Ηρθα να κάνω τη χάρη στον fandago και την Hρω που θέλουν μεγάλα ποστ. Ε, σήμερα το κλείσαν για 3 μέρες το πολυτεχνείο, χτες ΠΝΙΓΟΜΟΥΝ να τα μαζέψω και να τα κάνω όλα [8- 8 στο ίδρυμα είπατε κάτι? και ΝΑΙ έχω και μάρτυρες!

].
Καταρχάς, είμαι ιδεολογικά αντίθετη στις απουσίες. Στα 9-10 παιχνίδια που έχω παίξει [στα άλλα ήμουν ΣΕ] έχω κάνει μία και μοναδική απουσία [και αυτή ψιλοεσκεμμένη λόγω ρόλου] οπότε παρόλο που πνιγόμουν χτες, δεν υπήρχε περίπτωση να ΜΗΝ ψηφίσω ακόμα και αν, λόγω
μη ανάγνωσης των ποστ που υπερέβαιναν τις...2 γραμμές δεν είχα διαβάσει τπτ από σχολιασμό. Έτσι, για λόγους ... ηθικής (είπαμε είμαι ιδεολογικά αντίθετη στις απουσίες!) ψήφισα στο γάμο του καραγκιόζη (sic) για να μην απουσιάσω.
Βάση αυτής της λογικής ψήφισα τον "άκυρο" Pitg21 σε στιγμή που δεν είχε ούτε μία ψήφο [οκ ήταν πολύ νωρίς και οι περισσότεροι δεν είχαν ψηφίσει, αλλά δεν είχα περιθώρια χρονικά να είμαι από πάνω και να περιμένω τελευταία στιγμή] και μόλις είδα κάποια στιγμή αργότερα [με ένα επιπλέον διαγώνιο διάβασμα των ποστ των 2 σειρών και μόνο] ότι έχει κίνηση και κινδυνεύει να φύγει, επειδή
ήξερα ότι ψηφίζω στο γάμο του καραγκιόζη και επειδή σαφέστατα δεν έχω εμπιστοσύνη στην ... κρίση μου, ειδικά στον πρώτο γύρο άλλαξα για να ΜΗΝ στείλω
εγώ στην πυρά κάποιον [ε, ναι όταν δεν έχεις παίξει ουσιαστικά δεν θέλεις να πάρεις το κρίμα στο λαιμό σου]. Για την xanp δεν έχω κανένα στοιχείο φυσικά, σε εκείνη τη φάση, όπως δήλωσα, πήρα το από πάνω πινακάκι, είδα ποιοί ΔΕΝ έχουν ψήφο και όποιος μου πεσε στο μάτι [η xanp ως τελευταία ήταν το πιο εύκολο, ή η Angie ως πρώτο] και άλλαξα ψήφο γιατί, ούσα αδιάβαστη, δεν ήθελα να επηρεάσω το αποτέλεσμα.
Nταξ τώρα?
Χτες, δεν ήξερα αν θα καταφέρω να ψηφίσω πριν τη μία [είπαμε, 8-8 δουλειά και μετά είχα κανονίσει έξοδο εδώ και μέρες και γύρισα μέσα στη μαύρη νύχτα κομμάτια και δεν ήθελα να γίνει καμιά στραβή και να δολοφονηθώ και να μην έχω προλάβει να ψηφίσω-είμαι νομοταγής πολίτης λέμε

] οπότε έδωσα ψήφο, στηριζόμενη στο γεγονός ότι μου φάνηκε πολύ άκυρο ΧΤΕΣ να κινδυνέψει να βγει ο Pitg21, πριν καν ανοίξει το στόμα του. Από όσο έχω διαβάσει, εγώ (που την απέσυρα), Neraida (που βγήκε), Phoebe και τώρα στο ποστ της Ηρώς νομίζω είδα ότι και ο vendetta τον είχε ψηφίσει. Άρα τον vendetta τον είχα "χάσει" μόνο η Phoebe μου έμενε. ΑΝ ισχύει αυτό που είπε δεν το πήρα χαμπάρι, μόλις κατέβει η καφεϊνη και μπει στο κυκλοφοριακό μου σύστημα θα διαβάσω finally τα χτεσινά ποστ και αν ισχύουν αυτά που λέει, ίσως αλλάξω ψήφο. Το προς τα που δεν μπορώ να αποφασίσω ακόμα γιατί...δηλώνω αδιάβαστη, το...e-steki junkie

μόλις άνοιξε τα μάτια του, πήγε στην τελευταία σελίδα του παιχνιδιού και διάβασε ότι 2 συμπαίκτες θέλουν μεγάλο ποστ και είπε να τους κάνει τη χάρη

.
Ποστάρω και ξεκινάω τη μελέτη.
ΑΑΑΑ... να πω επίσης ότι αν όντως η Kakerlak έκανε τέτοιες πατατίτσες γίνεται ύποπτη στα μάτια μου, γιατί και όταν ήταν δολοφόνος πριν μια αιωνιότητα περίπου έπεφτε σε εύκολα σφάλαματα.
Και επίσης να πω ότι ο Bill_Slayer για μένα, ΑΝ είναι δολοφόνος ΔΕΝ θα είναι "εύκολος" δολοφόνος για να τον δούμε. Όταν είχε ξανακάνει ο μόνος λόγος που "προδόθηκε" [όσο θυμάμαι] ήταν γιατί εγώ ως ρουφιάνα που τον ήξερα τον ... κυνηγούσα σα τρελή και τον ..τσάντιζα γιατί αναγκαζόταν να αμύνεται. Στατιστικά όταν κάποιος αμύνεται ΣΥΝΕΧΩΣ είναι εύκολο να κάνει λάθη, το πόσο "χοντρα" ίσως εξαρτάται από το ρόλο του.
αυτά από μένα