Να τα κάνεις, να τα κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Απριλίου 2008 στις 23:30 Ο Guest 990498: #473 19-04-08 23:30 Εγώ λέω πως ο δολοφόνος είναι ο Γιώργος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:40 Ο Bill έγραψε: #474 23-04-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Περιμένω ακόμα κλασσικές (πλέον) στο παιχνίδι παρουσίες όπως Resident Evil, Idril, Phoebe, Angie_Ann και φυσικά και νέο αίμα προς σφαγή! Click για ανάπτυξη... Να είστε τρυφεροί μαζί μου. Ναι παίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:43 Η Phoebe έγραψε: #475 23-04-08 10:43 Παίζω, παίζω και εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:54 Ο fandago έγραψε: #476 23-04-08 13:54 Λοιπόν έχουμε και λέμε, αλφαβητικά (με μεικτό αλφάβητο) έως τώρα είναι οι: Angie_Ann (μπορεί να είναι Συντονιστική Επιτροπή) Bill commie diotima fandago fantasmenos fielda (αν ξεκινήσει το παιχνίδι μετά πρωτομαγιά) Ηρώ Kakerlak Lorien mania Neraida Niyia Phoebe Resident Evil (αν έχει τελικά χρόνο) Tetragrammaton T_Chameleon Vkey Youki Σ.Ε. - Γιώργος (με Βοήθεια την guest star Kajira η οποία να παίξει, να παίξει, κανονικά όμως! ) Περιμένω ακόμα κλασσικές (πλέον) στο παιχνίδι παρουσίες όπως Idril και φυσικά και νέο αίμα προς σφαγή! Το παιχνίδι είναι απλό για όσους έχουν παίξει πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο αλλά έτσι κι αλλιώς, ρίξτε μια ματιά στους κανόνες εδώ, για να δείτε τις παραλλαγές. Ακόμα και αυτοί που δεν το ξέρουν, αρκεί να παίξουν μία φορά για να το μάθουν Υπενθυμίζω ότι το παιχνίδι ξεκινάει μετά το Πάσχα, για όσους ανησυχούν ότι θα κάνουν ανάσταση και δεν θα ξέρουν αν τους δολοφόνησαν, όπως επίσης ότι οι συμμετοχές δηλώνονται μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη (2 μέρες ακόμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Απριλίου 2008 Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η Angie_Ann: #477 23-04-08 13:59 Λολ, εγώ φυσικά και θα παίξω αν έχουμε άλλα άτομα για Σ.Ε. αν όχι τότε θα είμαι ΣΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:11 Ο fandago έγραψε: #478 23-04-08 14:11 Νομίζω ότι ο Γιώργος μια χαρά θα τα καταφέρει Προστέθηκες στη λίστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:14 Η Youki έγραψε: #479 23-04-08 14:14 κι εγω, κι εγώ θέλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:16 Ο fandago έγραψε: #480 23-04-08 14:16 Προστέθηκες και εσύ Θα γίνει σφαγή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα χάσεις ό,τι κι αν βάλω. Οπότε πρέπει να σκεφτώ τι θέλω για να μου το πάρεις Χρόνος; Γουατ ιζ δις; (Θα κανονίσουμε!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 19:49 Η Vkey έγραψε: #465 19-04-08 19:49 Είστε και οι δύο οφφ!!! Λείπει η ξανθιά από το παιχνίδι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 20:33 Ο fandago έγραψε: #466 19-04-08 20:33 Θα παίξει και η Vkey;;;; Λοιπόν έχουμε και λέμε, αλφαβητικά (με μεικτό αλφάβητο) έως τώρα είναι οι: commie fandago Ηρώ Kakerlak Lorien mania Neraida Niyia Tetragrammaton T_Chameleon Vkey Σ.Ε. - Γιώργος (με Βοήθεια την guest star Kajira η οποία να παίξει, να παίξει, κανονικά όμως! ) Περιμένω ακόμα κλασσικές (πλέον) στο παιχνίδι παρουσίες όπως Resident Evil, Idril, Phoebe, Angie_Ann και φυσικά και νέο αίμα προς σφαγή! Το παιχνίδι είναι απλό για όσους έχουν παίξει πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο αλλά έτσι κι αλλιώς, ρίξτε μια ματιά στους κανόνες εδώ, για να δείτε τις παραλλαγές. Ακόμα και αυτοί που δεν το ξέρουν, αρκεί να παίξουν μία φορά για να το μάθουν Υπενθυμίζω ότι το παιχνίδι ξεκινάει μετά το Πάσχα, για όσους ανησυχούν ότι θα κάνουν ανάσταση και δεν θα ξέρουν αν τους δολοφόνησαν, όπως επίσης ότι οι συμμετοχές δηλώνονται μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 20:41 Η Resident Evil: #467 19-04-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Περιμένω ακόμα κλασσικές (πλέον) στο παιχνίδι παρουσίες όπως Resident Evil, Idril, Phoebe, Angie_Ann και φυσικά και νέο αίμα προς σφαγή! Click για ανάπτυξη... το Resident δεν ξέρει πραγματικά τι πρόγραμμα θα έχει ... αύριο, let alone μετά το Πάσχα για να μπορεί να πει με σιγουριά Πάντως αν είναι, μιας και υπάρχει κ μια Πρωτομαγιά στη μέση, μήπως θα ήταν καλύτερα να ξεκινήσει μετά του Θωμά το παιχνίδι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 20:43 Ο diotima έγραψε: #468 19-04-08 20:43 ααα θέλω και εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 22:45 Η fielda έγραψε: #469 19-04-08 22:45 Αν το παιχνίδι ξεκινήσει τελικά με τον καινούριο μήνα (μετά την Πρωτομαγιά δηλαδή) είμαι κι εγώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 23:02 Ο Γιώργος έγραψε: #470 19-04-08 23:02 Πάντως είναι προφανές ότι τις αργίες το μαγαζί εδώ είναι κλειστό, οπότε μην ανησυχείτε! Απλά read the rules όσοι δεν έχετε ξαναπαίξει. Ωχ, πάλι θα δούμε τα πινακάκια του fandago? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 23:06 Ο fandago έγραψε: #471 19-04-08 23:06 Να βάλουμε poll αν είναι να μην τα κάνω. Πάντως, τον τελευταίο καιρό τα έκοψα. Θα παίξω διαφορετικά αυτή τη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 23:18 Ο Γιώργος έγραψε: #472 19-04-08 23:18 Να τα κάνεις, να τα κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Απριλίου 2008 στις 23:30 Ο Guest 990498: #473 19-04-08 23:30 Εγώ λέω πως ο δολοφόνος είναι ο Γιώργος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:40 Ο Bill έγραψε: #474 23-04-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Περιμένω ακόμα κλασσικές (πλέον) στο παιχνίδι παρουσίες όπως Resident Evil, Idril, Phoebe, Angie_Ann και φυσικά και νέο αίμα προς σφαγή! Click για ανάπτυξη... Να είστε τρυφεροί μαζί μου. Ναι παίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:43 Η Phoebe έγραψε: #475 23-04-08 10:43 Παίζω, παίζω και εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:54 Ο fandago έγραψε: #476 23-04-08 13:54 Λοιπόν έχουμε και λέμε, αλφαβητικά (με μεικτό αλφάβητο) έως τώρα είναι οι: Angie_Ann (μπορεί να είναι Συντονιστική Επιτροπή) Bill commie diotima fandago fantasmenos fielda (αν ξεκινήσει το παιχνίδι μετά πρωτομαγιά) Ηρώ Kakerlak Lorien mania Neraida Niyia Phoebe Resident Evil (αν έχει τελικά χρόνο) Tetragrammaton T_Chameleon Vkey Youki Σ.