Ηρώ...
Για την ακρίβεια απευθύνομαι στην πολίτη Ηρώ (αν υπάρχει σε αυτό το γύρο)
Ναι... Θεωρώ ότι είναι σημαντικότερο οι πολίτες που έχουν απομείνει να καταλάβουν κάποια πράγματα και να διώξουν τους δολοφόνους παρά να μείνει ένας συγκεκριμένος πολίτης [εγώ] μέσα μέχρι τέλους και να δυσκολέψει τους πολίτες με το να μπερδεύονται αν πρέπει να τον ψηφίσουν ως δολοφόνο ή όχι.
Fair play με την έννοια, από όσο έχω καταλάβει, ο fandago δηλώνει ότι με υποψιάζεται αλλά δεν είναι σίγουρος.
Το ίδιο λέω κι εγώ για τον ίδιο.
Με βάση το τεκμήριο της ... αθωότητας [ή της ενοχής όπως θέλεις πάρτο] μπορεί να λέει κάποιος από εμάς την αλήθεια. Fair play λοιπόν, θεωρώ εγώ, ότι είναι να αποσύρουμε την ψήφο μας εκατέρωθεν στην παρούσα φάση και όχι ο ένας να ψηφίσει τον άλλο και ο άλλος όχι. Αν, λοιπόν, δεν με στείλει ο ίδιος εκτός παιχνιδιού, δεν πρόκειται να το κάνω ούτε εγώ. Ας αποφασίσουν οι υπόλοιποι παίκτες ποιός πρέπει να φύγει και ποιός όχι. Simple as that. Έτσι το βλέπω εγώ τουλ.
Και... για να σκεφτώ... α, ναι ... οι δολοφόνοι καίγονται σε τέτοιες περιπτώσεις μη φύγουν, οι πολίτες "απλώς" δεν θα ήθελαν. That simple.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.