Μάλιστα, τώρα που θα μιλάμε λοιπόν και θα καταλαβαινόμαστε, για να δούμε:
Ο καημένος ο pitg21 μου φαίνεται ούτε που θα προλάβει να μιλήσει αλλά τι να κάνουμε πρέπει να κάνουμε μία αρχή. Ψήφος στον pitg21 και ο θεός βοηθός. Περιμένω να δω και τους άλλους που θα ψηφίσουν.
Δηλαδή πιστεύεις ότι είναι αθώος, αλλά περίμενες να δεις τι, αν αποχωρούσε ο pitg21 στον προηγούμενο γύρο; Αφού δεν φαινόταν ιδιότητα.
Και η πρώτη μου ψήφος λοιπόν θα πάει στον κύριο pitg21...
Νομίζω δεν ξέχασα κανέναν...

Πρώτη ύποπτη τετράδα Corpse Lorien Lorelai και pitg21...Ακολουθούν η Resident και η Vkey...
Πολύ μπερδεμένα τα είπες ρε κουμπάρε, πήρες καμιά ανάσα όσο έγραφες;
ΚΑΙ εσύ καταλήγεις στον pitg21 παρόλο που δεν είχε μιλήσει καν.
δε θα πω αλλα μεχρι να αρχισετε να με κατηγορειτε παλι. Οριστε μας.
Σε κατηγορώ, γιατί περιμένεις να σε κατηγορήσουμε για να μιλήσεις. Άντε ξεκίνα
Επειδη δεν ξερω αυριο τι ωρα θα γυρισω ψηφιζω αρχικα pitg21..Ηταν το απωθημενο μου απο τον προηγουμενο γυρο και πιστευω οτι ηρθε η ωρα του να παρει ρολακι..
Άλλος ένας που ψηφίζει pitg21.
Και φοβάμαι να γράψω κατεβατά, μη μου πείτε μετά πως ..γράφω ύποπτα
Ακόμα και έτσι, ύποπτα γράφεις
Απροσεξία ή συκοφαντία?
Παρακολουθείς και εσύ στενά το παιχνίδι, αλλά δεν λες πολλά ε; Πότε ήταν η τελευταία φορά που ήσουν δολοφόνος είπαμε;
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά μετά τον πρώτο γύρο, θεωρώ ότι κανένας από τους Neraida, pitg21 δεν είναι δολοφόνος (αν και για τη Neraida θα έλεγα ότι μπορεί να είχε κάποιο άλλο ρολάκι γιατί αν και πάντα τα έλεγε περίεργα, τώρα ονομάτιζε από την αρχή) μόνο και μόνο γιατί η ψηφοφορία ήταν πολύ εύκολη. Δηλαδή οι δολοφόνοι δεν ίδρωσαν καν γιατί δεν είδα πουθενά σπασμωδικές κινήσεις. Και όταν είναι 4 δολοφόνοι μόνο και χάνεις δολοφόνο από τον πρώτο γύρο, όπως και να το κάνουμε κάνεις κάτι να τον σώσεις. Η ψηφοφορία όμως κύλησε ομαλά, οπότε μάλλον πως βολέψαμε τους δολοφόνους.
Γιαυτό ακριβώς το λόγο λοιπόν, θεωρώ άκυρους όσους ψηφίζαν (το είπα και τότε) και ακόμα περισσότερο ψηφίζουν τώρα pitg21. Σύμφωνοι, τώρα θα ήταν μια καλή ώρα για να πάρει ρόλο αλλά ρόλοι δεν έχουν μόνο οι δολοφόνοι. Οπότε κανονίστε να βγάλουμε καμιά νοσοκόμα πάλι από τους πρώτους γύρους.
Δεν θα ψηφίσω ακόμα γιατί είμαι σίγουρος ότι θα μπω πριν τις 12 αύριο, μόνο και μόνο για να δω τα ως τότε σχόλια επ' αυτού.
Κρίμα πάντως να έχουμε τόσες πολλές απουσίες στον πρώτο γύρο, είναι σα να ξεκινάμε από τον δεύτερο όπου έχουν φύγει όλοι όσοι "κόβονται" από απουσίες, με αρκετά λιγότερους παίκτες. Ευτυχώς που η ΣΕ επέλεξε μόλις 4 δολοφόνους στους 20.