Ε. - Γιώργος (με Βοήθεια την guest star Kajira η οποία να παίξει, να παίξει, κανονικά όμως! ) Περιμένω ακόμα κλασσικές (πλέον) στο παιχνίδι παρουσίες όπως Idril και φυσικά και νέο αίμα προς σφαγή! Το παιχνίδι είναι απλό για όσους έχουν παίξει πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο αλλά έτσι κι αλλιώς, ρίξτε μια ματιά στους κανόνες εδώ, για να δείτε τις παραλλαγές. Ακόμα και αυτοί που δεν το ξέρουν, αρκεί να παίξουν μία φορά για να το μάθουν Υπενθυμίζω ότι το παιχνίδι ξεκινάει μετά το Πάσχα, για όσους ανησυχούν ότι θα κάνουν ανάσταση και δεν θα ξέρουν αν τους δολοφόνησαν, όπως επίσης ότι οι συμμετοχές δηλώνονται μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη (2 μέρες ακόμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Απριλίου 2008 Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η Angie_Ann: #477 23-04-08 13:59 Λολ, εγώ φυσικά και θα παίξω αν έχουμε άλλα άτομα για Σ.Ε. αν όχι τότε θα είμαι ΣΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:11 Ο fandago έγραψε: #478 23-04-08 14:11 Νομίζω ότι ο Γιώργος μια χαρά θα τα καταφέρει Προστέθηκες στη λίστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:14 Η Youki έγραψε: #479 23-04-08 14:14 κι εγω, κι εγώ θέλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:16 Ο fandago έγραψε: #480 23-04-08 14:16 Προστέθηκες και εσύ Θα γίνει σφαγή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είστε και οι δύο οφφ!!! Λείπει η ξανθιά από το παιχνίδι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 20:33 Ο fandago έγραψε: #466 19-04-08 20:33 Θα παίξει και η Vkey;;;; Λοιπόν έχουμε και λέμε, αλφαβητικά (με μεικτό αλφάβητο) έως τώρα είναι οι: commie fandago Ηρώ Kakerlak Lorien mania Neraida Niyia Tetragrammaton T_Chameleon Vkey Σ.Ε. - Γιώργος (με Βοήθεια την guest star Kajira η οποία να παίξει, να παίξει, κανονικά όμως! ) Περιμένω ακόμα κλασσικές (πλέον) στο παιχνίδι παρουσίες όπως Resident Evil, Idril, Phoebe, Angie_Ann και φυσικά και νέο αίμα προς σφαγή! Το παιχνίδι είναι απλό για όσους έχουν παίξει πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο αλλά έτσι κι αλλιώς, ρίξτε μια ματιά στους κανόνες εδώ, για να δείτε τις παραλλαγές. Ακόμα και αυτοί που δεν το ξέρουν, αρκεί να παίξουν μία φορά για να το μάθουν Υπενθυμίζω ότι το παιχνίδι ξεκινάει μετά το Πάσχα, για όσους ανησυχούν ότι θα κάνουν ανάσταση και δεν θα ξέρουν αν τους δολοφόνησαν, όπως επίσης ότι οι συμμετοχές δηλώνονται μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 20:41 Η Resident Evil: #467 19-04-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Περιμένω ακόμα κλασσικές (πλέον) στο παιχνίδι παρουσίες όπως Resident Evil, Idril, Phoebe, Angie_Ann και φυσικά και νέο αίμα προς σφαγή! Click για ανάπτυξη... το Resident δεν ξέρει πραγματικά τι πρόγραμμα θα έχει ... αύριο, let alone μετά το Πάσχα για να μπορεί να πει με σιγουριά Πάντως αν είναι, μιας και υπάρχει κ μια Πρωτομαγιά στη μέση, μήπως θα ήταν καλύτερα να ξεκινήσει μετά του Θωμά το παιχνίδι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 20:43 Ο diotima έγραψε: #468 19-04-08 20:43 ααα θέλω και εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 22:45 Η fielda έγραψε: #469 19-04-08 22:45 Αν το παιχνίδι ξεκινήσει τελικά με τον καινούριο μήνα (μετά την Πρωτομαγιά δηλαδή) είμαι κι εγώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 23:02 Ο Γιώργος έγραψε: #470 19-04-08 23:02 Πάντως είναι προφανές ότι τις αργίες το μαγαζί εδώ είναι κλειστό, οπότε μην ανησυχείτε! Απλά read the rules όσοι δεν έχετε ξαναπαίξει. Ωχ, πάλι θα δούμε τα πινακάκια του fandago? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 23:06 Ο fandago έγραψε: #471 19-04-08 23:06 Να βάλουμε poll αν είναι να μην τα κάνω. Πάντως, τον τελευταίο καιρό τα έκοψα. Θα παίξω διαφορετικά αυτή τη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 23:18 Ο Γιώργος έγραψε: #472 19-04-08 23:18 Να τα κάνεις, να τα κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Απριλίου 2008 στις 23:30 Ο Guest 990498: #473 19-04-08 23:30 Εγώ λέω πως ο δολοφόνος είναι ο Γιώργος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:40 Ο Bill έγραψε: #474 23-04-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Περιμένω ακόμα κλασσικές (πλέον) στο παιχνίδι παρουσίες όπως Resident Evil, Idril, Phoebe, Angie_Ann και φυσικά και νέο αίμα προς σφαγή! Click για ανάπτυξη... Να είστε τρυφεροί μαζί μου. Ναι παίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:43 Η Phoebe έγραψε: #475 23-04-08 10:43 Παίζω, παίζω και εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:54 Ο fandago έγραψε: #476 23-04-08 13:54 Λοιπόν έχουμε και λέμε, αλφαβητικά (με μεικτό αλφάβητο) έως τώρα είναι οι: Angie_Ann (μπορεί να είναι Συντονιστική Επιτροπή) Bill commie diotima fandago fantasmenos fielda (αν ξεκινήσει το παιχνίδι μετά πρωτομαγιά) Ηρώ Kakerlak Lorien mania Neraida Niyia Phoebe Resident Evil (αν έχει τελικά χρόνο) Tetragrammaton T_Chameleon Vkey Youki Σ.