Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 08:16 Η Kakerlak έγραψε: #11.681 16-01-09 08:16 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Δεν υποστηριξα καπου νεραιδα.. Click για ανάπτυξη... Αυτό τώρα είναι επιχείρημα? Γιατί υποστήριξες κ κανέναν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 09:32 Ο fandago έγραψε: #11.682 16-01-09 09:32 Λίστα για Παρασκευή 16/1 Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα Bill Dark_kronos fantasmenos >> Lorien Ηρώ >> Lorien Kakerlak >> Lorien Κακή Επιρροή Lorien Phoebe pitg21 Vkey >> Lorien Ψήφοι 4 Lorien Αποχωρήσεις Bill_Slayer >> ψηφοφορία (???) #75 + #82 WhiteDrum >> δολοφονία (???) #134 vendetta >> ψηφοφορία (πολίτης) #199 + #201 jrot6 >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών papas >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών Youki >> δολοφονία (πολίτης) #216 Angie_Ann >> ψηφοφορία (???) #245 Κακή Επιρροή >> δολοφονία (???) #266 Neraida >> ψηφοφορία (δολοφόνος) #293 Απουσίες 1 kakerlak 1 Lorien (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή 16/1 μαθαίνετε την ιδιότητα του δολοφονημένου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:14 Η Ηρώ έγραψε: #11.683 16-01-09 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Εγω θα ηθελα να εξηγησεις γιατι ειμαι υποπτος εντελως ξαφνικα (και μαλιστα πριν ποσταρω ). Συμφωνα με το υφος σου, θα πρεπει να σου ειναι ευκολο. Επισης θα ηθελα απαντησεις στο ποστ μου που σχολιαζω τις κινησεις σου. Το να δειχνουμε με το δακτυλο και να δημιουργουμε εντυπωσεις με στομφο, ομολογω πως δε με εντυπωσιαζει Click για ανάπτυξη... Αν και δεν έχει νόημα να μπω καν στη διαδικασία.. να σου πω ότι δεν έγινες ξαφνικά ύποπτος. Για απορίες πήγαινε 2-3 σελίδες παραπίσω. Άντε να τελειώσει αυτό το παιχνίδι γιατί ήταν το πιο προβλέψιμο ever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:30 Ο Dark_kronos: #11.684 16-01-09 10:30 Για μενα παντος οσο και αν καπιοι το θεωρουν προβλεψιμο, και οτι καπιοι δολοφονοι το φοναζουν πως ειναι δολοφονοι, δεν ειμαιι σιγουρος για το πιοι ειναι οι δολοφονοι εκτος απο την νεραιδα. Θα ψηφισω Lorien, αλλα δεν ειμαι καθολου σιγουρος για την ιδιοτιτα του, και ειμαι αναμεσα σε kakerlak και vkey για 3ο δολοφονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:33 Η Kakerlak έγραψε: #11.685 16-01-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Για μενα παντος οσο και αν καπιοι το θεωρουν προβλεψιμο, και οτι καπιοι δολοφονοι το φοναζουν πως ειναι δολοφονοι, δεν ειμαιι σιγουρος για το πιοι ειναι οι δολοφονοι εκτος απο την νεραιδα. Θα ψηφισω Lorien, αλλα δεν ειμαι καθολου σιγουρος για την ιδιοτιτα του, και ειμαι αναμεσα σε kakerlak και vkey για 3ο δολοφονο... Click για ανάπτυξη... Και που ξέρεις ρε κρονάκι ότι δεν έχει βγει ο τρίτος δολοφόνος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:40 Η Ηρώ έγραψε: #11.686 16-01-09 10:40 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Και που ξέρεις ρε κρονάκι ότι δεν έχει βγει ο τρίτος δολοφόνος? Click για ανάπτυξη... Αν είχε βγει θα είχε τελειώσει το παιχνίδι. Τι εννοείς ακριβώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:51 Η Kakerlak έγραψε: #11.687 16-01-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αν είχε βγει θα είχε τελειώσει το παιχνίδι. Τι εννοείς ακριβώς; Click για ανάπτυξη... Που το ξέρει ότι έχει βγει κ ο δεύτερος δολοφόνος όπως κ εσύ άλλωστε εφόσον έχουμε 3 δολοφόνους και εμείς ξέρουμε μόνο έναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:57 Η Ηρώ έγραψε: #11.688 16-01-09 10:57 Axά οκ το πιασα.. Όπως έχω πει, είχα ένα σενάριο στο μυαλό μου.. το οποίο ξεκίνησε από το σώσιμο της Angie_Ann. Αφού αποδείχτηκε ότι η Neraida είναι δολοφόνος, σύμφωνα με το σενάριο αυτό είναι και η Angie_Ann. Kαι δεν μπορεί να είναι κανείς μα κανείς άλλος πλην του lorien. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:15 Ο Dark_kronos: #11.689 16-01-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Που το ξέρει ότι έχει βγει κ ο δεύτερος δολοφόνος όπως κ εσύ άλλωστε εφόσον έχουμε 3 δολοφόνους και εμείς ξέρουμε μόνο έναν. Click για ανάπτυξη... Δεν το ξερω, υποθετω ομως οτι εχουν μεινει μεσα 2. Ακομα ομως και αν εχει μεινει μονο ενας δεν ξερω αν θα εισαι εσυ, αν θα ειναι ο λορυ η αν θα ειναι η βικυ η ισως καπιος αλλος που δεν εχω υποψιιαστει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:29 Ο fandago έγραψε: #11.690 16-01-09 11:29 Λίστα για Παρασκευή 16/1 Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα Bill Dark_kronos >> Lorien fantasmenos >> Lorien Ηρώ >> Lorien Kakerlak >> Lorien Κακή Επιρροή Lorien Phoebe pitg21 Vkey >> Lorien Ψήφοι 5 Lorien Αποχωρήσεις Bill_Slayer >> ψηφοφορία (???) #75 + #82 WhiteDrum >> δολοφονία (???) #134 vendetta >> ψηφοφορία (πολίτης) #199 + #201 jrot6 >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών papas >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών Youki >> δολοφονία (πολίτης) #216 Angie_Ann >> ψηφοφορία (???) #245 Κακή Επιρροή >> δολοφονία (???) #266 Neraida >> ψηφοφορία (δολοφόνος) #293 Απουσίες 1 kakerlak 1 Lorien (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή 16/1 μαθαίνετε την ιδιότητα του δολοφονημένου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:33 Η Ηρώ έγραψε: #11.691 16-01-09 11:33 Μήπως θα μπορούσατε να μας πείτε πόσοι δολοφόνοι έχουν απομείνει; Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:34 Ο fandago έγραψε: #11.692 16-01-09 11:34 Όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:38 Η Ηρώ έγραψε: #11.693 16-01-09 11:38 Οχιές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 12:52 Ο Bill έγραψε: #11.694 16-01-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λίστα για Παρασκευή 16/1 Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα Bill Dark_kronos >> Lorien fantasmenos >> Lorien Ηρώ >> Lorien Kakerlak >> Lorien Κακή Επιρροή Lorien Phoebe pitg21 Vkey >> Lorien Ψήφοι 5 Lorien Αποχωρήσεις Bill_Slayer >> ψηφοφορία (???) #75 + #82 WhiteDrum >> δολοφονία (???) #134 vendetta >> ψηφοφορία (πολίτης) #199 + #201 jrot6 >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών papas >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών Youki >> δολοφονία (πολίτης) #216 Angie_Ann >> ψηφοφορία (???) #245 Κακή Επιρροή >> δολοφονία (???) #266 Neraida >> ψηφοφορία (δολοφόνος) #293 Απουσίες 1 kakerlak 1 Lorien (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή 16/1 μαθαίνετε την ιδιότητα του δολοφονημένου. Click για ανάπτυξη... Η ΚουΕ έχει βγει από το παιχνίδι. Βλέπω πως έχουν πέσει όλοι στο Λόριεν.Θα ψηφίσω κι εγώ Λόριεν για να μην του χαλάσω το απόλυτο. Με προβληματίζει πάντως που δεν έχει ψηφίσει κανείς κάτι διαφορετικό.Φοβάμαι μην φάμε κάποιον που δεν είναι δολοφόνος. Επίσης για να μην μας λένε πόσα είναι τα δολοφόνια που έχουν μείνει πιστεύω είμαστε κοντά στο να τα τα ξεκάνουμε τελείως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Phoebe έγραψε: #11.695 16-01-09 12:53 Εγώ για να κάνω την αλλαγή θα ψηφίσω Ηρώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Η Kakerlak έγραψε: #11.696 16-01-09 13:10 ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:13 Η Ηρώ έγραψε: #11.697 16-01-09 13:13 Έι πειρατή... Τη δολοφονία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:15 Η Ηρώ έγραψε: #11.698 16-01-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εγώ για να κάνω την αλλαγή θα ψηφίσω Ηρώ! Click για ανάπτυξη... Καλά phoebe είσαι πέρα τη λάκκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Ο fandago έγραψε: #11.699 16-01-09 13:19 Δεν έχω λάβει pm για δολοφονία, αν κάποιο άλλο μέλος της ΣΕ έχει, ας το πει. Αλλιώς οι δολοφόνοι να μου στείλουν pm Λίστα για Παρασκευή 16/1 Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα Bill >> Lorien Dark_kronos >> Lorien fantasmenos >> Lorien Ηρώ >> Lorien Kakerlak >> Lorien Lorien Phoebe >> Ηρώ pitg21 Vkey >> Lorien Ψήφοι 6 Lorien 1 Ηρώ Αποχωρήσεις Bill_Slayer >> ψηφοφορία (???) #75 + #82 WhiteDrum >> δολοφονία (???) #134 vendetta >> ψηφοφορία (πολίτης) #199 + #201 jrot6 >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών papas >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών Youki >> δολοφονία (πολίτης) #216 Angie_Ann >> ψηφοφορία (???) #245 Κακή Επιρροή >> δολοφονία (???) #266 Neraida >> ψηφοφορία (δολοφόνος) #293 Απουσίες 1 kakerlak 1 Lorien (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή 16/1 μαθαίνετε την ιδιότητα του δολοφονημένου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:25 Η Phoebe έγραψε: #11.700 16-01-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Καλά phoebe είσαι πέρα τη λάκκα. Click για ανάπτυξη... Τι σημαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 583 584 585 586 587 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 585 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 585 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Δεν υποστηριξα καπου νεραιδα.. Click για ανάπτυξη... Αυτό τώρα είναι επιχείρημα? Γιατί υποστήριξες κ κανέναν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 09:32 Ο fandago έγραψε: #11.682 16-01-09 09:32 Λίστα για Παρασκευή 16/1 Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα Bill Dark_kronos fantasmenos >> Lorien Ηρώ >> Lorien Kakerlak >> Lorien Κακή Επιρροή Lorien Phoebe pitg21 Vkey >> Lorien Ψήφοι 4 Lorien Αποχωρήσεις Bill_Slayer >> ψηφοφορία (???) #75 + #82 WhiteDrum >> δολοφονία (???) #134 vendetta >> ψηφοφορία (πολίτης) #199 + #201 jrot6 >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών papas >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών Youki >> δολοφονία (πολίτης) #216 Angie_Ann >> ψηφοφορία (???) #245 Κακή Επιρροή >> δολοφονία (???) #266 Neraida >> ψηφοφορία (δολοφόνος) #293 Απουσίες 1 kakerlak 1 Lorien (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή 16/1 μαθαίνετε την ιδιότητα του δολοφονημένου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:14 Η Ηρώ έγραψε: #11.683 16-01-09 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Εγω θα ηθελα να εξηγησεις γιατι ειμαι υποπτος εντελως ξαφνικα (και μαλιστα πριν ποσταρω ). Συμφωνα με το υφος σου, θα πρεπει να σου ειναι ευκολο. Επισης θα ηθελα απαντησεις στο ποστ μου που σχολιαζω τις κινησεις σου. Το να δειχνουμε με το δακτυλο και να δημιουργουμε εντυπωσεις με στομφο, ομολογω πως δε με εντυπωσιαζει Click για ανάπτυξη... Αν και δεν έχει νόημα να μπω καν στη διαδικασία.. να σου πω ότι δεν έγινες ξαφνικά ύποπτος. Για απορίες πήγαινε 2-3 σελίδες παραπίσω. Άντε να τελειώσει αυτό το παιχνίδι γιατί ήταν το πιο προβλέψιμο ever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:30 Ο Dark_kronos: #11.684 16-01-09 10:30 Για μενα παντος οσο και αν καπιοι το θεωρουν προβλεψιμο, και οτι καπιοι δολοφονοι το φοναζουν πως ειναι δολοφονοι, δεν ειμαιι σιγουρος για το πιοι ειναι οι δολοφονοι εκτος απο την νεραιδα. Θα ψηφισω Lorien, αλλα δεν ειμαι καθολου σιγουρος για την ιδιοτιτα του, και ειμαι αναμεσα σε kakerlak και vkey για 3ο δολοφονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:33 Η Kakerlak έγραψε: #11.685 16-01-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Για μενα παντος οσο και αν καπιοι το θεωρουν προβλεψιμο, και οτι καπιοι δολοφονοι το φοναζουν πως ειναι δολοφονοι, δεν ειμαιι σιγουρος για το πιοι ειναι οι δολοφονοι εκτος απο την νεραιδα. Θα ψηφισω Lorien, αλλα δεν ειμαι καθολου σιγουρος για την ιδιοτιτα του, και ειμαι αναμεσα σε kakerlak και vkey για 3ο δολοφονο... Click για ανάπτυξη... Και που ξέρεις ρε κρονάκι ότι δεν έχει βγει ο τρίτος δολοφόνος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:40 Η Ηρώ έγραψε: #11.686 16-01-09 10:40 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Και που ξέρεις ρε κρονάκι ότι δεν έχει βγει ο τρίτος δολοφόνος? Click για ανάπτυξη... Αν είχε βγει θα είχε τελειώσει το παιχνίδι. Τι εννοείς ακριβώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:51 Η Kakerlak έγραψε: #11.687 16-01-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αν είχε βγει θα είχε τελειώσει το παιχνίδι. Τι εννοείς ακριβώς; Click για ανάπτυξη... Που το ξέρει ότι έχει βγει κ ο δεύτερος δολοφόνος όπως κ εσύ άλλωστε εφόσον έχουμε 3 δολοφόνους και εμείς ξέρουμε μόνο έναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:57 Η Ηρώ έγραψε: #11.688 16-01-09 10:57 Axά οκ το πιασα.. Όπως έχω πει, είχα ένα σενάριο στο μυαλό μου.. το οποίο ξεκίνησε από το σώσιμο της Angie_Ann. Αφού αποδείχτηκε ότι η Neraida είναι δολοφόνος, σύμφωνα με το σενάριο αυτό είναι και η Angie_Ann. Kαι δεν μπορεί να είναι κανείς μα κανείς άλλος πλην του lorien. