Ψηφίζω
Bill_Slayer για ευνόητους λόγους.
Και επειδή ΜΟΛΙΣ είδα αυτό αν δεν κάνω λάθος το σκορ (που είστε ρε ΣΕ?) είναι πλεόν
4 ο slayer, 3 η κακερ και 4 ο Pitg21.
ΠΡΙΝ την ψήφο της κακερλακ και ΑΦΟΥ η Ηρώ έβγαλε το ...σοφό συμπέρασμα ότι είμαι κακός στην υπόθεση [no comment....] ήταν 3 - 3 - 4 . Οι ΕΥΝΟΗΤΟΙ λόγοι για να σώσει το τομάρι της θα ήταν να ψηφίσει PItg21. Και δεν το κάνει. Για ΣΗΜΕΡΑ λοιπόν απαλλάσσεται. Επιστρέφω στον
pitg21. Mετά τις 8 και αν ο pit βγει πολίτης κακερλακ και Ηρώ (αχ, καλέ πως "πέφτουμε" πάνω στον πιτ, ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

, και τα "Χώνουμε" σε μένα που 1. δεν κινδυνεύει (ψήφος στο γάμο του καραγκιόζη δλδ), 2. δημιουργούμε ρεύμα για να τον βγάλουμε αύριο ή άμεσα τέσπα). Nice...
Εγώ πάντως αυτό που ήθελα το είδα.
Αν όντως βγει δολοφόνος ο Pitg21 θα ... αναθεωρήσω αλλά θα χρειαστώ λίγο χρόνο να ... ξαναδώ τα ποστ.
Και σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε, δεν έχω ΚΑΜΙΑ εμπιστοσύνη σε αυτούς που "προτρέπουν" άλλους. ΚΑΙ ΟΧΙ δεν προέτρεψα τον fand να κάνει τίποτα, ΕΚΑΝΑ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.