Ένα πράγμα αν μπορείς να μου εξηγήσεις...
Γιατί για το ρόλο της Αθηνάς ως ρουφιάνα πείστηκες τόσο εύκολα και άρχισες να φτιάχνεις ρεύμα προς την Κάκερλακ; Ενώ ο άλλος που σύμφωνα με τα όσα ξέρουμε θα μπορούσε να είναι ρουφιάνος, ω τι σύμπτωση έδωσε το όνομά σου! Άρα δεν είναι...
Αυτό μόνο να μου εξηγήσεις κι αν είσαι πειστική μπορεί να αλλάξω πορεία πλεύσης.
Για την ώρα πάω στα καράβια μ
είπα ξέρω εγώ τι είμαι, δεν είπα ότι είσαστε υποχρεωμένοι να με πιστέψετε
Η Αθηνά ξεκίνησε με ένα όνομα κι έμεινε ΕΚΕΙ. ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ την κακερλακ. Η εμμονή της Αθηνάς, σε βαθμό να θέλει να αυτοκτονήσει προκειμένου να μας στρέψει στην Κακερλακ ήταν αυτό που θεώρησα ότι είναι ικανό να είναι στάση ενός ρουφιάνου.
Στο παρελθόν, ως ρουφιάνα το έχω κάνει, και μου το τόνισε αυτό η Αθηνά
Μου είπε κάτι που προφανώς οι περισσότεροι δε θυμόντουσαν
ΟΚ με έπεισε... καλώς ή κακώς... δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ένας δολοφόνος ή ένα τσιράκι θα αυτοκτονούσε με τέτοιο τρόπο... θεώρησα ότι ήταν ρουφιάνος.
Αποδείχτηκε όμως ότι ΔΕΝ ΗΤΑΝ... άρα?
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ? ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ???
οσο γράφω αυτή τη στιγμή σκέφτομαι και αυτοαναιρούμαι
ΕΣΕΝΑ ΕΣΩΣΕ! Κι από πάνω, μας βάζεις και χέρι που την θεωρήσαμε ρουφιάνο γιαυτή της την ανιδιοτέλεια! ΕΣΕΝΑ!
Ενα καλό τσιράκι, (ή ένας άλλος δολοφόνος) θα αυτοκτονούσε για να σώσει το δολοφόνο και θα έδινε και κανα άλλο όνομα σκόρπιο που ήξερε ... Διάλεξε το φαντασμένο επειδή ήταν ΕΥΚΟΛΟ να μας πείσει ότι ο φαντασμένος ήταν κακός... ήταν σαν να λέμε τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμύδια
Τελικά Καλυψώ ξέρεις τι έκανες μόλις τώρα?
Μου άνοιξες τα μάτια... όσο έγραφα ξαναθυμήθηκα, ανέτρεξα στις σκέψεις μου
Πως είναι δυνατόν, ένα άτομο το οποίο θυσιάστηκε για να σε σώσει να μην πιστεύεις ότι είναι ρουφιάνος εφόσον είσαι αθώα πολίτης?
Προφανώς και δεν είσαι....
Ξανά λοιπόν στην καλή μας Καλυψώ η ψήφος μου
Δεν ξέρω πόσοι θα το δουν μόνο
Συνέχισε το κολπάκι του πόσο πολύ ένοχη με βρίσεις, απ ότι φαίνεται... τα καταφέρνεις περίφημα μιας που έχεις καλούς παίχτες να σε σιγοντάρουν
Ηρώ, δεν ξέρω αν είσαι δολοφόνος ή τσιράκι
Αυριο, πρώτα ο θεός, αν ζω (που δεν το νομίζω) θα είσαι στις προτιμήσεις μου
ΚΑΚΩΣ που ξέφυγα απ τις αρχικές μου σκέψεις
Καλυψω, Ηρώ, Ρεζιντεντ και συνεχίζουμε για το άλλο άτομο
edit
το καλό της υπόθεσης είναι ότι δε θα με δολοφόνησετε σήμερα που θα φανεί η ιδιότητα

προσπαθήστε λοιπόν σκληρά να καταφέρετε με τις ψήφους σας
Ηρώ... μόνο ΛΟΛ έχω να σου πω