Αρχείο από το παιχνίδι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

fandago

Διακεκριμένο μέλος

Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,876 μηνύματα.
Το παιχνίδι ξεκινάει από ΤΩΡΑ

Περιγραφή του παιχνιδιού

Το παιχνίδι είναι μια από τις πολλές παραλλαγές του γνωστού "Παλέρμο", οπότε ως παραλλαγή έχει ιδιαιτερότητες που πρέπει να προσέξουν και όσοι ξέρουν το κλασσικό παιχνίδι. ;)

Μετά την δήλωση των συμμετοχών, η Συντονιστική Επιτροπή (στο εξής ΣΕ) που απαρτίζεται από τους fielda και fandago ορίζει τρεις από τους συμμετέχοντες ως δολοφόνους, έναν ως ρουφιάνο, ένα τσιράκι, μία νοσοκόμα και τους υπόλοιπους ως πολίτες.

Σε αυτόν τον γύρο συμμετέχουν 15 άτομα, με την ακόλουθη κατανομή ρόλων:

  • 3 δολοφόνοι
  • 1 ρουφιάνος
  • 1 τσιράκι
  • 1 νοσοκόμα
  • 9 πολίτες

Περιγραφή - Σκοπός:
  • Σκοπός των δολοφόνων είναι να δολοφονήσουν όσους άλλους παίκτες μπορούν ώστε σε κάποιο σημείο να υπερέχουν αριθμητικά (μιας και έπειτα έχουν το πάνω χέρι), ή να βρουν τον ρουφιάνο όσο αυτός είναι εν ζωή. Οι δολοφόνοι γνωρίζονται μεταξύ τους ΜΟΝΟ και μπορούν να επικοινωνούν με όποιον τρόπο θέλουν για να συνεννοούνται για την στρατηγική τους.
  • Σκοπός του ρουφιάνου είναι να βοηθήσει τους πολίτες να ξεμπροστιάσουν τους δολοφόνους. Ο ρουφιάνος από την αρχή του παιχνιδιού γνωρίζει ΚΑΠΟΙΟΥΣ από τους δολοφόνους ΜΟΝΟ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποκαλύψει την ιδιότητα του, για να πετύχει τον σκοπό του. Εάν οι δολοφόνοι τον ανακαλύψουν όσο αυτός είναι ακόμα στο παιχνίδι, τότε αυτόματα αυτό λήγει υπέρ των δολοφόνων (περισσότερα στις παρατηρήσεις).
  • Σκοπός του τσιρακίου είναι να βοηθήσει τους δολοφόνους στον δικό τους σκοπό, μπερδεύοντας τους πολίτες. Αντίστοιχα με τον ρουφιάνο, το τσιράκι γνωρίζει πάλι ΚΑΠΟΙΟΥΣ από τους δολοφόνους ΜΟΝΟ (και ανά περίπτωση ίσως και τη νοσοκόμα).
  • Σκοπός της νοσοκόμας είναι να διαλέγει το βράδυ κάποιον (εκτός από τον εαυτό της) που θα γιατρευτεί σε περίπτωση που γίνει στόχος των δολοφόνων για δολοφονία (περισσότερα στις παρατηρήσεις)
  • Σκοπός των πολιτών είναι να παραμείνουν ζωντανοί μέχρι να εξαλειφθούν όλοι οι δολοφόνοι.
Το παιχνίδι χωρίζεται σε γύρους, διάρκειας μιας κανονικής ημέρας (24 ωρών) ο καθένας. Τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες, το παιχνίδι βρίσκεται σε παύση. Σε κάθε γύρο, έχουμε δύο χαρακτηριστικές στιγμές:
  • Μέχρι τις 13:00 κάθε γύρου οι δολοφόνοι συνεννοούνται και αποφασίζουν να δολοφονήσουν έναν οποιονδήποτε παίχτη, ανεξαρτήτως ιδιότητας. Στις 13:00 λοιπόν, η ΣΕ που έχει λάβει μέχρι τότε μια προκήρυξη από τους δολοφόνους, ανακοινώνει σε όλους ποιος παίχτης δολοφονήθηκε. Αυτός ο παίκτης δεν συμμετέχει στη συνέχεια του παιχνιδιού και δεν μιλάει από τη στιγμή της ανακοίνωσης της δολοφονίας του. Αν υπάρξει καθυστέρηση στην ανακοίνωση της δολοφονίας οποιοδήποτε post του δολοφονημένου από τις 13:00 και μετά ΔΕΝ θα λαμβάνεται υπόψιν.
  • Καθ' όλη τη διάρκεια του γύρου, όλοι οι παίκτες ανεξαρτήτως ιδιότητας, συζητάνε δημόσια και αποφασίζουν να ψηφίσουν (υποχρεωτικά) από έναν παίκτη ο καθένας. Ο επικρατέστερος της ψηφοφορίας η οποία λήγει στις 20:00 αποχωρεί από το παιχνίδι έχοντας την δυνατότητα να μιλήσει σε ένα και μοναδικό post (τελευταία λόγια). Η υποχρέωση έγκειται στο ότι αν δεν ψηφίσουν θα χρεωθούν με απουσία (περισσότερα στις παρατηρήσεις) κάτι που μπορεί να είναι επιλογή τους. Aν πάντως ψηφίσουν δεν έχουν δικαίωμα να αποσύρουν την ψήφο τους, παρά μόνο να την αλλάξουν.
  • Την ίδια ώρα με την λήξη της ψηφοφορίας, ανακοινώνεται αν οι δολοφόνοι πέτυχαν τον ρουφιάνο (αν είχαν κάνει χρήση της δυνατότητας αυτής) και άρα τελειώνει το παιχνίδι, ή αν αστόχησαν οπότε και ανακοινώνουν την άστοχη επιλογή τους δημόσια και ποιος δολοφόνος την έκανε ο οποίος και αποχωρεί.
Λήξη Παιχνιδιού:

Το παιχνίδι λήγει στις εξής περιπτώσεις κάτι που ανακοινώνεται από την ΣΕ:
  • Όταν όλοι οι δολοφόνοι είναι εκτός παιχνιδιού, όπου και νικητές είναι οι πολίτες (με τον ρουφιάνο και τη νοσοκόμα)
  • Όταν οι δολοφόνοι (με το τσιράκι, όταν υπάρχει) είναι όσοι και οι υπόλοιποι παίκτες , στο τέλος του τρέχοντος γύρου, όπου νικητές είναι οι δολοφόνοι (με το τσιράκι)
  • Όταν οι "εν ζωή" δολοφόνοι βρουν και καρφώσουν τον "εν ζωή" ρουφιάνο, με νικητές τους δολοφόνους (με το τσιράκι).
Παρατηρήσεις - Διευκρινίσεις:
  • Στην αρχή του παιχνιδιού ανακοινώνεται πόσοι δολοφόνοι υπάρχουν καθώς και ποιοι άλλοι ρόλοι έχουν διανεμηθεί.
  • Πριν την έναρξη του παιχνιδιού όλοι οι συμμετέχοντες έχουν λάβει προσωπικό μήνυμα (pm), όπου τους ανακοινώνεται η ιδιότητα τους.
  • Όσοι βρίσκονται εκτός παιχνιδιού (δολοφονηθέντες και αποχωρούντες), απαγορεύεται να συμμετέχουν στο παιχνίδι, είτε να το σχολιάζουν σε άλλα θέματα κατά τρόπο που μπορεί να επηρεάσει το παιχνίδι, μέχρι αυτό να λήξει. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και η χρήση του συστήματος αξιολόγησης, που επίσης απαγορεύεται. Οποιεσδήποτε παρατηρήσεις πάνω στους κανόνες, μπορούν να γίνονται εδώ.
  • Στον πρώτο γύρο δεν υπάρχει δολοφονία στις 13:00.
  • Σε περίπτωση ισοψηφίας, στην ψηφοφορία των 20:00 δημιουργείται δημοσκόπηση με τους επικρατέστερους, διάρκειας μιας ώρας, στην οποία δικαίωμα συμμετοχής (δεν είναι υποχρεωτική, άρα δεν νοείται απουσία) έχουν ΜΟΝΟ όσοι παίζουν ακόμα στο παιχνίδι.
  • Το ποιος/α είναι ρουφιάνος, τσιράκι, ιερόδουλη ή οποιοσδήποτε άλλος ρόλος πέραν του "δολοφόνου" το γνωρίζει ΜΟΝΟ η ΣΕ.
  • Πάντα θα υπάρχει τουλάχιστον ένας δολοφόνος τον οποίο δεν θα γνωρίζει ούτε ο ρουφιάνος ούτε το τσιράκι (όταν υπάρχει), παρά μόνο η ΣΕ.
  • Όποιος παίκτης ΔΕΝ συμμετέχει 2 συνεχόμενες φορές ή 3 (όχι απαραίτητα συνεχόμενες) φορές σε ψηφοφορία των 20:00 βγαίνει αυτόματα από το παιχνίδι.
  • Μοναδικός τρόπος να "καρφώσουν" οι δολοφόνοι τον ρουφιάνο, είναι ένας εξ' αυτών που ακόμα είναι στο παιχνίδι, να δηλώσει με pm στην ΣΕ ποιος από τους συμμετέχοντες που παραμένουν στο παιχνίδι πιστεύει πως είναι ο ρουφιάνος.
    • Το pm μπορεί να στέλνεται μόνο μετά την ψηφοφορία και μέχρι την δολοφονία της επόμενης ημέρας, δηλαδή 20:00 - 13:00.
    • Εάν ο εν λόγω δολοφόνος φύγει στην ψηφοφορία των 20:00 τότε το "κάρφωμα" θεωρείται ως μη γενόμενο, δηλαδή η ΣΕ δεν απαντάει τίποτα στους δολοφόνους ούτε και κάνει κάποια ανακοίνωση δημόσια. Εάν ήταν η ώρα να αποκαλυφθεί η ταυτότητα του ατόμου που αποχώρησε από την ψηφοφορία αποκαλύπτεται κανονικά η ιδιότητά του και ο δολοφόνος που αποχωρεί έχει δικαίωμα για τελευταία λόγια.
    • Αν ο δολοφόνος που έκανε την δήλωση είναι λάθος και δεν φύγει στην ψηφοφορία των 20:00, αποχωρεί και αυτός από το παιχνίδι χωρίς να έχει δικαίωμα να πει κάτι άλλο και ανακοινώνεται από την ΣΕ η αποχώρησή του λόγω άστοχου καρφώματος, χωρίς να αποκαλυφθεί ο "ρουφιάνος" που στόχευε.
    • Εάν είναι σωστός και δεν φύγει στην ψηφοφορία των 20:00, κερδίζουν οι δολοφόνοι.

