Λοιπόν για πολλοστή φορά και φυσικά τελευταία, διάβασα ξανά όλα τα posts από την αρχή, με δεδομένο πλέον ότι η kakerlak είναι πολίτης και η Ηρώ δολοφόνα. Αν σας κουράζει μην το διαβάσετε, πρόκειται για μεγάλο post,
ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟ:
#
8 πρώτη κουβέντα της Ηρούς στο παιχνίδι, έχει φροντίσει να αθωώσει κάποιους πολίτες που μπορεί να πάρει με το μέρος της, αλλά και να επιτεθεί σε άτομα που δεν μιλάνε πολύ. Σίγουρα όμως έχει κατηγορήσει και συνδολοφόνους της. Συγκρατώ από τα λόγια της "δε θα διάλεγα έναν εκ τους Bill, fandago, fantasmenos" θεωρώ ότι με έβαλε στην τριάδα ακριβώς για να μην της κάνω επίθεση (όποτε της έκανα φεύγαμε και οι δύο με συνοπτικές διαδικασίες). Έβαλε όμως και τον fantasmenos ίσως για τον ίδιο λόγο, ίσως για να τον καλύψει. Τόνισε ότι δεν θεωρεί ότι θα μπει γιατί έχει μπει 2 συνεχόμενες. Σε αυτούς που κατέληξε είναι οι "Angie_Ann, Lorien, Nininaou, Pitg21,Kakerlak, Jrot6, Neraida" από τους οποίους μόνο οι Angie_Ann και ο Jrot6 έχουν μείνει στο παιχνίδι. Με το σκεπτικό ότι πάντα κατηγορείς και 1-2 δολοφόνους για ξεκάρφωμα είτε η Angie είτε ο jrot είναι σίγουρα δολοφόνοι!
#
16 όπως παρατήρησε και η xanp είναι η πρώτη φορά που η Neraida κάνει τέτοιο post δίνοντας ρόλους. Μάλλον κάτι ήξερε και επειδή αποκλείεται να ήταν δολοφόνος, τότε ήταν ή τσιράκι ή ρουφιάνα για να ξέρει ρόλους. Αν ο fantasmenos δεν είναι τσιράκι, ούτε ρουφιάνος (θα εξηγήσω αργότερα γιατί) τότε μόνο η Neraida θα μπορούσε να έχει τέτοιο ρόλο. Η Neraida λοιπόν ψήφισε fantasmenos και αργότερα το άλλαξε σε pitg21 υποθέτω για να μην τη θεωρήσουν ρουφιάνα.
#
20 η Ηρώ, υποπτεύθηκε τη Neraida και της απάντησε κατευθείαν υποστηρίζοντας τον fantasmenos (γιαυτό και η Neraida έκανε τον κινέζο και άλλαξε ψήφο). Παρόλα αυτά η Ηρώ στο #
30 συνέχισε την επίθεση της σε αυτήν στην οποία η Neraida με το μακροσκελέστατο για τα δεδομένα της #
32 της απαντάει. Έπειτα στα #
34 #
35 #
36 #
37 #
54 #
55 μπαίνει και ο fantasmenos στο παιχνίδι και την πέφτει στη Neraida. Αργότερα στο #
53 η Ηρώ ψηφίζει τελικά Neraida αφού την ψήφισα πρώτα εγώ για τους γνωστούς προσωπικούς λόγους και στο #
56 την ψηφίζει και η Corpse
#
39 μόλις η kakerlak την πέφτει στην Ηρώ ο fantasmenos στο #
41 έρχεται να την υποστηρίξει και γίνεται πάλι μια κόντρα στα #
42 #
44 #
52 (ψηφίζει η κακερ την Ηρώ) #
58 και στο #
62 ψηφίζει ο fantasmenos την kakerlak. Αργότερα στο #
95 την ψηφίζει και η Ηρώ. Λίγο πιο μετά, έρχεται η σιωπηλή μέχρι τότε Angie_Ann και ψηφίζει και αυτή kakerlak δηλώνοντας συνεχώς μπερδεμένη. Στον επόμενο γύρο η fantasmenos την ξαναψηφίζει στο #
131 αλλά ΚΑΙ στο #
173. Πολύ μετά έρχεται και η Angie σε άλλο γύρο να συμπληρώσει το τρίο και να ψηφίσει ΚΑΙ αυτή kaker στο
#
230. Αυτά όσο η kaker δεν έβγαινε σε φανερή ψηφοφορία.
#
105 ο κύριος vendetta, θεωρεί αθώα την Ηρώ και ένοχη την kakerlak και με υποστηρίζει. Επίσης αφήνει υποννούμενα ότι ο pitg21 συνεργάζεται με την kakerlak.
#
113 η Ηρώ ουσιαστικά κάνει ξεκάθαρο ότι οι δολοφόνοι δολοφονούν έτσι ώστε να μην κινήσουν υποψίες, το οποίο φαίνεται τήρησαν μέχρι τώρα.
#
119 ο fantasmenos στηριζόμενος στο ότι κανείς δεν θα περιμένει να είναι ξανά δολοφόνος, κάνει τον τρελό και ψηφίζει Vkey που έχει ήδη δολοφονηθεί.
