Λοιπόν, διάβασα τα χθεσινά ποστ και σύμφωνα με τι θα έκανα εγώ, προσπάθησα μπας και βγάλω κανένα συμπέρασμα!
Χθες, λίγη ώρα πριν τις 8 έχουμε σκορ τον Bill_Slayer με 4 ψήφους, την kakerlak με 3 και τον pitg21 με 4!
Λίστα για Τρίτη 25/11
Ψήφοι
4 Bill Slayer
3 Kakerlak
4 pitg21
1 Phoebe
1 Xanp
2 fantasmenos
1 Resident Evil
Αν ήμουν στην θέση της Resident και έβλεπα αυτα τα αποτελέσματα, δύσκολα θα άλλαζα ψήφο ( απο kakerlak σε pitg21)! Θα προτιμούσα δηλαδή να υπάρχει μια ισοψηφία για να βγει ψηφοφορία και σύμφωνα με το αποτέλεσμα να μπορούσα να κρίνω καλύτερα! Δεν θα έπαιρνα στον λαιμό μου κανένα, εφόσον δεν θα ήμουν σίγουρη για κανενός το ρόλο!
Και επειδή ΜΟΛΙΣ είδα αυτό αν δεν κάνω λάθος το σκορ (που είστε ρε ΣΕ?) είναι πλεόν
4 ο slayer, 3 η κακερ και 4 ο Pitg21.
ΠΡΙΝ την ψήφο της κακερλακ και ΑΦΟΥ η Ηρώ έβγαλε το ...σοφό συμπέρασμα ότι είμαι κακός στην υπόθεση [no comment....] ήταν 3 - 3 - 4 . Οι ΕΥΝΟΗΤΟΙ λόγοι για να σώσει το τομάρι της θα ήταν να ψηφίσει PItg21. Και δεν το κάνει. Για ΣΗΜΕΡΑ λοιπόν απαλλάσσεται. Επιστρέφω στον
pitg21. Mετά τις 8 και αν ο pit βγει πολίτης κακερλακ και Ηρώ (αχ, καλέ πως "πέφτουμε" πάνω στον πιτ, ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

, και τα "Χώνουμε" σε μένα που 1. δεν κινδυνεύει (ψήφος στο γάμο του καραγκιόζη δλδ), 2. δημιουργούμε ρεύμα για να τον βγάλουμε αύριο ή άμεσα τέσπα). Nice...
Από την άλλη, αν ήμουν η kakerlak και ήμουν αθώα δεν θα διακινδύνευα για κανένα λόγο να φύγω! Θα ψήφιζα ακόμα και κάποιον που θεωρούσα αθώο μόνο και μόνο για να μείνω στο παιχνίδι! Κάτι τέτοιες ψήφοι μου δίνουν την εντύπωση οτι είτε δεν ενδιαφέρεσαι αρκετά για το παιχνίδι και δεν σε ενδιαφέρει ποιοι θα κερδίσουν (αν είσαι πολίτης), είτε είσαι δολοφόνος και ξέρεις οτι θα σωθείς ή οι αντίπαλοι σου στην ψηφοφορία είναι αθώοι, οπότε είτε ο ένας είτε ο άλλος είναι το ίδιο για εσένα!
δεν το ήξερα κ για να δείτε τι αθώο πολιτάκι είμαι αλλάζω σε pitg21
Λοιπόν κάθισα και διάβασα ότι έχει ειπωθεί περί pitg21 μέχρι τώρα...Βάσει λοιπόν του ότι ήταν πολίτης οι υποψίες μου αυτή τη στιγμή βρίσκονται στους Κάκερλακ, Φοίβη, Βεντέτα που ήταν οι πρώτοι που ψήφισαν pitg21 μετά την προτροπή της Resindent η οποία από την αρχή φάνηκε αρκετά σίγουρη ότι ο pitg21 είναι δολοφόνος. Και η Ηρώ είχε ψηφίσει pitg21 αρχικά αλλά άλλαξε ψήφο. Αυτό δεν την κάνει λιγότερο ύποπτη αλλά δεν μου κάθεται καλά με την παραπάνω τριάδα μιας και δύσκολα θα μπορούσα να φανταστώ ότι συνεργάζονται με την Κάκερλακ. Βέβαια γιατί όχι; Όλα πιθανά...
Τώρα να περάσουμε στην περίπτωση της Ρέσιντεντ η οποία βάσει συμπεριφοράς μου φαίνεται αρκετά ύποπτη αλλά δεν έχει αυτό το κάτι στο γράψιμο της που θα την έκανε δολοφόνο, σύμφωνα με τη διαίσθηση μου. Βέβαια πιθανόν να έχει τελειοποιήσει την μέθοδο της στα τελευταία παχνίδια.
Εγώ δεν ψήφισα κανέναν με την προτροπή κανενός.- Ψήφισα και ψηφίζω όποιον θεωρώ πιο ύποπτο!
Από την άλλη, η Resident εμένα προσωπικά με μπερδεύει με τις συχνές αλλαγές στις ψήφους της αλλά αν θυμάμαι καλά και στα 2 τελευταία παιχνίδια, που ήταν πολίτης, έτσι μπερδεμένα ψήφιζε!
- Bill >> μιλάει ελάχιστα σε σχέση με άλλα παιχνίδια, παρόλο που κυκλοφορεί στο steki γενικότερα. Μας σνομπάρει;
- fantasmenos >> Corpse Bride κάνει τον τρελό και μπερδεύει, είτε είναι τσιράκι είτε "τρελός" πολίτης πρέπει να μας είναι αδιάφορος.
- Phoebe >> συμμετέχει επίσης πολύ λιγότερο, χωρίς να κάνει επιθέσεις όπως στα άλλα παιχνίδια. Μήπως δεν θέλει να γίνει στόχος;
Ο Bill όντως δεν μιλάει σχεδόν καθόλου! Μετα βίας θυμάμαι ένα ποστ του! Στο προηγούμενο παιχνίδι που ήταν δολοφόνος δεν μιλούσε πολύ (τώρα βέβαια το έχει παρακάνει) και πέρασε λιγάκι απαρατήρητος!
Ο fantasmenos πολύ περίεργα παίζει! Για εμένα είναι το τσιράκι και για αυτό προσπαθώ να μην δίνω σημασία στα ποστ του γιατί είναι αρκετά μπερδεμένα!
Η Phoebe τρέχει και δεν φτάνει! Αυτή την βδομάδα, αν εξαιρέσεις σήμερα, είμαι σπίτι μου πολύ μετά τις 8, οπότε το παιχνίδι μπορώ και το παρακολουθώ μετα βίας μέχρι τις 4μιση και όλο το τζέρτζελο (βλέπε πολλές αλλαγές ψήφων, ψηφοφορίες και πολλές κατηγορίες) γίνονται όταν έχω φύγει! Οπότε είναι λίγο δύσκολο να έχω πολύ ενεργό ρόλο, άσε που σχεδόν κανένας δεν με κατηγορεί, και εγώ ''επιτίθεμαι'' μόνο όταν με κατηγορούν!
Γενικά έχω μπερδευτεί πάρα πολύ και δεν ξέρω ποιον να ψηφίσω αλλά επειδή είναι ήδη 12 και δεν ξέρω αν θα μπορώ να παρακολουθήσω στενά μέχρι τη 1,
θα ψηφίσω kakerlak!