Αρχείο από το παιχνίδι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Lorien

Περιβόητο μέλος

Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Συγχαρητηρια, πλακα ειχε κι ας μην μπορεσα να το παρακολουθησω οπως ηθελα. Κι ας τελειωσε καπως συντομα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

kalypso

Περιβόητο μέλος

Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Εγώ έμεινα με την απορία- ο Σλειερ γιατί αυτοκτόνησε είπαμε; :redface:

Κατα τα άλλα, συγχαρητήρια...
Είμαι πολύ πτώμα για να το πω πιο θερμά, σχωράτε με. :X

@ΚουΕ: βρε παιζίμ, με είχες πείσει εντελώς ότι είσαι ένοχη έτσι όπως έπαιζες, πώς τα κατάφερες;! :p εμένα η Ρεζ πάντως δεν μου φάνηκε ποτέ ρουφιάνα και σας το πα...
@Phoebe: μου σπασες τα νεύρα κοπελιά :p
@Αngie_Ann: σορρυυυυ :redface:- μουτς!
@Ηρώ: τι να σου πω παιδίμ... ζωγραφίζεις λέμε! χίλια μπράβο
@fandago και fielda: παιδιά ήσασταν η καλύτερη ΣουΕ!!


Σας αφήνω, πάω νάνι γιατί δεν αντέχω να μείνω άλλο ξύπνια...
Συγχαρητήρια σε όλους- πολύ καλό παιχνίδι
(μέχρι κι εμένα καταφέρατε να κολλήσω, κι ας αρχίζω να βαριέμαι πάντα μετά τις 2 μέρες παιχνιδιού :angel:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Youki

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,378 μηνύματα.
Εγώ έμεινα με την απορία- ο Σλειερ γιατί αυτοκτόνησε είπαμε; :redface:
Γιατί θα έβγαινε το βράδυ με την ψηφοφορία. Οπότε είπαμε να πέσουμε ηρωικά αυτοκτονώντας! :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Youki

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,378 μηνύματα.
Μήπως να ανοίξουμε τις συμμετοχές για το 18? :redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kakerlak

Περιβόητο μέλος

Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 6,204 μηνύματα.
Μήπως ήρθε η ώρα?? :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Bill

Επιφανές μέλος

Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.

Resident Evil

Διακεκριμένο μέλος

Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7,959 μηνύματα.
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 18/05/2009


Περιγραφή του παιχνιδιού

Το παιχνίδι είναι μια από τις πολλές παραλλαγές του γνωστού "Παλέρμο", οπότε ως παραλλαγή έχει ιδιαιτερότητες που πρέπει να προσέξουν και όσοι ξέρουν το κλασσικό παιχνίδι. ;)

Μετά την δήλωση των συμμετοχών, η Συντονιστική Επιτροπή (στο εξής ΣΕ) που απαρτίζεται από τους Resident Evilκαι (τον πρώτο που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι τη δευτέρα) ορίζει τρεις από τους συμμετέχοντες ως δολοφόνους, έναν ως ρουφιάνο, ένα τσιράκι, μία νοσοκόμα και τους υπόλοιπους ως πολίτες.

Σε αυτόν τον γύρο συμμετέχουν 15 άτομα, με την ακόλουθη κατανομή ρόλων:

  • 3 δολοφόνοι
  • 1 ρουφιάνος
  • 1 τσιράκι
  • 1 νοσοκόμα
  • 9 πολίτες

Περιγραφή - Σκοπός:
  • Σκοπός των δολοφόνων είναι να δολοφονήσουν όσους άλλους παίκτες μπορούν ώστε σε κάποιο σημείο να υπερέχουν αριθμητικά (μιας και έπειτα έχουν το πάνω χέρι), ή να βρουν τον ρουφιάνο όσο αυτός είναι εν ζωή. Οι δολοφόνοι γνωρίζονται μεταξύ τους ΜΟΝΟ και μπορούν να επικοινωνούν με όποιον τρόπο θέλουν για να συνεννοούνται για την στρατηγική τους.
  • Σκοπός του ρουφιάνου είναι να βοηθήσει τους πολίτες να ξεμπροστιάσουν τους δολοφόνους. Ο ρουφιάνος από την αρχή του παιχνιδιού γνωρίζει έναν δολοφόνο και τη νοσοκόμα αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποκαλύψει την ιδιότητα του, για να πετύχει τον σκοπό του. Εάν οι δολοφόνοι τον ανακαλύψουν όσο αυτός είναι ακόμα στο παιχνίδι, τότε αυτόματα αυτό λήγει υπέρ των δολοφόνων (περισσότερα στις παρατηρήσεις).
  • Σκοπός του τσιρακίου είναι να βοηθήσει τους δολοφόνους στον δικό τους σκοπό, μπερδεύοντας τους πολίτες. Αντίστοιχα με τον ρουφιάνο, το τσιράκι γνωρίζει πάλι έναν δολοφόνο και τη νοσοκόμα.
  • Σκοπός της νοσοκόμας είναι να διαλέγει το βράδυ κάποιον (εκτός από τον εαυτό της) που θα γιατρευτεί σε περίπτωση που γίνει στόχος των δολοφόνων για δολοφονία (περισσότερα στις παρατηρήσεις)
  • Σκοπός των πολιτών είναι να παραμείνουν ζωντανοί μέχρι να εξαλειφθούν όλοι οι δολοφόνοι.
Το παιχνίδι χωρίζεται σε γύρους, διάρκειας μιας κανονικής ημέρας (24 ωρών) ο καθένας. Τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες, το παιχνίδι βρίσκεται σε παύση. Σε κάθε γύρο, έχουμε δύο χαρακτηριστικές στιγμές:
  • Μέχρι τις 13:00 κάθε γύρου οι δολοφόνοι συνεννοούνται και αποφασίζουν να δολοφονήσουν έναν οποιονδήποτε παίχτη, ανεξαρτήτως ιδιότητας. Στις 13:00 λοιπόν, η ΣΕ που έχει λάβει μέχρι τότε μια προκήρυξη από τους δολοφόνους, ανακοινώνει σε όλους ποιος παίχτης δολοφονήθηκε. Αυτός ο παίκτης δεν συμμετέχει στη συνέχεια του παιχνιδιού και δεν μιλάει από τη στιγμή της ανακοίνωσης της δολοφονίας του. Αν υπάρξει καθυστέρηση στην ανακοίνωση της δολοφονίας οποιοδήποτε post του δολοφονημένου από τις 13:00 και μετά ΔΕΝ θα λαμβάνεται υπόψιν.
  • Καθ' όλη τη διάρκεια του γύρου, όλοι οι παίκτες ανεξαρτήτως ιδιότητας, συζητάνε δημόσια και αποφασίζουν να ψηφίσουν (υποχρεωτικά) από έναν παίκτη ο καθένας. Ο επικρατέστερος της ψηφοφορίας η οποία λήγει στις 20:00 αποχωρεί από το παιχνίδι έχοντας την δυνατότητα να μιλήσει σε ένα και μοναδικό post (τελευταία λόγια). Η υποχρέωση έγκειται στο ότι αν δεν ψηφίσουν θα χρεωθούν με απουσία (περισσότερα στις παρατηρήσεις) κάτι που μπορεί να είναι επιλογή τους. Aν πάντως ψηφίσουν δεν έχουν δικαίωμα να αποσύρουν την ψήφο τους, παρά μόνο να την αλλάξουν.
  • Την ίδια ώρα με την λήξη της ψηφοφορίας, ανακοινώνεται αν οι δολοφόνοι πέτυχαν τον ρουφιάνο (αν είχαν κάνει χρήση της δυνατότητας αυτής) και άρα τελειώνει το παιχνίδι, ή αν αστόχησαν οπότε και ανακοινώνουν την άστοχη επιλογή τους δημόσια και ποιος δολοφόνος την έκανε ο οποίος και αποχωρεί.
Λήξη Παιχνιδιού:

