Κοιτάξτε παιδιά μου, δεν έδινα ποτέ δικαιολογίες για το για΄τι ψηφίζω αυτόν και κείνον. Αποφάσιζα ότι ήταν δολοφόνος και τελείωσε. Όποιος θέλει με πιστεύει. Άλλοτε έχω δίκιο, άλλοτε άδικο. Έχω συνηθίσει βέβαια να μην με πιστεύουν και μετά να μου λένε αχ βρε angie.... τους είχες βρει τους δολοφόνους, κρίμα που δεν σε ακούσαμε, σνιφ, κλαψ λύγμ...

Λοιπόν παιδιά μου ο φαντασμένος μας έχει πρήξει τα @@ συμφωνώ μαζί σας ( σόρυ παιδί μου αρά και συ παίξε λίγο πιο νορμαλ) αλλά σκοπός μας είναι να κερδίσουμε όχι να βγάλουμε όποιον μας εκνευρίζει...Πάμε λίγο στους υπόπτους μου ( όχι ότι κανένας με δίνει σημασία αλλά έτσι να χαμε να λέγαμε...

)
Ηρώ: Κανείς άλλος δεν βρίσκει περίεργο το πως παίζει αυτή η κοπέλα σε αυτόν τον γύρο; Κάπως ψόφια, κάπως χωρίς πάθος, κάπως έτσι, κάπως γιουβέτσι, τέλος πάντων δεν μας τα λέει καλά η κυρία. Πότε είπε η Ηρώ σε παιχνίδι να βγάλουμε αυτόν γιατί μας μπερδεύει..? (αχ καλε!) Και από που και ως που αυτός που έσωσε η νοσοκόμα ήταν ντε και καλά ο φαντασμένος; Μόνο σε μένα φαίνεται ως η ποιο απίθανη επιλογή;
Καλυψώ: Από την αρχή του παιχνιδιού είναι αποφασισμένη ότι άμα μάθει την ιδιότητα μου θα λύσει το Γόρδιο δεσμό, θα λυθεί το μεσανατολικό, θα βρει τους πάντες και τα πάντα...

Δεδομένου ότι ξέρω τι είμαι, δεν βρίσκω και πολύ νορμάλ αυτή την μανία καταδίωξης. Επίσης δεν βρίσκω νορμάλ ούτε και το παίξιμο της οπότε για μένα θα ήταν δολοφόνος σίγουρα ΑΛΛΑ δεν την έχω ξαναδεί να παίζει! Οπότε μπορεί να είναι έμφυτη αυτή η αλλοπροσαλλότητα.
Bill_Slayer Από ένα ποστ του που διάβασα μου έκατσε για δολοφόνος. Έτσι μου ρθε. Προς το παρόν ταιριάζει με τους υπόλοιπους οπότε πιθανόν να χει και κακό ρόλο..
fantasmenos: Σε λίγο θα αποκαλυφθεί η ιδιότητα του. Από ένα ποστ μου είχε φανεί για τσιράκι-δολοφόνος αλλά από την συμπεριφορά των υπολοίπων φαίνεται σαν να βρήκαν εύκολη ψήφο.
Εκτός και αν τον ψηφίζουν και οι δολοφόνοι για ξεκάρφωμα...Θα δούμε οσονούπω και θα επιστρέψω με περισσότερα συμπεράσματα
jrot6: διαβάζοντας κάποια ποστ του δεν μου έκατσαν καλά. Δεν τον αποκλείω καθόλου για ρόλο!
Kakerlak, Κακή Επιρροή: ; Όχι τοσο αθώες όσο οι από κάτω στα μάτια μου αλλά προς το παρόν δεν μου έχουν δείξει κάτι.
Corpse Bride, Dark_kronos, Youki, Phoebe, Neraida, Lorien προς το παρόν για πολίτες μου φαίνονται...
Βέβαια όλοι αυτοί που λέω ότι μου φαίνονται για αθώοι δεν σημαίνει ότι είναι! Το πιθανότερο είναι ότι και ανάμεσα τους κρύβεται κάποιος δολοφόνος απλά δεν μου έχει δώσει κάποιο σημάδι!
Έτσι για την Ιστορία εγώ ψηφίζω
Ηρώ
Εδιτ Ξαναδιάβασα κάποια ποστ και διαφωνώ τελικά με τον εαυτό μου σε κάποια σημεία αλλά ας δούμε τι ήταν ο φαντασμένος και θα επαν-αναλύσω!