Γεια σας και από μένα!
Είχα σκοπό με το που τελειώσει το παιχνίδι υπέρ των δολοφόνων να ρίξω μερικές "κακίες" σε όσους έσπευσαν να κρίνουν από την αρχή, αλλά τελικά δεν έχει νόημα.
Θέλω να ευχαριστήσω τους Lorelai, vendetta, pitg21 που έστω και λίγο επηρεάστηκαν από όσα έγραψα και δημιούργησαν αμφιβολίες για τους ρόλους τους στους υπόλοιπους παίκτες, δίνοντας πολύτιμο χρόνο στους εναπομείναντες δολοφόνους.

Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τις xanp, ΚουΕ, Neraida που απέκτησαν αμφιβολίες, δίνοντας πάτημα στους προηγούμενους να τις αμφισβητήσουν, δίνοντας με τη σειρά τους πάλι πολύτιμο χρόνο στους δολοφόνους.

Να πω επίσης ότι ο τρόπος που έπαιξε η ρουφιάνα Ηρώ, είναι μεν σύμφωνα με τους τυπικούς κανόνες, αλλά ταπεινή μου άποψη δεν είναι σύμφωνα με τους ηθικούς κανόνες και σίγουρα δεν είναι το παίξιμο που εγώ θα ήθελα από έναν ρουφιάνο.

Ο καλύτερος παίκτης αυτού του γύρου είναι αδιαμφισβήτητα η Resident που εκμεταλλεύτηκε πολύ καλά το "λάθος" μου να την πέσω τόσο έντονα στην Ηρώ από την αρχή του παιχνιδιού, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη σημαντικών για την ροή του παιχνιδιού ατόμων.

Είχαμε πολύ καλή ομάδα και μπράβο μας που κερδίσαμε. Θέλω να πιστεύω ότι κανείς δεν νιώθει αδικημένος ή να πιστεύει ότι το παιχνίδι εξ αρχής ήταν υπέρ των δολοφόνων.
Τέλος να πω ένα μπράβο στην ΣΕ και κυρίως στην "νέα" σε αυτόν τον ρόλο fielda η οποία τα πήγε πολύ καλά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.