Ε. - Γιώργος (με Βοήθεια την guest star Kajira η οποία να παίξει, να παίξει, κανονικά όμως! ) Περιμένω ακόμα κλασσικές (πλέον) στο παιχνίδι παρουσίες όπως Idril και φυσικά και νέο αίμα προς σφαγή! Το παιχνίδι είναι απλό για όσους έχουν παίξει πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο αλλά έτσι κι αλλιώς, ρίξτε μια ματιά στους κανόνες εδώ, για να δείτε τις παραλλαγές. Ακόμα και αυτοί που δεν το ξέρουν, αρκεί να παίξουν μία φορά για να το μάθουν Υπενθυμίζω ότι το παιχνίδι ξεκινάει μετά το Πάσχα, για όσους ανησυχούν ότι θα κάνουν ανάσταση και δεν θα ξέρουν αν τους δολοφόνησαν, όπως επίσης ότι οι συμμετοχές δηλώνονται μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη (2 μέρες ακόμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Απριλίου 2008 Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η Angie_Ann: #477 23-04-08 13:59 Λολ, εγώ φυσικά και θα παίξω αν έχουμε άλλα άτομα για Σ.Ε. αν όχι τότε θα είμαι ΣΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:11 Ο fandago έγραψε: #478 23-04-08 14:11 Νομίζω ότι ο Γιώργος μια χαρά θα τα καταφέρει Προστέθηκες στη λίστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:14 Η Youki έγραψε: #479 23-04-08 14:14 κι εγω, κι εγώ θέλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:16 Ο fandago έγραψε: #480 23-04-08 14:16 Προστέθηκες και εσύ Θα γίνει σφαγή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα παίξει και η Vkey;;;; Λοιπόν έχουμε και λέμε, αλφαβητικά (με μεικτό αλφάβητο) έως τώρα είναι οι: commie fandago Ηρώ Kakerlak Lorien mania Neraida Niyia Tetragrammaton T_Chameleon Vkey Σ.Ε. - Γιώργος (με Βοήθεια την guest star Kajira η οποία να παίξει, να παίξει, κανονικά όμως! ) Περιμένω ακόμα κλασσικές (πλέον) στο παιχνίδι παρουσίες όπως Resident Evil, Idril, Phoebe, Angie_Ann και φυσικά και νέο αίμα προς σφαγή! Το παιχνίδι είναι απλό για όσους έχουν παίξει πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο αλλά έτσι κι αλλιώς, ρίξτε μια ματιά στους κανόνες εδώ, για να δείτε τις παραλλαγές. Ακόμα και αυτοί που δεν το ξέρουν, αρκεί να παίξουν μία φορά για να το μάθουν Υπενθυμίζω ότι το παιχνίδι ξεκινάει μετά το Πάσχα, για όσους ανησυχούν ότι θα κάνουν ανάσταση και δεν θα ξέρουν αν τους δολοφόνησαν, όπως επίσης ότι οι συμμετοχές δηλώνονται μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 20:41 Η Resident Evil: #467 19-04-08 20:41 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Περιμένω ακόμα κλασσικές (πλέον) στο παιχνίδι παρουσίες όπως Resident Evil, Idril, Phoebe, Angie_Ann και φυσικά και νέο αίμα προς σφαγή! Click για ανάπτυξη... το Resident δεν ξέρει πραγματικά τι πρόγραμμα θα έχει ... αύριο, let alone μετά το Πάσχα για να μπορεί να πει με σιγουριά Πάντως αν είναι, μιας και υπάρχει κ μια Πρωτομαγιά στη μέση, μήπως θα ήταν καλύτερα να ξεκινήσει μετά του Θωμά το παιχνίδι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 20:43 Ο diotima έγραψε: #468 19-04-08 20:43 ααα θέλω και εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 22:45 Η fielda έγραψε: #469 19-04-08 22:45 Αν το παιχνίδι ξεκινήσει τελικά με τον καινούριο μήνα (μετά την Πρωτομαγιά δηλαδή) είμαι κι εγώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 23:02 Ο Γιώργος έγραψε: #470 19-04-08 23:02 Πάντως είναι προφανές ότι τις αργίες το μαγαζί εδώ είναι κλειστό, οπότε μην ανησυχείτε! Απλά read the rules όσοι δεν έχετε ξαναπαίξει. Ωχ, πάλι θα δούμε τα πινακάκια του fandago? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 23:06 Ο fandago έγραψε: #471 19-04-08 23:06 Να βάλουμε poll αν είναι να μην τα κάνω. Πάντως, τον τελευταίο καιρό τα έκοψα. Θα παίξω διαφορετικά αυτή τη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 23:18 Ο Γιώργος έγραψε: #472 19-04-08 23:18 Να τα κάνεις, να τα κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Απριλίου 2008 στις 23:30 Ο Guest 990498: #473 19-04-08 23:30 Εγώ λέω πως ο δολοφόνος είναι ο Γιώργος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:40 Ο Bill έγραψε: #474 23-04-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Περιμένω ακόμα κλασσικές (πλέον) στο παιχνίδι παρουσίες όπως Resident Evil, Idril, Phoebe, Angie_Ann και φυσικά και νέο αίμα προς σφαγή! Click για ανάπτυξη... Να είστε τρυφεροί μαζί μου. Ναι παίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:43 Η Phoebe έγραψε: #475 23-04-08 10:43 Παίζω, παίζω και εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:54 Ο fandago έγραψε: #476 23-04-08 13:54 Λοιπόν έχουμε και λέμε, αλφαβητικά (με μεικτό αλφάβητο) έως τώρα είναι οι: Angie_Ann (μπορεί να είναι Συντονιστική Επιτροπή) Bill commie diotima fandago fantasmenos fielda (αν ξεκινήσει το παιχνίδι μετά πρωτομαγιά) Ηρώ Kakerlak Lorien mania Neraida Niyia Phoebe Resident Evil (αν έχει τελικά χρόνο) Tetragrammaton T_Chameleon Vkey Youki Σ.Ε. - Γιώργος (με Βοήθεια την guest star Kajira η οποία να παίξει, να παίξει, κανονικά όμως! ) Περιμένω ακόμα κλασσικές (πλέον) στο παιχνίδι παρουσίες όπως Idril και φυσικά και νέο αίμα προς σφαγή! Το παιχνίδι είναι απλό για όσους έχουν παίξει πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο αλλά έτσι κι αλλιώς, ρίξτε μια ματιά στους κανόνες εδώ, για να δείτε τις παραλλαγές. Ακόμα και αυτοί που δεν το ξέρουν, αρκεί να παίξουν μία φορά για να το μάθουν Υπενθυμίζω ότι το παιχνίδι ξεκινάει μετά το Πάσχα, για όσους ανησυχούν ότι θα κάνουν ανάσταση και δεν θα ξέρουν αν τους δολοφόνησαν, όπως επίσης ότι οι συμμετοχές δηλώνονται μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη (2 μέρες ακόμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Απριλίου 2008 Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η Angie_Ann: #477 23-04-08 13:59 Λολ, εγώ φυσικά και θα παίξω αν έχουμε άλλα άτομα για Σ.