Λοιπόν fantasmene μας προέτρεψες να διαβάσουμε τα ποστς από την αρχή...Όπως είπες έκανα...Και νομίζω πως έβγαλα κάποια πολύ χρήσιμα συμπεράσματα...Για να δούμε...
Η Ηρώ αναφέρει ότι ακολουθεί τη μέθοδο του ρίχνω άδεια για να βγάλω γεμάτα και εξηγεί στη Νεράϊδα ότι δεν υποπτέυεται την kakerlak αλλά απλά δεν την αποκλείει...Το αναφέρει ότι δεν κατηγορεί κανέναν και ότι είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα...
Αμέσως μετά όμως έρχεται η kakerlak και την πέφτει στην Ηρώ για το λόγο ότι αποκάλυψε την τακτική της κι αναφέρει υπόπτους ενώ είναι πολύ νωρίς και θεωρεί κάτι τέτοιο η kakerlak ύποπτο και για το λόγο ότι λέει η Ηρώ ότι ο pitg21 είναι καλός παίκτης και τον ψηφίζει επειδή τον φοβάται (τίποτα από τα δύο δε συνέβη)...
Εκεί ακριβώς προλαβαίνεις μόλις κατά 3 λεπτά την Ηρώ και γράφεις ότι θεωρείς ύποπτες και τις δύο και ότι θα τις παρακολουθείς αλλά περισσότερο θεωρείς ύποπτη την kakerlak (για τους λόγους σου)...Η Ηρώ φυσικά σχολιάζει τα όσα είπε η kakerlak...Η kakerlak δίνει την ψήφο της στην Ηρώ και όταν τη ρωτάς για ποιον λόγο επιμένει στην Ηρώ παρόλο που δε βρίσκει κάτι το λογικό να πει μόνο απλά ότι είναι πρώτος γύρος δηλαδή ψηφίζει την Ηρώ και κάνει αυτό για το οποίο την κατηγορεί...

Για να ισχυροποιήσει κάπως την ψήφο της λέει ότι είναι ύποπτη η αλλαγή ψήφου της Ηρούς στον pitg21, μία αλλαγή που δεν έγινε ποτέ...
Μέχρι το σημείο αυτό η Ηρώ δε θεωρούσε ύποπτη την kakerlak αφού δεν είχε και κανένα σοβαρό λόγο...Από τη στιγμή όμως που η kakerlak της δίνει λόγο να τη θεωρήσει ύποπτη δεν μπορεί να μην το κάνει...
Ψηφίζεις λοιπόν την kakerlak...Και στην πρώτη ψηφοφορία και στη δεύτερη με την αιτιολογία ότι την έπεσε εξ αρχής στην Ηρώ...Αποκλείεις παράλληλα το γεγονός να είναι η Ηρώ δολοφόνα...Εδώ πλέον λοιπόν κατηγορείς εμφανώς την kakerlak και αποκλείεις την Ηρώ...
Στο δεύτερο γύρο η Ηρώ ανάμεσα σε pitg21 (...δεν της κολλάγανε το όσα έλεγε...) και στην kakerlak (...επειδή της πέφτει εξ αρχής χωρίς ουσιαστικό λόγο και πεφτει όπως είπε και σε ατοπήματα...) ψηφίζει λογικά την kakerlak...Δε βρίσκω που ακριβώς πάτησε σε εσένα για να την ψηφίσει...Δε συμφώνησε κάπου μαζί σου καθώς δεν είπες και κάποια σπουδαία δικαιολογία για τις ψήφους σου στην kakerlak και την ψήφισε επειδή είχε κάποιους καλούς λόγους...Μετά και το λάθος του pitg21 για τη δήθεν ψήφο της Ηρούς σε αυτόν η Ηρώ ενισχύει απλά τις υποψίες της στον pitg21 αλλά επιμένει στην kakerlak...Εσύ αντιθέτως έρχεσαι και ψηφίζεις vkey που πριν από λίγο είχε δολοφονηθεί...
Στη συνέχεια, λοιπόν, εγώ βλέπω εσένα μετά τις υποψίες της Ηρούς περί Resident Evil επειδή άλλαζε συνεχώς ψήφους να έρχεσαι και να κατηγορείς τη Resident ότι την έπεσε στην Ηρώ...Κάτι που όντως έκανε επειδή της φαινότανε η Ηρώ διαφορετική...Η Resident σου ζητάει να δικαιολογήσεις για ποιον λόγο θεωρείς ότι οι ύποπτοί της είναι αθώοι αλλά δε βρίσκω κάπου κάποια λόγια σου πάνω σε αυτό...
Επίσης, η Ηρώ συνεχίζει με μία ψήφο στην kakerlak και πατάς πάνω στην ψήφο του Slayer και ψηφίζεις και εσύ kakerlak...Τώρα για πες μου...Ποιός ακολουθεί ποιόν εδώ μέσα και πατάει πάνω στα λεγόμενα και τις ψήφους του άλλου;;;Αλλάζεις σε Resident και στο αμέσως επόμενο ποστ σου γράφεις ότι η Resident είναι καθαρή πολίτης και αλλάζεις σε Corpse...

Η Ηρώ επιμένει στην kakerlak για λόγους οι οποίοι τουλάχιστον από ό,τι βλέπω εγώ στέκουν μία χαρά...Έρχεσαι και μας λες ότι οι δικαιολογίες σου για την kakerlak είναι τραγικές και κάνουμε ακριβώς ό,τι θέλεις εσύ...Στο πρώτο συμφωνώ...Στο δεύτερο ποιός σου είπε να το πεις αυτό;;;Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο όλοι κάπως δικαιολογήσανε τις ψήφους τους στην kakerlak...Άλλοι ελλιπέστατα βέβαια και άλλοι όχι...Δε νομίζω όμως ότι η Ηρώ δε δικαιολόγησε την ψήφο της ή ότι σε ακολούθησε όπως αναφέρεις ή ότι κρεμάστηκε από την επίθεση (...ποια είπαμε;;;...) που έκανες στην kakerlak...Μόνος σου λες ότι δεν αναφέρεις και σπουδαία αλλά τραγικά επιχειρήματα για την kakerlak οπότε μη μιλάς για επιθέσεις...
Αναφέρεις σε κάποιο σημείο ότι έκανες ένοχη από το πουθενά την kakerlak εσύ στην αρχή...Δεν είδα κάτι τέτοιο εγώ...Αν το βλέπεις εσύ αυτό θα ήθελα να μου το υποδείξεις...
Και φυσικά αλλοίμονο...Ποιά έτρεξε να αλλάξει την ψήφο της σε εσένα...Η kakerlak...Τυχαίο;;;Δε νομίζω...
Για πες μου, λοιπόν, τι συμπεράσματα θα έβγαζες εσύ για τα άτομα που αναφέρω από όσα είπα...Και τα όσα είπα δε νομίζω να τα έβγαλα από το μυαλό μου...Με προέτρεψες και έψαξα τα όσα έχουνε ειπωθεί...