Καλημέρες!
Όπως είπε η ΣΕ θέλει να γίνει τζέρτζελο, άρα έδωσε ρόλους σε άτομα που μιλάνε πολύ και μπορούν να φτάσουν στα άκρα..
Θα συμφωνήσω κι εγω με αυτό, αν και πιστεύω ότι - όπως σχεδόν πάντα - υπάρχει και ένας κακός ρόλος (μάλλον δολοφόνος) "σιωπηλός".
επαναλαμβάνω... το να υποθέτουμε το σκεπτικό της ΣΕ είναι άκυρο και άτοπο
εκτός αν μασουλάμε φύλλα δάφνης!
αν τα μασουλάτε να μας το πείτε κι εμάς μαζί με τους αριθμούς του joker
Κοίτα ΚΕ μου, η ιστορία έχει δείξει ότι όλα αυτά περι...κληρώσεων κλπ είναι μπαρμπούτσαλα. Άσε που όσες φορές έχω προσπαθήσει να "ψυχολογήσω" την ΣΕ έχω πέσει πολύ περισσότερο μέσα από ότι τις φορές που είπα να παίξω με το ένστικτο και με βάση αυτά που γράφαν οι υπόλοιποι. Οπότε...i'll stick to my plan και θα προσπαθήσω ΑΡΧΙΚΑ να ψυχολογήσω τη ΣΕ.
Και εγώ συμφωνώ ότι οι ομιλητικοί τύποι πρέπει να πήραν ρόλους... Το πιο πιθανό είναι μάλλον οι άνω των 25 να τους καπάρωσαν για την ακρίβεια χωρίς να αποκλείονται και οι υπόλοιποι.
Αυτο με τους άνω των 25 πως ακριβώς προκύπτει???

Και που 'σαι...εχω δηλώσει ψεύτικη ηλικία. Είμαι 24!
Και πάμε να ψυχολογήσουμε τη ΣΕ:
[/LIST]
- Angie Ann
- Bill_Slayer
- Corpse Bride
- Dark_kronos
- fantasmenos
- Ηρώ
- jrot
- Kakerlak
- Κακή Επιρροή
- kalypso
- Lorien
- Neraida
- Phoebe
- Resident Evil
- Youki

[/QUOTE]
Θα χωρίσω τους παίχτες σε παρλαπίπες (

), ομιλητικούς και σιωπηλούς.
Παρλαπίπες: Ηρώ, ΚΕ, Νεράιδα, Ρεζουλίν, youki
Ομιλητικοί: Corpse, fantasmenos, kalypso, lorien, phoebe
σιωπηλοί: Angie_ann, bill-slayer, jrot, kakerlak, kronos
Τουλάχιστον ένας δολοφόνος είναι από την κατηγορία παρλαπίπες και τουλ. άλλος ένας από τους σιωπηλούς. Επίσης ένας εκ των τσιρακι/ρουφιάνου είναι από τους παρλαπίπες και ο άλλος από τους ομιλητικούς.
Η κατηγορία παρλαπίπες είναι μια δυσκολη κατηγορία, όλοι έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κρυφτούν πολύ εύκολα. Προσωπικά θα προσέχω ιδιαίτερα την ΡΕ και την Ηρώ που είναι οι πιο "επικίνδυνες".
Από τους ομιλητικούς αρχικά θα προσέχω την Καλυψώ που έχει καιρό να πάρει ρολάκι και τον Φαντα που πολλές φορες εχει καταφέρει να μας μπερδέψει.
Τέλος από τους σιωπηλούς ο Κρονος θα ήταν μια πολύ καλή επιλογη της ΣΕ αλλά στο μυαλό μου έχω και κακερλακ και jrot.
Ελπίζω ο ρουφ αυτή τη φορά να μας βοηθήσει.