Ε. αν όχι τότε θα είμαι ΣΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:11 Ο fandago έγραψε: #478 23-04-08 14:11 Νομίζω ότι ο Γιώργος μια χαρά θα τα καταφέρει Προστέθηκες στη λίστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:14 Η Youki έγραψε: #479 23-04-08 14:14 κι εγω, κι εγώ θέλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:16 Ο fandago έγραψε: #480 23-04-08 14:16 Προστέθηκες και εσύ Θα γίνει σφαγή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Περιμένω ακόμα κλασσικές (πλέον) στο παιχνίδι παρουσίες όπως Resident Evil, Idril, Phoebe, Angie_Ann και φυσικά και νέο αίμα προς σφαγή! Click για ανάπτυξη... το Resident δεν ξέρει πραγματικά τι πρόγραμμα θα έχει ... αύριο, let alone μετά το Πάσχα για να μπορεί να πει με σιγουριά Πάντως αν είναι, μιας και υπάρχει κ μια Πρωτομαγιά στη μέση, μήπως θα ήταν καλύτερα να ξεκινήσει μετά του Θωμά το παιχνίδι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
diotima Διάσημο μέλος Ο diotima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.494 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 20:43 Ο diotima έγραψε: #468 19-04-08 20:43 ααα θέλω και εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 22:45 Η fielda έγραψε: #469 19-04-08 22:45 Αν το παιχνίδι ξεκινήσει τελικά με τον καινούριο μήνα (μετά την Πρωτομαγιά δηλαδή) είμαι κι εγώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 23:02 Ο Γιώργος έγραψε: #470 19-04-08 23:02 Πάντως είναι προφανές ότι τις αργίες το μαγαζί εδώ είναι κλειστό, οπότε μην ανησυχείτε! Απλά read the rules όσοι δεν έχετε ξαναπαίξει. Ωχ, πάλι θα δούμε τα πινακάκια του fandago? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 23:06 Ο fandago έγραψε: #471 19-04-08 23:06 Να βάλουμε poll αν είναι να μην τα κάνω. Πάντως, τον τελευταίο καιρό τα έκοψα. Θα παίξω διαφορετικά αυτή τη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 23:18 Ο Γιώργος έγραψε: #472 19-04-08 23:18 Να τα κάνεις, να τα κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Απριλίου 2008 στις 23:30 Ο Guest 990498: #473 19-04-08 23:30 Εγώ λέω πως ο δολοφόνος είναι ο Γιώργος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:40 Ο Bill έγραψε: #474 23-04-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Περιμένω ακόμα κλασσικές (πλέον) στο παιχνίδι παρουσίες όπως Resident Evil, Idril, Phoebe, Angie_Ann και φυσικά και νέο αίμα προς σφαγή! Click για ανάπτυξη... Να είστε τρυφεροί μαζί μου. Ναι παίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:43 Η Phoebe έγραψε: #475 23-04-08 10:43 Παίζω, παίζω και εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:54 Ο fandago έγραψε: #476 23-04-08 13:54 Λοιπόν έχουμε και λέμε, αλφαβητικά (με μεικτό αλφάβητο) έως τώρα είναι οι: Angie_Ann (μπορεί να είναι Συντονιστική Επιτροπή) Bill commie diotima fandago fantasmenos fielda (αν ξεκινήσει το παιχνίδι μετά πρωτομαγιά) Ηρώ Kakerlak Lorien mania Neraida Niyia Phoebe Resident Evil (αν έχει τελικά χρόνο) Tetragrammaton T_Chameleon Vkey Youki Σ.Ε. - Γιώργος (με Βοήθεια την guest star Kajira η οποία να παίξει, να παίξει, κανονικά όμως! ) Περιμένω ακόμα κλασσικές (πλέον) στο παιχνίδι παρουσίες όπως Idril και φυσικά και νέο αίμα προς σφαγή! Το παιχνίδι είναι απλό για όσους έχουν παίξει πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο αλλά έτσι κι αλλιώς, ρίξτε μια ματιά στους κανόνες εδώ, για να δείτε τις παραλλαγές. Ακόμα και αυτοί που δεν το ξέρουν, αρκεί να παίξουν μία φορά για να το μάθουν Υπενθυμίζω ότι το παιχνίδι ξεκινάει μετά το Πάσχα, για όσους ανησυχούν ότι θα κάνουν ανάσταση και δεν θα ξέρουν αν τους δολοφόνησαν, όπως επίσης ότι οι συμμετοχές δηλώνονται μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη (2 μέρες ακόμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Απριλίου 2008 Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η Angie_Ann: #477 23-04-08 13:59 Λολ, εγώ φυσικά και θα παίξω αν έχουμε άλλα άτομα για Σ.Ε. αν όχι τότε θα είμαι ΣΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:11 Ο fandago έγραψε: #478 23-04-08 14:11 Νομίζω ότι ο Γιώργος μια χαρά θα τα καταφέρει Προστέθηκες στη λίστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:14 Η Youki έγραψε: #479 23-04-08 14:14 κι εγω, κι εγώ θέλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:16 Ο fandago έγραψε: #480 23-04-08 14:16 Προστέθηκες και εσύ Θα γίνει σφαγή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ααα θέλω και εγώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 22:45 Η fielda έγραψε: #469 19-04-08 22:45 Αν το παιχνίδι ξεκινήσει τελικά με τον καινούριο μήνα (μετά την Πρωτομαγιά δηλαδή) είμαι κι εγώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 23:02 Ο Γιώργος έγραψε: #470 19-04-08 23:02 Πάντως είναι προφανές ότι τις αργίες το μαγαζί εδώ είναι κλειστό, οπότε μην ανησυχείτε! Απλά read the rules όσοι δεν έχετε ξαναπαίξει. Ωχ, πάλι θα δούμε τα πινακάκια του fandago? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 23:06 Ο fandago έγραψε: #471 19-04-08 23:06 Να βάλουμε poll αν είναι να μην τα κάνω. Πάντως, τον τελευταίο καιρό τα έκοψα. Θα παίξω διαφορετικά αυτή τη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 23:18 Ο Γιώργος έγραψε: #472 19-04-08 23:18 Να τα κάνεις, να τα κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Απριλίου 2008 στις 23:30 Ο Guest 990498: #473 19-04-08 23:30 Εγώ λέω πως ο δολοφόνος είναι ο Γιώργος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:40 Ο Bill έγραψε: #474 23-04-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Περιμένω ακόμα κλασσικές (πλέον) στο παιχνίδι παρουσίες όπως Resident Evil, Idril, Phoebe, Angie_Ann και φυσικά και νέο αίμα προς σφαγή! Click για ανάπτυξη... Να είστε τρυφεροί μαζί μου. Ναι παίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:43 Η Phoebe έγραψε: #475 23-04-08 10:43 Παίζω, παίζω και εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:54 Ο fandago έγραψε: #476 23-04-08 13:54 Λοιπόν έχουμε και λέμε, αλφαβητικά (με μεικτό αλφάβητο) έως τώρα είναι οι: Angie_Ann (μπορεί να είναι Συντονιστική Επιτροπή) Bill commie diotima fandago fantasmenos fielda (αν ξεκινήσει το παιχνίδι μετά πρωτομαγιά) Ηρώ Kakerlak Lorien mania Neraida Niyia Phoebe Resident Evil (αν έχει τελικά χρόνο) Tetragrammaton T_Chameleon Vkey Youki Σ.