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:15 Ο Dark_kronos: #11.689 16-01-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Που το ξέρει ότι έχει βγει κ ο δεύτερος δολοφόνος όπως κ εσύ άλλωστε εφόσον έχουμε 3 δολοφόνους και εμείς ξέρουμε μόνο έναν. Click για ανάπτυξη... Δεν το ξερω, υποθετω ομως οτι εχουν μεινει μεσα 2. Ακομα ομως και αν εχει μεινει μονο ενας δεν ξερω αν θα εισαι εσυ, αν θα ειναι ο λορυ η αν θα ειναι η βικυ η ισως καπιος αλλος που δεν εχω υποψιιαστει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:29 Ο fandago έγραψε: #11.690 16-01-09 11:29 Λίστα για Παρασκευή 16/1 Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα Bill Dark_kronos >> Lorien fantasmenos >> Lorien Ηρώ >> Lorien Kakerlak >> Lorien Κακή Επιρροή Lorien Phoebe pitg21 Vkey >> Lorien Ψήφοι 5 Lorien Αποχωρήσεις Bill_Slayer >> ψηφοφορία (???) #75 + #82 WhiteDrum >> δολοφονία (???) #134 vendetta >> ψηφοφορία (πολίτης) #199 + #201 jrot6 >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών papas >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών Youki >> δολοφονία (πολίτης) #216 Angie_Ann >> ψηφοφορία (???) #245 Κακή Επιρροή >> δολοφονία (???) #266 Neraida >> ψηφοφορία (δολοφόνος) #293 Απουσίες 1 kakerlak 1 Lorien (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή 16/1 μαθαίνετε την ιδιότητα του δολοφονημένου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:33 Η Ηρώ έγραψε: #11.691 16-01-09 11:33 Μήπως θα μπορούσατε να μας πείτε πόσοι δολοφόνοι έχουν απομείνει; Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:34 Ο fandago έγραψε: #11.692 16-01-09 11:34 Όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:38 Η Ηρώ έγραψε: #11.693 16-01-09 11:38 Οχιές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 12:52 Ο Bill έγραψε: #11.694 16-01-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λίστα για Παρασκευή 16/1 Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα Bill Dark_kronos >> Lorien fantasmenos >> Lorien Ηρώ >> Lorien Kakerlak >> Lorien Κακή Επιρροή Lorien Phoebe pitg21 Vkey >> Lorien Ψήφοι 5 Lorien Αποχωρήσεις Bill_Slayer >> ψηφοφορία (???) #75 + #82 WhiteDrum >> δολοφονία (???) #134 vendetta >> ψηφοφορία (πολίτης) #199 + #201 jrot6 >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών papas >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών Youki >> δολοφονία (πολίτης) #216 Angie_Ann >> ψηφοφορία (???) #245 Κακή Επιρροή >> δολοφονία (???) #266 Neraida >> ψηφοφορία (δολοφόνος) #293 Απουσίες 1 kakerlak 1 Lorien (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή 16/1 μαθαίνετε την ιδιότητα του δολοφονημένου. Click για ανάπτυξη... Η ΚουΕ έχει βγει από το παιχνίδι. Βλέπω πως έχουν πέσει όλοι στο Λόριεν.Θα ψηφίσω κι εγώ Λόριεν για να μην του χαλάσω το απόλυτο. Με προβληματίζει πάντως που δεν έχει ψηφίσει κανείς κάτι διαφορετικό.Φοβάμαι μην φάμε κάποιον που δεν είναι δολοφόνος. Επίσης για να μην μας λένε πόσα είναι τα δολοφόνια που έχουν μείνει πιστεύω είμαστε κοντά στο να τα τα ξεκάνουμε τελείως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Phoebe έγραψε: #11.695 16-01-09 12:53 Εγώ για να κάνω την αλλαγή θα ψηφίσω Ηρώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Η Kakerlak έγραψε: #11.696 16-01-09 13:10 ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:13 Η Ηρώ έγραψε: #11.697 16-01-09 13:13 Έι πειρατή... Τη δολοφονία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:15 Η Ηρώ έγραψε: #11.698 16-01-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εγώ για να κάνω την αλλαγή θα ψηφίσω Ηρώ! Click για ανάπτυξη... Καλά phoebe είσαι πέρα τη λάκκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Ο fandago έγραψε: #11.699 16-01-09 13:19 Δεν έχω λάβει pm για δολοφονία, αν κάποιο άλλο μέλος της ΣΕ έχει, ας το πει. Αλλιώς οι δολοφόνοι να μου στείλουν pm Λίστα για Παρασκευή 16/1 Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα Bill >> Lorien Dark_kronos >> Lorien fantasmenos >> Lorien Ηρώ >> Lorien Kakerlak >> Lorien Lorien Phoebe >> Ηρώ pitg21 Vkey >> Lorien Ψήφοι 6 Lorien 1 Ηρώ Αποχωρήσεις Bill_Slayer >> ψηφοφορία (???) #75 + #82 WhiteDrum >> δολοφονία (???) #134 vendetta >> ψηφοφορία (πολίτης) #199 + #201 jrot6 >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών papas >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών Youki >> δολοφονία (πολίτης) #216 Angie_Ann >> ψηφοφορία (???) #245 Κακή Επιρροή >> δολοφονία (???) #266 Neraida >> ψηφοφορία (δολοφόνος) #293 Απουσίες 1 kakerlak 1 Lorien (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή 16/1 μαθαίνετε την ιδιότητα του δολοφονημένου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:25 Η Phoebe έγραψε: #11.700 16-01-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Καλά phoebe είσαι πέρα τη λάκκα. Click για ανάπτυξη... Τι σημαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 583 584 585 586 587 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 585 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 585 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λίστα για Παρασκευή 16/1 Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα Bill Dark_kronos fantasmenos >> Lorien Ηρώ >> Lorien Kakerlak >> Lorien Κακή Επιρροή Lorien Phoebe pitg21 Vkey >> Lorien Ψήφοι 4 Lorien Αποχωρήσεις Bill_Slayer >> ψηφοφορία (???) #75 + #82 WhiteDrum >> δολοφονία (???) #134 vendetta >> ψηφοφορία (πολίτης) #199 + #201 jrot6 >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών papas >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών Youki >> δολοφονία (πολίτης) #216 Angie_Ann >> ψηφοφορία (???) #245 Κακή Επιρροή >> δολοφονία (???) #266 Neraida >> ψηφοφορία (δολοφόνος) #293 Απουσίες 1 kakerlak 1 Lorien (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή 16/1 μαθαίνετε την ιδιότητα του δολοφονημένου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:14 Η Ηρώ έγραψε: #11.683 16-01-09 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Εγω θα ηθελα να εξηγησεις γιατι ειμαι υποπτος εντελως ξαφνικα (και μαλιστα πριν ποσταρω ). Συμφωνα με το υφος σου, θα πρεπει να σου ειναι ευκολο. Επισης θα ηθελα απαντησεις στο ποστ μου που σχολιαζω τις κινησεις σου. Το να δειχνουμε με το δακτυλο και να δημιουργουμε εντυπωσεις με στομφο, ομολογω πως δε με εντυπωσιαζει Click για ανάπτυξη... Αν και δεν έχει νόημα να μπω καν στη διαδικασία.. να σου πω ότι δεν έγινες ξαφνικά ύποπτος. Για απορίες πήγαινε 2-3 σελίδες παραπίσω. Άντε να τελειώσει αυτό το παιχνίδι γιατί ήταν το πιο προβλέψιμο ever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:30 Ο Dark_kronos: #11.684 16-01-09 10:30 Για μενα παντος οσο και αν καπιοι το θεωρουν προβλεψιμο, και οτι καπιοι δολοφονοι το φοναζουν πως ειναι δολοφονοι, δεν ειμαιι σιγουρος για το πιοι ειναι οι δολοφονοι εκτος απο την νεραιδα. Θα ψηφισω Lorien, αλλα δεν ειμαι καθολου σιγουρος για την ιδιοτιτα του, και ειμαι αναμεσα σε kakerlak και vkey για 3ο δολοφονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:33 Η Kakerlak έγραψε: #11.685 16-01-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Για μενα παντος οσο και αν καπιοι το θεωρουν προβλεψιμο, και οτι καπιοι δολοφονοι το φοναζουν πως ειναι δολοφονοι, δεν ειμαιι σιγουρος για το πιοι ειναι οι δολοφονοι εκτος απο την νεραιδα. Θα ψηφισω Lorien, αλλα δεν ειμαι καθολου σιγουρος για την ιδιοτιτα του, και ειμαι αναμεσα σε kakerlak και vkey για 3ο δολοφονο... Click για ανάπτυξη... Και που ξέρεις ρε κρονάκι ότι δεν έχει βγει ο τρίτος δολοφόνος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:40 Η Ηρώ έγραψε: #11.686 16-01-09 10:40 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Και που ξέρεις ρε κρονάκι ότι δεν έχει βγει ο τρίτος δολοφόνος? Click για ανάπτυξη... Αν είχε βγει θα είχε τελειώσει το παιχνίδι. Τι εννοείς ακριβώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:51 Η Kakerlak έγραψε: #11.687 16-01-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αν είχε βγει θα είχε τελειώσει το παιχνίδι. Τι εννοείς ακριβώς; Click για ανάπτυξη... Που το ξέρει ότι έχει βγει κ ο δεύτερος δολοφόνος όπως κ εσύ άλλωστε εφόσον έχουμε 3 δολοφόνους και εμείς ξέρουμε μόνο έναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:57 Η Ηρώ έγραψε: #11.688 16-01-09 10:57 Axά οκ το πιασα.. Όπως έχω πει, είχα ένα σενάριο στο μυαλό μου.. το οποίο ξεκίνησε από το σώσιμο της Angie_Ann. Αφού αποδείχτηκε ότι η Neraida είναι δολοφόνος, σύμφωνα με το σενάριο αυτό είναι και η Angie_Ann. Kαι δεν μπορεί να είναι κανείς μα κανείς άλλος πλην του lorien. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:15 Ο Dark_kronos: #11.689 16-01-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Που το ξέρει ότι έχει βγει κ ο δεύτερος δολοφόνος όπως κ εσύ άλλωστε εφόσον έχουμε 3 δολοφόνους και εμείς ξέρουμε μόνο έναν. Click για ανάπτυξη... Δεν το ξερω, υποθετω ομως οτι εχουν μεινει μεσα 2. Ακομα ομως και αν εχει μεινει μονο ενας δεν ξερω αν θα εισαι εσυ, αν θα ειναι ο λορυ η αν θα ειναι η βικυ η ισως καπιος αλλος που δεν εχω υποψιιαστει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:29 Ο fandago έγραψε: #11.690 16-01-09 11:29 Λίστα για Παρασκευή 16/1 Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα Bill Dark_kronos >> Lorien fantasmenos >> Lorien Ηρώ >> Lorien Kakerlak >> Lorien Κακή Επιρροή Lorien Phoebe pitg21 Vkey >> Lorien Ψήφοι 5 Lorien Αποχωρήσεις Bill_Slayer >> ψηφοφορία (???) #75 + #82 WhiteDrum >> δολοφονία (???) #134 vendetta >> ψηφοφορία (πολίτης) #199 + #201 jrot6 >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών papas >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών Youki >> δολοφονία (πολίτης) #216 Angie_Ann >> ψηφοφορία (???) #245 Κακή Επιρροή >> δολοφονία (???) #266 Neraida >> ψηφοφορία (δολοφόνος) #293 Απουσίες 1 kakerlak 1 Lorien (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή 16/1 μαθαίνετε την ιδιότητα του δολοφονημένου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:33 Η Ηρώ έγραψε: #11.691 16-01-09 11:33 Μήπως θα μπορούσατε να μας πείτε πόσοι δολοφόνοι έχουν απομείνει; Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:34 Ο fandago έγραψε: #11.692 16-01-09 11:34 Όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:38 Η Ηρώ έγραψε: #11.693 16-01-09 11:38 Οχιές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 12:52 Ο Bill έγραψε: #11.694 16-01-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λίστα για Παρασκευή 16/1 Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα Bill Dark_kronos >> Lorien fantasmenos >> Lorien Ηρώ >> Lorien Kakerlak >> Lorien Κακή Επιρροή Lorien Phoebe pitg21 Vkey >> Lorien Ψήφοι 5 Lorien Αποχωρήσεις Bill_Slayer >> ψηφοφορία (???) #75 + #82 WhiteDrum >> δολοφονία (???) #134 vendetta >> ψηφοφορία (πολίτης) #199 + #201 jrot6 >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών papas >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών Youki >> δολοφονία (πολίτης) #216 Angie_Ann >> ψηφοφορία (???) #245 Κακή Επιρροή >> δολοφονία (???) #266 Neraida >> ψηφοφορία (δολοφόνος) #293 Απουσίες 1 kakerlak 1 Lorien (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή 16/1 μαθαίνετε την ιδιότητα του δολοφονημένου. Click για ανάπτυξη... Η ΚουΕ έχει βγει από το παιχνίδι. Βλέπω πως έχουν πέσει όλοι στο Λόριεν.