04-11-08

21:15
Μ' αρέσεις ΚουΕ, μ' αρέσεις. Όσο πιο πολύ μιλάς τόσο πιο πολύ γίνομαι σίγουρος για σένα. Όταν αρχίσεις να κατηγορείς ξεκάθαρα και να έχεις κάποιο πλάνο, χωρίς απλά να σχολιάζεις από εδώ και από εκεί, ΜΠΟΡΕΙ να σκεφτώ ότι είσαι πολίτης. Μέχρι τότε, το μόνο που θέλεις είναι να αποπροσανατολίσεις τους πολίτες.Φανταγκο, γιατί στα μεγάλα κεφάλια/παίχτες δεν έχεις συμπεριλάβει την Youki την Xanp τον Bill ή τη Φοιμπς?
Είναι ΟΛΟΙ εμπειροι παίχτες
Αγαπητή Αναστασία λοιπόν, η Youki είναι από τους πιο άθλιους δολοφόνους ever, μαζί με τον Bill και μπορούν να στο πουν και οι δύο. Η phoebe το είπε μόνη της, τουλάχιστον εκεί την γλίτωσα και δεν φαίνομαι κακός. Αν έλεγα εμένα πάλι, θα φαινόμουνα ψωνάρα, αλλά...
Η xanp από που και ως που; Πόση εμπειρία έχει ως δολοφόνος και πόσοι θυμάστε την xanp ως ΤΗΝ δολοφόνο;
Οι περισσότεροι θέλω να πιστεύω θυμούνται τον fantasmeno ως δολοφόνο, εσένα, την Corpse (παλαιότερα) και φυσικά την Resident Evil. Οι υπόλοιποι απλά "περάσανε" ως δολοφόνοι, αλλά έπρεπε να με κάνεις να το πω, να φανώ λίγο κακός.

Αγαπητή xanp, εθελοτυφλείς. Η fielda μπορεί να ψήφισε στο γάμο του καραγκιόζη, αλλά είναι τόσο το κάρφωμα της αν ήταν δολοφόνος που ΔΕΝ θα το έκανε. Πόσο πιο προφανές μπορεί να είναι;Όντως όπως τόνισε και ο Θοδωρής είναι λίγο άκυρη η ψήφος στην κακερλακ αλλά όταν είσαι δολοφόνος ψάχνεις να πιαστείς από παντού και να κινηθείς αψυχολόγητα και όχι να έχεις στάνταρ κινήσεις που θα σε προδόσουν...
Αφού λοιπόν είναι καθαρή γιατί βιάστηκε να ψηφίσει και μάλιστα κάτι τόσο άκυρο αυτό Θοδωρή δεν σου κάνει εντύπωση;![]()

Ευχαριστώ πολύ xanp, με τιμάςΕπειδή ο φανταγκο έχει πάθει ολοκληρωτική μεταμόρφωση αυτή την φορά και δεν μας τα λέει και πολύ καλά νομίζω...Ψηφίζω fandago