Ε. - Γιώργος (με Βοήθεια την guest star Kajira η οποία να παίξει, να παίξει, κανονικά όμως! ) Περιμένω ακόμα κλασσικές (πλέον) στο παιχνίδι παρουσίες όπως Idril και φυσικά και νέο αίμα προς σφαγή! Το παιχνίδι είναι απλό για όσους έχουν παίξει πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο αλλά έτσι κι αλλιώς, ρίξτε μια ματιά στους κανόνες εδώ, για να δείτε τις παραλλαγές. Ακόμα και αυτοί που δεν το ξέρουν, αρκεί να παίξουν μία φορά για να το μάθουν Υπενθυμίζω ότι το παιχνίδι ξεκινάει μετά το Πάσχα, για όσους ανησυχούν ότι θα κάνουν ανάσταση και δεν θα ξέρουν αν τους δολοφόνησαν, όπως επίσης ότι οι συμμετοχές δηλώνονται μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη (2 μέρες ακόμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Απριλίου 2008 Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η Angie_Ann: #477 23-04-08 13:59 Λολ, εγώ φυσικά και θα παίξω αν έχουμε άλλα άτομα για Σ.Ε. αν όχι τότε θα είμαι ΣΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:11 Ο fandago έγραψε: #478 23-04-08 14:11 Νομίζω ότι ο Γιώργος μια χαρά θα τα καταφέρει Προστέθηκες στη λίστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:14 Η Youki έγραψε: #479 23-04-08 14:14 κι εγω, κι εγώ θέλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:16 Ο fandago έγραψε: #480 23-04-08 14:16 Προστέθηκες και εσύ Θα γίνει σφαγή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν το παιχνίδι ξεκινήσει τελικά με τον καινούριο μήνα (μετά την Πρωτομαγιά δηλαδή) είμαι κι εγώ μέσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 23:02 Ο Γιώργος έγραψε: #470 19-04-08 23:02 Πάντως είναι προφανές ότι τις αργίες το μαγαζί εδώ είναι κλειστό, οπότε μην ανησυχείτε! Απλά read the rules όσοι δεν έχετε ξαναπαίξει. Ωχ, πάλι θα δούμε τα πινακάκια του fandago? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 23:06 Ο fandago έγραψε: #471 19-04-08 23:06 Να βάλουμε poll αν είναι να μην τα κάνω. Πάντως, τον τελευταίο καιρό τα έκοψα. Θα παίξω διαφορετικά αυτή τη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 23:18 Ο Γιώργος έγραψε: #472 19-04-08 23:18 Να τα κάνεις, να τα κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Απριλίου 2008 στις 23:30 Ο Guest 990498: #473 19-04-08 23:30 Εγώ λέω πως ο δολοφόνος είναι ο Γιώργος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:40 Ο Bill έγραψε: #474 23-04-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Περιμένω ακόμα κλασσικές (πλέον) στο παιχνίδι παρουσίες όπως Resident Evil, Idril, Phoebe, Angie_Ann και φυσικά και νέο αίμα προς σφαγή! Click για ανάπτυξη... Να είστε τρυφεροί μαζί μου. Ναι παίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:43 Η Phoebe έγραψε: #475 23-04-08 10:43 Παίζω, παίζω και εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:54 Ο fandago έγραψε: #476 23-04-08 13:54 Λοιπόν έχουμε και λέμε, αλφαβητικά (με μεικτό αλφάβητο) έως τώρα είναι οι: Angie_Ann (μπορεί να είναι Συντονιστική Επιτροπή) Bill commie diotima fandago fantasmenos fielda (αν ξεκινήσει το παιχνίδι μετά πρωτομαγιά) Ηρώ Kakerlak Lorien mania Neraida Niyia Phoebe Resident Evil (αν έχει τελικά χρόνο) Tetragrammaton T_Chameleon Vkey Youki Σ.Ε. - Γιώργος (με Βοήθεια την guest star Kajira η οποία να παίξει, να παίξει, κανονικά όμως! ) Περιμένω ακόμα κλασσικές (πλέον) στο παιχνίδι παρουσίες όπως Idril και φυσικά και νέο αίμα προς σφαγή! Το παιχνίδι είναι απλό για όσους έχουν παίξει πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο αλλά έτσι κι αλλιώς, ρίξτε μια ματιά στους κανόνες εδώ, για να δείτε τις παραλλαγές. Ακόμα και αυτοί που δεν το ξέρουν, αρκεί να παίξουν μία φορά για να το μάθουν Υπενθυμίζω ότι το παιχνίδι ξεκινάει μετά το Πάσχα, για όσους ανησυχούν ότι θα κάνουν ανάσταση και δεν θα ξέρουν αν τους δολοφόνησαν, όπως επίσης ότι οι συμμετοχές δηλώνονται μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη (2 μέρες ακόμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Απριλίου 2008 Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η Angie_Ann: #477 23-04-08 13:59 Λολ, εγώ φυσικά και θα παίξω αν έχουμε άλλα άτομα για Σ.Ε. αν όχι τότε θα είμαι ΣΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:11 Ο fandago έγραψε: #478 23-04-08 14:11 Νομίζω ότι ο Γιώργος μια χαρά θα τα καταφέρει Προστέθηκες στη λίστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:14 Η Youki έγραψε: #479 23-04-08 14:14 κι εγω, κι εγώ θέλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:16 Ο fandago έγραψε: #480 23-04-08 14:16 Προστέθηκες και εσύ Θα γίνει σφαγή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντως είναι προφανές ότι τις αργίες το μαγαζί εδώ είναι κλειστό, οπότε μην ανησυχείτε! Απλά read the rules όσοι δεν έχετε ξαναπαίξει. Ωχ, πάλι θα δούμε τα πινακάκια του fandago? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 23:06 Ο fandago έγραψε: #471 19-04-08 23:06 Να βάλουμε poll αν είναι να μην τα κάνω. Πάντως, τον τελευταίο καιρό τα έκοψα. Θα παίξω διαφορετικά αυτή τη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 23:18 Ο Γιώργος έγραψε: #472 19-04-08 23:18 Να τα κάνεις, να τα κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Απριλίου 2008 στις 23:30 Ο Guest 990498: #473 19-04-08 23:30 Εγώ λέω πως ο δολοφόνος είναι ο Γιώργος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:40 Ο Bill έγραψε: #474 23-04-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Περιμένω ακόμα κλασσικές (πλέον) στο παιχνίδι παρουσίες όπως Resident Evil, Idril, Phoebe, Angie_Ann και φυσικά και νέο αίμα προς σφαγή! Click για ανάπτυξη... Να είστε τρυφεροί μαζί μου. Ναι παίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:43 Η Phoebe έγραψε: #475 23-04-08 10:43 Παίζω, παίζω και εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:54 Ο fandago έγραψε: #476 23-04-08 13:54 Λοιπόν έχουμε και λέμε, αλφαβητικά (με μεικτό αλφάβητο) έως τώρα είναι οι: Angie_Ann (μπορεί να είναι Συντονιστική Επιτροπή) Bill commie diotima fandago fantasmenos fielda (αν ξεκινήσει το παιχνίδι μετά πρωτομαγιά) Ηρώ Kakerlak Lorien mania Neraida Niyia Phoebe Resident Evil (αν έχει τελικά χρόνο) Tetragrammaton T_Chameleon Vkey Youki Σ.Ε. - Γιώργος (με Βοήθεια την guest star Kajira η οποία να παίξει, να παίξει, κανονικά όμως! ) Περιμένω ακόμα κλασσικές (πλέον) στο παιχνίδι παρουσίες όπως Idril και φυσικά και νέο αίμα προς σφαγή! Το παιχνίδι είναι απλό για όσους έχουν παίξει πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο αλλά έτσι κι αλλιώς, ρίξτε μια ματιά στους κανόνες εδώ, για να δείτε τις παραλλαγές. Ακόμα και αυτοί που δεν το ξέρουν, αρκεί να παίξουν μία φορά για να το μάθουν Υπενθυμίζω ότι το παιχνίδι ξεκινάει μετά το Πάσχα, για όσους ανησυχούν ότι θα κάνουν ανάσταση και δεν θα ξέρουν αν τους δολοφόνησαν, όπως επίσης ότι οι συμμετοχές δηλώνονται μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη (2 μέρες ακόμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Απριλίου 2008 Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η Angie_Ann: #477 23-04-08 13:59 Λολ, εγώ φυσικά και θα παίξω αν έχουμε άλλα άτομα για Σ.Ε. αν όχι τότε θα είμαι ΣΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:11 Ο fandago έγραψε: #478 23-04-08 14:11 Νομίζω ότι ο Γιώργος μια χαρά θα τα καταφέρει Προστέθηκες στη λίστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:14 Η Youki έγραψε: #479 23-04-08 14:14 κι εγω, κι εγώ θέλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:16 Ο fandago έγραψε: #480 23-04-08 14:16 Προστέθηκες και εσύ Θα γίνει σφαγή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να βάλουμε poll αν είναι να μην τα κάνω. Πάντως, τον τελευταίο καιρό τα έκοψα. Θα παίξω διαφορετικά αυτή τη φορά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 19 Απριλίου 2008 στις 23:18 Ο Γιώργος έγραψε: #472 19-04-08 23:18 Να τα κάνεις, να τα κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Απριλίου 2008 στις 23:30 Ο Guest 990498: #473 19-04-08 23:30 Εγώ λέω πως ο δολοφόνος είναι ο Γιώργος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:40 Ο Bill έγραψε: #474 23-04-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Περιμένω ακόμα κλασσικές (πλέον) στο παιχνίδι παρουσίες όπως Resident Evil, Idril, Phoebe, Angie_Ann και φυσικά και νέο αίμα προς σφαγή! Click για ανάπτυξη... Να είστε τρυφεροί μαζί μου. Ναι παίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:43 Η Phoebe έγραψε: #475 23-04-08 10:43 Παίζω, παίζω και εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:54 Ο fandago έγραψε: #476 23-04-08 13:54 Λοιπόν έχουμε και λέμε, αλφαβητικά (με μεικτό αλφάβητο) έως τώρα είναι οι: Angie_Ann (μπορεί να είναι Συντονιστική Επιτροπή) Bill commie diotima fandago fantasmenos fielda (αν ξεκινήσει το παιχνίδι μετά πρωτομαγιά) Ηρώ Kakerlak Lorien mania Neraida Niyia Phoebe Resident Evil (αν έχει τελικά χρόνο) Tetragrammaton T_Chameleon Vkey Youki Σ.Ε. - Γιώργος (με Βοήθεια την guest star Kajira η οποία να παίξει, να παίξει, κανονικά όμως! ) Περιμένω ακόμα κλασσικές (πλέον) στο παιχνίδι παρουσίες όπως Idril και φυσικά και νέο αίμα προς σφαγή! Το παιχνίδι είναι απλό για όσους έχουν παίξει πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο αλλά έτσι κι αλλιώς, ρίξτε μια ματιά στους κανόνες εδώ, για να δείτε τις παραλλαγές. Ακόμα και αυτοί που δεν το ξέρουν, αρκεί να παίξουν μία φορά για να το μάθουν Υπενθυμίζω ότι το παιχνίδι ξεκινάει μετά το Πάσχα, για όσους ανησυχούν ότι θα κάνουν ανάσταση και δεν θα ξέρουν αν τους δολοφόνησαν, όπως επίσης ότι οι συμμετοχές δηλώνονται μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη (2 μέρες ακόμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Απριλίου 2008 Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η Angie_Ann: #477 23-04-08 13:59 Λολ, εγώ φυσικά και θα παίξω αν έχουμε άλλα άτομα για Σ.Ε. αν όχι τότε θα είμαι ΣΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:11 Ο fandago έγραψε: #478 23-04-08 14:11 Νομίζω ότι ο Γιώργος μια χαρά θα τα καταφέρει Προστέθηκες στη λίστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:14 Η Youki έγραψε: #479 23-04-08 14:14 κι εγω, κι εγώ θέλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:16 Ο fandago έγραψε: #480 23-04-08 14:16 Προστέθηκες και εσύ Θα γίνει σφαγή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να τα κάνεις, να τα κάνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Απριλίου 2008 στις 23:30 Ο Guest 990498: #473 19-04-08 23:30 Εγώ λέω πως ο δολοφόνος είναι ο Γιώργος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:40 Ο Bill έγραψε: #474 23-04-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Περιμένω ακόμα κλασσικές (πλέον) στο παιχνίδι παρουσίες όπως Resident Evil, Idril, Phoebe, Angie_Ann και φυσικά και νέο αίμα προς σφαγή! Click για ανάπτυξη... Να είστε τρυφεροί μαζί μου. Ναι παίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:43 Η Phoebe έγραψε: #475 23-04-08 10:43 Παίζω, παίζω και εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:54 Ο fandago έγραψε: #476 23-04-08 13:54 Λοιπόν έχουμε και λέμε, αλφαβητικά (με μεικτό αλφάβητο) έως τώρα είναι οι: Angie_Ann (μπορεί να είναι Συντονιστική Επιτροπή) Bill commie diotima fandago fantasmenos fielda (αν ξεκινήσει το παιχνίδι μετά πρωτομαγιά) Ηρώ Kakerlak Lorien mania Neraida Niyia Phoebe Resident Evil (αν έχει τελικά χρόνο) Tetragrammaton T_Chameleon Vkey Youki Σ.