@Ηρώ
προφανώς η νοσοκόμα δεν έσωσε εμένα αλλά κάποιον άλλο Είμαι σίγουρος για αυτό
Τώρα ξεκινάμε, πήρα όλα τα ποστ από την σειρά και είδα το εξής καταπληκτικό. Πιστεύω ότι η Resident ή η Kalypso έχουν τους ίδιους ρόλους. Έρχεται ο Bill Slayer 4 λεπτά πριν (προφανώς το είχε προσχεδιάσει) και δεν ανακατεύεται στο άτομο το οποίο θα βγεί.
Σενάρια:
1) Ένοχες και οι δύο: Ο Bill Slayer ψηφίζει κουκουρούκου για να μην εμπλακεί στην αποχώρηση. Μάλλον η Resident τελικά αποφάσισε να βγει αυτή aka η θυσία της φίλης.
2) Αθώες και οι δύο: Ο Bill Slayer δεν θέλει να φορτωθεί την αποχώρηση μιας οπότε ψηφίζει στα κουκουρούκου και πάλι.
3) Η μιά από τις δύο αθώα: Δεν πιστεύω σε αυτή την πιθανότητα.
To 1 και το 2 είναι τα πιο πιθανά αλλά εσείς αποφασίζετε. Και τα δύο δείχνουν ότι ήταν επιτηδευμένη η ώρα του ποστ. Κάνετε ότι θέλετε αλλά βγάλτε τη μια μέρα εμένα και την επόμενη τον άλλο. Και σας το λέω και αλλιώς. Οι περισσότεροι έχετε ενστάσεις για τον Bill αλλά για μένα καμία. Οπότε σε φανερή ψηφοφορία πρέπει να βγαίνει το άτομο που έτσι και αλλιώς θα βγάζατε αργότερα αλλά έχετε αμφιβολίες. Φάτε με αν θέλετε..
Ψηφίστε Η ΕΜΕΝΑ Η ΤΟΝ BILL SLAYER
ελπίζω για μια φορά να με εμπιστευτείτε...
ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ BILL SLAYER
tonight we r gonna kill bill vol.2
Υ.Γ. παρακολουθήστε πως θα ενεργοποιηθεί αυτόματα ο Bill Slayer και θα υπερασπιστεί τον εαυτό του...