Καλημέρες λοιπόν...
Για πρώτη φορά θα φτιάξω κι εγώ ένα πινακάκι...Από ό,τι βλέπω η resident δεν ξεφεύγει από τις πρώτες υποψίες της...Συνάδελφοι σου λέει μετά...
Bill : Μπα δε νομίζω να έχει ρόλο...
Corpse Bride : Μία στάση παρακαλώ...Εξαιρετική επιλογή για δολοφόνος...Το χιούμορ της θα μπορούσε πολύ εύκολα να μπερδέψει τον καθένα και να αποτελέσει ένα καλό άλλοθι...
dooo : Θα μπορούσε...Θα δείξει...
fantasmenos : Ο φίλτατος φαντασμένος είναι επίσης μία καλή επιλογή...Πιστεύω ότι ή ο pitg21 ή ο fantasmenos είναι δολοφόνος...Αποκλείω την περίπτωση η Ηρώ να επέλεγε και τους δύο σε έναν τέτοιο ρόλο...Κλίνω προς το παρόν πιο πολύ στον pitg21 ως νεότερο στο παιχνίδι...Ωστόσο θα παρακολουθώ προσεκτικά τα λεγόμενα και την πάντα ενδιαφέρουσα τακτική του φαντασμένου...
fielda : Κι εδώ μου μυρίζει ένα ρολάκι...Πολύ γρήγορο ποστ...Και ο fantasmenos στη μέση...Σκοπεύω να σε πω δολοφόνα κι εσένα...Αλλά αυτή η πρώτη ψήφος σου μου αφήνει περιθώρια και για ρουφιανιές...
Phoebe : Μπα δε νομίζω...Ίδιο παιχνίδι με Bill όπως πάντα...Έχει ενδιαφέρον πάντως να δούμε τι θα ψηφίσουνε και οι δύο στον επόμενο γύρο...Ποτέ δε φαίνονται απ΄τον πρώτο...
pitg21 : Αναφέρθηκα παραπάνω...
Resident Evil : Πάλι;;; Μπαααα...
Vkey : Γιατί όχι...
vendetta : Σίγουρα...Δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι κάτι...Έχει καιρό να μπει δολοφόνος...Στον προηγούμενο γύρο μάλιστα δεν είχε κανένα ρόλο...Οπωσδήποτε τώρα κάτι είναι...
xanp : Μία πάρα πολύ καλή παίκτρια από την οποία περιμένω τις πρώτες υποψίες της...Προς το παρόν σώζεσαι...
Youki : Τα ίδια με από πάνω...Που είναι το πινακάκι σου Youki;;;
Πρώτες υποψίες οι pitg21 (ή ο fantasmenos), corpse bride και fielda!!!
Η ψήφος μου θα πάει στο πτώμα...
Corpse Bride από μένα...