Σε ψηφίζω και πλέον επιμένω γιατί δεν βρίσκω καθόλου βάσιμο το επιχείρημα "για άλλον παίκτη ναι, για εμένα όχι". Γιατί ανήκεις σε κάποια ειδική κατηγορία παικτών και δεν το έχω πάρει χαμπάρι???

Έχεις ίσες πιθανότητες με όλους να είσαι δολοφόνος (αν δεχτούμε την εκδοχή κλήρωσης) και όσο το σκέφτομαι δεν βρίσκω
κανέναν απολύτως λόγο η ΣουΕ να μην σε διάλεξε για έναν από τους 3 δολοφόνους (αν ΔΕΝ δεχτούμε την εκδοχή κλήρωση). Επιχείρηματα τύπου ΚουΕ "είχα πει στη ΣουΕ ότι δεν έχω χρόνο", όπως καταλαβαίνεις δεν μετράνε για μένα τουλ.!
Δευτερευόντως να πω, ότι, προφανώς, είναι πρώτος γύρος και μόνο "πατήματα" μπορούμε να ψάχνουμε. Από πλευράς "πατημάτων" θα έπρεπε [βάση της δικής μου λογικής] να ψηφίσω κάποιον από τους:
ΚουΕ, Ηρώ, Λόριεν, φαντασμένο και εσένα.
Η ΚουΕ διαισθητικά με έπεισε (και επίσης είχε μία ψήφο), η Ηρώ στη χειρότερη θεωρώ ότι είναι τσιράκι, ο Λόριεν το ίδιο και από τους φαντασμένος-εσύ μόνο εσύ δεν είχες ψήφο οπότε, για την περίπτωση που κάνω λάθος, προτίμησα να τη δώσω σε σένα.
Το να μου την ανταποδίδεις μπορεί να θεωρηθεί αφενός μεν "εύκολη λύση για πολίτη" (να κάνεις δλδ ότι κι εγώ, ήτοι να "βγάζεις την ουρά σου απέξω" μιας και είναι πρώτη ψηφοφορία και ψηφίζουμε λίγο κουτουρού όλοι) είτε "εύκολη λύση για δολοφόνο" (και καλά "με ανάγκασε να την ψηφίσω"). Θα δείξει σε επόμενους γύρους.
Και ναι, σαφέστατα το αυτό μπορεί να ισχύει και για μένα.
disclaimer: όποιος χρησιμοποιήσει το "κενό" επιχείρημα "βιάστηκε να δικαιολογηθεί" για να με ψηφίσει θα έχει την ψήφο μου. Μετά το "δεν φαίνεται μπερδεμένη" είναι το αμέσως επόμενο "επιχείρημα" στο οποίο στηρίζομαι όταν ψάχνω δολοφόνους (και δεν έχω κατασταλλάξει σε σενάριο) για να δώσω ψήφο.