Το παιχνίδι λήγει στις εξής περιπτώσεις κάτι που ανακοινώνεται από την ΣΕ:
  • Όταν όλοι οι δολοφόνοι είναι εκτός παιχνιδιού, όπου και νικητές είναι οι πολίτες (με τον ρουφιάνο και τη νοσοκόμα)
  • Όταν οι δολοφόνοι (με το τσιράκι, όταν υπάρχει) είναι όσοι και οι υπόλοιποι παίκτες , στο τέλος του τρέχοντος γύρου, όπου νικητές είναι οι δολοφόνοι (με το τσιράκι)
  • Όταν οι "εν ζωή" δολοφόνοι βρουν και καρφώσουν τον "εν ζωή" ρουφιάνο, με νικητές τους δολοφόνους (με το τσιράκι).
Παρατηρήσεις - Διευκρινίσεις:
  • Στην αρχή του παιχνιδιού ανακοινώνεται πόσοι δολοφόνοι υπάρχουν καθώς και ποιοι άλλοι ρόλοι έχουν διανεμηθεί.
  • Πριν την έναρξη του παιχνιδιού όλοι οι συμμετέχοντες έχουν λάβει προσωπικό μήνυμα (pm), όπου τους ανακοινώνεται η ιδιότητα τους.
  • Όσοι βρίσκονται εκτός παιχνιδιού (δολοφονηθέντες και αποχωρούντες), απαγορεύεται να συμμετέχουν στο παιχνίδι, είτε να το σχολιάζουν σε άλλα θέματα κατά τρόπο που μπορεί να επηρεάσει το παιχνίδι, μέχρι αυτό να λήξει. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και η χρήση του συστήματος αξιολόγησης, που επίσης απαγορεύεται. Οποιεσδήποτε παρατηρήσεις πάνω στους κανόνες, μπορούν να γίνονται εδώ.
  • Στον πρώτο γύρο δεν υπάρχει δολοφονία στις 13:00.
  • Σε περίπτωση ισοψηφίας, στην ψηφοφορία των 20:00 δημιουργείται δημοσκόπηση με τους επικρατέστερους, διάρκειας μιας ώρας, στην οποία δικαίωμα συμμετοχής (δεν είναι υποχρεωτική, άρα δεν νοείται απουσία) έχουν ΜΟΝΟ όσοι παίζουν ακόμα στο παιχνίδι.
  • Το ποιος/α είναι ρουφιάνος, τσιράκι, νοσοκόμα το γνωρίζει ΜΟΝΟ η ΣΕ.
  • Πάντα θα υπάρχει τουλάχιστον ένας δολοφόνος τον οποίο δεν θα γνωρίζει ούτε ο ρουφιάνος ούτε το τσιράκι (όταν υπάρχει), παρά μόνο η ΣΕ.
  • Όποιος παίκτης ΔΕΝ συμμετέχει 2 συνεχόμενες φορές ή 3 (όχι απαραίτητα συνεχόμενες) φορές σε ψηφοφορία των 20:00 βγαίνει αυτόματα από το παιχνίδι.
  • Μοναδικός τρόπος να "καρφώσουν" οι δολοφόνοι τον ρουφιάνο, είναι ένας εξ' αυτών που ακόμα είναι στο παιχνίδι, να δηλώσει με pm στην ΣΕ ποιος από τους συμμετέχοντες που παραμένουν στο παιχνίδι πιστεύει πως είναι ο ρουφιάνος.
    • Το pm μπορεί να στέλνεται μόνο μετά την ψηφοφορία και μέχρι την δολοφονία της επόμενης ημέρας, δηλαδή 20:00 - 13:00.
    • Εάν ο εν λόγω δολοφόνος φύγει στην ψηφοφορία των 20:00 τότε το "κάρφωμα" θεωρείται ως μη γενόμενο, δηλαδή η ΣΕ δεν απαντάει τίποτα στους δολοφόνους ούτε και κάνει κάποια ανακοίνωση δημόσια. Εάν ήταν η ώρα να αποκαλυφθεί η ταυτότητα του ατόμου που αποχώρησε από την ψηφοφορία αποκαλύπτεται κανονικά η ιδιότητά του και ο δολοφόνος που αποχωρεί έχει δικαίωμα για τελευταία λόγια.
    • Αν ο δολοφόνος που έκανε την δήλωση είναι λάθος και δεν φύγει στην ψηφοφορία των 20:00, αποχωρεί και αυτός από το παιχνίδι χωρίς να έχει δικαίωμα να πει κάτι άλλο και ανακοινώνεται από την ΣΕ η αποχώρησή του λόγω άστοχου καρφώματος, χωρίς να αποκαλυφθεί ο "ρουφιάνος" που στόχευε.
    • Εάν είναι σωστός και δεν φύγει στην ψηφοφορία των 20:00, κερδίζουν οι δολοφόνοι.