    Τέλος πρέπει να σημειωθούν τα παρακάτω:
    • Εάν έχει απομείνει μόνο ένας δολοφόνος στο παιχνίδι, δεν έχει δικαίωμα να καρφώσει ρουφιάνο.
    • Οι δολοφόνοι μπορούν να αρχίζουν να καρφώνουν μετά την ψηφοφορία του πρώτου γύρου.
  • Για λόγους ατμόσφαιρας και μόνο, η ΣΕ θα ανακοινώνει δημόσια ότι έλαβε pm για "κάρφωμα" δολοφόνου όταν το λαμβάνει, χωρίς να πει οτιδήποτε άλλο.
  • Η νοσοκόμα κάθε βράδυ θα στέλνει pm στην ΣΕ όπου θα αναγράφει ποιον (εκτός τον εαυτό της) θα γιατρέψει σε περίπτωση που γίνει στόχος των δολοφόνων. Εάν οι δολοφόνοι επιλέξουν αυτόν για την δολοφονία της ημέρας, η ΣΕ την ώρα ανακοίνωσης της δολοφονίας, θα ανακοινώνει ότι δεν θα επέλθει δολοφονία, χωρίς ωστόσο να ανακοινώνει το όνομα του "στόχου".
  • Η ιδιότητα κάθε παίκτη δεν πρέπει να αποκαλύπτεται από κανέναν άλλο πλην της ΣΕ, η οποία αποκαλύπτει τις ιδιότητες των ατόμων που βγαίνουν από το παιχνίδι ως εξής:
    • Σε κάθε γύρο ξεκινώντας από τον δεύτερο αποκαλύπτεται εναλλάξ η ιδιότητα είτε του δολοφονημένου είτε του αποχωρούντα από την ψηφοφορία. Η πρώτη αποκάλυψη ιδιότητας γίνεται στην ψηφοφορία του 2ου γύρου.
    • Η ιδιότητα του ρουφιάνου, του τσιρακίου και της ιερόδουλης όταν αυτή αποκαλύπτεται (από τη ΣΕ), είναι αυτή του πολίτη.
    • Σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού (συνήθως μετά την μέση) και αν το κρίνει η ΣΕ, μπορεί να αποκαλυφθεί πόσοι δολοφόνοι υπάρχουν στο παιχνίδι και αν ο ρουφιάνος είναι ακόμα μέσα σε αυτό.
Με την συμμετοχή σας στο παιχνίδι, συνάγεται η σιωπηρή αποδοχή όλων των παραπάνω...:mastigio

