Δεν ξέρω τι σχόλιο να κάνω, το μόνο σίγουρο είναι ότι με τους 2 που φύγανε λόγω απουσιών 2 από ψηφοφορίες και δύο από δολοφονία (μαζί με την αυριανή), έχουμε μείον 6 πολίτες και είμαστε επισήμως 9 πολίτες (δεν ξέρω αν παίζει ρουφιάνος [δεν έχω καταλάβει κανέναν] ή νοσοκόμα), 4 δολοφόνοι και το τσιράκι.
Για να δούμε:
- fandago >> pitg21
- Jrot6 >> pitg21
- Kakerlak >> pitg21
- Phoebe >> pitg21
- Resident Evil >> pitg21
- Vendetta >> pitg21
Στους παραπάνω εγώ λέω ότι το πολύ να είναι ένας δολοφόνος (και τα υπόλοιπα κορόιδα), γιατί οι δολοφόνοι αποφεύγουν να φαίνεται ότι δολοφόνησαν πολίτη. Αντιθέτως, ψηφίζουν συνήθως το αντίθετο επικρατέστερο ρεύμα, ώστε και ανάμεσα στο πλήθος να χάνονται και να μη βγάζουν κανέναν.
- Angie_Ann >> Kakerlak
- fantasmenos >> Kakerlak
- Bill >> Bill_Slayer
- Nininaou >> Bill_Slayer
- Xanp >> Bill_Slayer
Φυσικά δεν αποκλείεται (αν λιγότερο πιθανό) να ψήφισε κάποιος τους, τελείως άκυρα:
- Bill_Slayer >> Xanp
- Ηρώ >> Resident Evil
Δεν μπορώ όμως να μη σχολιάσω, τις δύο πιο άκυρες ψήφους στον γύρο, σε ένα άτομο που ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να είναι δολοφόνος (η Corpse μάλιστα το παραδέχεται κιόλας):
- Corpse Bride >> fantasmenos
- Kajira >> fantasmenos
Αφού γίνεται σχεδόν reset λοιπόν το παιχνίδι μετά από αυτή την έκβαση της ψηφοφορίας, θα έλεγα ότι διαλέγοντας από τις κατηγορίες τους πιο ύποπτους, θα έβαζα στον πίνακα τους:
- Jrot6 >> pitg21 (ή Nininaou >> Bill_Slayer)
- Angie_Ann >> Kakerlak
- Bill_Slayer >> Xanp(ή Ηρώ >> Resident Evil)
- Corpse Bride >> fantasmenos (ή Kajira >> fantasmenos)
Κάναμε και ουράνιο τόξο

Αποδείξτε μου ότι δεν είναι αυτοί οι πιο ύποπτοι. Η Angie παραείναι "αδιάφορη", ο Slayer ψήφισε στα κουτουρού και δεν μιλάει και πολύ, η Ηρώ ψηφίζει Resident η οποία (δεύτερη) με πείθει, η Corpse ψηφίζει εν γνώση της το τσιράκι, η kajira το παραπαίζει αθώα και ψηφίζει άκυρα και τέλος οι jrot και nininaou θα μπορούσε να είναι οι "αμίλητοι" παίκτες του στυλ Vkey (καθιερώθηκε το στυλ

).
Δε θέλω να σας τρομάξω αλλά αν βγάλουμε άλλον έναν πολίτη αύριο και συνεχίσουμε να μην έχουμε ένδειξη για δολοφόνους, τη βάψαμε. Εγώ κατέθεσα τις σκέψεις μου. Με συγχωρείτε για τα σεντόνια, αλλά μάλλον οι ώρες μου είναι μετρημένες, όσο βόλεψα τους δολοφόνους με άφησαν όπως φαίνεται.
edit:
Το σίγουρο είναι ότι δεν θα με ψηφίσεις όμως γιατί εντελώς συμπτωματικά με θεωρείς τσιράκι. Εγώ σε προκαλώ να με ψηφίσεις... Αλλά φυσικά δεν θα το κάνεις.
Πραγματικά θα αγνοώ όσα λες στο παιχνίδι, είναι φανερό ότι μόνο να μπερδέψεις θες. Αφού σε θεωρώ τσιράκι φυσικό είναι να μην θέλω να σε ψηφίζω αν θεωρώ ότι βρίσκω δολοφόνο. Θα σε ψηφίσω μόνο όταν δεν θα έχω επιλογή για δολοφόνο, οπότε τουλάχιστον θα διώξω έναν "κακό"