Χαίρομαι που στρέφεσαι εναντίον μου σου λέω, με κάνεις πιο σίγουρο για αυτά που λέω. Ξέρεις ότι δεν έχω καλά καλά σπίτι, πόσο μάλλον υπολογιστή. Και δεν το ξέρεις μόνο εσύ, αλλά τι να πω...Βασικά αυτό από μόνο του δεν λέει και πολλά...
το κακό είναι ότι αρχίζουν και μαζεύονται σιγά σιγά τα "ατοπήματα"
Δεν κάνει λίστα γιατί είναι πολλά τα άτομα και θα είναι βαρετή?![]()
Μιλάμε για τον γνωστό fandago τώρα? hey you! Ποιος είσαι και που πήγες τον Θοδωρή, φέρτον πίσω ΤΏΡΑ!![]()
Ναι ένα μακρινάρι με όλα τα ονόματα όπως αυτό της kalypso που έγραφε σκέτα:
Δηλαδή σχόλια όπως "είσαι πολίτης νομίζω", "μου κάνει πολιτάκι" (ενώ δεν έχει μίλησει καν), "πλάκα κάνεις" "υπέροχη υπογραφή-δεν πρέπει να είσαι δολοφόνος", "σε φοβάμαι γιατί ξεγλιστράς" είναι πινακάκι που θα σας κάλυπτε;
τα ακαταλαβίστικα τα θεωρητικά σου και ξεγλιστράς! Μα δε θα μου ξεφύγεις
- Φαντασμένε, αγαπητέ… πρέπει να σε προσέχω εσένα γιατί μας θαμπώνεις με
χοχο.
- Κακερλακ γλύκα με την υπέροχη υπογραφή που δε θα ξεχάσω ποτές- γουελ, σε κόβω για …βοηθητικΙΑ- που σημαίνει νοσοκόμα. Δολοφόνος μπα…
- Κακή Επιρροή- ε τι να πω σε εσάς κυρία μου; Για πολίτης με φαίνεστε…
- Λόρελαι- πολιτάκι νταρλινγκ
- Νεράιδα- ξέρω κι εγώ… Δε νομίζω να ναι πολίτης- ίσως δολοφόνος, ίσως κάτι από τα άλλα
- Νιγια- πολιτάκι μου κάνει κι εκείνη, μα κρατάω και μία επιφύλαξη
- Φοιμπς- πλάκα κάνεις; Δολοφόνο θα την έχουνε!
- πιτγ21- χμ… Πολίτης; Ή όχι; Μπα, όχι!
- Ρεζ- μου κάνει πολιτάκι δις τάιμ
- βεντέτα- επίσηζ
- Βίκυ
- Ξανπ- Ξανθήηηηηη, είσαι πολίτης αι θινκ!
- Γιούκι- κι εσύ!

Να σας κάνω ένα πινακάκι με μία λέξη στον καθένα να γουστάρετε, αν το θέλετε τόσο...
Έτσι έτσι, πες άλλο ένα σενάριο να μπερδέψεις ακόμα περισσότερο.ξέρεις τι άλλο μου ήρθε ξαφνικά?
ότι δεν έχει βάλει μέσα ούτε εσένα... ούτε τον εαυτό του φυσικά...
κι αναρωτιέμαι... η μεταξύ σας φαγωμάρα... θα μπορούσε να είναι στημένη, έτσι δεν είναι Ηρουλίνι μου?

Θέλω να δω πόσα ψέμματα ακόμα θα πεις, για να πείσεις ότι είμαι διαφορετικός. ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ εξηγούσα γιατί ψηφίζω και ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ, έκανα κινήσεις για να κόψω αντιδράσεις. Τι άλλο θα ακούσω δηλαδή...O πραγματικά διαφορετικός fandago ψηφίζει fantasmenos για να δει αντιδράσεις. Δε μας συνηθίζει σε αυτή την ουδέτερη στάση.
Εσύ κοπελιά θα κάνεις κάτι από μόνη σου ή θα ακολουθείς για πάντα το ποτάμι; Τι να σκεφτώ για σένα; Ότι είσαι δολοφόνος και στηρίζεις τις απόψεις των συνδολοφόνων σου ή δεν ξέρεις τι να πεις και πιάνεσαι από λόγια άλλων; Ή μήπως θα φας το καπέλο σου στο τέλος αν κάνεις λάθος;Εγω αλλαζω την ψηφο μου και τη δινω στον Φανταγκο
Λοιπόν λυπάμαι πραγματικά που οι περισσότεροι είστε σαν τα πρόβατα. Υπάρχουν οι βοσκοί (fantasmenos, Ηρώ, ΚουΕ) και σας σαλαγάνε όπου γουστάρουν. Είστε άτυχοι όμως, γιατί μάλλον και οι 3 είναι στο ίδιο στρατόπεδο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.