Δολοφόνοι χαίρεστε; Δεν θα έπρεπε
Λοιπόν αποχώρησα.
Πολίτες κάνατε ένα κωμικοτραγικό λάθος που με βγάλατε. Είναι και καλό και κακό. Στην αρχή υποψιαζόμουν 3 ονόματα Ηρώ resident evil και vendetta. Δεν ήξερα ποιός είναι αθώος όμως. Πείτε ότι ήμουν ο Κάλχας. Κρίμα για την resident που την κατηγόρησα.
Η Ηρώ και ο vendetta είναι δολοφόνοι και σας το λέω 100%, με απόλυτη σιγουριά . Γέλασα με τους killers που αναρωτιούνται ακόμα ποιος μπορεί να είναι ρουφιάνος. Και εγώ το ψάχνω ακόμα (nOOOOOOOOOt). Η Ηρώ έχω την υποψία ότι θεώρησε δολοφόνο ή την resident ή την αντζι αν και όχι εμένα. Κατέχω καλά την μαντική fandago. Τειρεσίας και όχι Κάλχας.
Επίσης ο ρουφιάνος δεν παίζει στο παιχνίδι πλέον.
Αφήσατε μέσα τον fandago. Εγώ όταν είμαι κίλλερ κάνω τα εξής δύο. Στη 1η δολοφονία τρώω την Ηρώ και στη 2η τον fandago. Μετά συνεχίζω το παιχνίδι χωρίς πονοκεφάλους. Είναι τυχαίο που δεν τον εβγαλαν σε κανένα σημείο; Άρα τους βόλευε ο fandago να μένει μέσα και μη μου πείτε ότι είναι παραπλανημένος πολίτης δεν είναι...
Σούμα
Κακοί:
Ηρώ vendetta και fandago
Πάμε παρακάτω. Πίστευα ότι οι άλλοι δύο κακοί είναι η xanp και ο jrot6. Μετά από το απρόσμενο της καγίρας μπήκε και αυτή μέσα.
Για την ακρίβεια εκτός από τους 100% δολοφόνους Ηρώ και vendetta και τον 99,999999999999% "κακό" fandago η καγίρα ακολουθεί. Οι τρεις πρώτοι είναι πολύ καλοί φίλοι μεταξύ τους ενώ η καγίρα από ότι ξέρω είναι πολύ καλή φίλη της Κακής Επιρροής. Η αλλαγή της ψήφου της ήταν καθοριστική. Κανείς άλλος δεν το τόλμησε ούτε καν η Φοίβη (ξέχασα ήθελε διαμάντια). Έχουμε δηλαδή συναισθηματική επιλογή από την ΣΕ και το πιστεύω αυτό ειλικρινά. Σας φαίνεται περίεργο αλλά έτσι είναι.
Και τώρα ερχόμαστε στον 5ο κακό. Αυτός είναι η xanp ή ο jrot6. Εδώ σηκώνω τα χέρια ψηλά. Εγώ πιστεύω ότι είναι η ξανπ αλλά είναι επιλογή των πολιτών. Η συμπεριφορά της είναι εκνευριστική και ψηφίζει corpse. ΕΛΕΟΟΟΟΟΣ
Λοιπόν:
Φοίβη,
Resident Evil,
Angie Ann και
Πτώμα
διαβάστε προσεχτικά
Ο vendetta είναι δολοφόνος και πρέπει να βγει την Δευτέρα. Τι θα καταφέρετε; Η xanp ή ο jrot6 είναι πολίτης και έτσι θα πειστεί για την αθωότητα μου. Οι δολοφόνοι θα περιμένουν την δευτέρα ένας πολίτης να ψηφίσει κάτι άσχετο για να τον φάνε. Μετά θα πέσουν σε αυτόν που ψήφισε και τελός παιχνιδιού χάνουμε με 5-4. Πρέπει να ψηφίσετε όλοι πριν την δολοφονία
jrot6 και xanp
Γ...ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ! ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΒΡΙΣΤΕ ΜΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!
Πρώτα βγάζετε vendetta την Δευτέρα για να δείτε ότι είμαι αθώος 100%. Την Τρίτη βγάζετε τον fandago. Την Τετάρτη παίρνετε το ρίσκο και βγάζετε την Καγίρα. Την Πέμπτη βγάζετε ή την xanp ή τον jrot6.
Προς θεού να ψηφίζετε πριν την δολοφονία.
Ότι λέει ο fandago και ο vendetta να τα γράφετε στα παλιά σας τα παπούτσια. Αυτά που λέω θα τα θάψουν με ποστ από πάνω και ανόητα επιχειρήματα. Μην βγάλετε τον fandago μπορεί να είναι ιερόδουλη. Βγάλτε τον βεντέτα που είναι 100% ένοχος. Resident Evil σε εσένα στηρίζομαι. Άσε τον fandago θα την πάθει την Τρίτη. Του κερατά αν δείτε ότι είναι δολοφόνος ο βεντέτα Ψήφισε σε παρακαλώ τον vendetta Υπομονή χρειάζεται. Οι άντρες μου φαίνεται έχουν τους κακούς ρόλους
Σας παρακαλώ ψηφίστε vendetta πριν την δολοφονία έχει και μια πτυχιακή να κάνει μην τον αποπροσνατολίζουμε
Αυτό το κείμενο να το στείλετε στον jrot6 μιας και είμαι σίγουρος ότι δεν θα το διαβάσει
Αφιερωμένο στον Κρητικό δολοφόνο.
Αν ξυπνήσεις μονομιάς θα έρθει ανάποδα ο ντουνιάς . Έτσι πρέπει να ξυπνήσουν οι πολίτες
VIDEO
Αυτά είχα να πω, τίποτα άλλο! Bye bye