kalypso
Περιβόητο μέλος
δεν κατάλαβα, τι είχε δλδ το δικο μου ποστ και το ξαναγραψες από πανω/κάτω ε?
ό,τι και να λες, ό,τι και να κάνεις, ΣΕ δεν σε κάνουμε
έτσι έτσι, χώσε ΚουΕ
είμαστε και πολύ κλίκα εμείς στη ΣουΕ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
- Angie_Ann
- Bill
- Bill_Slayer
- Corpse Bride
- dooo
- Kakerlak
- Lorelai
- Lorien
- Neraida
- Niyia
- Phoebe
- pitg21
- Resident Evil
- V.ice
- Vendetta
- Vkey
- xanp
- Youki
- Εσύ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angie_Ann
Διάσημο μέλος
Το 1. ανήκει στο όνομα Angie_Ann, τέλος
jrot6
Πολύ δραστήριο μέλος
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
- Angie_Ann
- Bill
- Bill_Slayer
- Corpse Bride
- dooo
- jrot6
- Kakerlak
- Lorelai
- Lorien
- Neraida
- Niyia
- Phoebe
- pitg21
- Resident Evil
- V.ice
- Vendetta
- Vkey
- xanp
- Youki
- Εσύ
καλά... 19 άτομα μόνο σε μερικές ώρες και είναι και Σαββατοκύριακο
Θα αφήσουμε να δούμε ποιοι θα δηλώσουν συμμετοχή τη Δευτέρα που είναι εργάσιμη και μάλλον Δευτέρα βράδυ θα σταλούν τα πμ, Τρίτη θα ξεκινήσει
vendetta
Πολύ δραστήριο μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Χρόνο να παίξω δεν έχω, θα βοηθάω απλά όπου μπορώ (με κανετε δεν με κανετε παντως να ξέρετε τους δολοφόνους θα μου τους ξεράσετε )
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
περιμένουν τη δευτέρα για να κάνουν εντυπωσιακή είσοδοΜα που είναι οι Ηρώ και fandago;;;
α εσένα σε κάνουμε, το Γιώργο δεν κάνουμεΚαλέεεεεεεεεεε, εγώ να μη γίνω ΣΕ επίσης;
Χρόνο να παίξω δεν έχω, θα βοηθάω απλά όπου μπορώ (με κανετε δεν με κανετε παντως να ξέρετε τους δολοφόνους θα μου τους ξεράσετε )
θα είμαστε 3 κοριτσάκια, νι
xanp
Δραστήριο μέλος
xanp
Δραστήριο μέλος
ΣΕ : ΚουΕ - Καλυψώ (μόνο! )
- Γιώργος
- Angie_Ann
- Bill
- Bill_Slayer
- Corpse Bride
- dooo
- jrot6
- Kakerlak
- Lorelai
- Lorien
- Neraida
- Niyia
- Phoebe
- pitg21
- Resident Evil
- V.ice
- Vendetta
- Vkey
- xanp
- Youki
- Εσύ
καλά... 20 άτομα μόνο σε μερικές ώρες και είναι και Σαββατοκύριακο
Θα αφήσουμε να δούμε ποιοι θα δηλώσουν συμμετοχή τη Δευτέρα που είναι εργάσιμη και μάλλον Δευτέρα βράδυ θα σταλούν τα πμ, Τρίτη θα ξεκινήσει
fantasmene δεν θα παίξεις καλό μου;;;;Έλα σε αυτό τον γύρο δεν θα είμαστε προκατειλημμένοι...
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
περιμένουν τη δευτέρα για να κάνουν εντυπωσιακή είσοδο
Πως με ξέρεις, πως με ξέρεις.
Πάιζω.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
- Ηρώ
- Angie_Ann
- Bill
- Bill_Slayer
- Corpse Bride
- dooo
- Kakerlak
- Lorelai
- Lorien
- Neraida
- Niyia
- Phoebe
- pitg21
- Resident Evil
- V.ice
- Vendetta
- Vkey
- xanp
- Youki
- Εσύ
xanp
Δραστήριο μέλος
ΣΕ : ΚουΕ - Καλυψώ - Καγίρα (μόνο! )
Γιώργο? θα παίξεις?
- Ηρώ
- Angie_Ann
- Bill
- Bill_Slayer
- Corpse Bride
- dooo
- jrot6
- Kakerlak
- Lorelai
- Lorien
- Neraida
- Niyia
- Phoebe
- pitg21
- Resident Evil
- V.ice
- Vendetta
- Vkey
- xanp
- Youki
- Εσύ
Τον ξέχασες Αναστασία
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
tks xanp μου
ΣΕ : ΚουΕ - Καλυψώ - Καγίρα (μόνο! )
- Ηρώ
- Angie_Ann
- Bill
- Bill_Slayer
- Corpse Bride
- dooo
- jrot6
- Kakerlak
- Lorelai
- Lorien
- Neraida
- Niyia
- Phoebe
- pitg21
- Resident Evil
- V.ice
- Vendetta
- Vkey
- xanp
- Youki
- Εσύ
φανταγκόοοοοοοοοοοο άντε καλέ, δήλωσε συμμετοχή!
Φαντασμένεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
άντε σας περιμένω
kalypso
Περιβόητο μέλος
τσακιστείτε δηλώστε συμμετοχή καλά μου παιδιά
vendetta
Πολύ δραστήριο μέλος
fandago και fantasmene...
τσακιστείτε δηλώστε συμμετοχή καλά μου παιδιά
Ωραίους τρόπους έχει η ΣουΕ...
kalypso
Περιβόητο μέλος
Ωραίους τρόπους έχει η ΣουΕ...
Ε μα, ευγενικοί, ευγενικοί αλλά όταν βλέπουμε ότι δε βγαίνει τίποτα, τα χώνουμε αμα λάχει
vendetta
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε μα, ευγενικοί, ευγενικοί αλλά όταν βλέπουμε ότι δε βγαίνει τίποτα, τα χώνουμε αμα λάχει
Δώσε Καλυψώ...Γκάζωνε...
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος
kalypso
Περιβόητο μέλος
Κάνω break σε αυτό το γύρο. Θα επιστρέψω δριμύτερος στο επόμενο...
Καλάαααααα...!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.