    Τέλος πρέπει να σημειωθούν τα παρακάτω:
    • Εάν έχει απομείνει μόνο ένας δολοφόνος στο παιχνίδι, δεν έχει δικαίωμα να καρφώσει ρουφιάνο.
    • Οι δολοφόνοι μπορούν να αρχίζουν να καρφώνουν μετά την ψηφοφορία του πρώτου γύρου.
  • Για λόγους ατμόσφαιρας και μόνο, η ΣΕ θα ανακοινώνει δημόσια ότι έλαβε pm για "κάρφωμα" δολοφόνου όταν το λαμβάνει, χωρίς να πει οτιδήποτε άλλο.
  • Η νοσοκόμα κάθε βράδυ θα στέλνει pm στην ΣΕ όπου θα αναγράφει ποιον (εκτός τον εαυτό της) θα γιατρέψει σε περίπτωση που γίνει στόχος των δολοφόνων. Εάν οι δολοφόνοι επιλέξουν αυτόν για την δολοφονία της ημέρας, η ΣΕ την ώρα ανακοίνωσης της δολοφονίας, θα ανακοινώνει ότι δεν θα επέλθει δολοφονία, χωρίς ωστόσο να ανακοινώνει το όνομα του "στόχου".
  • Η ιδιότητα κάθε παίκτη δεν πρέπει να αποκαλύπτεται από κανέναν άλλο πλην της ΣΕ, η οποία αποκαλύπτει τις ιδιότητες των ατόμων που βγαίνουν από το παιχνίδι ως εξής:
    • Σε κάθε γύρο ξεκινώντας από τον δεύτερο αποκαλύπτεται εναλλάξ η ιδιότητα είτε του δολοφονημένου είτε του αποχωρούντα από την ψηφοφορία. Η πρώτη αποκάλυψη ιδιότητας γίνεται στην ψηφοφορία του 2ου γύρου.
    • Η ιδιότητα του ρουφιάνου, του τσιρακίου και της νοσοκόμας όταν αυτή αποκαλύπτεται (από τη ΣΕ), είναι αυτή του πολίτη.
    • Σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού (συνήθως μετά την μέση) και αν το κρίνει η ΣΕ, μπορεί να αποκαλυφθεί πόσοι δολοφόνοι υπάρχουν στο παιχνίδι και αν ο ρουφιάνος είναι ακόμα μέσα σε αυτό.
Με την συμμετοχή σας στο παιχνίδι, συνάγεται η σιωπηρή αποδοχή όλων των παραπάνω...:mastigio

Συμμετέχοντες:


  1. Bill
  2. Bill Slayer
  3. Corpse Bride
  4. fantasmenos
  5. Ηρώ
  6. jrot6
  7. Κακή Επιρροή
  8. kakerlak
  9. kalypso
  10. Neraida
  11. phoebe
  12. pitg21
  13. self-instructive depressing
  14. xanp
  15. youki

AN KAΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ PM ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΕ PM ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ!!! Ευχαριστώ! :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Resident Evil

Διακεκριμένο μέλος

Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7,959 μηνύματα.
Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά...