Ε. - Γιώργος (με Βοήθεια την guest star Kajira η οποία να παίξει, να παίξει, κανονικά όμως! ) Περιμένω ακόμα κλασσικές (πλέον) στο παιχνίδι παρουσίες όπως Idril και φυσικά και νέο αίμα προς σφαγή! Το παιχνίδι είναι απλό για όσους έχουν παίξει πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο αλλά έτσι κι αλλιώς, ρίξτε μια ματιά στους κανόνες εδώ, για να δείτε τις παραλλαγές. Ακόμα και αυτοί που δεν το ξέρουν, αρκεί να παίξουν μία φορά για να το μάθουν Υπενθυμίζω ότι το παιχνίδι ξεκινάει μετά το Πάσχα, για όσους ανησυχούν ότι θα κάνουν ανάσταση και δεν θα ξέρουν αν τους δολοφόνησαν, όπως επίσης ότι οι συμμετοχές δηλώνονται μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη (2 μέρες ακόμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Απριλίου 2008 Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η Angie_Ann: #477 23-04-08 13:59 Λολ, εγώ φυσικά και θα παίξω αν έχουμε άλλα άτομα για Σ.Ε. αν όχι τότε θα είμαι ΣΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:11 Ο fandago έγραψε: #478 23-04-08 14:11 Νομίζω ότι ο Γιώργος μια χαρά θα τα καταφέρει Προστέθηκες στη λίστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:14 Η Youki έγραψε: #479 23-04-08 14:14 κι εγω, κι εγώ θέλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:16 Ο fandago έγραψε: #480 23-04-08 14:16 Προστέθηκες και εσύ Θα γίνει σφαγή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ λέω πως ο δολοφόνος είναι ο Γιώργος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:40 Ο Bill έγραψε: #474 23-04-08 10:40 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Περιμένω ακόμα κλασσικές (πλέον) στο παιχνίδι παρουσίες όπως Resident Evil, Idril, Phoebe, Angie_Ann και φυσικά και νέο αίμα προς σφαγή! Click για ανάπτυξη... Να είστε τρυφεροί μαζί μου. Ναι παίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:43 Η Phoebe έγραψε: #475 23-04-08 10:43 Παίζω, παίζω και εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:54 Ο fandago έγραψε: #476 23-04-08 13:54 Λοιπόν έχουμε και λέμε, αλφαβητικά (με μεικτό αλφάβητο) έως τώρα είναι οι: Angie_Ann (μπορεί να είναι Συντονιστική Επιτροπή) Bill commie diotima fandago fantasmenos fielda (αν ξεκινήσει το παιχνίδι μετά πρωτομαγιά) Ηρώ Kakerlak Lorien mania Neraida Niyia Phoebe Resident Evil (αν έχει τελικά χρόνο) Tetragrammaton T_Chameleon Vkey Youki Σ.Ε. - Γιώργος (με Βοήθεια την guest star Kajira η οποία να παίξει, να παίξει, κανονικά όμως! ) Περιμένω ακόμα κλασσικές (πλέον) στο παιχνίδι παρουσίες όπως Idril και φυσικά και νέο αίμα προς σφαγή! Το παιχνίδι είναι απλό για όσους έχουν παίξει πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο αλλά έτσι κι αλλιώς, ρίξτε μια ματιά στους κανόνες εδώ, για να δείτε τις παραλλαγές. Ακόμα και αυτοί που δεν το ξέρουν, αρκεί να παίξουν μία φορά για να το μάθουν Υπενθυμίζω ότι το παιχνίδι ξεκινάει μετά το Πάσχα, για όσους ανησυχούν ότι θα κάνουν ανάσταση και δεν θα ξέρουν αν τους δολοφόνησαν, όπως επίσης ότι οι συμμετοχές δηλώνονται μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη (2 μέρες ακόμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Απριλίου 2008 Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η Angie_Ann: #477 23-04-08 13:59 Λολ, εγώ φυσικά και θα παίξω αν έχουμε άλλα άτομα για Σ.Ε. αν όχι τότε θα είμαι ΣΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:11 Ο fandago έγραψε: #478 23-04-08 14:11 Νομίζω ότι ο Γιώργος μια χαρά θα τα καταφέρει Προστέθηκες στη λίστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:14 Η Youki έγραψε: #479 23-04-08 14:14 κι εγω, κι εγώ θέλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:16 Ο fandago έγραψε: #480 23-04-08 14:16 Προστέθηκες και εσύ Θα γίνει σφαγή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Περιμένω ακόμα κλασσικές (πλέον) στο παιχνίδι παρουσίες όπως Resident Evil, Idril, Phoebe, Angie_Ann και φυσικά και νέο αίμα προς σφαγή! Click για ανάπτυξη... Να είστε τρυφεροί μαζί μου. Ναι παίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:43 Η Phoebe έγραψε: #475 23-04-08 10:43 Παίζω, παίζω και εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:54 Ο fandago έγραψε: #476 23-04-08 13:54 Λοιπόν έχουμε και λέμε, αλφαβητικά (με μεικτό αλφάβητο) έως τώρα είναι οι: Angie_Ann (μπορεί να είναι Συντονιστική Επιτροπή) Bill commie diotima fandago fantasmenos fielda (αν ξεκινήσει το παιχνίδι μετά πρωτομαγιά) Ηρώ Kakerlak Lorien mania Neraida Niyia Phoebe Resident Evil (αν έχει τελικά χρόνο) Tetragrammaton T_Chameleon Vkey Youki Σ.Ε. - Γιώργος (με Βοήθεια την guest star Kajira η οποία να παίξει, να παίξει, κανονικά όμως! ) Περιμένω ακόμα κλασσικές (πλέον) στο παιχνίδι παρουσίες όπως Idril και φυσικά και νέο αίμα προς σφαγή! Το παιχνίδι είναι απλό για όσους έχουν παίξει πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο αλλά έτσι κι αλλιώς, ρίξτε μια ματιά στους κανόνες εδώ, για να δείτε τις παραλλαγές. Ακόμα και αυτοί που δεν το ξέρουν, αρκεί να παίξουν μία φορά για να το μάθουν Υπενθυμίζω ότι το παιχνίδι ξεκινάει μετά το Πάσχα, για όσους ανησυχούν ότι θα κάνουν ανάσταση και δεν θα ξέρουν αν τους δολοφόνησαν, όπως επίσης ότι οι συμμετοχές δηλώνονται μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη (2 μέρες ακόμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Απριλίου 2008 Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η Angie_Ann: #477 23-04-08 13:59 Λολ, εγώ φυσικά και θα παίξω αν έχουμε άλλα άτομα για Σ.