Θα ψηφίσω κι εγώ Λόριεν για να μην του χαλάσω το απόλυτο. Με προβληματίζει πάντως που δεν έχει ψηφίσει κανείς κάτι διαφορετικό.Φοβάμαι μην φάμε κάποιον που δεν είναι δολοφόνος. Επίσης για να μην μας λένε πόσα είναι τα δολοφόνια που έχουν μείνει πιστεύω είμαστε κοντά στο να τα τα ξεκάνουμε τελείως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Phoebe έγραψε: #11.695 16-01-09 12:53 Εγώ για να κάνω την αλλαγή θα ψηφίσω Ηρώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Η Kakerlak έγραψε: #11.696 16-01-09 13:10 ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:13 Η Ηρώ έγραψε: #11.697 16-01-09 13:13 Έι πειρατή... Τη δολοφονία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:15 Η Ηρώ έγραψε: #11.698 16-01-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εγώ για να κάνω την αλλαγή θα ψηφίσω Ηρώ! Click για ανάπτυξη... Καλά phoebe είσαι πέρα τη λάκκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Ο fandago έγραψε: #11.699 16-01-09 13:19 Δεν έχω λάβει pm για δολοφονία, αν κάποιο άλλο μέλος της ΣΕ έχει, ας το πει. Αλλιώς οι δολοφόνοι να μου στείλουν pm Λίστα για Παρασκευή 16/1 Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα Bill >> Lorien Dark_kronos >> Lorien fantasmenos >> Lorien Ηρώ >> Lorien Kakerlak >> Lorien Lorien Phoebe >> Ηρώ pitg21 Vkey >> Lorien Ψήφοι 6 Lorien 1 Ηρώ Αποχωρήσεις Bill_Slayer >> ψηφοφορία (???) #75 + #82 WhiteDrum >> δολοφονία (???) #134 vendetta >> ψηφοφορία (πολίτης) #199 + #201 jrot6 >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών papas >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών Youki >> δολοφονία (πολίτης) #216 Angie_Ann >> ψηφοφορία (???) #245 Κακή Επιρροή >> δολοφονία (???) #266 Neraida >> ψηφοφορία (δολοφόνος) #293 Απουσίες 1 kakerlak 1 Lorien (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή 16/1 μαθαίνετε την ιδιότητα του δολοφονημένου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:25 Η Phoebe έγραψε: #11.700 16-01-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Καλά phoebe είσαι πέρα τη λάκκα. Click για ανάπτυξη... Τι σημαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 583 584 585 586 587 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 585 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 585 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Εγω θα ηθελα να εξηγησεις γιατι ειμαι υποπτος εντελως ξαφνικα (και μαλιστα πριν ποσταρω ). Συμφωνα με το υφος σου, θα πρεπει να σου ειναι ευκολο. Επισης θα ηθελα απαντησεις στο ποστ μου που σχολιαζω τις κινησεις σου. Το να δειχνουμε με το δακτυλο και να δημιουργουμε εντυπωσεις με στομφο, ομολογω πως δε με εντυπωσιαζει Click για ανάπτυξη... Αν και δεν έχει νόημα να μπω καν στη διαδικασία.. να σου πω ότι δεν έγινες ξαφνικά ύποπτος. Για απορίες πήγαινε 2-3 σελίδες παραπίσω. Άντε να τελειώσει αυτό το παιχνίδι γιατί ήταν το πιο προβλέψιμο ever Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:30 Ο Dark_kronos: #11.684 16-01-09 10:30 Για μενα παντος οσο και αν καπιοι το θεωρουν προβλεψιμο, και οτι καπιοι δολοφονοι το φοναζουν πως ειναι δολοφονοι, δεν ειμαιι σιγουρος για το πιοι ειναι οι δολοφονοι εκτος απο την νεραιδα. Θα ψηφισω Lorien, αλλα δεν ειμαι καθολου σιγουρος για την ιδιοτιτα του, και ειμαι αναμεσα σε kakerlak και vkey για 3ο δολοφονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:33 Η Kakerlak έγραψε: #11.685 16-01-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Για μενα παντος οσο και αν καπιοι το θεωρουν προβλεψιμο, και οτι καπιοι δολοφονοι το φοναζουν πως ειναι δολοφονοι, δεν ειμαιι σιγουρος για το πιοι ειναι οι δολοφονοι εκτος απο την νεραιδα. Θα ψηφισω Lorien, αλλα δεν ειμαι καθολου σιγουρος για την ιδιοτιτα του, και ειμαι αναμεσα σε kakerlak και vkey για 3ο δολοφονο... Click για ανάπτυξη... Και που ξέρεις ρε κρονάκι ότι δεν έχει βγει ο τρίτος δολοφόνος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:40 Η Ηρώ έγραψε: #11.686 16-01-09 10:40 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Και που ξέρεις ρε κρονάκι ότι δεν έχει βγει ο τρίτος δολοφόνος? Click για ανάπτυξη... Αν είχε βγει θα είχε τελειώσει το παιχνίδι. Τι εννοείς ακριβώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:51 Η Kakerlak έγραψε: #11.687 16-01-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αν είχε βγει θα είχε τελειώσει το παιχνίδι. Τι εννοείς ακριβώς; Click για ανάπτυξη... Που το ξέρει ότι έχει βγει κ ο δεύτερος δολοφόνος όπως κ εσύ άλλωστε εφόσον έχουμε 3 δολοφόνους και εμείς ξέρουμε μόνο έναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:57 Η Ηρώ έγραψε: #11.688 16-01-09 10:57 Axά οκ το πιασα.. Όπως έχω πει, είχα ένα σενάριο στο μυαλό μου.. το οποίο ξεκίνησε από το σώσιμο της Angie_Ann. Αφού αποδείχτηκε ότι η Neraida είναι δολοφόνος, σύμφωνα με το σενάριο αυτό είναι και η Angie_Ann. Kαι δεν μπορεί να είναι κανείς μα κανείς άλλος πλην του lorien. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:15 Ο Dark_kronos: #11.689 16-01-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Που το ξέρει ότι έχει βγει κ ο δεύτερος δολοφόνος όπως κ εσύ άλλωστε εφόσον έχουμε 3 δολοφόνους και εμείς ξέρουμε μόνο έναν. Click για ανάπτυξη... Δεν το ξερω, υποθετω ομως οτι εχουν μεινει μεσα 2. Ακομα ομως και αν εχει μεινει μονο ενας δεν ξερω αν θα εισαι εσυ, αν θα ειναι ο λορυ η αν θα ειναι η βικυ η ισως καπιος αλλος που δεν εχω υποψιιαστει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:29 Ο fandago έγραψε: #11.690 16-01-09 11:29 Λίστα για Παρασκευή 16/1 Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα Bill Dark_kronos >> Lorien fantasmenos >> Lorien Ηρώ >> Lorien Kakerlak >> Lorien Κακή Επιρροή Lorien Phoebe pitg21 Vkey >> Lorien Ψήφοι 5 Lorien Αποχωρήσεις Bill_Slayer >> ψηφοφορία (???) #75 + #82 WhiteDrum >> δολοφονία (???) #134 vendetta >> ψηφοφορία (πολίτης) #199 + #201 jrot6 >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών papas >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών Youki >> δολοφονία (πολίτης) #216 Angie_Ann >> ψηφοφορία (???) #245 Κακή Επιρροή >> δολοφονία (???) #266 Neraida >> ψηφοφορία (δολοφόνος) #293 Απουσίες 1 kakerlak 1 Lorien (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή 16/1 μαθαίνετε την ιδιότητα του δολοφονημένου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:33 Η Ηρώ έγραψε: #11.691 16-01-09 11:33 Μήπως θα μπορούσατε να μας πείτε πόσοι δολοφόνοι έχουν απομείνει; Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:34 Ο fandago έγραψε: #11.692 16-01-09 11:34 Όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:38 Η Ηρώ έγραψε: #11.693 16-01-09 11:38 Οχιές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 12:52 Ο Bill έγραψε: #11.694 16-01-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λίστα για Παρασκευή 16/1 Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα Bill Dark_kronos >> Lorien fantasmenos >> Lorien Ηρώ >> Lorien Kakerlak >> Lorien Κακή Επιρροή Lorien Phoebe pitg21 Vkey >> Lorien Ψήφοι 5 Lorien Αποχωρήσεις Bill_Slayer >> ψηφοφορία (???) #75 + #82 WhiteDrum >> δολοφονία (???) #134 vendetta >> ψηφοφορία (πολίτης) #199 + #201 jrot6 >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών papas >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών Youki >> δολοφονία (πολίτης) #216 Angie_Ann >> ψηφοφορία (???) #245 Κακή Επιρροή >> δολοφονία (???) #266 Neraida >> ψηφοφορία (δολοφόνος) #293 Απουσίες 1 kakerlak 1 Lorien (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή 16/1 μαθαίνετε την ιδιότητα του δολοφονημένου. Click για ανάπτυξη... Η ΚουΕ έχει βγει από το παιχνίδι. Βλέπω πως έχουν πέσει όλοι στο Λόριεν.Θα ψηφίσω κι εγώ Λόριεν για να μην του χαλάσω το απόλυτο. Με προβληματίζει πάντως που δεν έχει ψηφίσει κανείς κάτι διαφορετικό.Φοβάμαι μην φάμε κάποιον που δεν είναι δολοφόνος. Επίσης για να μην μας λένε πόσα είναι τα δολοφόνια που έχουν μείνει πιστεύω είμαστε κοντά στο να τα τα ξεκάνουμε τελείως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Phoebe έγραψε: #11.695 16-01-09 12:53 Εγώ για να κάνω την αλλαγή θα ψηφίσω Ηρώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Η Kakerlak έγραψε: #11.696 16-01-09 13:10 ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:13 Η Ηρώ έγραψε: #11.697 16-01-09 13:13 Έι πειρατή... Τη δολοφονία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:15 Η Ηρώ έγραψε: #11.698 16-01-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εγώ για να κάνω την αλλαγή θα ψηφίσω Ηρώ! Click για ανάπτυξη... Καλά phoebe είσαι πέρα τη λάκκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Ο fandago έγραψε: #11.699 16-01-09 13:19 Δεν έχω λάβει pm για δολοφονία, αν κάποιο άλλο μέλος της ΣΕ έχει, ας το πει. Αλλιώς οι δολοφόνοι να μου στείλουν pm Λίστα για Παρασκευή 16/1 Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα Bill >> Lorien Dark_kronos >> Lorien fantasmenos >> Lorien Ηρώ >> Lorien Kakerlak >> Lorien Lorien Phoebe >> Ηρώ pitg21 Vkey >> Lorien Ψήφοι 6 Lorien 1 Ηρώ Αποχωρήσεις Bill_Slayer >> ψηφοφορία (???) #75 + #82 WhiteDrum >> δολοφονία (???) #134 vendetta >> ψηφοφορία (πολίτης) #199 + #201 jrot6 >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών papas >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών Youki >> δολοφονία (πολίτης) #216 Angie_Ann >> ψηφοφορία (???) #245 Κακή Επιρροή >> δολοφονία (???) #266 Neraida >> ψηφοφορία (δολοφόνος) #293 Απουσίες 1 kakerlak 1 Lorien (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή 16/1 μαθαίνετε την ιδιότητα του δολοφονημένου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:25 Η Phoebe έγραψε: #11.700 16-01-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Καλά phoebe είσαι πέρα τη λάκκα. Click για ανάπτυξη... Τι σημαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 583 584 585 586 587 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 585 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 585 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για μενα παντος οσο και αν καπιοι το θεωρουν προβλεψιμο, και οτι καπιοι δολοφονοι το φοναζουν πως ειναι δολοφονοι, δεν ειμαιι σιγουρος για το πιοι ειναι οι δολοφονοι εκτος απο την νεραιδα. Θα ψηφισω Lorien, αλλα δεν ειμαι καθολου σιγουρος για την ιδιοτιτα του, και ειμαι αναμεσα σε kakerlak και vkey για 3ο δολοφονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:33 Η Kakerlak έγραψε: #11.685 16-01-09 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Για μενα παντος οσο και αν καπιοι το θεωρουν προβλεψιμο, και οτι καπιοι δολοφονοι το φοναζουν πως ειναι δολοφονοι, δεν ειμαιι σιγουρος για το πιοι ειναι οι δολοφονοι εκτος απο την νεραιδα. Θα ψηφισω Lorien, αλλα δεν ειμαι καθολου σιγουρος για την ιδιοτιτα του, και ειμαι αναμεσα σε kakerlak και vkey για 3ο δολοφονο... Click για ανάπτυξη... Και που ξέρεις ρε κρονάκι ότι δεν έχει βγει ο τρίτος δολοφόνος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:40 Η Ηρώ έγραψε: #11.686 16-01-09 10:40 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Και που ξέρεις ρε κρονάκι ότι δεν έχει βγει ο τρίτος δολοφόνος? Click για ανάπτυξη... Αν είχε βγει θα είχε τελειώσει το παιχνίδι. Τι εννοείς ακριβώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:51 Η Kakerlak έγραψε: #11.687 16-01-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αν είχε βγει θα είχε τελειώσει το παιχνίδι. Τι εννοείς ακριβώς; Click για ανάπτυξη... Που το ξέρει ότι έχει βγει κ ο δεύτερος δολοφόνος όπως κ εσύ άλλωστε εφόσον έχουμε 3 δολοφόνους και εμείς ξέρουμε μόνο έναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:57 Η Ηρώ έγραψε: #11.688 16-01-09 10:57 Axά οκ το πιασα.. Όπως έχω πει, είχα ένα σενάριο στο μυαλό μου.. το οποίο ξεκίνησε από το σώσιμο της Angie_Ann. Αφού αποδείχτηκε ότι η Neraida είναι δολοφόνος, σύμφωνα με το σενάριο αυτό είναι και η Angie_Ann. Kαι δεν μπορεί να είναι κανείς μα κανείς άλλος πλην του lorien. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:15 Ο Dark_kronos: #11.689 16-01-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Που το ξέρει ότι έχει βγει κ ο δεύτερος δολοφόνος όπως κ εσύ άλλωστε εφόσον έχουμε 3 δολοφόνους και εμείς ξέρουμε μόνο έναν. Click για ανάπτυξη... Δεν το ξερω, υποθετω ομως οτι εχουν μεινει μεσα 2. Ακομα ομως και αν εχει μεινει μονο ενας δεν ξερω αν θα εισαι εσυ, αν θα ειναι ο λορυ η αν θα ειναι η βικυ η ισως καπιος αλλος που δεν εχω υποψιιαστει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:29 Ο fandago έγραψε: #11.690 16-01-09 11:29 Λίστα για Παρασκευή 16/1 Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα Bill Dark_kronos >> Lorien fantasmenos >> Lorien Ηρώ >> Lorien Kakerlak >> Lorien Κακή Επιρροή Lorien Phoebe pitg21 Vkey >> Lorien Ψήφοι 5 Lorien Αποχωρήσεις Bill_Slayer >> ψηφοφορία (???) #75 + #82 WhiteDrum >> δολοφονία (???) #134 vendetta >> ψηφοφορία (πολίτης) #199 + #201 jrot6 >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών papas >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών Youki >> δολοφονία (πολίτης) #216 Angie_Ann >> ψηφοφορία (???) #245 Κακή Επιρροή >> δολοφονία (???) #266 Neraida >> ψηφοφορία (δολοφόνος) #293 Απουσίες 1 kakerlak 1 Lorien (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή 16/1 μαθαίνετε την ιδιότητα του δολοφονημένου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:33 Η Ηρώ έγραψε: #11.691 16-01-09 11:33 Μήπως θα μπορούσατε να μας πείτε πόσοι δολοφόνοι έχουν απομείνει; Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:34 Ο fandago έγραψε: #11.692 16-01-09 11:34 Όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:38 Η Ηρώ έγραψε: #11.693 16-01-09 11:38 Οχιές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 12:52 Ο Bill έγραψε: #11.694 16-01-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λίστα για Παρασκευή 16/1 Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα Bill Dark_kronos >> Lorien fantasmenos >> Lorien Ηρώ >> Lorien Kakerlak >> Lorien Κακή Επιρροή Lorien Phoebe pitg21 Vkey >> Lorien Ψήφοι 5 Lorien Αποχωρήσεις Bill_Slayer >> ψηφοφορία (???) #75 + #82 WhiteDrum >> δολοφονία (???) #134 vendetta >> ψηφοφορία (πολίτης) #199 + #201 jrot6 >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών papas >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών Youki >> δολοφονία (πολίτης) #216 Angie_Ann >> ψηφοφορία (???) #245 Κακή Επιρροή >> δολοφονία (???) #266 Neraida >> ψηφοφορία (δολοφόνος) #293 Απουσίες 1 kakerlak 1 Lorien (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή 16/1 μαθαίνετε την ιδιότητα του δολοφονημένου. Click για ανάπτυξη... Η ΚουΕ έχει βγει από το παιχνίδι. Βλέπω πως έχουν πέσει όλοι στο Λόριεν.Θα ψηφίσω κι εγώ Λόριεν για να μην του χαλάσω το απόλυτο. Με προβληματίζει πάντως που δεν έχει ψηφίσει κανείς κάτι διαφορετικό.Φοβάμαι μην φάμε κάποιον που δεν είναι δολοφόνος. Επίσης για να μην μας λένε πόσα είναι τα δολοφόνια που έχουν μείνει πιστεύω είμαστε κοντά στο να τα τα ξεκάνουμε τελείως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Phoebe έγραψε: #11.695 16-01-09 12:53 Εγώ για να κάνω την αλλαγή θα ψηφίσω Ηρώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Η Kakerlak έγραψε: #11.696 16-01-09 13:10 ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:13 Η Ηρώ έγραψε: #11.697 16-01-09 13:13 Έι πειρατή... Τη δολοφονία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:15 Η Ηρώ έγραψε: #11.698 16-01-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εγώ για να κάνω την αλλαγή θα ψηφίσω Ηρώ! Click για ανάπτυξη... Καλά phoebe είσαι πέρα τη λάκκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Ο fandago έγραψε: #11.699 16-01-09 13:19 Δεν έχω λάβει pm για δολοφονία, αν κάποιο άλλο μέλος της ΣΕ έχει, ας το πει. Αλλιώς οι δολοφόνοι να μου στείλουν pm Λίστα για Παρασκευή 16/1 Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα Bill >> Lorien Dark_kronos >> Lorien fantasmenos >> Lorien Ηρώ >> Lorien Kakerlak >> Lorien Lorien Phoebe >> Ηρώ pitg21 Vkey >> Lorien Ψήφοι 6 Lorien 1 Ηρώ Αποχωρήσεις Bill_Slayer >> ψηφοφορία (???) #75 + #82 WhiteDrum >> δολοφονία (???) #134 vendetta >> ψηφοφορία (πολίτης) #199 + #201 jrot6 >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών papas >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών Youki >> δολοφονία (πολίτης) #216 Angie_Ann >> ψηφοφορία (???) #245 Κακή Επιρροή >> δολοφονία (???) #266 Neraida >> ψηφοφορία (δολοφόνος) #293 Απουσίες 1 kakerlak 1 Lorien (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή 16/1 μαθαίνετε την ιδιότητα του δολοφονημένου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:25 Η Phoebe έγραψε: #11.700 16-01-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Καλά phoebe είσαι πέρα τη λάκκα. Click για ανάπτυξη... Τι σημαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 583 584 585 586 587 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 585 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 585 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos: Για μενα παντος οσο και αν καπιοι το θεωρουν προβλεψιμο, και οτι καπιοι δολοφονοι το φοναζουν πως ειναι δολοφονοι, δεν ειμαιι σιγουρος για το πιοι ειναι οι δολοφονοι εκτος απο την νεραιδα. Θα ψηφισω Lorien, αλλα δεν ειμαι καθολου σιγουρος για την ιδιοτιτα του, και ειμαι αναμεσα σε kakerlak και vkey για 3ο δολοφονο... Click για ανάπτυξη... Και που ξέρεις ρε κρονάκι ότι δεν έχει βγει ο τρίτος δολοφόνος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:40 Η Ηρώ έγραψε: #11.686 16-01-09 10:40 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Και που ξέρεις ρε κρονάκι ότι δεν έχει βγει ο τρίτος δολοφόνος? Click για ανάπτυξη... Αν είχε βγει θα είχε τελειώσει το παιχνίδι. Τι εννοείς ακριβώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:51 Η Kakerlak έγραψε: #11.687 16-01-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αν είχε βγει θα είχε τελειώσει το παιχνίδι. Τι εννοείς ακριβώς; Click για ανάπτυξη... Που το ξέρει ότι έχει βγει κ ο δεύτερος δολοφόνος όπως κ εσύ άλλωστε εφόσον έχουμε 3 δολοφόνους και εμείς ξέρουμε μόνο έναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:57 Η Ηρώ έγραψε: #11.688 16-01-09 10:57 Axά οκ το πιασα.. Όπως έχω πει, είχα ένα σενάριο στο μυαλό μου.. το οποίο ξεκίνησε από το σώσιμο της Angie_Ann. Αφού αποδείχτηκε ότι η Neraida είναι δολοφόνος, σύμφωνα με το σενάριο αυτό είναι και η Angie_Ann. Kαι δεν μπορεί να είναι κανείς μα κανείς άλλος πλην του lorien. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:15 Ο Dark_kronos: #11.689 16-01-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Που το ξέρει ότι έχει βγει κ ο δεύτερος δολοφόνος όπως κ εσύ άλλωστε εφόσον έχουμε 3 δολοφόνους και εμείς ξέρουμε μόνο έναν. Click για ανάπτυξη... Δεν το ξερω, υποθετω ομως οτι εχουν μεινει μεσα 2. Ακομα ομως και αν εχει μεινει μονο ενας δεν ξερω αν θα εισαι εσυ, αν θα ειναι ο λορυ η αν θα ειναι η βικυ η ισως καπιος αλλος που δεν εχω υποψιιαστει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:29 Ο fandago έγραψε: #11.690 16-01-09 11:29 Λίστα για Παρασκευή 16/1 Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα Bill Dark_kronos >> Lorien fantasmenos >> Lorien Ηρώ >> Lorien Kakerlak >> Lorien Κακή Επιρροή Lorien Phoebe pitg21 Vkey >> Lorien Ψήφοι 5 Lorien Αποχωρήσεις Bill_Slayer >> ψηφοφορία (???) #75 + #82 WhiteDrum >> δολοφονία (???) #134 vendetta >> ψηφοφορία (πολίτης) #199 + #201 jrot6 >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών papas >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών Youki >> δολοφονία (πολίτης) #216 Angie_Ann >> ψηφοφορία (???) #245 Κακή Επιρροή >> δολοφονία (???) #266 Neraida >> ψηφοφορία (δολοφόνος) #293 Απουσίες 1 kakerlak 1 Lorien (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή 16/1 μαθαίνετε την ιδιότητα του δολοφονημένου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:33 Η Ηρώ έγραψε: #11.691 16-01-09 11:33 Μήπως θα μπορούσατε να μας πείτε πόσοι δολοφόνοι έχουν απομείνει; Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:34 Ο fandago έγραψε: #11.692 16-01-09 11:34 Όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:38 Η Ηρώ έγραψε: #11.693 16-01-09 11:38 Οχιές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 12:52 Ο Bill έγραψε: #11.694 16-01-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λίστα για Παρασκευή 16/1 Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα Bill Dark_kronos >> Lorien fantasmenos >> Lorien Ηρώ >> Lorien Kakerlak >> Lorien Κακή Επιρροή Lorien Phoebe pitg21 Vkey >> Lorien Ψήφοι 5 Lorien Αποχωρήσεις Bill_Slayer >> ψηφοφορία (???) #75 + #82 WhiteDrum >> δολοφονία (???) #134 vendetta >> ψηφοφορία (πολίτης) #199 + #201 jrot6 >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών papas >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών Youki >> δολοφονία (πολίτης) #216 Angie_Ann >> ψηφοφορία (???) #245 Κακή Επιρροή >> δολοφονία (???) #266 Neraida >> ψηφοφορία (δολοφόνος) #293 Απουσίες 1 kakerlak 1 Lorien (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή 16/1 μαθαίνετε την ιδιότητα του δολοφονημένου. Click για ανάπτυξη... Η ΚουΕ έχει βγει από το παιχνίδι. Βλέπω πως έχουν πέσει όλοι στο Λόριεν.Θα ψηφίσω κι εγώ Λόριεν για να μην του χαλάσω το απόλυτο. Με προβληματίζει πάντως που δεν έχει ψηφίσει κανείς κάτι διαφορετικό.Φοβάμαι μην φάμε κάποιον που δεν είναι δολοφόνος. Επίσης για να μην μας λένε πόσα είναι τα δολοφόνια που έχουν μείνει πιστεύω είμαστε κοντά στο να τα τα ξεκάνουμε τελείως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Phoebe έγραψε: #11.695 16-01-09 12:53 Εγώ για να κάνω την αλλαγή θα ψηφίσω Ηρώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Η Kakerlak έγραψε: #11.696 16-01-09 13:10 ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:13 Η Ηρώ έγραψε: #11.697 16-01-09 13:13 Έι πειρατή... Τη δολοφονία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:15 Η Ηρώ έγραψε: #11.698 16-01-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εγώ για να κάνω την αλλαγή θα ψηφίσω Ηρώ! Click για ανάπτυξη... Καλά phoebe είσαι πέρα τη λάκκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Ο fandago έγραψε: #11.699 16-01-09 13:19 Δεν έχω λάβει pm για δολοφονία, αν κάποιο άλλο μέλος της ΣΕ έχει, ας το πει. Αλλιώς οι δολοφόνοι να μου στείλουν pm Λίστα για Παρασκευή 16/1 Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα Bill >> Lorien Dark_kronos >> Lorien fantasmenos >> Lorien Ηρώ >> Lorien Kakerlak >> Lorien Lorien Phoebe >> Ηρώ pitg21 Vkey >> Lorien Ψήφοι 6 Lorien 1 Ηρώ Αποχωρήσεις Bill_Slayer >> ψηφοφορία (???) #75 + #82 WhiteDrum >> δολοφονία (???) #134 vendetta >> ψηφοφορία (πολίτης) #199 + #201 jrot6 >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών papas >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών Youki >> δολοφονία (πολίτης) #216 Angie_Ann >> ψηφοφορία (???) #245 Κακή Επιρροή >> δολοφονία (???) #266 Neraida >> ψηφοφορία (δολοφόνος) #293 Απουσίες 1 kakerlak 1 Lorien (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή 16/1 μαθαίνετε την ιδιότητα του δολοφονημένου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:25 Η Phoebe έγραψε: #11.700 16-01-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Καλά phoebe είσαι πέρα τη λάκκα. Click για ανάπτυξη... Τι σημαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 583 584 585 586 587 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 585 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 585 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Και που ξέρεις ρε κρονάκι ότι δεν έχει βγει ο τρίτος δολοφόνος? Click για ανάπτυξη... Αν είχε βγει θα είχε τελειώσει το παιχνίδι. Τι εννοείς ακριβώς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:51 Η Kakerlak έγραψε: #11.687 16-01-09 10:51 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αν είχε βγει θα είχε τελειώσει το παιχνίδι. Τι εννοείς ακριβώς; Click για ανάπτυξη... Που το ξέρει ότι έχει βγει κ ο δεύτερος δολοφόνος όπως κ εσύ άλλωστε εφόσον έχουμε 3 δολοφόνους και εμείς ξέρουμε μόνο έναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:57 Η Ηρώ έγραψε: #11.688 16-01-09 10:57 Axά οκ το πιασα.. Όπως έχω πει, είχα ένα σενάριο στο μυαλό μου.. το οποίο ξεκίνησε από το σώσιμο της Angie_Ann. Αφού αποδείχτηκε ότι η Neraida είναι δολοφόνος, σύμφωνα με το σενάριο αυτό είναι και η Angie_Ann. Kαι δεν μπορεί να είναι κανείς μα κανείς άλλος πλην του lorien. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:15 Ο Dark_kronos: #11.689 16-01-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Που το ξέρει ότι έχει βγει κ ο δεύτερος δολοφόνος όπως κ εσύ άλλωστε εφόσον έχουμε 3 δολοφόνους και εμείς ξέρουμε μόνο έναν. Click για ανάπτυξη... Δεν το ξερω, υποθετω ομως οτι εχουν μεινει μεσα 2. Ακομα ομως και αν εχει μεινει μονο ενας δεν ξερω αν θα εισαι εσυ, αν θα ειναι ο λορυ η αν θα ειναι η βικυ η ισως καπιος αλλος που δεν εχω υποψιιαστει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:29 Ο fandago έγραψε: #11.690 16-01-09 11:29 Λίστα για Παρασκευή 16/1 Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα Bill Dark_kronos >> Lorien fantasmenos >> Lorien Ηρώ >> Lorien Kakerlak >> Lorien Κακή Επιρροή Lorien Phoebe pitg21 Vkey >> Lorien Ψήφοι 5 Lorien Αποχωρήσεις Bill_Slayer >> ψηφοφορία (???) #75 + #82 WhiteDrum >> δολοφονία (???) #134 vendetta >> ψηφοφορία (πολίτης) #199 + #201 jrot6 >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών papas >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών Youki >> δολοφονία (πολίτης) #216 Angie_Ann >> ψηφοφορία (???) #245 Κακή Επιρροή >> δολοφονία (???) #266 Neraida >> ψηφοφορία (δολοφόνος) #293 Απουσίες 1 kakerlak 1 Lorien (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή 16/1 μαθαίνετε την ιδιότητα του δολοφονημένου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:33 Η Ηρώ έγραψε: #11.691 16-01-09 11:33 Μήπως θα μπορούσατε να μας πείτε πόσοι δολοφόνοι έχουν απομείνει; Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:34 Ο fandago έγραψε: #11.692 16-01-09 11:34 Όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:38 Η Ηρώ έγραψε: #11.693 16-01-09 11:38 Οχιές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 12:52 Ο Bill έγραψε: #11.694 16-01-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λίστα για Παρασκευή 16/1 Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα Bill Dark_kronos >> Lorien fantasmenos >> Lorien Ηρώ >> Lorien Kakerlak >> Lorien Κακή Επιρροή Lorien Phoebe pitg21 Vkey >> Lorien Ψήφοι 5 Lorien Αποχωρήσεις Bill_Slayer >> ψηφοφορία (???) #75 + #82 WhiteDrum >> δολοφονία (???) #134 vendetta >> ψηφοφορία (πολίτης) #199 + #201 jrot6 >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών papas >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών Youki >> δολοφονία (πολίτης) #216 Angie_Ann >> ψηφοφορία (???) #245 Κακή Επιρροή >> δολοφονία (???) #266 Neraida >> ψηφοφορία (δολοφόνος) #293 Απουσίες 1 kakerlak 1 Lorien (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή 16/1 μαθαίνετε την ιδιότητα του δολοφονημένου. Click για ανάπτυξη... Η ΚουΕ έχει βγει από το παιχνίδι. Βλέπω πως έχουν πέσει όλοι στο Λόριεν.Θα ψηφίσω κι εγώ Λόριεν για να μην του χαλάσω το απόλυτο. Με προβληματίζει πάντως που δεν έχει ψηφίσει κανείς κάτι διαφορετικό.Φοβάμαι μην φάμε κάποιον που δεν είναι δολοφόνος. Επίσης για να μην μας λένε πόσα είναι τα δολοφόνια που έχουν μείνει πιστεύω είμαστε κοντά στο να τα τα ξεκάνουμε τελείως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Phoebe έγραψε: #11.695 16-01-09 12:53 Εγώ για να κάνω την αλλαγή θα ψηφίσω Ηρώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Η Kakerlak έγραψε: #11.696 16-01-09 13:10 ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:13 Η Ηρώ έγραψε: #11.697 16-01-09 13:13 Έι πειρατή... Τη δολοφονία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:15 Η Ηρώ έγραψε: #11.698 16-01-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εγώ για να κάνω την αλλαγή θα ψηφίσω Ηρώ! Click για ανάπτυξη... Καλά phoebe είσαι πέρα τη λάκκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Ο fandago έγραψε: #11.699 16-01-09 13:19 Δεν έχω λάβει pm για δολοφονία, αν κάποιο άλλο μέλος της ΣΕ έχει, ας το πει. Αλλιώς οι δολοφόνοι να μου στείλουν pm Λίστα για Παρασκευή 16/1 Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα Bill >> Lorien Dark_kronos >> Lorien fantasmenos >> Lorien Ηρώ >> Lorien Kakerlak >> Lorien Lorien Phoebe >> Ηρώ pitg21 Vkey >> Lorien Ψήφοι 6 Lorien 1 Ηρώ Αποχωρήσεις Bill_Slayer >> ψηφοφορία (???) #75 + #82 WhiteDrum >> δολοφονία (???) #134 vendetta >> ψηφοφορία (πολίτης) #199 + #201 jrot6 >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών papas >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών Youki >> δολοφονία (πολίτης) #216 Angie_Ann >> ψηφοφορία (???) #245 Κακή Επιρροή >> δολοφονία (???) #266 Neraida >> ψηφοφορία (δολοφόνος) #293 Απουσίες 1 kakerlak 1 Lorien (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή 16/1 μαθαίνετε την ιδιότητα του δολοφονημένου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:25 Η Phoebe έγραψε: #11.700 16-01-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Καλά phoebe είσαι πέρα τη λάκκα. Click για ανάπτυξη... Τι σημαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 583 584 585 586 587 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 585 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 585 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Αν είχε βγει θα είχε τελειώσει το παιχνίδι. Τι εννοείς ακριβώς; Click για ανάπτυξη... Που το ξέρει ότι έχει βγει κ ο δεύτερος δολοφόνος όπως κ εσύ άλλωστε εφόσον έχουμε 3 δολοφόνους και εμείς ξέρουμε μόνο έναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 10:57 Η Ηρώ έγραψε: #11.688 16-01-09 10:57 Axά οκ το πιασα.. Όπως έχω πει, είχα ένα σενάριο στο μυαλό μου.. το οποίο ξεκίνησε από το σώσιμο της Angie_Ann. Αφού αποδείχτηκε ότι η Neraida είναι δολοφόνος, σύμφωνα με το σενάριο αυτό είναι και η Angie_Ann. Kαι δεν μπορεί να είναι κανείς μα κανείς άλλος πλην του lorien. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:15 Ο Dark_kronos: #11.689 16-01-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Που το ξέρει ότι έχει βγει κ ο δεύτερος δολοφόνος όπως κ εσύ άλλωστε εφόσον έχουμε 3 δολοφόνους και εμείς ξέρουμε μόνο έναν. Click για ανάπτυξη... Δεν το ξερω, υποθετω ομως οτι εχουν μεινει μεσα 2. Ακομα ομως και αν εχει μεινει μονο ενας δεν ξερω αν θα εισαι εσυ, αν θα ειναι ο λορυ η αν θα ειναι η βικυ η ισως καπιος αλλος που δεν εχω υποψιιαστει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:29 Ο fandago έγραψε: #11.690 16-01-09 11:29 Λίστα για Παρασκευή 16/1 Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα Bill Dark_kronos >> Lorien fantasmenos >> Lorien Ηρώ >> Lorien Kakerlak >> Lorien Κακή Επιρροή Lorien Phoebe pitg21 Vkey >> Lorien Ψήφοι 5 Lorien Αποχωρήσεις Bill_Slayer >> ψηφοφορία (???) #75 + #82 WhiteDrum >> δολοφονία (???) #134 vendetta >> ψηφοφορία (πολίτης) #199 + #201 jrot6 >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών papas >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών Youki >> δολοφονία (πολίτης) #216 Angie_Ann >> ψηφοφορία (???) #245 Κακή Επιρροή >> δολοφονία (???) #266 Neraida >> ψηφοφορία (δολοφόνος) #293 Απουσίες 1 kakerlak 1 Lorien (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή 16/1 μαθαίνετε την ιδιότητα του δολοφονημένου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:33 Η Ηρώ έγραψε: #11.691 16-01-09 11:33 Μήπως θα μπορούσατε να μας πείτε πόσοι δολοφόνοι έχουν απομείνει; Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:34 Ο fandago έγραψε: #11.692 16-01-09 11:34 Όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:38 Η Ηρώ έγραψε: #11.693 16-01-09 11:38 Οχιές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 12:52 Ο Bill έγραψε: #11.694 16-01-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λίστα για Παρασκευή 16/1 Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα Bill Dark_kronos >> Lorien fantasmenos >> Lorien Ηρώ >> Lorien Kakerlak >> Lorien Κακή Επιρροή Lorien Phoebe pitg21 Vkey >> Lorien Ψήφοι 5 Lorien Αποχωρήσεις Bill_Slayer >> ψηφοφορία (???) #75 + #82 WhiteDrum >> δολοφονία (???) #134 vendetta >> ψηφοφορία (πολίτης) #199 + #201 jrot6 >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών papas >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών Youki >> δολοφονία (πολίτης) #216 Angie_Ann >> ψηφοφορία (???) #245 Κακή Επιρροή >> δολοφονία (???) #266 Neraida >> ψηφοφορία (δολοφόνος) #293 Απουσίες 1 kakerlak 1 Lorien (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή 16/1 μαθαίνετε την ιδιότητα του δολοφονημένου. Click για ανάπτυξη... Η ΚουΕ έχει βγει από το παιχνίδι. Βλέπω πως έχουν πέσει όλοι στο Λόριεν.Θα ψηφίσω κι εγώ Λόριεν για να μην του χαλάσω το απόλυτο. Με προβληματίζει πάντως που δεν έχει ψηφίσει κανείς κάτι διαφορετικό.Φοβάμαι μην φάμε κάποιον που δεν είναι δολοφόνος. Επίσης για να μην μας λένε πόσα είναι τα δολοφόνια που έχουν μείνει πιστεύω είμαστε κοντά στο να τα τα ξεκάνουμε τελείως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Phoebe έγραψε: #11.695 16-01-09 12:53 Εγώ για να κάνω την αλλαγή θα ψηφίσω Ηρώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Η Kakerlak έγραψε: #11.696 16-01-09 13:10 ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:13 Η Ηρώ έγραψε: #11.697 16-01-09 13:13 Έι πειρατή... Τη δολοφονία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:15 Η Ηρώ έγραψε: #11.698 16-01-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εγώ για να κάνω την αλλαγή θα ψηφίσω Ηρώ! Click για ανάπτυξη... Καλά phoebe είσαι πέρα τη λάκκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Ο fandago έγραψε: #11.699 16-01-09 13:19 Δεν έχω λάβει pm για δολοφονία, αν κάποιο άλλο μέλος της ΣΕ έχει, ας το πει. Αλλιώς οι δολοφόνοι να μου στείλουν pm Λίστα για Παρασκευή 16/1 Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα Bill >> Lorien Dark_kronos >> Lorien fantasmenos >> Lorien Ηρώ >> Lorien Kakerlak >> Lorien Lorien Phoebe >> Ηρώ pitg21 Vkey >> Lorien Ψήφοι 6 Lorien 1 Ηρώ Αποχωρήσεις Bill_Slayer >> ψηφοφορία (???) #75 + #82 WhiteDrum >> δολοφονία (???) #134 vendetta >> ψηφοφορία (πολίτης) #199 + #201 jrot6 >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών papas >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών Youki >> δολοφονία (πολίτης) #216 Angie_Ann >> ψηφοφορία (???) #245 Κακή Επιρροή >> δολοφονία (???) #266 Neraida >> ψηφοφορία (δολοφόνος) #293 Απουσίες 1 kakerlak 1 Lorien (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή 16/1 μαθαίνετε την ιδιότητα του δολοφονημένου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:25 Η Phoebe έγραψε: #11.700 16-01-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Καλά phoebe είσαι πέρα τη λάκκα. Click για ανάπτυξη... Τι σημαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 583 584 585 586 587 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 585 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 585 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Axά οκ το πιασα.. Όπως έχω πει, είχα ένα σενάριο στο μυαλό μου.. το οποίο ξεκίνησε από το σώσιμο της Angie_Ann. Αφού αποδείχτηκε ότι η Neraida είναι δολοφόνος, σύμφωνα με το σενάριο αυτό είναι και η Angie_Ann. Kαι δεν μπορεί να είναι κανείς μα κανείς άλλος πλην του lorien. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:15 Ο Dark_kronos: #11.689 16-01-09 11:15 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Που το ξέρει ότι έχει βγει κ ο δεύτερος δολοφόνος όπως κ εσύ άλλωστε εφόσον έχουμε 3 δολοφόνους και εμείς ξέρουμε μόνο έναν. Click για ανάπτυξη... Δεν το ξερω, υποθετω ομως οτι εχουν μεινει μεσα 2. Ακομα ομως και αν εχει μεινει μονο ενας δεν ξερω αν θα εισαι εσυ, αν θα ειναι ο λορυ η αν θα ειναι η βικυ η ισως καπιος αλλος που δεν εχω υποψιιαστει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:29 Ο fandago έγραψε: #11.690 16-01-09 11:29 Λίστα για Παρασκευή 16/1 Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα Bill Dark_kronos >> Lorien fantasmenos >> Lorien Ηρώ >> Lorien Kakerlak >> Lorien Κακή Επιρροή Lorien Phoebe pitg21 Vkey >> Lorien Ψήφοι 5 Lorien Αποχωρήσεις Bill_Slayer >> ψηφοφορία (???) #75 + #82 WhiteDrum >> δολοφονία (???) #134 vendetta >> ψηφοφορία (πολίτης) #199 + #201 jrot6 >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών papas >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών Youki >> δολοφονία (πολίτης) #216 Angie_Ann >> ψηφοφορία (???) #245 Κακή Επιρροή >> δολοφονία (???) #266 Neraida >> ψηφοφορία (δολοφόνος) #293 Απουσίες 1 kakerlak 1 Lorien (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή 16/1 μαθαίνετε την ιδιότητα του δολοφονημένου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:33 Η Ηρώ έγραψε: #11.691 16-01-09 11:33 Μήπως θα μπορούσατε να μας πείτε πόσοι δολοφόνοι έχουν απομείνει; Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:34 Ο fandago έγραψε: #11.692 16-01-09 11:34 Όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:38 Η Ηρώ έγραψε: #11.693 16-01-09 11:38 Οχιές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 12:52 Ο Bill έγραψε: #11.694 16-01-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λίστα για Παρασκευή 16/1 Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα Bill Dark_kronos >> Lorien fantasmenos >> Lorien Ηρώ >> Lorien Kakerlak >> Lorien Κακή Επιρροή Lorien Phoebe pitg21 Vkey >> Lorien Ψήφοι 5 Lorien Αποχωρήσεις Bill_Slayer >> ψηφοφορία (???) #75 + #82 WhiteDrum >> δολοφονία (???) #134 vendetta >> ψηφοφορία (πολίτης) #199 + #201 jrot6 >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών papas >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών Youki >> δολοφονία (πολίτης) #216 Angie_Ann >> ψηφοφορία (???) #245 Κακή Επιρροή >> δολοφονία (???) #266 Neraida >> ψηφοφορία (δολοφόνος) #293 Απουσίες 1 kakerlak 1 Lorien (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή 16/1 μαθαίνετε την ιδιότητα του δολοφονημένου. Click για ανάπτυξη... Η ΚουΕ έχει βγει από το παιχνίδι. Βλέπω πως έχουν πέσει όλοι στο Λόριεν.Θα ψηφίσω κι εγώ Λόριεν για να μην του χαλάσω το απόλυτο. Με προβληματίζει πάντως που δεν έχει ψηφίσει κανείς κάτι διαφορετικό.Φοβάμαι μην φάμε κάποιον που δεν είναι δολοφόνος. Επίσης για να μην μας λένε πόσα είναι τα δολοφόνια που έχουν μείνει πιστεύω είμαστε κοντά στο να τα τα ξεκάνουμε τελείως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Phoebe έγραψε: #11.695 16-01-09 12:53 Εγώ για να κάνω την αλλαγή θα ψηφίσω Ηρώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Η Kakerlak έγραψε: #11.696 16-01-09 13:10 ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:13 Η Ηρώ έγραψε: #11.697 16-01-09 13:13 Έι πειρατή... Τη δολοφονία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:15 Η Ηρώ έγραψε: #11.698 16-01-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εγώ για να κάνω την αλλαγή θα ψηφίσω Ηρώ! Click για ανάπτυξη... Καλά phoebe είσαι πέρα τη λάκκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Ο fandago έγραψε: #11.699 16-01-09 13:19 Δεν έχω λάβει pm για δολοφονία, αν κάποιο άλλο μέλος της ΣΕ έχει, ας το πει. Αλλιώς οι δολοφόνοι να μου στείλουν pm Λίστα για Παρασκευή 16/1 Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα Bill >> Lorien Dark_kronos >> Lorien fantasmenos >> Lorien Ηρώ >> Lorien Kakerlak >> Lorien Lorien Phoebe >> Ηρώ pitg21 Vkey >> Lorien Ψήφοι 6 Lorien 1 Ηρώ Αποχωρήσεις Bill_Slayer >> ψηφοφορία (???) #75 + #82 WhiteDrum >> δολοφονία (???) #134 vendetta >> ψηφοφορία (πολίτης) #199 + #201 jrot6 >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών papas >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών Youki >> δολοφονία (πολίτης) #216 Angie_Ann >> ψηφοφορία (???) #245 Κακή Επιρροή >> δολοφονία (???) #266 Neraida >> ψηφοφορία (δολοφόνος) #293 Απουσίες 1 kakerlak 1 Lorien (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή 16/1 μαθαίνετε την ιδιότητα του δολοφονημένου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:25 Η Phoebe έγραψε: #11.700 16-01-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Καλά phoebe είσαι πέρα τη λάκκα. Click για ανάπτυξη... Τι σημαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 583 584 585 586 587 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 585 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 585 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: Που το ξέρει ότι έχει βγει κ ο δεύτερος δολοφόνος όπως κ εσύ άλλωστε εφόσον έχουμε 3 δολοφόνους και εμείς ξέρουμε μόνο έναν. Click για ανάπτυξη... Δεν το ξερω, υποθετω ομως οτι εχουν μεινει μεσα 2. Ακομα ομως και αν εχει μεινει μονο ενας δεν ξερω αν θα εισαι εσυ, αν θα ειναι ο λορυ η αν θα ειναι η βικυ η ισως καπιος αλλος που δεν εχω υποψιιαστει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:29 Ο fandago έγραψε: #11.690 16-01-09 11:29 Λίστα για Παρασκευή 16/1 Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα Bill Dark_kronos >> Lorien fantasmenos >> Lorien Ηρώ >> Lorien Kakerlak >> Lorien Κακή Επιρροή Lorien Phoebe pitg21 Vkey >> Lorien Ψήφοι 5 Lorien Αποχωρήσεις Bill_Slayer >> ψηφοφορία (???) #75 + #82 WhiteDrum >> δολοφονία (???) #134 vendetta >> ψηφοφορία (πολίτης) #199 + #201 jrot6 >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών papas >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών Youki >> δολοφονία (πολίτης) #216 Angie_Ann >> ψηφοφορία (???) #245 Κακή Επιρροή >> δολοφονία (???) #266 Neraida >> ψηφοφορία (δολοφόνος) #293 Απουσίες 1 kakerlak 1 Lorien (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή 16/1 μαθαίνετε την ιδιότητα του δολοφονημένου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:33 Η Ηρώ έγραψε: #11.691 16-01-09 11:33 Μήπως θα μπορούσατε να μας πείτε πόσοι δολοφόνοι έχουν απομείνει; Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:34 Ο fandago έγραψε: #11.692 16-01-09 11:34 Όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:38 Η Ηρώ έγραψε: #11.693 16-01-09 11:38 Οχιές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 12:52 Ο Bill έγραψε: #11.694 16-01-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λίστα για Παρασκευή 16/1 Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα Bill Dark_kronos >> Lorien fantasmenos >> Lorien Ηρώ >> Lorien Kakerlak >> Lorien Κακή Επιρροή Lorien Phoebe pitg21 Vkey >> Lorien Ψήφοι 5 Lorien Αποχωρήσεις Bill_Slayer >> ψηφοφορία (???) #75 + #82 WhiteDrum >> δολοφονία (???) #134 vendetta >> ψηφοφορία (πολίτης) #199 + #201 jrot6 >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών papas >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών Youki >> δολοφονία (πολίτης) #216 Angie_Ann >> ψηφοφορία (???) #245 Κακή Επιρροή >> δολοφονία (???) #266 Neraida >> ψηφοφορία (δολοφόνος) #293 Απουσίες 1 kakerlak 1 Lorien (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή 16/1 μαθαίνετε την ιδιότητα του δολοφονημένου. Click για ανάπτυξη... Η ΚουΕ έχει βγει από το παιχνίδι. Βλέπω πως έχουν πέσει όλοι στο Λόριεν.Θα ψηφίσω κι εγώ Λόριεν για να μην του χαλάσω το απόλυτο. Με προβληματίζει πάντως που δεν έχει ψηφίσει κανείς κάτι διαφορετικό.Φοβάμαι μην φάμε κάποιον που δεν είναι δολοφόνος. Επίσης για να μην μας λένε πόσα είναι τα δολοφόνια που έχουν μείνει πιστεύω είμαστε κοντά στο να τα τα ξεκάνουμε τελείως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Phoebe έγραψε: #11.695 16-01-09 12:53 Εγώ για να κάνω την αλλαγή θα ψηφίσω Ηρώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Η Kakerlak έγραψε: #11.696 16-01-09 13:10 ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:13 Η Ηρώ έγραψε: #11.697 16-01-09 13:13 Έι πειρατή... Τη δολοφονία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:15 Η Ηρώ έγραψε: #11.698 16-01-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εγώ για να κάνω την αλλαγή θα ψηφίσω Ηρώ! Click για ανάπτυξη... Καλά phoebe είσαι πέρα τη λάκκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Ο fandago έγραψε: #11.699 16-01-09 13:19 Δεν έχω λάβει pm για δολοφονία, αν κάποιο άλλο μέλος της ΣΕ έχει, ας το πει. Αλλιώς οι δολοφόνοι να μου στείλουν pm Λίστα για Παρασκευή 16/1 Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα Bill >> Lorien Dark_kronos >> Lorien fantasmenos >> Lorien Ηρώ >> Lorien Kakerlak >> Lorien Lorien Phoebe >> Ηρώ pitg21 Vkey >> Lorien Ψήφοι 6 Lorien 1 Ηρώ Αποχωρήσεις Bill_Slayer >> ψηφοφορία (???) #75 + #82 WhiteDrum >> δολοφονία (???) #134 vendetta >> ψηφοφορία (πολίτης) #199 + #201 jrot6 >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών papas >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών Youki >> δολοφονία (πολίτης) #216 Angie_Ann >> ψηφοφορία (???) #245 Κακή Επιρροή >> δολοφονία (???) #266 Neraida >> ψηφοφορία (δολοφόνος) #293 Απουσίες 1 kakerlak 1 Lorien (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή 16/1 μαθαίνετε την ιδιότητα του δολοφονημένου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:25 Η Phoebe έγραψε: #11.700 16-01-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Καλά phoebe είσαι πέρα τη λάκκα. Click για ανάπτυξη... Τι σημαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 583 584 585 586 587 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 585 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 585 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λίστα για Παρασκευή 16/1 Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα Bill Dark_kronos >> Lorien fantasmenos >> Lorien Ηρώ >> Lorien Kakerlak >> Lorien Κακή Επιρροή Lorien Phoebe pitg21 Vkey >> Lorien Ψήφοι 5 Lorien Αποχωρήσεις Bill_Slayer >> ψηφοφορία (???) #75 + #82 WhiteDrum >> δολοφονία (???) #134 vendetta >> ψηφοφορία (πολίτης) #199 + #201 jrot6 >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών papas >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών Youki >> δολοφονία (πολίτης) #216 Angie_Ann >> ψηφοφορία (???) #245 Κακή Επιρροή >> δολοφονία (???) #266 Neraida >> ψηφοφορία (δολοφόνος) #293 Απουσίες 1 kakerlak 1 Lorien (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή 16/1 μαθαίνετε την ιδιότητα του δολοφονημένου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:33 Η Ηρώ έγραψε: #11.691 16-01-09 11:33 Μήπως θα μπορούσατε να μας πείτε πόσοι δολοφόνοι έχουν απομείνει; Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:34 Ο fandago έγραψε: #11.692 16-01-09 11:34 Όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:38 Η Ηρώ έγραψε: #11.693 16-01-09 11:38 Οχιές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 12:52 Ο Bill έγραψε: #11.694 16-01-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λίστα για Παρασκευή 16/1 Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα Bill Dark_kronos >> Lorien fantasmenos >> Lorien Ηρώ >> Lorien Kakerlak >> Lorien Κακή Επιρροή Lorien Phoebe pitg21 Vkey >> Lorien Ψήφοι 5 Lorien Αποχωρήσεις Bill_Slayer >> ψηφοφορία (???) #75 + #82 WhiteDrum >> δολοφονία (???) #134 vendetta >> ψηφοφορία (πολίτης) #199 + #201 jrot6 >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών papas >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών Youki >> δολοφονία (πολίτης) #216 Angie_Ann >> ψηφοφορία (???) #245 Κακή Επιρροή >> δολοφονία (???) #266 Neraida >> ψηφοφορία (δολοφόνος) #293 Απουσίες 1 kakerlak 1 Lorien (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή 16/1 μαθαίνετε την ιδιότητα του δολοφονημένου. Click για ανάπτυξη... Η ΚουΕ έχει βγει από το παιχνίδι. Βλέπω πως έχουν πέσει όλοι στο Λόριεν.Θα ψηφίσω κι εγώ Λόριεν για να μην του χαλάσω το απόλυτο. Με προβληματίζει πάντως που δεν έχει ψηφίσει κανείς κάτι διαφορετικό.