Συμμετέχοντες:


  1. Angie Ann
  2. Bill_Slayer
  3. Corpse Bride
  4. Dark_kronos
  5. fantasmenos
  6. Ηρώ
  7. jrot
  8. Kakerlak
  9. Κακή Επιρροή
  10. kalypso
  11. Lorien
  12. Neraida
  13. Phoebe
  14. Resident Evil
  15. Youki
:D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fandago

Διακεκριμένο μέλος

Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,876 μηνύματα.
Ελπίζω να μην έχω κάνει πατάτα με τα ονόματα και τους ρόλους. Ξαναλέω ο ρουφιάνος ξέρει 2 δολοφόνους, το τσιράκι ένα δολοφόνο και τη νοσοκόμα (χωρίς να ξέρει ποιος είναι ποιος).

Αν κάποιος δεν πήρε ρόλο, να μου στείλει pm.

Αν έχω κάνει πατάτα με τα pms, θα ξαναρχίσει το παιχνίδι από την αρχή με νέα επιλογή ρόλων.

Ισχύει τελικά ότι όταν έχει μείνει μόνος του ένας δολοφόνος, ΔΕΝ μπορεί να καρφώσει, μιας και πλέον είναι 3 δολοφόνοι.

Η πρώτη ψηφοφορία είναι την Δευτέρα και δολοφονία την Τρίτη.

:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Resident Evil

Διακεκριμένο μέλος

Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7,959 μηνύματα.
:'(
αλήθεια ξεκινάει??? Σαν ψέμα μου φαίνεται :'(:'(:'(


:P:P:P:P:P:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17,438 μηνύματα.
φέρνω αυτό εδώ γιατί νομίζω είναι χρήσιμο!

Λοιπόν συσκεφτήκαμε με την fielda και είπαμε να βάλουμε 3 δολοφόνους, ένα τσιράκι που να ξέρει 1 δολοφόνο και τη νοσοκόμα (χωρίς να ξέρει ποιος είναι ποιος), ένα ρουφιάνο που θα ξέρει 2 δολοφόνους και μία νοσοκόμα. Άρα είναι 4 κακοί και 11 καλοί, με αβάντα τη νοσοκόμα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ηρώ

Διακεκριμένο μέλος

Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6,569 μηνύματα.
Ξεκινήσαμε! :D

Όπως είπε η ΣΕ θέλει να γίνει τζέρτζελο, άρα έδωσε ρόλους σε άτομα που μιλάνε πολύ και μπορούν να φτάσουν στα άκρα..

Χμμμμ δηλαδή: Κακή Επιρροή, Resident Evil, youki, Neraida, fantasmenos.
Πρώτες σκέψεις.. άντε μιλήστε!:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Resident Evil

Διακεκριμένο μέλος

Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7,959 μηνύματα.
αν εξαιρέσουμε ότι "ξέχασες" την αφεντιά σου συμφωνώ! μέσα σε 6 άτομα είναι τουλ 4 από τους 6 ρόλους.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17,438 μηνύματα.
επαναλαμβάνω... το να υποθέτουμε το σκεπτικό της ΣΕ είναι άκυρο και άτοπο
εκτός αν μασουλάμε φύλλα δάφνης!
αν τα μασουλάτε να μας το πείτε κι εμάς μαζί με τους αριθμούς του joker :P

Δε μου αρέσει που αμέσως αμέσως αποκλείουμε κάποιους
ΟΛΟΙ είμαστε πιθανοί για ρόλο (ήτοι και ύποπτοι) έως αποδείξεως του εναντίου .-
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Youki

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,378 μηνύματα.
Επιτέλους ξεκινήσαμε!!!!

