fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος
Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα.

26-11-08

16:48
Γίναμε ξαφνικά όλοι παιχταράδες και κάνουμε κινήσεις για να κόψουμε αντιδράσεις. Fantasmenos κάνεις αυτό για το οποίο κατηγόρησες τον fandago στο προηγούμενο παιχνίδι και εμένα σε αυτό, λες δηλαδή ποια είναι τα σχέδια σου από πριν, οπότε πως περιμένεις να πετύχουν;
Άραγε εσύ ποιον από τους 2 (kakerlak, slayer) πας να σώσεις;
Κλασική συμπεριφορά δολοφόνου. Κατηγορεί και σπέρνει υποψίες σε αυτόν που την κατηγορεί. Εγώ περιμένω Ηρώ σοβαρά επιχειρήματα για τους δολοφόνους όπως έκανες στους προηγούμενους γύρους. Αυτές οι σπασμωδικές κινήσεις εσένα δεν συμφέρουν...
Ίσως Ηρώ πάω να σώσω και τους δύο. Μη γελιόμαστε κρεμάστηκες από την επίθεση που έκανα στην Κάκερλακ και αυτό ήταν το μοιραίο λάθος σου. Σαν το λύκο περίμενα

Η άποψη μου: Βρήκαμε ένα δολοφόνο μένουν άλλοι τρεις
Ελάτε βρε δολοφόνοι σώστε την κοπέλα.

@ Κακερλακ
Εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο. Δεν έκανα προσωπικές επιθέσεις απλώς ήσουν το μέσο για να βρω τον δολοφόνο, απλό είναι. Ξέχνα τα ποστ χθες και προχθές. Δες μόνο τα σημερινά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.