Φοβάμαι μην φάμε κάποιον που δεν είναι δολοφόνος. Επίσης για να μην μας λένε πόσα είναι τα δολοφόνια που έχουν μείνει πιστεύω είμαστε κοντά στο να τα τα ξεκάνουμε τελείως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Phoebe έγραψε: #11.695 16-01-09 12:53 Εγώ για να κάνω την αλλαγή θα ψηφίσω Ηρώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Η Kakerlak έγραψε: #11.696 16-01-09 13:10 ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:13 Η Ηρώ έγραψε: #11.697 16-01-09 13:13 Έι πειρατή... Τη δολοφονία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:15 Η Ηρώ έγραψε: #11.698 16-01-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εγώ για να κάνω την αλλαγή θα ψηφίσω Ηρώ! Click για ανάπτυξη... Καλά phoebe είσαι πέρα τη λάκκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Ο fandago έγραψε: #11.699 16-01-09 13:19 Δεν έχω λάβει pm για δολοφονία, αν κάποιο άλλο μέλος της ΣΕ έχει, ας το πει. Αλλιώς οι δολοφόνοι να μου στείλουν pm Λίστα για Παρασκευή 16/1 Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα Bill >> Lorien Dark_kronos >> Lorien fantasmenos >> Lorien Ηρώ >> Lorien Kakerlak >> Lorien Lorien Phoebe >> Ηρώ pitg21 Vkey >> Lorien Ψήφοι 6 Lorien 1 Ηρώ Αποχωρήσεις Bill_Slayer >> ψηφοφορία (???) #75 + #82 WhiteDrum >> δολοφονία (???) #134 vendetta >> ψηφοφορία (πολίτης) #199 + #201 jrot6 >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών papas >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών Youki >> δολοφονία (πολίτης) #216 Angie_Ann >> ψηφοφορία (???) #245 Κακή Επιρροή >> δολοφονία (???) #266 Neraida >> ψηφοφορία (δολοφόνος) #293 Απουσίες 1 kakerlak 1 Lorien (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή 16/1 μαθαίνετε την ιδιότητα του δολοφονημένου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:25 Η Phoebe έγραψε: #11.700 16-01-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Καλά phoebe είσαι πέρα τη λάκκα. Click για ανάπτυξη... Τι σημαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 583 584 585 586 587 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 585 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 585 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μήπως θα μπορούσατε να μας πείτε πόσοι δολοφόνοι έχουν απομείνει; Ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:34 Ο fandago έγραψε: #11.692 16-01-09 11:34 Όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:38 Η Ηρώ έγραψε: #11.693 16-01-09 11:38 Οχιές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 12:52 Ο Bill έγραψε: #11.694 16-01-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λίστα για Παρασκευή 16/1 Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα Bill Dark_kronos >> Lorien fantasmenos >> Lorien Ηρώ >> Lorien Kakerlak >> Lorien Κακή Επιρροή Lorien Phoebe pitg21 Vkey >> Lorien Ψήφοι 5 Lorien Αποχωρήσεις Bill_Slayer >> ψηφοφορία (???) #75 + #82 WhiteDrum >> δολοφονία (???) #134 vendetta >> ψηφοφορία (πολίτης) #199 + #201 jrot6 >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών papas >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών Youki >> δολοφονία (πολίτης) #216 Angie_Ann >> ψηφοφορία (???) #245 Κακή Επιρροή >> δολοφονία (???) #266 Neraida >> ψηφοφορία (δολοφόνος) #293 Απουσίες 1 kakerlak 1 Lorien (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή 16/1 μαθαίνετε την ιδιότητα του δολοφονημένου. Click για ανάπτυξη... Η ΚουΕ έχει βγει από το παιχνίδι. Βλέπω πως έχουν πέσει όλοι στο Λόριεν.Θα ψηφίσω κι εγώ Λόριεν για να μην του χαλάσω το απόλυτο. Με προβληματίζει πάντως που δεν έχει ψηφίσει κανείς κάτι διαφορετικό.Φοβάμαι μην φάμε κάποιον που δεν είναι δολοφόνος. Επίσης για να μην μας λένε πόσα είναι τα δολοφόνια που έχουν μείνει πιστεύω είμαστε κοντά στο να τα τα ξεκάνουμε τελείως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Phoebe έγραψε: #11.695 16-01-09 12:53 Εγώ για να κάνω την αλλαγή θα ψηφίσω Ηρώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Η Kakerlak έγραψε: #11.696 16-01-09 13:10 ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:13 Η Ηρώ έγραψε: #11.697 16-01-09 13:13 Έι πειρατή... Τη δολοφονία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:15 Η Ηρώ έγραψε: #11.698 16-01-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εγώ για να κάνω την αλλαγή θα ψηφίσω Ηρώ! Click για ανάπτυξη... Καλά phoebe είσαι πέρα τη λάκκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Ο fandago έγραψε: #11.699 16-01-09 13:19 Δεν έχω λάβει pm για δολοφονία, αν κάποιο άλλο μέλος της ΣΕ έχει, ας το πει. Αλλιώς οι δολοφόνοι να μου στείλουν pm Λίστα για Παρασκευή 16/1 Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα Bill >> Lorien Dark_kronos >> Lorien fantasmenos >> Lorien Ηρώ >> Lorien Kakerlak >> Lorien Lorien Phoebe >> Ηρώ pitg21 Vkey >> Lorien Ψήφοι 6 Lorien 1 Ηρώ Αποχωρήσεις Bill_Slayer >> ψηφοφορία (???) #75 + #82 WhiteDrum >> δολοφονία (???) #134 vendetta >> ψηφοφορία (πολίτης) #199 + #201 jrot6 >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών papas >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών Youki >> δολοφονία (πολίτης) #216 Angie_Ann >> ψηφοφορία (???) #245 Κακή Επιρροή >> δολοφονία (???) #266 Neraida >> ψηφοφορία (δολοφόνος) #293 Απουσίες 1 kakerlak 1 Lorien (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή 16/1 μαθαίνετε την ιδιότητα του δολοφονημένου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:25 Η Phoebe έγραψε: #11.700 16-01-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Καλά phoebe είσαι πέρα τη λάκκα. Click για ανάπτυξη... Τι σημαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 583 584 585 586 587 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 585 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 585 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 11:38 Η Ηρώ έγραψε: #11.693 16-01-09 11:38 Οχιές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 12:52 Ο Bill έγραψε: #11.694 16-01-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λίστα για Παρασκευή 16/1 Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα Bill Dark_kronos >> Lorien fantasmenos >> Lorien Ηρώ >> Lorien Kakerlak >> Lorien Κακή Επιρροή Lorien Phoebe pitg21 Vkey >> Lorien Ψήφοι 5 Lorien Αποχωρήσεις Bill_Slayer >> ψηφοφορία (???) #75 + #82 WhiteDrum >> δολοφονία (???) #134 vendetta >> ψηφοφορία (πολίτης) #199 + #201 jrot6 >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών papas >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών Youki >> δολοφονία (πολίτης) #216 Angie_Ann >> ψηφοφορία (???) #245 Κακή Επιρροή >> δολοφονία (???) #266 Neraida >> ψηφοφορία (δολοφόνος) #293 Απουσίες 1 kakerlak 1 Lorien (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή 16/1 μαθαίνετε την ιδιότητα του δολοφονημένου. Click για ανάπτυξη... Η ΚουΕ έχει βγει από το παιχνίδι. Βλέπω πως έχουν πέσει όλοι στο Λόριεν.Θα ψηφίσω κι εγώ Λόριεν για να μην του χαλάσω το απόλυτο. Με προβληματίζει πάντως που δεν έχει ψηφίσει κανείς κάτι διαφορετικό.Φοβάμαι μην φάμε κάποιον που δεν είναι δολοφόνος. Επίσης για να μην μας λένε πόσα είναι τα δολοφόνια που έχουν μείνει πιστεύω είμαστε κοντά στο να τα τα ξεκάνουμε τελείως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Phoebe έγραψε: #11.695 16-01-09 12:53 Εγώ για να κάνω την αλλαγή θα ψηφίσω Ηρώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Η Kakerlak έγραψε: #11.696 16-01-09 13:10 ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:13 Η Ηρώ έγραψε: #11.697 16-01-09 13:13 Έι πειρατή... Τη δολοφονία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:15 Η Ηρώ έγραψε: #11.698 16-01-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εγώ για να κάνω την αλλαγή θα ψηφίσω Ηρώ! Click για ανάπτυξη... Καλά phoebe είσαι πέρα τη λάκκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Ο fandago έγραψε: #11.699 16-01-09 13:19 Δεν έχω λάβει pm για δολοφονία, αν κάποιο άλλο μέλος της ΣΕ έχει, ας το πει. Αλλιώς οι δολοφόνοι να μου στείλουν pm Λίστα για Παρασκευή 16/1 Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα Bill >> Lorien Dark_kronos >> Lorien fantasmenos >> Lorien Ηρώ >> Lorien Kakerlak >> Lorien Lorien Phoebe >> Ηρώ pitg21 Vkey >> Lorien Ψήφοι 6 Lorien 1 Ηρώ Αποχωρήσεις Bill_Slayer >> ψηφοφορία (???) #75 + #82 WhiteDrum >> δολοφονία (???) #134 vendetta >> ψηφοφορία (πολίτης) #199 + #201 jrot6 >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών papas >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών Youki >> δολοφονία (πολίτης) #216 Angie_Ann >> ψηφοφορία (???) #245 Κακή Επιρροή >> δολοφονία (???) #266 Neraida >> ψηφοφορία (δολοφόνος) #293 Απουσίες 1 kakerlak 1 Lorien (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή 16/1 μαθαίνετε την ιδιότητα του δολοφονημένου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:25 Η Phoebe έγραψε: #11.700 16-01-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Καλά phoebe είσαι πέρα τη λάκκα. Click για ανάπτυξη... Τι σημαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 583 584 585 586 587 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 585 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 585 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οχιές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 12:52 Ο Bill έγραψε: #11.694 16-01-09 12:52 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λίστα για Παρασκευή 16/1 Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα Bill Dark_kronos >> Lorien fantasmenos >> Lorien Ηρώ >> Lorien Kakerlak >> Lorien Κακή Επιρροή Lorien Phoebe pitg21 Vkey >> Lorien Ψήφοι 5 Lorien Αποχωρήσεις Bill_Slayer >> ψηφοφορία (???) #75 + #82 WhiteDrum >> δολοφονία (???) #134 vendetta >> ψηφοφορία (πολίτης) #199 + #201 jrot6 >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών papas >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών Youki >> δολοφονία (πολίτης) #216 Angie_Ann >> ψηφοφορία (???) #245 Κακή Επιρροή >> δολοφονία (???) #266 Neraida >> ψηφοφορία (δολοφόνος) #293 Απουσίες 1 kakerlak 1 Lorien (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή 16/1 μαθαίνετε την ιδιότητα του δολοφονημένου. Click για ανάπτυξη... Η ΚουΕ έχει βγει από το παιχνίδι. Βλέπω πως έχουν πέσει όλοι στο Λόριεν.Θα ψηφίσω κι εγώ Λόριεν για να μην του χαλάσω το απόλυτο. Με προβληματίζει πάντως που δεν έχει ψηφίσει κανείς κάτι διαφορετικό.Φοβάμαι μην φάμε κάποιον που δεν είναι δολοφόνος. Επίσης για να μην μας λένε πόσα είναι τα δολοφόνια που έχουν μείνει πιστεύω είμαστε κοντά στο να τα τα ξεκάνουμε τελείως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Phoebe έγραψε: #11.695 16-01-09 12:53 Εγώ για να κάνω την αλλαγή θα ψηφίσω Ηρώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Η Kakerlak έγραψε: #11.696 16-01-09 13:10 ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:13 Η Ηρώ έγραψε: #11.697 16-01-09 13:13 Έι πειρατή... Τη δολοφονία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:15 Η Ηρώ έγραψε: #11.698 16-01-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εγώ για να κάνω την αλλαγή θα ψηφίσω Ηρώ! Click για ανάπτυξη... Καλά phoebe είσαι πέρα τη λάκκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Ο fandago έγραψε: #11.699 16-01-09 13:19 Δεν έχω λάβει pm για δολοφονία, αν κάποιο άλλο μέλος της ΣΕ έχει, ας το πει. Αλλιώς οι δολοφόνοι να μου στείλουν pm Λίστα για Παρασκευή 16/1 Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα Bill >> Lorien Dark_kronos >> Lorien fantasmenos >> Lorien Ηρώ >> Lorien Kakerlak >> Lorien Lorien Phoebe >> Ηρώ pitg21 Vkey >> Lorien Ψήφοι 6 Lorien 1 Ηρώ Αποχωρήσεις Bill_Slayer >> ψηφοφορία (???) #75 + #82 WhiteDrum >> δολοφονία (???) #134 vendetta >> ψηφοφορία (πολίτης) #199 + #201 jrot6 >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών papas >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών Youki >> δολοφονία (πολίτης) #216 Angie_Ann >> ψηφοφορία (???) #245 Κακή Επιρροή >> δολοφονία (???) #266 Neraida >> ψηφοφορία (δολοφόνος) #293 Απουσίες 1 kakerlak 1 Lorien (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή 16/1 μαθαίνετε την ιδιότητα του δολοφονημένου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:25 Η Phoebe έγραψε: #11.700 16-01-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Καλά phoebe είσαι πέρα τη λάκκα. Click για ανάπτυξη... Τι σημαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 583 584 585 586 587 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 585 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 585 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λίστα για Παρασκευή 16/1 Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα Bill Dark_kronos >> Lorien fantasmenos >> Lorien Ηρώ >> Lorien Kakerlak >> Lorien Κακή Επιρροή Lorien Phoebe pitg21 Vkey >> Lorien Ψήφοι 5 Lorien Αποχωρήσεις Bill_Slayer >> ψηφοφορία (???) #75 + #82 WhiteDrum >> δολοφονία (???) #134 vendetta >> ψηφοφορία (πολίτης) #199 + #201 jrot6 >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών papas >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών Youki >> δολοφονία (πολίτης) #216 Angie_Ann >> ψηφοφορία (???) #245 Κακή Επιρροή >> δολοφονία (???) #266 Neraida >> ψηφοφορία (δολοφόνος) #293 Απουσίες 1 kakerlak 1 Lorien (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή 16/1 μαθαίνετε την ιδιότητα του δολοφονημένου. Click για ανάπτυξη... Η ΚουΕ έχει βγει από το παιχνίδι. Βλέπω πως έχουν πέσει όλοι στο Λόριεν.