Ηρω-ΡΕ-ΚΕ-φαντασμενος-Κρονος οι αρχικοί που ύποπτοι.
Τρώω κι επανερχομαι :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ηρώ

Διακεκριμένο μέλος

Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6,569 μηνύματα.
επαναλαμβάνω... το να υποθέτουμε το σκεπτικό της ΣΕ είναι άκυρο και άτοπο
εκτός αν μασουλάμε φύλλα δάφνης!
αν τα μασουλάτε να μας το πείτε κι εμάς μαζί με τους αριθμούς του joker :P

Δε μου αρέσει που αμέσως αμέσως αποκλείουμε κάποιους
ΟΛΟΙ είμαστε πιθανοί για ρόλο (ήτοι και ύποπτοι) έως αποδείξεως του εναντίου .-
Άσε ρε ΚΕ που αποκλείσαμε κάποιον.
Δεν πρόκειται στον πρώτο γύρο να ψηφίσω κάποιον από σας, γιατί πολύ απλά δε θέλω να πέσω σε καλό ρόλο.
Κουβέντα κάνουμε για να δούμε τι θα βγάλουμε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fandago

Διακεκριμένο μέλος

Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,876 μηνύματα.
Λίστα για Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2008

  1. Angie_Ann
  2. Bill_Slayer
  3. Corpse Bride
  4. Dark_kronos
  5. fantasmenos
  6. Ηρώ
  7. jrot
  8. Kakerlak
  9. Κακή Επιρροή
  10. kalypso
  11. Lorien
  12. Neraida
  13. Phoebe
  14. Resident Evil
  15. Youki
Ψήφοι


Αποχωρήσεις


Απουσίες


(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! :P)
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" :D)

Την πρώτη ιδιότητα την μαθαίνετε στην ψηφοφορία της Τρίτης.

υγ: ευελπιστώ ότι το σαββατοκύριακο θα δώσει το περιθώριο σε όλους να μην χάσουν την ψηφοφορία και να μην έχουμε απουσίες.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fantasmenos

Τιμώμενο Μέλος

Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Θεολόγος και μας γράφει απο Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4,026 μηνύματα.
Ξεκίνησε επιτέλους

Κουβέντα κάνουμε για να δούμε τι θα βγάλουμε.

Για να σπάσει ο πάγος...

Και εγώ συμφωνώ ότι οι ομιλητικοί τύποι πρέπει να πήραν ρόλους... Το πιο πιθανό είναι μάλλον οι άνω των 25 να τους καπάρωσαν για την ακρίβεια χωρίς να αποκλείονται και οι υπόλοιποι.

Με λίγα λόγια όλοι είστε ύποπτοι... Αργότερα θα έχετε περισσότερα από εμένα.

Προς το παρόν ψηφίζω Youki
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17,438 μηνύματα.
Άσε ρε ΚΕ που αποκλείσαμε κάποιον.
Δεν πρόκειται στον πρώτο γύρο να ψηφίσω κάποιον από σας, γιατί πολύ απλά δε θέλω να πέσω σε καλό ρόλο.
Κουβέντα κάνουμε για να δούμε τι θα βγάλουμε.

κανονίστε να μαλλιοτραβηχτούμε πάλι μεταξύ μας όσοι μιλάμε :P


Οταν βγαίνουν στον αέρα 6 ονόματα και λέμε μετά... εεεε 4 ρόλοι είναι μέσα σε αυτούς, αμέσως αμέσως αποκλείουμε πολύ κόσμο ρε συ
Αυτό λέω :P
Τώρα, το αν θα ψηφίσεις κάποιον από αυτά τα ονόματα ή όχι, μην το δηλώνεις ακόμα... έχουμε μπροστά μας ολόκληρο ΣουΚου ως την πρώτη ψηφοφορία της Δευτέρας!



Το πιο πιθανό είναι μάλλον οι άνω των 25 να τους καπάρωσαν

:lol: :lol: :lol: :lol:
ω θεέ μου... ρατσισμός προς τα τιμημένα γηρατειά :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Resident Evil

Διακεκριμένο μέλος

Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7,959 μηνύματα.
επαναλαμβάνω... το να υποθέτουμε το σκεπτικό της ΣΕ είναι άκυρο και άτοπο
εκτός αν μασουλάμε φύλλα δάφνης!
αν τα μασουλάτε να μας το πείτε κι εμάς μαζί με τους αριθμούς του joker :P

Δε μου αρέσει που αμέσως αμέσως αποκλείουμε κάποιους
ΟΛΟΙ είμαστε πιθανοί για ρόλο (ήτοι και ύποπτοι) έως αποδείξεως του εναντίου .-

Άλλο το πιστεύω ότι (==δίνω περισσότερες πιθανότητες) και άλλο το "είμαι σίγουρος ότι" (==μασουλάω φύλλα δάφνης και το ξέρω).
Νταξ τώρα? :mad::P

Επιτέλους ξεκινήσαμε!!!!