Το παιχνίδι μόλις ξεκίνησε!!!!

σφαχτείτε!!! :devil:


:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πατρεύς

Περιβόητο μέλος

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5,268 μηνύματα.
Καλή αρχή! Και ας έχουμε στο νου μας ότι είναι απλώς ένα παιχνίδι... Δε χρειάζεται να σφαχτούμε στ' άληθεια...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kakerlak

Περιβόητο μέλος

Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 6,204 μηνύματα.
καλό παιχνίδι με πολλούς ΠΑΛΕΡΜΟτσακωμούς :clapup::clapup::clapup:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
Καλή αρχή! Και ας έχουμε στο νου μας ότι είναι απλώς ένα παιχνίδι... Δε χρειάζεται να σφαχτούμε στ' άληθεια...

Εσυ φροντισε να με βαλεις παλι στο ματι και θα σου πω εγω μετα για σφαγες!:devil::whistle:

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Bill

Επιφανές μέλος

Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Καλή αρχή! Και ας έχουμε στο νου μας ότι είναι απλώς ένα παιχνίδι... Δε χρειάζεται να σφαχτούμε στ' άληθεια...
Μη μας το χαλάς.:P


σφαχτείτε!!! :devil:


:P

:clapup:

Και καμιά κουβέντα που φεύγει στο παιχνίδι είναι πάνω στην ένταση.Εδώ μένει μετά δεν πάει παραπέρα, οπότε κουλ!



Μιας και έχουμε κλήρωση πάει η φοβερή τακτική να μαντεύουμε με βάση τις σκέψεις της ΣΕ.:(

Γεια μιλάτε...Αν και ξέρω τί θα ψηφίσω για πρώτο γύρο. :angelnot:




Συμμετέχοντες:


  1. Bill <- λαμόγιο
  2. Bill Slayer - Ο σλέιερ είτε πολίτης ήταν, είτε δολοφόνος πάντα με μπέρδευε.:(
  3. Corpse Bride - Για κορπς θα πρέπει να σκανάρω το αρχείο για μελέτη συμπεριφοράς.
  4. fantasmenos - Έτοιμος για όλα.Ελπίζω να είσαι στην καλή πλευρά μίστερ.
  5. Ηρώ - Κάνει μπαμ όταν είναι κίλλερ οπότε θα φανεί σύντομα.
  6. jrot6 - Αν θεαθεί ο δολοφόνος και είναι με πρισμένο μάγουλο θα ξέρουμε ποιος είναι.:P
  7. Κακή Επιρροή - Εχω καιρό να τη δω να είναι δολοφόνος και ούτε που θυμάμαι το σκοτεινό προφίλ της.
  8. kakerlak - Μια φορά ήτανε δολοφόνι και την είχα πετύχει (από τύχη νομίζω:redface:)
  9. kalypso - Θα φανεί.
  10. Neraida- Θα φάει κοτσίδες και σε αυτό το παιχνίδι μου φαίνεται.:P
  11. phoebe - Κάνει μπαμ όταν είναι δολοφόνι.:hmm:
  12. pitg21 - Πρώτο πρώτο ποστ με ένα σχόλιο και ούτε μια κατηγορία; :eek::mad::P
  13. self-instructive depressing- Νεούδι κια μετά κληρώσεως ποτέ δεν ξέρεις.:hmm: Είθε η νουμπιοσύνη στο παιχνίδι να αναδείξει την ιδιότητα σου.
  14. xanp - Ευτυχώς και η χανπ φαίνεται στην πορεία.
  15. youki - Και η Γιούκι είναι από τους παίχτες που φαίνονται όταν είναι δολοφόνια.Αναμένουμε εκτενείς ανταποκρίσεις.:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
Μπιλλακο, σαν πολυ νωρις αρχισες τις αναλυσεις και με ανησυχεις...:whistle:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Bill

Επιφανές μέλος

Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Μπιλλακο, σαν πολυ νωρις αρχισες τις αναλυσεις και με ανησυχεις...:whistle:

Κάποιος έπρεπε να σπάσει τον πάγο.:redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fantasmenos

Τιμώμενο Μέλος

Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Θεολόγος και μας γράφει απο Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4,026 μηνύματα.
Το λοιπόν
let the games begin

ψήφος στην Corpse Bride (από Ρωσία με αγάπη), αύριο θα δικαιολογήσω την ψήφο μου...

