Ηρω πας να με μπερδεψεις επειδη εχεις δει οτι ευκολα πιστευω καποιον?!
Μεχρι τωρα δε σε εχω ψηφισει οπως εχεις δει, αλλα οτι σε θεωρω ιδιαιτερως υποπτη ή οτι ησουν τρομερα αποπροσαναλοτισμενη το εχω πει...
Απορω ομως που ενω σου φαινεται υποπτη η συμπεριφορα της Αθηνας, του Φανταγκο σου φανταζει καθολα νορμαλ...Σορρυ αλλα ετσι ο φαν επαιζε οταν ειτε δολοφονος ειτε τσιρακι...και ειναι και απο τα ατομα που δυσκολα κανεις μπορει να εμπιστευτει στο παιχνιδι...ευκολα μπορει να πιαστει απο το ο,τιδηποτε και επειδη διαβαζει ολα τα ποστ και ιεναι και πονηρος να το γυρισει τουμπα...
Δλδ εαν εισαι πολιτης πως μπορεις να μην υποπτευεσαι καθολου εκεινον και να εισαι σιγουρη για την Αθηνα 'η/και εμενα?!
Νeraida στο λόγο της τιμής μου δεν έχω κακό ρόλο.
Η Αθηνά κρύβεται σε όλο το παιχνίδι πίσω από ψήφους άλλων. Δε θέλει να δώσει στόχο καλοπιάνει πολίτες και δεν ψηφίζει για δολοφόνο αλλά άτομα που την κατηγορούν.
Είναι τόσο προφανές ρε πουλάκι μου!
Ο fandago από την άλλη έχει την ίδια στάση με μένα. Ξέρω τι είμαι, πως να μην τον εμπιστευτώ;
Δε φοβάται να την πέσει σε κάποιον που θεωρεί δολοφόνο και όλα όσα λέει βασίζονται στη λογική. Στο προηγούμενο παιχνίδι ήταν σενάρια επιστημονικής φαντασίας ό,τι έλεγε. Μέσα να ήσουν δε θα τον πίστευες..
Μα τι ακούω από την αρχή από συγκεκριμένα άτομα.. ότι είμαστε πάλι οι ίδιοι δολοφόνοι, μα αν έχετε τον θεό σας τι άλλο θα ακούσω..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.