Ε. αν όχι τότε θα είμαι ΣΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:11 Ο fandago έγραψε: #478 23-04-08 14:11 Νομίζω ότι ο Γιώργος μια χαρά θα τα καταφέρει Προστέθηκες στη λίστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:14 Η Youki έγραψε: #479 23-04-08 14:14 κι εγω, κι εγώ θέλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:16 Ο fandago έγραψε: #480 23-04-08 14:16 Προστέθηκες και εσύ Θα γίνει σφαγή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παίζω, παίζω και εγώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:54 Ο fandago έγραψε: #476 23-04-08 13:54 Λοιπόν έχουμε και λέμε, αλφαβητικά (με μεικτό αλφάβητο) έως τώρα είναι οι: Angie_Ann (μπορεί να είναι Συντονιστική Επιτροπή) Bill commie diotima fandago fantasmenos fielda (αν ξεκινήσει το παιχνίδι μετά πρωτομαγιά) Ηρώ Kakerlak Lorien mania Neraida Niyia Phoebe Resident Evil (αν έχει τελικά χρόνο) Tetragrammaton T_Chameleon Vkey Youki Σ.Ε. - Γιώργος (με Βοήθεια την guest star Kajira η οποία να παίξει, να παίξει, κανονικά όμως! ) Περιμένω ακόμα κλασσικές (πλέον) στο παιχνίδι παρουσίες όπως Idril και φυσικά και νέο αίμα προς σφαγή! Το παιχνίδι είναι απλό για όσους έχουν παίξει πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο αλλά έτσι κι αλλιώς, ρίξτε μια ματιά στους κανόνες εδώ, για να δείτε τις παραλλαγές. Ακόμα και αυτοί που δεν το ξέρουν, αρκεί να παίξουν μία φορά για να το μάθουν Υπενθυμίζω ότι το παιχνίδι ξεκινάει μετά το Πάσχα, για όσους ανησυχούν ότι θα κάνουν ανάσταση και δεν θα ξέρουν αν τους δολοφόνησαν, όπως επίσης ότι οι συμμετοχές δηλώνονται μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη (2 μέρες ακόμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Απριλίου 2008 Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η Angie_Ann: #477 23-04-08 13:59 Λολ, εγώ φυσικά και θα παίξω αν έχουμε άλλα άτομα για Σ.Ε. αν όχι τότε θα είμαι ΣΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:11 Ο fandago έγραψε: #478 23-04-08 14:11 Νομίζω ότι ο Γιώργος μια χαρά θα τα καταφέρει Προστέθηκες στη λίστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:14 Η Youki έγραψε: #479 23-04-08 14:14 κι εγω, κι εγώ θέλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:16 Ο fandago έγραψε: #480 23-04-08 14:16 Προστέθηκες και εσύ Θα γίνει σφαγή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λοιπόν έχουμε και λέμε, αλφαβητικά (με μεικτό αλφάβητο) έως τώρα είναι οι: Angie_Ann (μπορεί να είναι Συντονιστική Επιτροπή) Bill commie diotima fandago fantasmenos fielda (αν ξεκινήσει το παιχνίδι μετά πρωτομαγιά) Ηρώ Kakerlak Lorien mania Neraida Niyia Phoebe Resident Evil (αν έχει τελικά χρόνο) Tetragrammaton T_Chameleon Vkey Youki Σ.Ε. - Γιώργος (με Βοήθεια την guest star Kajira η οποία να παίξει, να παίξει, κανονικά όμως! ) Περιμένω ακόμα κλασσικές (πλέον) στο παιχνίδι παρουσίες όπως Idril και φυσικά και νέο αίμα προς σφαγή! Το παιχνίδι είναι απλό για όσους έχουν παίξει πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο αλλά έτσι κι αλλιώς, ρίξτε μια ματιά στους κανόνες εδώ, για να δείτε τις παραλλαγές. Ακόμα και αυτοί που δεν το ξέρουν, αρκεί να παίξουν μία φορά για να το μάθουν Υπενθυμίζω ότι το παιχνίδι ξεκινάει μετά το Πάσχα, για όσους ανησυχούν ότι θα κάνουν ανάσταση και δεν θα ξέρουν αν τους δολοφόνησαν, όπως επίσης ότι οι συμμετοχές δηλώνονται μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη (2 μέρες ακόμα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 13:59 Η Angie_Ann: #477 23-04-08 13:59 Λολ, εγώ φυσικά και θα παίξω αν έχουμε άλλα άτομα για Σ.Ε. αν όχι τότε θα είμαι ΣΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:11 Ο fandago έγραψε: #478 23-04-08 14:11 Νομίζω ότι ο Γιώργος μια χαρά θα τα καταφέρει Προστέθηκες στη λίστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:14 Η Youki έγραψε: #479 23-04-08 14:14 κι εγω, κι εγώ θέλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:16 Ο fandago έγραψε: #480 23-04-08 14:16 Προστέθηκες και εσύ Θα γίνει σφαγή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λολ, εγώ φυσικά και θα παίξω αν έχουμε άλλα άτομα για Σ.Ε. αν όχι τότε θα είμαι ΣΕ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:11 Ο fandago έγραψε: #478 23-04-08 14:11 Νομίζω ότι ο Γιώργος μια χαρά θα τα καταφέρει Προστέθηκες στη λίστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:14 Η Youki έγραψε: #479 23-04-08 14:14 κι εγω, κι εγώ θέλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:16 Ο fandago έγραψε: #480 23-04-08 14:16 Προστέθηκες και εσύ Θα γίνει σφαγή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νομίζω ότι ο Γιώργος μια χαρά θα τα καταφέρει Προστέθηκες στη λίστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:14 Η Youki έγραψε: #479 23-04-08 14:14 κι εγω, κι εγώ θέλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:16 Ο fandago έγραψε: #480 23-04-08 14:16 Προστέθηκες και εσύ Θα γίνει σφαγή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
κι εγω, κι εγώ θέλω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 14:16 Ο fandago έγραψε: #480 23-04-08 14:16 Προστέθηκες και εσύ Θα γίνει σφαγή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Προστέθηκες και εσύ Θα γίνει σφαγή!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.