Ύποπτη για μένα είναι και η miss Neraida
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Corpse Bride

Διακεκριμένο μέλος

Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6,595 μηνύματα.
Χοοο χοο, ναι, να τη δικαιολογησεις αυριο.. ειμαι σιγουρη οτι πρεπει να γραψεις κατεβατο για να πεις ολα αυτα που εχεις εναντιον μου :D

Εγω παραδοσιακα για αρχη θα τα χωσω στον φαντασμενο :knife: :-*
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
Το λοιπόν
let the games begin

ψήφος στην Corpse Bride (από Ρωσία με αγάπη), αύριο θα δικαιολογήσω την ψήφο μου...

Ύποπτη για μένα είναι και η miss Neraida

Τι λες βρε μαγκα?!:eek:
Σοβαρα?!
Με ποια δικαιολογια, περικαλω???!:hmm:

Δεν αρχισαμε παλι καλα...Φροντισε να με αποπροσανατολισεις οπως και στο τελευταιο...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

kalypso

Περιβόητο μέλος

Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Επειδή έχω έναν φριχτό μα πολύ φριχτό πονοκέφαλο
και δεν την παλεύω ιδιαίτερα σήμερις, ήρθα απλώς να δώσω το παρόν- ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΤΕ :pfff: χουχ

Θα σας κάνω αύριο το γνωστό αγαπημένο ποστ- πανωσέντονο με τα προγνωστικά
που θα ναι μέρα, ο ήλιος θα λάμπει κι εγώ θα χω χαπακωθεί καταλλήλως :happy:
περιμένω με χαρά τις αφορμές που θα μου δώσετε-
και για να εξηγούμαστε από την αρχή, μη μου αρχίσετε πάλι τα του προηγούμενου παιχνιδιού:
για μένα ΟΛΟΙ είναι ένοχοι μέχρις αποδείξεως του εναντίου. :S

Καληνύχτες! μουτς :*
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

self-instructive depressing

Περιβόητο μέλος

Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6,397 μηνύματα.
Επειδή έχω έναν φριχτό μα πολύ φριχτό πονοκέφαλο
και δεν την παλεύω ιδιαίτερα σήμερις, ήρθα απλώς να δώσω το παρόν- ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΤΕ :pfff: χουχ

Θα σας κάνω αύριο το γνωστό αγαπημένο ποστ- πανωσέντονο με τα προγνωστικά
που θα ναι μέρα, ο ήλιος θα λάμπει κι εγώ θα χω χαπακωθεί καταλλήλως :happy:
περιμένω με χαρά τις αφορμές που θα μου δώσετε-
και για να εξηγούμαστε από την αρχή, μη μου αρχίσετε πάλι τα του προηγούμενου παιχνιδιού:
για μένα ΟΛΟΙ είναι ένοχοι μέχρις αποδείξεως του εναντίου. :S




Καληνύχτες! μουτς :*

μήπως ο πονοκέφαλος είναι από ενοχές για φόνους που θες να διαπράξεις ; λέω μήπωωωως ;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

kalypso

Περιβόητο μέλος

Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
μήπως ο πονοκέφαλος είναι από ενοχές για φόνους που θες να διαπράξεις ; λέω μήπωωωως ;

:)

μπήκες στο νόημα του παιχνιδιού αμέσως εσύ
τσου, έχω απλά ένα γερό κρύωμα- εδώ και 17 μέρες :X
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top