Θα ψηφίσω κι εγώ Λόριεν για να μην του χαλάσω το απόλυτο. Με προβληματίζει πάντως που δεν έχει ψηφίσει κανείς κάτι διαφορετικό.Φοβάμαι μην φάμε κάποιον που δεν είναι δολοφόνος. Επίσης για να μην μας λένε πόσα είναι τα δολοφόνια που έχουν μείνει πιστεύω είμαστε κοντά στο να τα τα ξεκάνουμε τελείως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 12:53 Η Phoebe έγραψε: #11.695 16-01-09 12:53 Εγώ για να κάνω την αλλαγή θα ψηφίσω Ηρώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Η Kakerlak έγραψε: #11.696 16-01-09 13:10 ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:13 Η Ηρώ έγραψε: #11.697 16-01-09 13:13 Έι πειρατή... Τη δολοφονία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:15 Η Ηρώ έγραψε: #11.698 16-01-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εγώ για να κάνω την αλλαγή θα ψηφίσω Ηρώ! Click για ανάπτυξη... Καλά phoebe είσαι πέρα τη λάκκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Ο fandago έγραψε: #11.699 16-01-09 13:19 Δεν έχω λάβει pm για δολοφονία, αν κάποιο άλλο μέλος της ΣΕ έχει, ας το πει. Αλλιώς οι δολοφόνοι να μου στείλουν pm Λίστα για Παρασκευή 16/1 Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα Bill >> Lorien Dark_kronos >> Lorien fantasmenos >> Lorien Ηρώ >> Lorien Kakerlak >> Lorien Lorien Phoebe >> Ηρώ pitg21 Vkey >> Lorien Ψήφοι 6 Lorien 1 Ηρώ Αποχωρήσεις Bill_Slayer >> ψηφοφορία (???) #75 + #82 WhiteDrum >> δολοφονία (???) #134 vendetta >> ψηφοφορία (πολίτης) #199 + #201 jrot6 >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών papas >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών Youki >> δολοφονία (πολίτης) #216 Angie_Ann >> ψηφοφορία (???) #245 Κακή Επιρροή >> δολοφονία (???) #266 Neraida >> ψηφοφορία (δολοφόνος) #293 Απουσίες 1 kakerlak 1 Lorien (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή 16/1 μαθαίνετε την ιδιότητα του δολοφονημένου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:25 Η Phoebe έγραψε: #11.700 16-01-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Καλά phoebe είσαι πέρα τη λάκκα. Click για ανάπτυξη... Τι σημαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 583 584 585 586 587 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 585 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 585 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ για να κάνω την αλλαγή θα ψηφίσω Ηρώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:10 Η Kakerlak έγραψε: #11.696 16-01-09 13:10 ??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:13 Η Ηρώ έγραψε: #11.697 16-01-09 13:13 Έι πειρατή... Τη δολοφονία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:15 Η Ηρώ έγραψε: #11.698 16-01-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εγώ για να κάνω την αλλαγή θα ψηφίσω Ηρώ! Click για ανάπτυξη... Καλά phoebe είσαι πέρα τη λάκκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Ο fandago έγραψε: #11.699 16-01-09 13:19 Δεν έχω λάβει pm για δολοφονία, αν κάποιο άλλο μέλος της ΣΕ έχει, ας το πει. Αλλιώς οι δολοφόνοι να μου στείλουν pm Λίστα για Παρασκευή 16/1 Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα Bill >> Lorien Dark_kronos >> Lorien fantasmenos >> Lorien Ηρώ >> Lorien Kakerlak >> Lorien Lorien Phoebe >> Ηρώ pitg21 Vkey >> Lorien Ψήφοι 6 Lorien 1 Ηρώ Αποχωρήσεις Bill_Slayer >> ψηφοφορία (???) #75 + #82 WhiteDrum >> δολοφονία (???) #134 vendetta >> ψηφοφορία (πολίτης) #199 + #201 jrot6 >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών papas >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών Youki >> δολοφονία (πολίτης) #216 Angie_Ann >> ψηφοφορία (???) #245 Κακή Επιρροή >> δολοφονία (???) #266 Neraida >> ψηφοφορία (δολοφόνος) #293 Απουσίες 1 kakerlak 1 Lorien (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή 16/1 μαθαίνετε την ιδιότητα του δολοφονημένου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:25 Η Phoebe έγραψε: #11.700 16-01-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Καλά phoebe είσαι πέρα τη λάκκα. Click για ανάπτυξη... Τι σημαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 583 584 585 586 587 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 585 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 585 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:13 Η Ηρώ έγραψε: #11.697 16-01-09 13:13 Έι πειρατή... Τη δολοφονία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:15 Η Ηρώ έγραψε: #11.698 16-01-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εγώ για να κάνω την αλλαγή θα ψηφίσω Ηρώ! Click για ανάπτυξη... Καλά phoebe είσαι πέρα τη λάκκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Ο fandago έγραψε: #11.699 16-01-09 13:19 Δεν έχω λάβει pm για δολοφονία, αν κάποιο άλλο μέλος της ΣΕ έχει, ας το πει. Αλλιώς οι δολοφόνοι να μου στείλουν pm Λίστα για Παρασκευή 16/1 Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα Bill >> Lorien Dark_kronos >> Lorien fantasmenos >> Lorien Ηρώ >> Lorien Kakerlak >> Lorien Lorien Phoebe >> Ηρώ pitg21 Vkey >> Lorien Ψήφοι 6 Lorien 1 Ηρώ Αποχωρήσεις Bill_Slayer >> ψηφοφορία (???) #75 + #82 WhiteDrum >> δολοφονία (???) #134 vendetta >> ψηφοφορία (πολίτης) #199 + #201 jrot6 >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών papas >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών Youki >> δολοφονία (πολίτης) #216 Angie_Ann >> ψηφοφορία (???) #245 Κακή Επιρροή >> δολοφονία (???) #266 Neraida >> ψηφοφορία (δολοφόνος) #293 Απουσίες 1 kakerlak 1 Lorien (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή 16/1 μαθαίνετε την ιδιότητα του δολοφονημένου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:25 Η Phoebe έγραψε: #11.700 16-01-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Καλά phoebe είσαι πέρα τη λάκκα. Click για ανάπτυξη... Τι σημαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 583 584 585 586 587 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 585 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 585 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έι πειρατή... Τη δολοφονία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:15 Η Ηρώ έγραψε: #11.698 16-01-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εγώ για να κάνω την αλλαγή θα ψηφίσω Ηρώ! Click για ανάπτυξη... Καλά phoebe είσαι πέρα τη λάκκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Ο fandago έγραψε: #11.699 16-01-09 13:19 Δεν έχω λάβει pm για δολοφονία, αν κάποιο άλλο μέλος της ΣΕ έχει, ας το πει. Αλλιώς οι δολοφόνοι να μου στείλουν pm Λίστα για Παρασκευή 16/1 Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα Bill >> Lorien Dark_kronos >> Lorien fantasmenos >> Lorien Ηρώ >> Lorien Kakerlak >> Lorien Lorien Phoebe >> Ηρώ pitg21 Vkey >> Lorien Ψήφοι 6 Lorien 1 Ηρώ Αποχωρήσεις Bill_Slayer >> ψηφοφορία (???) #75 + #82 WhiteDrum >> δολοφονία (???) #134 vendetta >> ψηφοφορία (πολίτης) #199 + #201 jrot6 >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών papas >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών Youki >> δολοφονία (πολίτης) #216 Angie_Ann >> ψηφοφορία (???) #245 Κακή Επιρροή >> δολοφονία (???) #266 Neraida >> ψηφοφορία (δολοφόνος) #293 Απουσίες 1 kakerlak 1 Lorien (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή 16/1 μαθαίνετε την ιδιότητα του δολοφονημένου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:25 Η Phoebe έγραψε: #11.700 16-01-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Καλά phoebe είσαι πέρα τη λάκκα. Click για ανάπτυξη... Τι σημαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 583 584 585 586 587 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 585 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 585 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Εγώ για να κάνω την αλλαγή θα ψηφίσω Ηρώ! Click για ανάπτυξη... Καλά phoebe είσαι πέρα τη λάκκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:19 Ο fandago έγραψε: #11.699 16-01-09 13:19 Δεν έχω λάβει pm για δολοφονία, αν κάποιο άλλο μέλος της ΣΕ έχει, ας το πει. Αλλιώς οι δολοφόνοι να μου στείλουν pm Λίστα για Παρασκευή 16/1 Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα Bill >> Lorien Dark_kronos >> Lorien fantasmenos >> Lorien Ηρώ >> Lorien Kakerlak >> Lorien Lorien Phoebe >> Ηρώ pitg21 Vkey >> Lorien Ψήφοι 6 Lorien 1 Ηρώ Αποχωρήσεις Bill_Slayer >> ψηφοφορία (???) #75 + #82 WhiteDrum >> δολοφονία (???) #134 vendetta >> ψηφοφορία (πολίτης) #199 + #201 jrot6 >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών papas >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών Youki >> δολοφονία (πολίτης) #216 Angie_Ann >> ψηφοφορία (???) #245 Κακή Επιρροή >> δολοφονία (???) #266 Neraida >> ψηφοφορία (δολοφόνος) #293 Απουσίες 1 kakerlak 1 Lorien (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή 16/1 μαθαίνετε την ιδιότητα του δολοφονημένου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:25 Η Phoebe έγραψε: #11.700 16-01-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Καλά phoebe είσαι πέρα τη λάκκα. Click για ανάπτυξη... Τι σημαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 583 584 585 586 587 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 585 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 585 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Δεν έχω λάβει pm για δολοφονία, αν κάποιο άλλο μέλος της ΣΕ έχει, ας το πει. Αλλιώς οι δολοφόνοι να μου στείλουν pm Λίστα για Παρασκευή 16/1 Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα έντονα γράμματα Bill >> Lorien Dark_kronos >> Lorien fantasmenos >> Lorien Ηρώ >> Lorien Kakerlak >> Lorien Lorien Phoebe >> Ηρώ pitg21 Vkey >> Lorien Ψήφοι 6 Lorien 1 Ηρώ Αποχωρήσεις Bill_Slayer >> ψηφοφορία (???) #75 + #82 WhiteDrum >> δολοφονία (???) #134 vendetta >> ψηφοφορία (πολίτης) #199 + #201 jrot6 >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών papas >> αποχώρηση λόγω 2 διαδοχικών απουσιών Youki >> δολοφονία (πολίτης) #216 Angie_Ann >> ψηφοφορία (???) #245 Κακή Επιρροή >> δολοφονία (???) #266 Neraida >> ψηφοφορία (δολοφόνος) #293 Απουσίες 1 kakerlak 1 Lorien (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σήμερα Παρασκευή 16/1 μαθαίνετε την ιδιότητα του δολοφονημένου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 13:25 Η Phoebe έγραψε: #11.700 16-01-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Καλά phoebe είσαι πέρα τη λάκκα. Click για ανάπτυξη... Τι σημαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Καλά phoebe είσαι πέρα τη λάκκα. Click για ανάπτυξη... Τι σημαίνει αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.