#
121 η Ηρώ άρχισε να κατηγορεί τον fantasmenos για να αποστασιοποιηθεί. Η Corpse μάλιστα τον ψηφίζει στο #
124 ενώ θεωρεί πιθανότερο να είναι τσιράκι (ο fantasmenos της απαντάει αστειευόμενος στο #
126 και συνεχίζουν στο#
130 #
132 #
133 #
136 ) . Έτσι πέτυχε να θεωρούμε ως τώρα ότι επίσης δεν συνεργάζεται μαζί του. Το ίδιο κάνει και η kajira που ψηφίζει fantasmenos στο #
127. Αργότερα η fantasmenos αρχίζει να κατηγορεί την Ηρώ στα #
232 και #
242 δηλώνοντας ότι τόση ώρα έπαιζε παιχνίδι. Αυτό συμπίπτει με την φανερή ψηφοφορία όπου η kakerlak κινδύνευε να βγει, άρα δεν ήθελε να έχει ψηφίσει πολίτη. Το ίδιο κάνει και η Angie_Ann στο
#
243. Έπειτα ακολουθεί μία "κοντρίτσα" μεταξύ Ηρούς, fantasmenos που μας πείθει (τουλάχιστον εμένα) ότι η Ηρώ και ο fantasmenos δεν είναι στο ίδιο στρατόπεδο. Αφού εγώ είχα τον fantasmenos για κακό, λογικό είναι να αθωώνω την Ηρώ. Δεν βάζω όλα τα μηνύματα είναι ήδη πολλά. Στο #
272 έρχεται η Corpse που γενικά δεν μιλάει πολύ, να ψηφίσει και αυτή Ηρώ, ενώ η διαφορά της με την kakerlak είναι μεγάλη οπότε δεν ανησυχεί μήπως και βγει.
#
143 η Angie_Ann συνεχίζει να λέει ότι είανι μπερδεμένη και αθώα, όπως και στα #
148 #
151 #
239 και στο #
158 τρέχει να υπερασπιστεί τον εαυτό της μόλις την έβαλα στους υποπτους. Στο
#
241 μάλιστα, θέλοντας να ηρεμήσει κάποιους που κατηγόρησε στο 158, λέει ότι μπορεί να έβαλε και πολίτες μέσα (σωωωωπα)
#
154 είναι το πιο σημαντικό post που έχω κάνει και μάλλον το πιο πετυχημένο. Όντως τα ονόματα των Jrot, fantasmenos, Angie_Ann, Ηρώ, Corpse (αλλά γιατί όχι και vendetta) είναι στις σωστές κατηγορίες με τη σωστή αναλογία. Κάποιος από αυτούς είναι το τσιράκι και κάποιος πολίτης.
#
165 από τις λίγες φορές που μιλάει μου μιλάει χωρίς να μου την πέσει που τον κατηγορήσα θεωρεί ότι "Μεταξυ Angie_ann και Kakerlak πιστευω οτι κρυβεται μια δολοφονος" (πλέον ξέρουμε ποια ψήφισε άρα είναι η άλλη) και ψηφίζει στο άσχετο Resident.
#
167 η Ηρώ κάνει παρατήρηση στην Angie και καλοπιάνει εμένα και Resident. Ψηφίζει τελικά kakerlak
#
168 και #
169 fantasmenos και vendetta φαίνεται να την πέφτουν στην Resident και στο #
178 ο πρώτος την ψηφίζει.
Από τα posts 180 και μετά δέχομαι αρκετές θετικές από xanp και Ηρώ συμφωνόντας ο ίδιος κυρίως με την xanp για να φτάσω στο σημείο να παραξενευτώ στο
#
215 που συμφωνούν γενικά μαζί μου. Προφανώς η Ηρώ βολευόταν με όσα έλεγα, όπως και ο fantasmenos. Αργότερα θα έρθει και η Ηρώ στο #
227 να κάνει την παρατήρηση και καλά ότι κάτι δεν κάνουμε καλά.
Τα υπόλοιπα τα έχετε πιο φρέσκα και δεν έχει νόημα να κάνω πιο μεγάλο το κείμενο. Δέχομαι ότι ήμουν πολύ κορόιδο και ότι έπαιξαν πολύ καλά τον αλληλοσυγκρουόμενο ρόλο τους οι δολοφόνοι. Η Ηρώ είδε ότι την υποστήριζα και δεν μίλησε καθόλου για να μην μου κινήσει τις υποψίες, αν έπεφτε σε αντιφάσεις. Πραγματικά λυπάμαι που έφερα τους πολίτες ως εδώ και τώρα μου είναι ξεκάθαρο γιατί με άφηναν τόση ώρα οι δολοφόνοι μέσα. Ήξεραν ότι έχω ψηφίσει φαινομενικά περισσότερους πολίτες από αυτούς άρα εγώ ήμουν πιο ύποπτος.
Μπορούμε όμως να νικήσουμε! Για μένα είναι ξεκάθαροι οι δολοφόνοι και αυτό θα φανεί στην επόμενη φανερή ψηφοφορία. Το θέμα είναι ότι μέχρι τότε θα είναι αργά. Είναι 4 τώρα (με ένα τσιράκι) και θα είμαστε 5 μετά τη δολοφονία. Αρκεί να σκοτώσουμε τους 3 και κερδίσαμε! Δεν πρέπει να γίνει άλλο λάθος...
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως πιστεύετε άτομα που δεν στηρίζονται στην όλη πορεία του παιχνιδιού, αλλά μόνο στο γεγονός ότι εγώ στήριξα την Ηρώ. Δεν διεκδικώ το αλάθητο άλλωστε...