Ηρω-ΡΕ-ΚΕ-φαντασμενος-Κρονος οι αρχικοί που ύποπτοι.
Τρώω κι επανερχομαι :P

Εσύ ΡΕ να πεις το πρώτο σου παιδί! :mad:
Ρεζουλίν παρακαλώ :pfff:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ηρώ

Διακεκριμένο μέλος

Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6,569 μηνύματα.
κανονίστε να μαλλιοτραβηχτούμε πάλι μεταξύ μας όσοι μιλάμε :P


Οταν βγαίνουν στον αέρα 6 ονόματα και λέμε μετά... εεεε 4 ρόλοι είναι μέσα σε αυτούς, αμέσως αμέσως αποκλείουμε πολύ κόσμο ρε συ
Αυτό λέω :P
Τώρα, το αν θα ψηφίσεις κάποιον από αυτά τα ονόματα ή όχι, μην το δηλώνεις ακόμα... έχουμε μπροστά μας ολόκληρο ΣουΚου ως την πρώτη ψηφοφορία της Δευτέρας!

Aπ΄ότι κατάλαβα σήμερα είναι η πρώτη αποχώρηση :worry:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fantasmenos

Τιμώμενο Μέλος

Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Θεολόγος και μας γράφει απο Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4,026 μηνύματα.
μην εξάπτεσαι ρεζουλιν... Θα πάθεις τίποτα!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17,438 μηνύματα.
Aπ΄ότι κατάλαβα σήμερα είναι η πρώτη αποχώρηση :worry:
κατάλαβες λάθος :P

Η πρώτη ψηφοφορία είναι την Δευτέρα και δολοφονία την Τρίτη.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ηρώ

Διακεκριμένο μέλος

Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6,569 μηνύματα.
Το πιο πιθανό είναι μάλλον οι άνω των 25 να τους καπάρωσαν για την ακρίβεια χωρίς να αποκλείονται και οι υπόλοιποι.
Μωρ τι μας λες πουλάκι μου;
Και πως προκύπτει αυτό; Για να βγάλεις τον εαυτό σου απ΄έξω μωρή τσουτσού;:P

κατάλαβες λάθος :P

Ααααααα τέλεια!:D
Έχουμε καιρό!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fantasmenos

Τιμώμενο Μέλος

Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Θεολόγος και μας γράφει απο Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4,026 μηνύματα.
Μωρ τι μας λες πουλάκι μου;
Και πως προκύπτει αυτό; Για να βγάλεις τον εαυτό σου απ΄έξω μωρή τσουτσού;:P



Ααααααα τέλεια!:D
Έχουμε καιρό!

Βρε κοτόπουλο είπα δεν αποκλείονται οι υπόλοιποι. (αν και όσοι έχουν γεννηθεί το 1986, Νοέμβριο μήνα είναι αθώοι νομίζω)... :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lorien

Περιβόητο μέλος

Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Όπως είπε η ΣΕ θέλει να γίνει τζέρτζελο, άρα έδωσε ρόλους σε άτομα που μιλάνε πολύ και μπορούν να φτάσουν στα άκρα..

Χμμμμ δηλαδή: Κακή Επιρροή, Resident Evil, youki, Neraida, fantasmenos.
Πρώτες σκέψεις.. άντε μιλήστε!:P
Γιαυτο μαρεσεις Ηρω. Γιατι εχεις μια λαθος νοοτροπια...και μενεις σταθερη σε αυτη ! :P:P:P

Tζερτζελο θα γινει ετσι κι αλλιως πιστευω. Α και καλα λεει η Ρεζουλιν (το χω ; ) δεν εβαλες τον εαυτο σου μεσα. Εδω που τα λεμε, απορω πως δεν εβαλες και μενα μεσα :P Εις πηγαδιον catoorheesa ; :mad:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dark_kronos

Επιφανές μέλος

Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20,660 μηνύματα.
Ας κανω ποδαρικο ψηφιζοντας Bill_Slayer απλα επειδη ητανε ο πρωτος που ειχε φυγει την προηγουμενη φορα και δεν νομιζω να τον ψηφισει κανενας αλλος
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top