Λοιπόν το ξέρω ότι πλέον έχω όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω μου και δεν αδικώ όποιον με ψηφίσει, ακόμα και εγώ θα το έκανα. Δηλώνω και επίσημα ότι έκανα το χειρότερο μου παιχνίδι και αξίζει να φύγω. Συγχαρητήρια στους δολοφόνους και κυρίως στην Ηρώ (αν σε ξαναεμπιστευτώ εγώ να με χ#$εις) οι οποίοι κάνουν πολύ καλό παιχνίδι.
Προσπάθησα να μη γράψω αμέσως, γιατί αν έγραφα κατευθείαν, η kakerlak θα άκουγε πολλά καντήλια (

) ενώ τώρα απλά της λέω ότι έπαιξε άθλια (όπως και εγώ μάλλον). Δεν ξέρω πλέον από που να κοιτάξω για δολοφόνους και ομολογώ ότι δεν έχω τη διάθεση πλέον (ίσως αν κάνω ένα βράδυ απεξάρτηση να επιστρέψω με καμιά υπόθεση).
Τώρα εξηγείται γιατί η Ηρώ ήταν μούγκα στη στρούγκα από το μεσημέρι, είδε τον μ@λ@κ@ τον fandago να την στηρίζει και είπε να τον αφήσει να πέσει στα βαθιά.
Αν και δικαιολογώ την ψήφο σας, θα πω απλά (χωρίς παρακάλια, απειλές και βλακείες

) να σκεφτείτε ότι αν δεν έχει βγει κανείς δολοφόνος και την περίπτωση που εγώ είμαι όντως πολίτης, οπότε το σκορ αλλάζει επικίνδυνα αν φύγω.
Κατά τ' άλλα μπορεί αυτά να είναι και τα τελευταία μου λόγια για την αυριανή αποχώρηση, εκτός αν προκύψει κάτι έκτακτο. Καλή συνέχεια