Ξεκινησα να διαβαζω στις 10 με διαλειμματα για δουλεια

, και δε θυμαμαι ουτε τα μισα.. Οοοοο,τι επιασα σε σχολιασμο ειναι τα εξης:
Bill -> Γραφει το ιδιο χαριτωμενα οπως γραφει παντου. Συνεχιζει να ειναι στην καρακοσμαρα του οσον αφορα το παιχνιδι, οπως και στον προηγουμενο γυρο, και πιστευω πως ειναι αθωος. Φιλακι?
Corpse Bride -> Κααααααλο παιδι!
fandago -> Εχω καιρο να τον δω σε δραση, με πειθει αρκετα. Πιστευω οτι ο μονος ρολος που μπορει να εχει ειναι του ρουφιανου.
fantasmenos ->

Μπερδεway. Δεν εχω βγαλει συμπερασμα
Ηρώ -> Κατηγορια φανταγκο. Τα λεει εμορφα, αλλα οσο με εχει βοηθησει αλλο τοσο μ'εχει μπερδεψει. Ισως νοσοκομα.
jrot6 -> Νομιζω δεν τον εχω δει ποτε σε δραση. Η σιωπηλος πολιτης, η απων παικτης
Kakerlak -> Το απολυτο κενο. Καλυτερα να μη δηλωνουμε συμμετοχη αν δε σκοπευουμε να παιξουμε. Σχωρνα με για τη μπιτσοσυνη.
Κακή Επιρροή -> Υποπτη για μενα. Δολοφονι η τσιρακι;
kalypso -> Πυροτεχνημα.. ενα ποστ και εξαφανιση. Δεν την κατηγορω πολυ γιατι κι εγω το ιδιο κανω

Μαλλον πολιτακι
Lorelai -> Have no idea. Μαλλον πολιτης λογω ελαχιστης συμμετοχης
Neraida -> Υποπτη, αλλα οχι τρελα. Θα συνεχισει η ψηφος μου μεχρι τη 1 τουλαχιστον ομως.
Niyia -> Τα ιδια με κακερλακ
Phoebe -> Η' μονιμως χαμενη παικτρια, η μπερδεψοδολοφονακι. Δεν ξερω.
pitg21 -> Πυροτεεεχνημα, και μικρης διαρκειας :geek: Θελω να δω περισσοτερη συμμετοχη για να βγαλω καποιο συμπερασμα.
Resident Evil -> Λοβ

ακομα να το ξεπερασεις ε

Πολιτακι μου φαινεται
vendetta -> Dunno.. δε μου χει δωσει ισχυρους λογους να τον υποπτευομαι, αλλα V ειναι αυτος
Vkey -> Με ψηφισε χωρις αιτιολογια, αλλα το χει κανει κι αλλες φορες στο παρελθον, οποτε προς το παρον δε μου κινει καμια ιδιαιτερη υποψια. (αν το κανει και στο μελλον θα χουμε προβλημα :evil
xanp -> Δεν θυμαμαι πλεον τιποτα απ'οσα εγραψε, παω για επαναληψη
Youki -> Δεν θυμαμαι πλεον τιποτα απ'οσα εγραψε, παω για επαναληψη
Η ψηφος μου παραμενει στη Neraida